Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Valaki szőnyegen is marhajól elvan.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Legjobb tanács.
-
Nem saját.
-
-
-
-
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Értem, hogy mit írsz. Ez tényleg szimplán egyéni megítélés kérdése. A bloodborne is felfogható úgy is, hogy pucéran, fegyver nélkül, szintezés nélkül a legnehezebb. Bármit fejlesztesz vagy gyűjtögetsz, farmolsz már csökkenti az adrenalin löketet. Szal így is úgy is balanszolsz a nehézségen.
Ettől még megértem, hogy neked az elden ring dlc rendszer nem jön be. A wowban is megmentette az ember a világot a pusztulástól a világ lenagyobb kihívása ellen, majd jön a kieg aztán lever egy random murloc. -
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én ezzel kezdtem a from "munkásságom". 20 perc után töröltem a francba, mert nem ment egyáltalán, de napokig motoszkált a fejemben, hogy adjak neki még esélyt. Rájöttem a játékszabályokra, azóta meg már lement szép sorjában a ds1,2,3, des, sekiro meg most épp a bloodborne. A nehéz kezdet után annyira magával ragadott ez a stílus, hogy álig játszottam más játékokkal (igaz nem is nagyon van időm, de ha mégis akkor from).
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gratula!
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mindenképp.
Am Grat!
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ds3 áll a legközelebb az eldenhez. A többit kicsit szokni kell.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Ninja
2:09-től
-
Lakberendezési ötlet...
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szimplán, ekifutásból ugrasz egy nagyot. A sárkány csontvázra is rá lehet ugrani, csak máshonnan.
-
-
-
válasz
callmeakos
üzenetére
+_drk
Hát nem egyszerű, de talán kezdek ráérezni. Talán 2 éve próbálkoztam először, de akkor csak magamat deflecteltem.
Most lassabban haladok, extrán figyelve a játékra hogy mik a szabályok+kihasználni a kis előnyöket biztosít. Az biztos, hogy sokkal kevésbé megengedő, mint az ER. -
-
-
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egy kis gyűrűk ura.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mogh is eléggé buildfüggő, van amivel sokkal könnyebb, mint mással. A legegyszerűbb a comet azuros varázslóval, úgy kb 15mp.
-
Boldog Karácsonyt!
-
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tiszta torreádor érzésem van attól az ellenféltől.
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Szvsz nem temeti senki, csak szimplán mintha kicsit zavar lenne az erőben.
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Én is ezt gyanítom.
WATERDACA:
Egyelőre hasonlóan élem meg én is. -
-
-
-
-
Én is kipróbáltam sok félét. Szvsz mind élvezhető. Malenia ellen az int builddel szenvedtem a legjobban, de pont tegnap eljött a siker ideje. Igaz csaltam kissé, mert a darkmoon greatsworddal + némi varázsolgatással nyomtam le, de az talán inkább a kardozósbaxós vonal

Am az egész játékra elmondható, hogy adott boss bizonyos builddel szenvedés, a másikkal meg triviális.
Mogh pl. a comet azurral vagy 20 mpnalatt meglett, igaz nem is volt semmi élvezeti értéke, de legalább kipróbáltam.
-
-
Csak nem bírtam ki kardozás nélkül. Dark Moon Greatsword a fegyverem a végére.
-
-
Sol várában a végén a 3v1-et úgy lenyomtam a sorci karival, hogy még én magam is meglepődtem.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gratula!
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én a ds3at és a lords of the fallent ajánlanám.
-
Volt egy kis kihagyásom. Újra rádöbbentem, hogy milyen mocsok jó ez a mágus.

Már csak azért is, mert a melee buildekkel valahogy rámtört mindig a bloodrage aztán csak rohantam végig a mapon, ezzel valahogy jobban van kedvem nézelődni. Mocsok szép.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kertrendezés?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Lesz még itt 1-2 meglepetés.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Bele lehet sajnos futni, hogy elbaxxa az ember. Első végigjátszásomra én is annyit kalandoztam a manorban, hogy csak Istvánig jutottam a bérgyilkos storyban. Am k*rva rendes Rykard kisfelesége,
mert ha leölöd az összeset, utána bekúr egyből Rykardhoz vacsorára.
-
Szar poén:
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest