Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nanamii_o
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szórd a villámokat!
-
Gergosz2
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én a Wondrous Physick flaskot a DLC közepéig egyáltalán nem is használtam. Nem olvastam el mire jó, illetve azt hittem csak egyszer lehet használni és elfogy
-
Gothmog
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha már a Dragonkin Soldier...
Én kb. egy hónap kihagyás után tértem vissza a játékhoz (Diablo 2 Resurrected, új Warlock kaszt - ez elterelte a figyelmemet egy időre az ER végigjátszásról). A Deeproot kb. felénél hagytam félbe. Azt megcsináltam, hamar visszarázódtam tulajdonképpen, így meghalni csak esésből haltam. Viszont utána átmentem a Lake of Rothoz. Persze ismerem már, mint a tenyeremet (utálom is), úgyhogy azt hittem, sima menet lesz. Ehhez képest az ottani Dragonkin Soldier vagy bő 20 percre feltartott...
Zsebkendőnyi terület + az egész Fromsoft életmű egyik legszarabb hitboxa + szúrófegyver (heavy thrusting sword típusú fegyver) + nagyméretű ellenfél. Ez a kombináció így (persze idézés nélkül játszom) valami elementáris szívás-cunamiban összpontosult, főleg azzal a meglepetéssel keverve, hogy a két korábbi végigjátszásomban nem szívtam sokat ezzel az ellenféllel.
Az ellenfél olyan, hogy minduntalan megakadtam benne, és nem egyszer volt, hogy egyszerűen a mozgásával (nem a támadásával) is lesodort a platformról. A scarlet rot trutyiban meg felállni sem tud még az ember, már vagy újra hanyatt dől, vagy kap valami combos támadást.
A kis terület és nagy szörnyméret kombója miatt sokszor a "test alatt"/közvetlenül mellett kell tartózkodni, de bizonyos támadásait így nem látni (azért ebbe pár ráfutás alatt beletanultam, de addig volt pár one-shot jellegű slam attackja, amit beszívtam).
A szar hitbox és a szúrófegyver páros miatt rengetegszer volt, hogy szinte benne álltam, mégis a levegőt döfködtem. A legszarabb, amikor a hasa elé "szorul be" az ember, és a "gumibugyijának" ugyan van kiterjedése (abban megakadsz, nem tudsz közelebb menni hozzá), de ha onnan szúrsz a karddal (ami amúgy brutál jó reach-csel rendelkezik), akkor csak a levegőt döfködöd.A végén úgy vertem le, hogy a greedet félretettem, kettőnél többet nem szúrtam rá, mindig bevártam, míg tiszta célpontot tudok döfni, és mindig időben elhátráltam előle, de persze még a platformon maradva, hogy lássam, mit készül csinálni, s jó időben tudjak dodge-olni, esetleg ugrani.
De elég idegesítő volt. Tulajdonképpen ennek a végigjátszásomnak az eddigi legidegesítőbb mozzanata.
-
PaulMP
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a ReShade preset amúgy csak parasztvakítás. A használt shader-ek egyike se kompatibilis a HDR megjelenítéssel, a preset készítője egy lelkes amatőr szintjén van maximum.

