Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
En csak annyit tennek a tobbiekhez hozza, hogy a pyranha/spider jatekokkal meg csak egy lapon emliteni sem lehet(semelyik fromsoftware) jatekot, annyival jobbak, minden letezo tekintetben.
Mondom ezt ugy, hogy en is vegigtoltam az osszes letezo eurojank jatekot es szerettem is oket.
-
persil
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
"utálom a vállon hordó grateswordokat"
Pedig, ha mar nagy dog, akkor az a legmenobb modja.
-
persil
nagyúr
Annyiszor volt mar itt szo a berserk-rol, hogy elkezdtem nezni a 2016-os sorozatot, de ebben valami olyan borzaszto a rajz-stilus, hogy szamomra teljesen nezhetetlen. Ez, hogy meg egy kepkockan belul is van ilyen kamu 3d cgi, meg "hagyomanyos" anime, meg ilyen regimodi satirozassal arnyekolt rajz, nekem teljesen tonkreteszi. Amit amugy nagyon sajnalok, mert guts is szimpi, meg a sotet hangulata/tonusa is nagyon bejonne. 🤷
Meg a nudity is rettenet bena benne. Vagy ne legyen semmilyen szinten, vagy rajzoljak meg rendesen, de ez a megoldas nagyon nem oke.
-
persil
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"DS3-hoz nem volt szerencsém a DS sorozaton belül, ennyire jó?"
Picit talan elfogult vagyok, de szerintem a valaha keszult legjobb jatek, kerdes nelkul, toronymagasan.

-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hat Bad tobbet beszolt neki, ugy latszik, aki csak a nyomoran rohog, annak kevesebb jar.

-
persil
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor nem csak bennem inditott el valamit az a hsz.
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Fair enough.

Egyebkent nem veletlenul "er ilyen keveset" egy szintlepes, az alapvetes az lenne, hogy
1: ne ussenek meg, ne halj meg
2: ha megutnek, meghalsz, akkor tanulj beloleEzert van minden helyzetre ketmillio megoldas. Ha az ember csak megy elore fejjel a falnak es nem hajlando tanulni a hibaibol, valtoztatni a modszerein, akkor egy szivas lesz.
-
persil
nagyúr
válasz
Gothmog
üzenetére
Az a varia, amit te is tapasztalsz az urallomas helyzete miatt van! Az mondjuk spec egy baromi erdekes feature szerintem.

Bal fent az "orat" figyeld es probald ertelmezni. Ha nagyon nem megy, akkor szivesen elmagyarazom, elsore eleg furcsa, de nagyon okos otlet volt szerintem beletenni.
-
persil
nagyúr
válasz
Gothmog
üzenetére
En vegignyomtam, nekem nagyon tetszett. Meglepoen sok a "titok", az elrejtett olvasnivalok is nagyon betegek es annyira interconnected a vilag, hogy a From cimek kozott is elferhetne.
Elsore borzaszto puritannak tunhet a grafika, de egy ido utan mar sokkal inkabb ugy ereztem, hogy ez a femes, hideg, elettelen stilus baromira jol all a jateknak.
Egyedul az ellenfel variaciokon erzodik nagyon, hogy nem milliokbol keszult, de a boss design-ok eleg otletesek.A split screen meg oriasi plusz, egyreszt tok nagy elmeny, masreszt meg bagyon jol meg is oldottak.
En csak ajanlani tudom, az "olcso indie" cimek kozott az egyik legjobb a mufajban.Szrk.: kifelejtettem, hogy kerdezted a hosszat. Szoval ja, abszolut nem egy elden ring, ne aggodj.
A thymesia-nal peldaul nekem hosszabbnak tunt mondjuk, de nem egy hosszu jatek. -
persil
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Csak a heavy armor temakorre:
Elvbol, alapbol nem veszek fel semmit ezekben a jatekokban, ami picit is ugy nez ki, mint egy "pancelzat", mert nem tetszik. Szabalyszeruen mindig max. medium sullyal vagyok, mert a nehez cuccok 99%-ban nem jonnek be.
Szoval NEM kenyszerit ra a jatek a heavy armorra, minden lehozhato light/mediummal. Es nem egyszer ment le a jatek, hanem n+1 alkalommal kb. az osszes emlitesre melto soulslike, szoval tapasztalatbol mondom.
Ha ennyire genyo ellennel kerulsz szembe es abszolut nem vagy hajlando lejjebb adni a cosplay buildedbol, akkor szimplan menj vissza kesobb, magasabb szinten, magasabbra fejlesztett cuccokkal, hatranyod nem szarmazik belole. Plane egy ilyen senki eseteben, aki raadasul teljesen opcionalis. Raersz megolni.
-
persil
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A hosszan nyomva elso elem a varazslatoknal is mukodik.
-
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez nem beszologatas. Olvasd vissza a kommentjeidet, meg a ra kapott valaszokat, aztan - talan - rajossz.
De, ha megsertodni szeretnel inkabb, akkor tedd azt, en jol fogok aludni ma is.
Btw en IS valaszoltam a kerdesedre. Konkretan minden info ott van a jatekban, van erre egy kulon gomb, hogy melyik tulajdonsag mit csinal. Csak el kellene olvasni. Igy szoktunk buildelni. De, ha konnyebb egy topikban hisztizni, akkor mea culpa.
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Ott van leirva minden a jatekban, csak el kell olvasni.
Semmi bonyolult nincs a build-ekben, megnezed, hogy mi-mivel all szinergiaban es ennyi.Egyebkent, ha nekem az elso 30 kommentem arrol szolna egy jatek topikjaban, hogy nem ertem, nem tetszik, az is idegesit, ezt sem tudom megcsinalni es erre azt mondja valaki, hogy ez nem nekem valo, akkor felhaborodas helyett keresnek olyan mufajt, amihez van eleg eszem.

-
persil
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
"a selejtje maradt hatra"
Radagon az egyik legjobb boss, nem csak a jatekban, de a teljes munkassaguk alatt is siman egy top 10-be tennem.

Nem is ertem, hogy utana miert kellett elrontani azzal a fereggel a legvegen. -
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pedig borzaszto egyszeru a magyarazat. Ha mar van valamilyen elementalis sebzes a fegyveren, akkor zsirozni nem lehet. A spellbol erkezo buffok kozul meg nyilvan csak az mehet, ami "body buff" es a karakteredre hat.
Termeszetesen a scaling cserevel is valtozhat a sebzestipus, igy abban az esetben is ugorhat a zsir/spell buff lehetosege.
-
persil
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
Abszolut ne erts felre, tenyleg nem pejorativ ertelemben mondom, de ezt ugy hivjak, hogy igenytelenseg. Ha minden megfelel, jovanazugy, teljesen szokhato, az legalabb ugyanannyira toxikus, ha nem jobban, mint hangot adni annak, ha valami nem jo.
Jo a jatek? Mint az allat, imadom. Ettol fuggetlenul katom es erzem, hogy hol van lemaradva a tobbiekhez kepest.
Ez a nektek a tokeletes se lenne jo mantra meg szimplan unalmas es eletszerutlen. Ha mindenki igy allna hozza mindenhez, akkor a mai napig a fakon ugralnank.
"Itt a lehetőség csináljatok jobbat olcsóbban, vagy ingyé.. "
Ez meg mar oviban is ciki erveles volt. Te is megmondod, ha szarul foznek az etteremben, pedig nem vagy szakacs. Az emberiseg legostobabb erve ez a csinalj jobbat.
Ezen a ponton valik hiteltelenne es derul ki, hogy valaki nem vitapartner. -
persil
nagyúr
Ezen egyebkent mar onmagaban az is rengeteget segitene, ha celpont nelkul a lock-on gombot lenyomva nem allitana kozepre a kamerat.
Mikor futnal az ellenfel fele, de a jatek nem lockolja(mert csak), hanem iranyt valt es besprintel a szakadekba/lavaba/akarhova, ahova nem akartal.
A lies of p-ben szimplan ki lehet kapcsolni, baromi elegans megoldas.Ha mar egyszer, valami megmagyarazhatatlan modon beleeroltetik egy jatekba a vilag leghaszontalanabb funkciojat, amit egyebkent soha senki nem hasznal, akkor legalabb legyen kapcsolhato. Fel nem tudom fogni, hogy nem jutott eddig masnak eszebe a neowizen kivul.

