Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
No, lassacskán, de haladgatok én is a DLC-vel. Éppen átértem Scadu Altusra.
Rellanában felfedezni véltem némi DS3 Pontiffet: jó boss volt. Negyedik próbálkozásra meg is feküdt, bár már első nekifutásra is lefaragtam 1/3 hp alá. (A 2. és 3. nekifutásomat viszont felejtsük is el...
).
Ugyanakkor az eddigi kedvenc bossom a dlc-ből egy katakomba alján ücsörgő (ácsorgó) death knight volt dupla fejszével! Két hp flaskával néztem be hozzá, mondván, legalább meglátom, hogy mi/ki vár majd rám. Úgyis meghalok elsőre, és fullosan térek vissza - ez most csak a "demo" lesz. Bemegyek, ott áll egy vészjósló lovag, aki egy villanással már mellettem is termett. Iszonyat jó volt a fight, reflexből toltam mindent, ahogy mozdult már vetődtem is, és nagyon jól feküdt is ez az egész, mert nem voltak késleltetős dolgai. Így kb. mindent ki lehetett "érzésből" mozogni. A vége az lett, hogy egyetlen hp flaska felhasználásával szétütöttem, de végig dolgozott az adrenalin közben. Segített, hogy colossal fegyverrel (Maliketh kard) tolom, ami staggerelte azért rendesen, kivéve, amikor valami lightning charge-os dolgot készült betolni (onnan volt bekapott sebzésem is). Gyors, pörgős harc volt, de igazi élmény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).