Ha valóban a HDR megjelenítésen akarsz javítani vagy testre akarod szabni, akkor neked ez kell: Elden Ring RenoDX -
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen vason futtatod, hogy ReShade-t tolsz rá? Nekem az nvidia 4060 FHD mid a dlc.
Bár a base az megy 4k high is 60 fps fix. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Jó képeket tolsz.
Én szerintem a 4 végigjátszásom alatt sem csináltam egyet sem.
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Új karaktert kéne indítanod, szvsz.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát nem is mindennapos dolog.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Miért kezdesz mindig újat?
Engem pl tökre demotiválna. Főleg, hogy ha renalla megvan, utána már át is tudod pontozni magad. Biztos nem kezdenék újat. De persze, ez én vagyok.
Vagy maradnék a harcos varázsló mellett, de jobb buildet építenék rá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Inkább valami olyan megoldás felé mennék, amivel könnyen megrogyasztod. Mivel ő is csak egy Godrick, elég gyorsan le lehet criticalokkal amortizálni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Távol kell lenni tőle, hagyni hogy a többiek agrozzak. Aztán ütni. Ha rád megy az agro lóra szállni és várni, hogy a többiek visszaagrozzak. Aztán megint ütni.
Lassan megy, de hatásos.😁 -
Gergosz2
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én arra adtam a legkevésbé. Konkrétan ami megtetszett és nem voltam benne med. loadnál nagyobb azzal mentem.
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Rogier végső álomba merül, hogy mikor, az attól függ...
Rogier halálát az váltja ki, ha progresszelsz a játék történetében, különösen, ha belépsz Altus plateau-ra, de az is előfordulhat, hogy ha megtalálod a black knifeprint key itemet a Black knife katakombában, majd visszatérsz hozzá, akkor Rogier „mély álomba” merül, ami a halálhoz vezet. Miután a site of grace-nél pihen, befejezi a Ranni és Fia küldetésekben játszott szerepét, és jutalmul megkapod a páncélját és a bell bearingjét. -
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Vannak érdekes részek, most egy picit OP vagyok, a farkasok is +2-esek. Azok egész jól segítenek. Később meglátom mennyire tudom tartani a tempót, főleg ha jönnek az erősebb boosok.
-
Speeedfire
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem a zweihander, hanem a greatsword lett meg. Ez a giant ash of wart megnézem.

MageRG: Ez a lordsworn van most, +6. Viszont ha lenne jobb így 43+ lvl után akkor inkább arra mennék rá. Főleg ha még OP is.

Gothmog: Megnézem ezt is.

Weareus: Igen, azt néztem hogy egyes videókban +25 fegyver volt. Fura is volt, előső souls játékokhoz képest.
-
MageRG
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kettő között: lordsworn greatsword.
Gyorsan megszerezhető, egész jól el lehet vele lenni sokáig. Nem lassú, viszonylag jól sebez, poise breakhez is elég jó. És ha parryzol, a criticalja erősebb mint a többi hasonló kardé.
A claymore-t kis se próbáltam utána.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Valaki szőnyegen is marhajól elvan.
-
Triathlete
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én egy íjász végigjátszást tolnék nagyon, de még nem szántam el magam rá!
-
MageRG
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Azt már a Dark Soulsban se értettem, hogy tudják így kinyírni magukat a repülő ellenfelek.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ismerd ki a movementjét (ennek nem sok van), utána bunkósbottal is kinyírod, hidd el.