Olyan egyszeru aprosagokkal lehetne jatekokat hatvanyozottan jobba tenni es meg csak penz, vagy szaktudas sem lenne szukseges nehany valtoztatashoz.
-
persil
nagyúr
válasz
FlashBird
üzenetére
Dehogynem, eljutottunk oda, hogy mar nem allva, lassan kozlekedve, hanem tenylegesen leguggolva tudunk lopakodni(bar Bad reszletesen leirta, hogy ez miert nagyon ergya meg mindig - de legalabb nem nez ki hulyen) es mar majdnem hasznalhato az ugras is, igaz, erre a ket dologra kellett tiz ev, de azert haladunk na.

Ugras temakorre egyebkent megint csak a lords-ot tudom felhozni. A ds/bborne fele ugrast hasznalja a jatek, csak eppen esszel megoldva es lass csodat, abszolut tokeletes a dolog.
Ezekkel egyutt is az egyik kedvenc jatekom az elden, de na, kicsi fejlodes most mar tenyleg kijarna. -
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lehet sarazni a lords of the fallen-t(bar szerintem zsenialis, de ez nyilvan nagyon szubjektiv), de kameraban osszehasonlithatatlanul jobb, mint az elden ring, pedig sokkal gyorsabb a jatek.
Teljesen From-buzi vagyok, a fentiek ezen semmit sem valtoztatnak, de tenyleg elkezdhetnenek mas jatekokbol atvenni megoldasokat/mechanikakat, mert bizonyos teruleteken jocskan lemaradtak mar.
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
Szovegertessel vannak gondjaid, azon fejlessz a gratulaciom elott.

Abban, hogy valami szerintem szar, de sikerul 5-10-1000. probara, kereken nulla osszefugges van.
Sir alonne-nal is szarakodtam orakat, megsem volt szar harc, de a bloodborne-os orphan is marha nehez volt, annak is sokszor mentem neki es megsem gondolom, hogy szar lenne, genichiro alatt meg szo szerint vert hugyoztam, megis baromi jo harcnak gondolom. -
persil
nagyúr
válasz
Beretvás
üzenetére
8 vagy 9 probabol megoltem 180as szinten scadu 14-en new game+1en, szoval szerintem mondhatjuk, hogy a builddel sok baj nem volt.
Az egyszeruen nem jo harc, amikor minden tamadas egy 20 uteses kombo, ami hosszu masodpercekig tart, minden tamadas aoe, amiben aftershock-ban vegzodik, minden tamadasnal felrobban a fel kepernyo es semmit nem latsz, stb. Sztem pont annyira tultolt es otlettelen szar, mint az elden beast volt.
Masfelol, mint mar ezerszer leirtam, tovabbra 10/10 nalam a jatek, az egyik legjobb amivel valaha jatszottam, de nem vagyok az az elvakult fan, aki nem kepes meglatni a szarsagokat benne.
Ui.: azt meg remelem erzed, hogy mas szubjektiv velemenyere azt mondani, hogy "fals" milyen szintu ostobasag.

Illetve masik, hogy elhiszem es tudom, hogy vannak olyan jatekosok, akiknek 200 szintet ossze kellett farmolni az elso taborban, hogy szazadikra lemenjen margit, de ne az alapjan iteljunk meg egy harcot, hogy 800as szinten ertunk oda.
Attol, hogy valami nehez, meg onmagaban nem lenne rossz. -
persil
nagyúr
Fonokom addig idegelt a dlc-vel, hogy vegul szombaton en is megvettem, pedig nagyon nehezemre esett letenni a lords of the fallen sokadik vegigjatszasat.

