Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Az első 97es lapom
-
homerhamm
veterán
Komolyan mondom ezen a 91-es spanyol LB-s tots csajon kívül senki mást nem lehet már nyitni???
Most már tényleg ******* elegem van ebből a hulladék moslék játékból, hogy egy retek NORMÁLIS tots lapot nem lehet nyitni.
Hánynom kell tőled ea sports vancouver kanada! 
-
Woodslave
félisten
Arra gondoltam tegnap a gyerek két vereség után feladta a kvalit behúztam hármat lejátszom én a wlt de igy div 3 alján tudok nyerni 15-ből kettőt lehet inkább kihagyom
-
bubuska10
senior tag
Első friendlyt tizipárbajjal buktam el.
Csóka 5 gólos hátránynál se lépett ki. Minek kellett ezt a bohóc mysteryballt beletenni, így hagyom a francba. Mára ennyi elég is volt
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem most volt egy 4 wines sorozatom. Fel is mentem div2be. Azóta nem tudok meccset indítani.
Keres ellenfelet aztán kidob azzal hogy a talált ellenfél lemondta a meccset. Vagy elimdulna mutatja az ellenfél csapatát de kidob azzal hogy az ellenfél kapcsolata megszakadt.
Kb 15 próbálkozás után most inkább hagyom.
Rush megy. -
Woodslave
félisten
Ma nemhogy nyerni de végig játszani nem tudok egy meccset se
-
Kristof_94
Topikgazda
Jött egy De Gea, de amint kiveszem a lengyelt a kapuból, Fermin már csak 2 chemes lesz. Rosszul emlékszem, hogy valamelyik tots evo design plusz chemet adott?
-
kapeti07
senior tag
Péntektől már Ultimate TOTS is lesz? Vagy csak Saudi/MLS?
Azért az Ultimate-be SUT-ot remélem belerakják. Hiányozna nagyon ha kimaradna.
-
neo81
senior tag
Van olyan weboldal, ahol meg lehet nézni, hogy az SBC-kben konkrétan mely játékosok vannak benne és azokat mekkora valószínűséggel lehet kinyitni?
-
gjoe
addikt
Egy óra múlva twitch közvetítés kezdődik.
Most ad pár jó pakkot ha megy valamin a háttérben. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jo 10-11 winnel mar mas a keplet, nekem annyim sosem lesz😄 az en 7-9-es szintemen megerosebb a rivals, max akkor nem ha a wl-re van valami jo obj, mint most hetvegen is, ott a 4 wines obj pickbol pl jott egy Pedri, ami jobb mint barmi, amit sima wl rewardbol nyitottam eddig iden.
-
gjoe
addikt
Én ma unalmamban nagytakarítást csinálok.
Eddig 300k coin jött be.
Csak healing volt több mint 700db a klubban. Meg mindig van 300. Nem győzöm listazni mert alig van hely a transzferen. Sok chem style ment eladásra amit vesznek és van is ára (hawk, anchor, marksman) és még mindig van belőlük. -
bubuska10
senior tag
Lekopogom, nekem most elég jól ment a Rivals. Tegnap Div4 közepe, ma 1 egységnyire megálltam a Div2 előtt, mert meglett a pont. Sztem az a baj vele h túl sok a meccs. Az esetek 70%-ában csak a 15 pontot teszem fel, h adjon vmit. SB ugyanez, semi pron megverem a 93as csapatokat, 2. félidőbe meg mást csinálok. Máskülönben olyan lenne ez, mint egy 2. állás.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A végére elvették a rivals értelmét szerintem. A WL nyilván sok packot ad meg picket és 15 meccs, kibírható. Viszont ezek mellett akinek van ideje játszani az sok esetben jobbnak látja ha mondjuk letolja 1-2 óra alatt az adott heti kupát ami packokban hasonló mint a rivals de cserébe a meccsek 90%-ban aranygól van. Tényleg a legkitartóbbak szoktak általában rivalsozni is. Amikor játszottam és rivalsoztam az általában azért volt, hogy kipróbáljak egy új felállást, új játékost vagy csak szimplán az evo miatt. Talán a PL alatt csináltam meg a div2es maxos rewardot, de mikor 0 effortal kirakhatok mindennap 3-4 85*5-t nem igazán látom értelmét annak, hogy 2 db 85*10-ért annyit játszak. Főleg mert eladható így 80%-ban úgy sem ad TOTS-ot, ha meg ad az is valami 12k-s
Szerintem ez a másik ok. WL-ből van esélyed valamit pickelni kis szerencsével. Na most a rivals rewardból melyikből számíts jóra? 10-12k-s lapokért nem fognak szenvedni az emberek -
Kristof_94
Topikgazda
Én meg nem győzök minden nap többször is kilépkedni, hogy ne menjek fel a div2-be. Kényelmes nekem ez a div 3. Ahogy időm engedi össze szedem a 35 pontot és kész, nincs kedvem még többet szenvedni.
-
Digestive
veterán

Éppen most.

Na de mindezt úgy, hogy már legalább 15x voltam egy winre és mindig vissza zuhantam egészen a zászlóig.
Pedig az elején végig div1ben voltam, de az elitet nem tudtam megcsípni. Szerintem nagyon kevesen játszanak már és a jobbak itt vannak div3tól felfele. 100% hogy jobbak itt az ellenfelek, mint év elején. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szinten div3 legalja, nem is motival semmi hogy feljebb jussak. Epp tegnapi elmeny: csavo a 3. percben vezet, majdnem kileptem, de vegul maradtam. 9-1-re nyertem, 28-3 volt a loves, 62-38 a labdabirtoklas, nala 15 vedes. Neki 92/14 tackle, nalam 30/16. Mintha elete elso meccse lett volna kb. Nyilvan a kovetkezo meccsbol meg 5 perc utan 0-2-nel kileptem. Hogy kerulnek ezek azonos divbe, fel nem foghatom, bar valoszinuleg sehogy, es a dives matchmaking is csak urban legend, amit mind elhiszunk.
-
D.Bergkamp
tag
Húú de idegesítő, hogy nyitok valamit, jön a kék konfetti, elkezdek bízni, hogy végre valami jót nyitok, és akkor Ratiu szó szerint kiröhög...
-
Woodslave
félisten
én is div 3-ban vagyok (igaz csak az első zászló előtt, szóval esélyét se látom hogy div 2 legyek valaha is de nem is nagyon érdekel) de valóban elég nagy a szórás. Tegnap mondjuk a kupán kívül ami így második nap már aránylag fájdalommentesen lement, csak 3 rivals meccset játszottam, mivel a pont megvan már csak "funból"

Első meccs egy páros ellen- mindig csodálom aki tud így játszani tavaly a gyerekkel igaz ps4-en játszottunk így de katasztrófa volt. 3-1-es vezetésemről végén 4-4 utolsó perces tizivel húztam be.
Utána lévő meccsen közöm nem volt szinte a játékhoz.
A következő meccsen 7-1 a másiknak nem volt köze a játékhoz mintha egy div 10-es játékos lett volna.Engem is ez zavar a legjobban tudom hogy vannak visszatérők, újrakezdő prok akik mennek fel stb. de akkor is olyan különbségek vannak amiknek egy "skill rating" alapú játékban nem biztos hogy kellene legyen, legalábbis a játék örömének nem tesz jót.
Mondjuk idén egész jól kezelem a dolgot még mindig. Mármint idegileg.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is olyan élmény online játszani mintha esportolók ellen játszanék hátrakötött kézzel. Ha valaki most kezdené el és kipróbál egy rivals meccset sz@rráverik azonnal és már törli is le a játékot.
Valahogy ez a DIV rendszer nem működik. Nem azonos képességű játékosokkal dob össze és a szerverről nem is beszélek. Idén én még elpötyögök az Sb-vel, tolok néhány pár Rush meccset és kész.
DIV5-ből nem is akarok fejebb jönni. Ha kövi szezonban hátrasorol DIV7-be még visszanézek. Fifa 96 óta játszom, ez az 5-ik FUT szezonom, de ilyen hamar nem égtem még ki ettől a sorozattól. -
evibly
senior tag
Engem tegnap és az azelőtti napokon megint kiégetett ez a foshalom.
Div3-ból nem tudok kikeveredni, az ellenfelek 90 százaléka hibátlan játékkal, szinte lekövethetetlenül gyors labdajáratással, félpályáig felkúrt védekezéssel, full agresszív presszióval nyomja, mintha egy robot lenne. Senki nem hibázik, ha mégis, hozzá pattan vissza a labdák 90 százaléka. A meta megoldások és lapok használatát hagyjuk is, azt tehetném én is, csak nincs hozzá gyomrom. Szóval ez így a kínzás kategória, vér hugyozás és hányás minden DR és WL meccs, nem tudom, kik alkotják a játékos bázist jelenleg, de egy átlagos játékos számára ennek így kábé vége van sajnos.
Nagy nehezen nekiálltam, 8 winnel lehoztam a WL-t, de rendkívül kellemetlen élmény volt, nincsenek élvezetes meccsek, hanem csak a full szopás van. Egy Raphinha lett a jutalmam az egyik La Liga pakkból (pirosban Pajor volt a legjobb), de csak legyintettem rá, hiába 3 milliós lap.
A menüt fogom még grindolni, de online már tuti nem fogom nyomni, ennél még az a bizonyos sajtreszelős rejszolás is kellemesebb élménynek ígérkezik.
-
kapeti07
senior tag
Na sikerült befejeznem a WL-t. Maradt az 5 winem. utolsó négy meccs négy vereség.

Még a 6 wint is sajnálta tőlem a szerver. Ellenszélben voltam mindegyik meccsen. Az én góljaim nem mentek be, hiába akármennyi 100% kipasszolt helyzetet is teremtettem. 2 ellenfél jobb volt nálam, esélyem sem volt. Másik kettőnél szoros volt, de utolsó perces gólok és kihagyott 11-esek miatt nem jól sikerült most ez. Pedig a Laligát vártam a legjobban. De Paul és Rüdiger jött pirosba, ennél rosszabbra számítottam. Amúgy akármilyen upgradet csinálok a minimum jön, 10x83-nál képes 10 83-as lapot adni. Most gyüjtöm a lóvét és vsgy Henry EVO-ra költök vagy megveszem Lewát. Hátha jobb leszek csatárfronton. -
Woodslave
félisten
You’re grouped by platform generation, which means you can only play against others in the same generation:
current-generation consoles (PlayStation® 5, Xbox Series X|S, and PC)
old-generation consoles (PlayStation® 4 and Xbox One).
That means if you’re playing on a new-generation console, like PlayStation® 5, you can’t play against someone on an older-generation console, like PlayStation 4®, or vice versa.Tavalyi volt úgy ahogy írod
De ha nem ez a tapasztalat akkor nem tudom. Lehet ezt is elbaxták. Vagy pc az old gen is lehet vagy van valami hack amivel lehet bárki ellen játszani.
-
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
mondjuk old genen amúgy se kellene sokat számítania a crossplaynek mert csak x-boxal kerülhetsz össze,
-
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
faxa
-
toxicjew
addikt
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hány passing PS+t kell egy játékosra tenni, hogy egy egyszerű passz működjön? 5-6? Haverom kérdezi.
Ugyanitt &@€?! ea.
-
bubuska10
senior tag
Amelyik feszt húzgálja a kapust, annak azt kívánom, mást ne tudjon húzgálni.
-
Digestive
veterán
Ez ám a 83+ x7 laliga pack

Tegnap ugyanebben a packban volt 1 kék, meg 2 lila. Ma ilyen pusztulat volt az összes. Csak gold lapok.
-
gjoe
addikt
Mivel top lapok nincsenek így probalgatom akik jöttek.
És eddig 3 meccs alapján lewandowski részemről ajánlott. Hunter kell rá és akkor jó a tempó is.
Nem is értem miért ennyi az ára. 70k. Simán az egyik legjobb st szerintem. -
kapeti07
senior tag
Nálam mindíg üres a klub. Most is összesen 135 playerem van, amiben benne vannak a loan kártyák idény kezdete óta. Most 3 320 coin-om van. Ha valaki feltöri az accountomat az éhenhal. Nincsen csak untrade lapom. Este mikor kirakom az upgradeeket akkor 3-4száz lap is van de mind megy bele a többi sbc-be.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Isten ments hogy quick sellezzek. Masnem rakom folyamat az if upgradet.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem a transzfer és a duplicate lista is tele van, sokszor már a 87es lapok is mennek qs-be.
-
EA's hit
addikt
Nem tudom hogy csinaljatok, nekem van kb 15 fos lap a storageban, es a klubban is csak annyi, hogy pl a vasarnap jott ikon picket nem tudom kirakni.
-
-
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aztán 1 hét múlva jön egy EVO ami felhúzza a 94-est 96-ossá. Persze csak miután már kiraktam az újat.
-
kapeti07
senior tag
Sziasztok,
Akinek ki van kapcsolva a crossplay és xboxos az hamar talál ellenfelet WL/rivalsban? Annyi cheater van most, hogy ki kellene már kapcsolnom a CrossP-t, de attól tartok nehezebben hoz majd ellenfelet. Ha pedig hoz magasabb kvalitásút fog dobni. Így is alig bírok meccseket nyerni. Mostani WL-en 5 winem van és még 4 meccs hiányzik. 3 gyanús meccsem volt, 2 kidobott mint Berkamp kollégát, egynél meg szerintem gép elllen játszottam. Mindhárom PC-s volt. -
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
de nincs bekapcsolva a cross play? Én nem tudom elképzelni hogy konzolon tudna ilyet mókolni
-
Digestive
veterán
Most már jöhetne valami extra drága baszó sbc, mert hetek óta semmi értelmes. Most már úgy van tele a storage, h 89 a legkisebb rating.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most már tényleg ******* elegem van ebből a hulladék moslék játékból, hogy egy retek NORMÁLIS tots lapot nem lehet nyitni.
Hánynom kell tőled ea sports vancouver kanada!

Div3-ból nem tudok kikeveredni, az ellenfelek 90 százaléka hibátlan játékkal, szinte lekövethetetlenül gyors labdajáratással, félpályáig felkúrt védekezéssel, full agresszív presszióval nyomja, mintha egy robot lenne. Senki nem hibázik, ha mégis, hozzá pattan vissza a labdák 90 százaléka. A meta megoldások és lapok használatát hagyjuk is, azt tehetném én is, csak nincs hozzá gyomrom.

LendvaiFeri1