De végülis meglett, így GG!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Csak szemben. Ahogy ugrik mögé tudsz kerülni és el lehet kezdeni kalapálni.
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igen kellemes beszámoló, főleg a mászkáló kazánházak tetszettek nekem is.
Várjuk a folytatást.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Miattad járok vissza erre a topicra, nosztalgiázok. Köszi!
-
Farkassacred
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kivittem a játékot a hétvégén, a végén még Malenia is lement 15 próbából. Egyenlőre első végigjátszásnál még mindenképp mimicekztem, utána majd meglátjuk. Egy csomó talizmánt nen találtam meg, de Mohg se lett még meg.
Még még mindig tartom magam, hogy ez nem egy szokványos open world játék. Brutális munka van benne, persze hibák vannak mint írtátok is. A zavar az npc-k esetében és a küldetések stb. De ez nem változtat azon a tényen, hogy lett egy újabb remek a nyílt világú játékok között.
A dlc után az Expedition-nak esek majd neki, de szerint ennyi abban a játékban nem lesz, még ha epik is lesz. -
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az igen!
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mindenképp.
Am Grat!
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Reduvia nincs meg?
Ahhoz elég 13 arc, 13 dex, 5 str.
Mocsokul bleedel az is, dps-ben még lehet, jobb is.
Én ezzel a tőrrel számtalanszor végigvittem a játékot.
Én minden fegyvert (R. of Bloodot is, offkorz) és varázslatot is kipróbáltam az eldenben, de mindig az a helyzet, hogy amikor ng-ben eljutok addig, hogy felveszem a Reduviát, onnantól kezdve abszolúte main weapon és csak a weapon artját spamelem..., egy-két nem bleedelhető bosst kivéve... -
Farkassacred
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én is most járok épp a Forbidden földön, végre egy havas rész a játékban végre.
Level 176-os vagyok, finomkodni nem finomkodok idézek mindig ahol tudok (mimic),de így eddig 1-2 óra alatt amit beleöltem a szakaszba lement minden boss elsőre körülöttem. Idegeskedni nem szeretek. 
21-es a fegyver (kovács). -
MageRG
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Crash, kilépett.
GPU driver hibára gyanakodtam, de frissített driverrel is lefagyott. Csak máshol, de ugyanúgy az északi területen.
Limgrave, Liurnia, Caelid részen egyelőre nem jelentkezett. -
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mikor azt a croziert először próbáltam, Limgrave-ben, a Stormgate site of gracenél lévő kis tábort terrorizáltam. Annyira megtetszett az Ash of Warja, hogy fél napig tologattam azt a tüzes kalapácsot ott, közben kiabáltam: tütűűűűűt, "elütöttem", szétkhúrtam vele a mobokat és fetrengtem a földön a röhögéstől közben, lol.
-
nanamii_o
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Sosem jutottál el még Mohgig és 439 órád van a játékban?
-
nanamii_o
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Dlc-t végigvitted már?
-
MageRG
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi.
Azok az arany levelek, amik néha hullanak az erdtreeről (azt hittem egy ekkora fának min. lepedőnyi levelei vannak).
Tapasztalatom szerint azt az AoW-t nem lehet áttenni amivel "gyárilag" érkezik a fegyver. Vagy csak nekem nem sikerült. -
Gothmog
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
- Bloodhound's Fang (az Ash of War kb. minden pajzsos/legyőzhetetlen ellenfélnél jól jön, és viszonylag könnyen meg lehet szerezni a játék elején - csak tudni kell, hogyan, mert magától nem jön rá az egyszeri játékos, az tuti
)
Nem kötekekésképpen, de bemenni a valószínűleg legelőször szembejövő Evergaolba, leverni az ellenfelet (őt valószínűleg nem első próbálkozásra, ha kellően korán és tasztalatlanul találkozol vele), majd ezt követően automatikusan megkapni a fegyvert... ebben mi olyan trükkös, hogy magától nem jön rá az egyszeri játékos, az tuti? (Ha farkas komát is bevonod a dologba, akkor egy fokkal trükkösebb már, de Fromsoft mércével ez még így is egy pofon egyszerű, napnál is világosabb struktúrájú küldetés...
) -
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
46k rúnaveszteség az hogy jön ki döntetlenre?
Csak kérdezem. -
Triathlete
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Na ezt este megnézem mert én erről eddig lemaradtam.

#12447 Phoen|x

-
_drk
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Vedd le az a pajzsot, főleg ha azt a batár buzogányt használod
100as szinten egyenlően elosztva HP-Stamina-Erő.
Mindenkihez oda mész és R1 láncban. Aki távolabb van és éppen jön vagy nem figyel annak R2.
Ott amúgy érdemes csalogatni, elszaladni ha össze gyűltek. Sokan vannak és sok a távoli, letudnak könnyen darálni bármilyen build-del. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szimplán, ekifutásból ugrasz egy nagyot. A sárkány csontvázra is rá lehet ugrani, csak máshonnan.
-
Garsza
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az nem csalás. Max glich. A csalás a külső progi használata.
De eigazából ha kihasználod szinte értelmét veszti a játék. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Legtöbb rpgt ahhoz hasonlítom. de már az új generációk sajnos nem tudják megtapasztalni milyen amikor letesznek valamit az asztalra, minden sablonos, nulla kreativitás, repetitív unalom.
-
callmeakos
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem képesség szinten ez az egyik kedvenc fegyverem, csak sajna pont utálom a vállon hordó grateswordokat, szóval sose használtam
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát nem, btw a megfelelő build mellett ezzel a karddal oneshotolni lehet a rothadó leányzót...
-
Lien
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem, hanem a cmd-t megnyitva startoltam, stoppoltam.
Közben most jó lett így annyira beszippantott a játék, hogy vagy 5 órát toltam bele a multiba, még mindig a DLC-nél vagyok tavaly megjelenés óta, muszáj a segítő is, mert alacsony az FPS-em meg kb. ritka ha legyepek 1-1 bosst. Az utolsó térképet is felvettem, ehhez pedig kellett egy mini youtube, mert olyan régen toltam, hogy már nem emlékszem melyik területet fedeztem fel, de már bandukolom a DLC utolsó helyszínét. Lassan de biztosan meglesz.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Úgyhogy kénytelen voltam átállni Xbox 360 controllerre. Az elmúlt 30-40 percben (közel 390 óra játék után) az alapokat kellett tanulgatnom. Hogyan lehet fegyvert váltani, gyógyitalt inni, gyors és erős támadást meg pajzsot használni, hátra/félre ugrálni, varázsolni, idézni. Meg power stance figurákat bemutatni 2 harci pöröllyel, miután az alapok már úgy-ahogy mennek.

Még szerencse, hogy Volcano Manor/Prison Town Church környéke tökéletes erre. Egyszer még a kisebb Omenkillert is elintéztem a sikátorok között.
Utána mondjuk két kutyus szétszedett, de hát ez van. -
_drk
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A
főutcán az Erdtree avatar mellett jobbra van egy. -
_drk
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Fent hol jársz?
Nekem a föld alatti rész mindig másodlagos. Szerintem sokan túl hamar is mennek oda a dupla Bosshoz.
Én kb Lyndell előtt szoktam lemenni. Addigra fent szépen lehet szintezni. Cealid északi részén is össze szedni a fejlesztési köveket.
Én azt a gomba páncélt meg biztos nem venném fel
-
Gergosz2
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Azokat a hollókat megtutod ölni úgy is hogy csak egyet bele vágsz, majd visszább jössz amúgy már éppen nem követnek. Elkezdenek visszahátrálni és a vér gejzír sebzi őket. Úgy emlékszem négy madár van ott, kettőt így ki lehet játszani.
A maradéknál meg nálam az a taktika jött be, hogy lóháton közel megyek és próbálok a hátsó felükön maradni. Úgy viszonylag hamar halnak. Akkor van baj ha rád ütnek mert mocsok nagyot sebeznek.
De a legnevetségesebb az egészben hogy 1 ottani kutyáért , ami kb két vágás, majdnem ugyanannyi rinét kapsz mint a madárért 🙉
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egy kis gyűrűk ura.
-
Gergosz2
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Azok anno engem is jól megszivattak, főleg azért mert nem mentem fel előtte a toronyba ami felett a tűzgömb volt, hogy rendet rakjak. 🙉
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mogh is eléggé buildfüggő, van amivel sokkal könnyebb, mint mással. A legegyszerűbb a comet azuros varázslóval, úgy kb 15mp.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tiszta torreádor érzésem van attól az ellenféltől.
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én azt a napot várom, amikor kiszivárog(tatnak) valami(t), hogy fő vonalon mi forr a from műhelyében...
Na meg az ER dlc-s kiadásából egy lemezest begyűjtenék szívesen...(ha lesz ilyen) -
_drk
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Jah, én is szomorúan olvastam a hírt de ezután a DLC után nem csodálom. Vedd meg nyugodtan, ha nem is 2.0, de majdnem.
Egyébként biztos dolgoznak már rajta, csak a tervező asztalnál ötletelnek, hogy lehet ennél is elbaszottabb egy történet.
Szerintetek van még a sztoriban annyi?
A legújabb Vaati videó pont azt mutatja be, hogy itt vagy 5 kornak a romjain járunk. Nekem az idő és tér folyamata a Shadow of the erdtree-vel teljesen megzavarodott.
Nyilván lehet folytatani csak ahhoz megint kell egy csomó kort kitalálni. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
ME-t raktam félre én is az Elden miatt, most majd felkapom a fonalat és letolom mind a 4 részt (:
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igazi mazochista build az íjkarakter, úgyhogy pihenj is rá előtte
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Neked mikor lesz íjas karaktered? Nem kezdesz megint egy újat?

Bow build mindenek fölött

-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kertrendezés?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nagyon jók a screenshotok, majd én is csinálok párat. Sokszor mikor lovagolok teljesen belefeledkezek a tájba, azt vmi szörny zökkent ki, mikor lever a paciról

Azt az 1et nem értem, hogy hivatalosan miért nincs hozzá widescreen support, emiatt csak offline lehet játszani
Amúgy a játék egyik legjobb részéhez érkeztél szerintem, én imádtam minden percét a városnak, számolj vele ha teljesen fel akarod deríteni, az nem lesz 2 perc
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Lesz még itt 1-2 meglepetés.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nemtudom hányas szinten vagy, nekem az volt az első nagyobb szívás a gaméban, viszont a zsákmány miatt megérte. Fogalmam nem volt akkor mit dob, de jó cucc van nála (: Vmi segítőt nem tudsz idézni magad mellé?
-
Gothmog
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az biztos, hogy ha előbb mész a Gael Tunnelbe, mint a gödörhöz, akkor már magától ott lesz.
Én nem ezt tapasztaltam legutóbb. Ha bemész Limgrave felől a Gael Tunnel végébe, de még nem találkoztál Alexanderrel, hogy kiüsd a földből, akkor nincs ott. Nálam legalábbis így volt, 1000%. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
"Elfoglalták a Hidat és a Második Csarnokot. Eltorlaszoltuk a kaput, de nem tarthatjuk túl sokáig. Rázkódik a föld. Dobok... dobok a mélyben. Nem tudunk kijutni. Egy árnyék mozog a sötétben. Nem tudunk kijutni. Közelednek."
Ez jutott eszembe az írásodról.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Pajzsozás megéri egyáltalán? Lehet jobban jársz ha gurigászol

Phoen|x: vmelyik souls gaméban nyomultam ilyen full nehézvértes, towershieldes builddel évekkel ezelőtt. 1x-i alkalom volt, azóta medium load és talajgyakorlatok mennek (:
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen pajzsod van?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha olyan kedve van akkor leveti magát a mélybe.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem full véletlen lett az, hogy levertem jópár try próbálkozással a gyíkot akinél a Moonveil volt és onnantól azzal mentem. Szeretek mindent magamtól felfedezni, de azt nem vágtam, hogy bizonyos küldetések kihatással lehetnek dolgokra és emiatt kicsit megszívtam, most a Gothmog által linkelt guide-t követem nagyjából..
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi neked is, ezeket is átfutom. Játék cirka közepénél tarthatok, így azért jópár item megvan. Bloodhound-ra fixen emlékszem, még a játék elején teszteltem is, aztán a kardrántás miatt maradtam az utchigatanánál /lehet hiba volt/. Mindenképp jó, hogy többen is írtatok, valszín nem csak ng+ lesz, hanem mezei új karit is tervezek indítani.
-
törölt tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem tudom mi lett volna ha nem adja meg ezt most. Szerencsétlen kontroller nem élte volna túl az biztos.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Jah, mert az eleve "S". Fejleszteni nem is tudod. Kell pakolni int-re, mint állat.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nem, az simán lement mert annak nem volt 80%-os magic defje és írtó lassúak nagyon könnyű dodgeolni, ennél értem a sztorit, hogy ez a sárkány Liurnia-ban mágusokat evett és ezért is ilyen glinstone-os a teste meg minden, de ha nem kezdtem volna el pont azzal próbálkozni korábbban, hogy valami int+faith buildem legyen, akkor konkrétan nem tudtam volna sebezni a sárkányt. Így is a Flame Sling egy nagyon lassú spell elég alacsony hatótávval és csak a fightot tudtam vele nyitni meg 1-2mozdulatát dodgeolva rögtön rádobni egyet dehát alig sebzi az is(100-120 ha feje közepére esik), ami miatt le tudtam gyakni az a kardon lévő ash of war, vagyis hogy szerencsére valahol korábban felvettem meg azt a stone-t amivel tudtam blood affinityt rátenni a kardra ezzel az ash of war-ral(3x proccoltam rá hemmot és ugye procconként növekszik, hogy mennyit kell bevinni a proccoláshoz, szóval nem volt kevés idő úgy, hogy mage buildel a melee sebzésed 30-40), és olyan helyen még nem jártam ami nem a szintemnek megfelelő lett volna, szóval maximum ezek lehetnek normál esetben nálad. Az összes tűzokádása one shotol és képes bebugolni, hogy mielőtt elindítja ezeket a fújásokat pont a fújás előtt elmozdul így teljesen máshova fújja mint ahova várnád, amikor meg maga alá fújja az a legcsodássabb, mert a környezet miatt van hogy szikla miatt vagy egy k.va farönk miatt nem mozdul a sárkány semerre hanem csak felszáll, ugyanis normális esetben ilyenkor kicsit hátrébb rugaszkodik pont ezért lehet alóla ló nélkül is akár kifutni ha jó a reflexed és kb azonnal észleled, hogy ezt fogja csinálni, de itt a bugos fos környezet miatt lehet neked 0.1ms reakciód, nem fogsz tudni elmenekülni. Szóval adott egy fight ami simán a Te hibád nélkül képes one shotolni, 5percen át tökéletesen csinálok mindent erre egy ilyen bugos maga alá szarása miatt meghalok...
Ha ez nincs akkor lemegy egy try alatt, de RNG az egész, hogy az adott harc alatt most épp hányszor sorolja be az AI, hogy maga alá köpjön, máskor lehet, hogy 1x se csinálja mert full random, nincs fix moveset, hogy mi után mit tol.*szerk.: Most Raya Lucaria is pofán ver, mert alig sebzek varázslatokkal, rám persze astro cuccban (magasabb magic def mint bármelyik nehezebb, "komolyabb" armor amim lehetne jelenleg) is 500-akat lőnek a sorcik.
-
törölt tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Melyik gomb van rá?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Azok homárok nem?
-
Gothmog
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
És tényleg, Melina helyett Maleniát írtam!
A gyors automatizmusok be tudnak hozni ilyen gikszereket. De azért remélhetőleg így is érthető volt annak, akinek szántam.#11383 VikMorroHun : Nekem úgy tűnt, hogy mindkét nekifutásnál beleálltál szinte az összes lehetséges pofonba, mintha külön lenne egy achi a kapd be az összes támadást egy bossnál címmel, és platinázni akarnád a játékot...
Az egyébként rohadt szar hely, mert szűkös (legalábbis oldalirányban) ahhoz a nagy döghöz. Azért ha rájössz, hogy igazából két veszélyes dolog van: a grab attackja (amit mindig messziről nekilendülve tol), illetve amikor izzani kezd maga körül (rohadt gyorsan el kell távolodni tőle, lehetőleg nem a feje vonalában), a többi csak ide-oda vonaglás (veszélytelen) néha jobbra-balra csapkodással, esetleg fej földhöz verésével (ezek sebeznek, ha elérnek), amik könnyen kidodge-olhatók, akkor már könnyed mulatsággá válik az egész.
Azért mondjuk 10% hp környékén (első nekifutásod) fegyver buffot varázsolni gyógyital hörpölés helyett - meg is fizettél érte!Nekem most a tőrrel olyan (legalábbis az előző közel 180 óra colossal weaponözés után), mintha totál új játékot játszanék. Baromi élvezetes, de mivel nincsen semmi stagger (amihez már nagyon hozzászoktam), vagyis a legalapabb nyikhajok kivételével a támadásokat/támadási szándékot sem nagyon tudom megszakítani sok ellenfélnél, a bossoknál pedig pláne nem, újra kell tanulni dolgokat/jobban oda kell koncentrálni. De nagyon élvezetes! Most már két tőr van (Reduvia a másik), és iszonyat tempóban lehet tolni velük a kombókat. (Plusz a Reduvia war of ash nagyon erős - nem is nagyon használom, maximum egy-egy helyzetben -, hogy ne szokjak rá túlságosan.) Azért beüzemeltem egy flailt is bizonyos helyzetekre, mert pl. a Kaidan lovasokat a minimál reach daggerrel hajkurássza ám a fene...
(Tőrrel gyalogszerrel több idő leszedni így egy lovast, mint kinyírni egy dungeon végi bosst. Míg flaillel azért még pont elérem visszacsapásból dodge után - míg tőrrel többnyire már pont nem.) -
Gothmog
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A pajzs a gyávák menedéke
-
AsakuraDave
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Lehet ám gameplay videót csinálni ahogy megölöd Greatswordel

-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerencsétlent már Malenia is a scarlet rottal baxogatta.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engvall kemény legény.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igen, ezt tudom és ez ami rohadt problémás nekem, olyan binding, hogy egy gombnyomásra csinálja ezt a karakter, hogy kétkezes on/off megoldható valahogy?
E+bal klikk felhozza a kis bag itemeket és akkor azokat tudom használni közben, de nekem ez nagyon zavaró. Semmi értelme, hogy egy ilyen action, hogy egykezes-kétkezes állás változtatása behozza nekem a kis baget...
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Sok impulzus vásárló...
Én mondjuk G.R.R.M miatt vettem meg, aztán mocskosul mást kaptam, mint amire számítottam de nagyon kellemes csalódás volt. (Életemben nem is hallottam a Fromsoftware-ről előtte
) -
törölt tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Egy ilyen sok tippes videóban mondta a csávó hogy érdemes. Nekem se jutott eszembe.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Eszembe nem jutna kereskedőket mészárolni. Hát nincs elég ellenfél a játékban?

Kivéve Gostock.
Őt bárhol, bármikor, bárkinek szívesen megpofozom. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én asszem Siofa Rivernél futottam össze vele, utána mentem tovább csak a Redmane kastélyba /előtte nem is jártam ott/
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engvall az egyik kedvencem. Tiche mellett.
-
Krisztianby
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engem csak két ellenfél fajta idegesített fel: idióta Warhawk-ok és Shaman-ok.
Szerintem tőlük haltam meg legtöbbször.
Óriás kutyákat megoldottam azzal a torchal amitől félnek -
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mondjuk ez ellenféltől is függ, ha valaminek magas lesz a lightning res értéke annál valszeg kisebbet fogsz sebezni. De általánosságban ebben a játékban az elemental dmg mindig több lesz, mint a sima fizikai.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Próbáld meg lock-onnal, mert elég sok homályt ütsz, egy lassabb fegyverrel ez fájóbb lesz, ha esetleg majd valamikor váltanál, illetve később lesznek bossok, akiknél kb. muszáj lockolni. Gyakorlatilag szinte mindig eggyel többet ütsz a kelleténél és ezért büntetett Margit, szintén később nagyobb gáz lesz, mikor igazán nagyot fognak csapni a bossok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Adhatok tanácsot?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha a játék azt érzékeli, hogy szilárd talajon állsz (ezt nevezi a From stable groundnak) akkor onnantól újra kezdi számolni a zuhanást. Lehetséges, hogy az a pici kiálló szikla, amiben megkapaszkodtál stable ground a játék szerint. 20 métertől kezdve van instant halál, alatta x% dmg.
Amúgy régen azt hittük, hogy a zuhanás idejéből számol a rendszer és nem érdemes ugratni közben Torrenttel, de mint kiderült ez téves gondolat volt.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szép.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Őket én sem szeretem, szvsz az egyik legtáposabb ellenfél típus.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen művészi.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hajrá! Ne kíméld őket!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerintem is ült, viszont az zavar egy picit, hogy ha lenyomjuk
YodátOnzét akkor nem az ő spiritjét kapjuk meg, hanem Yosh-t, aki tulajdonképp a padawanja, de ez szerintem csak az én hülyeségem.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Jól néz ki a kis mezítlábas.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A class seteket meg lehet vásárolni külön a játék folyamán, így nem értem miért kezdtél újat emiatt.
Emlékszem egyszer a Skyrim csoportban pont arról értekeztem veled, hogy mi ketten soha nem játszottuk végig a main questet, de így is belepakoltunk egy halom órát abba is. Annyi a különbség, hogy az ER-t viszont én négyszer végigjátszottam

-
_drk
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Twinblade amúgy jah, inkább fun fegyver.
Én most bleed buildhez használtam és annyi nem is volt jó, mert nincs alapból bleed rajta és egy idő után a 3 féle skálázás megöli.
A duál twinblade meg még nagyobb fun de annál rosszabb
Sokszor nem tudom megütni az enemyt, lassan is indul be.Így játék közepén Lyndell-ben meg is untam. Jönnek a katanák!
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez komoly...?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Rennala után lehet respecelni, szal fölösleges újat kezdeni.
-
Peace
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Én ma az alapjáték végére értem a vazsival is, úgyhogy "sajnos" megvettem a DLC-t.
-
persil
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ez nincs akkor lemegy egy try alatt, de RNG az egész, hogy az adott harc alatt most épp hányszor sorolja be az AI, hogy maga alá köpjön, máskor lehet, hogy 1x se csinálja mert full random, nincs fix moveset, hogy mi után mit tol.