Ebben a percben fejeztem be:

Nagyon vegyes a velemenyem az egeszrol. Az nem kerdes, hogy megerte a penzet es dlc-nek parades, de a nagy ossznepi netes elajulastol is szornyen messze volt. meg egy kalap szar, ahogy van, ennyi a velemenyem rola. Az a harc szimplan idegesito volt. Orphan, Malenia,Radahn
Sulyvahn, Friede, Radagon, Sif, Gwyn, Alonne... Napokig lehetne sorolni a zsenialisnal zsenialisabb Fromsoft bossokat, erre az alapjatek vegere sikerult odabarmolni barba papat(egy radagon utan?!) a dlc-re meg ezt a gyokeret... Csalodas. 🤷 -
persil
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Egyaltalan semmit nem szamit* a kezdo kaszt, olyat valassz, aminek tetszik a kezdo felszerelese.
*Endgame min-maxolasnal van csak jelentosege, de akkor is csak nehany szintrol beszelunk. Szoval - mondok valamit - nem 120-on ered el a build csucsat, hanem mondjuk 130-on. Na bumm.
-
persil
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Millioszor le lett irva, hogy mi vele a gond, ha valaki nem erti, akkor massal kell jatszani, borzaszto egyszeru.
-
persil
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A bloodhound curved, az uchigatana meg, nos... egy uchigatana(katana) nagy meglepetesunkre, szoval nyomhatsz barmit, akkor is csak az egyikkel tudsz hadakozni.
Azonos tipusu fegyvereknel van powerstance, illetve a katanak melle be lehet tenni wakizashit is, de ugy emlekszem mas kivetel nincs.
Powerstance alatt egyebkent a bal fegyver helyett ut mindkettovel egyszerre(nyilvan, hogy hogyan az az adott movesettol fugg).
-
persil
nagyúr
válasz
ChiliChili
üzenetére
Kivulrol a gerendas reszen siman fel lehet maszkalni.
Egybkent most fejbol nem tudom mar micsoda, de ott is csak valami hasztalan kacat van, felesleges rajta feszengeni.
(Ilyen egy darab gomba kaliberu cucc) -
persil
nagyúr
válasz
ThySoul
üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy nem technologiai oldalat tekintve erdekel a dolog. Nyilvan, ha csak ezt nezzuk, mindig le voltak maradva. (Bar korantsem annyival, mint ahogy sokan szeretnek hinni.)
Mindent osszevetve, muveszi ertelemben meg kb. legszebb jatekok. Akarmelyik steril, elettelen fos "mai" cucc melle odamernek tenni egy ds3-at. Meg lehet nezni pl. egy halo infinite-et is, eklatans peldaja annak, hogy viszonylag friss/modern technologiaval is lehet totalisan erdektelen grafikat kesziteni.
Egy witcher 3 felett is eljart mar technologiailag az ido, megis az egyik legszebb jatek mai szemmel is.
A grafika nem csak felbontas, meg shaderek, ennel sokkal-sokkal osszetettebb. Aztan nyilvan van, aki csak arra tudja kiverni, hogy 8k vagy sem...
De az meg meg is erdemli a codokat, meg battlefieldeket.
-
persil
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Pont ez jutott eszembe tegnap(megint a ds3-at tolom), hogy mennyivel szebb.
Felreertes ne essek, imadom az eldent, de egy katakomba/csatorna/belso terek egesz egyszeruen sokkal szebbek a ds3-ban. Aprolekosabb, reszletesebb, n+1x hangulatosabb az egesz. De meg egy tocsas reszen caplatva is millioszor jobban nez ki, hogy tukrozodik a karakter es a kornyezet a vizben. Nyilvan nem technologiai ertelemben(bar ez is erosen vitathato), de muveszi tekintetben fenyevekben jar elorebb a 3.
*Nem, a nyilt vilag egyaltalan nem mentseg arra, hogy ne lehessen bedoni harom plusz dobozt, ket lampast, meg egy kis fustot, amitol amugy haromszor lesz ha hangulatosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest