- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Yamal szokott ilyen passzokat adni, de golra tőle sem emlékszem. Azokat inkább belsővel tekeri.
De ilyen a nemzetközi szöglet statisztika is. Valahol ha jól emlékszem akkor olyan 5 százalék alatt van a gól arány. Itt meg némely játékos közel 100 ertekesiti.
Kick off kb 1000 meccsen egy. És még lehetne sorolni.De amit utálok és nem tudom hogyan kezeli a játék az a lesrol visszajott ember. Mennyi idő után lehet neki passzolni hogy ne fújja le lesre? Az annyira random. Van hogy passzolhatok és semmi, máskor visszajott nincs lesen de befujja mert előtte 2 másodperccel még lesen volt.
-
bubuska10
senior tag
Szögletből se nagyon szokás gólokat ollózgatni igaziba.
Meg ha a kapus véd, nem az ellenfél csatárának lövő lábához pattan pont oda minden 2. meccsen. Lehetne ezt sorolni napestig... Újabban meg olyan, mintha az ellenfeleim be lennének nyugtatózva.
78%-ban volt a labda tegnap az egyiknél, de 2db helyzete volt. Egész meccsen forgolózott.
-
Woodslave
félisten
tényleg ki kellett seperni a padlast a season passért. De ott van Singo meg vagon olcsó tots cb ahogy írtam sztem tök mindegy hogy Milenkovics Suatalo Hancko vagy ez a török. Vagy Saliba akár. Lehet persze egy két meccs meglenne ami most nem.
De ezt nem Digivel szemben irtam meg nem kotozkodes én is nézem ezeket főleg kényszerből persze
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Yes-en volt mindig is, de most mégis No-n.
Köszi szépen! Megutaztattam a PSt így a hosszú hétvége alatt, lehet az kavart be neki. Visszaállítottam és kihúztam a netet, most már jó.
Bright, Clinton, Kelman, James, Tullis-Joyce, Le Tissier (2x), McCabe, Wood, Seis (2x). És most 1 értelmes: Saka. 87k. Meh... Kerkezt lenne jó.
-
Nandinagy
addikt
Ha a playstyle+-ra gondolsz akkor futbin,fut.gg, de a játékosnál is írja. De ingame quick step és quick step között is van különbség. Azt ne kérdezd mi alapján van, de pl. egy R9,Mbappe,Henry tényleg olyan lesz mintha rakétával lőtték volna ki egy evozott lap biztos, hogy nem fog így kilőni hiába van quick step ps+-a.
-
Nandinagy
addikt
Ha 15-0-t mész ígyis kurva sokat kapsz már alapból. Miért kéne garantálni a jó nyitást? Csak kinyílna az olló azok között akik fizetnek a wl-ért meg az átlag játékosok között. Ígyis előnyre tesznek szert nyilván, de nem akkorára.
Egyébként nem tudom korábban játszottál-e fifát de 2019 óta az idei játék reward rendszere a legbőkezűbb. 2-3 éve ha rank1-t mentél 11 db IF lapot kaptál a top100 rewardért meg 100k-s packokat +if pickeket. Ahhoz képest a promo pick meg hasonlók kifejezetten extra. -
-
BenXL
tag
Szerintem én is rá használom el. Akik a klubban vannak azok kozul senkire nem tudom, így vagy kirakom Suarezt, vagy RvPt, vagy kihagyom az egész Evo-t. De RVP-t szerettem is az első MUs szezonjában, linkelni is sokkal könnyebb lenne, meg bal lábas Finesse+ al rendelkező STm amúgy sincs és jól jönne
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Láttam már ilyet meg volt hogy észre vettem ènis.pl mikor r9et hátrányból lefutja egy védő többször egy meccsen meg mèterekre pattan el minden az embereimtől...van aki annyira hülye hozzá hogy igyis simán meg lehet verni passzjátèkkal de saját magukat is becsapják ezzel.Aki coint csinál belőle annak talán jó de szègyen amilyen közösség játszik ezzel
-
Nandinagy
addikt
Az ELO így működik valahogy bár ladderben annyira nem vagyok otthon. Van egy sima ELO amit a meccsek megnyerésével és az ellenfelek erőssége alapján növelhetsz. Ha kikapsz csökken az aktuális ELO-d de a matchmaking ilyenkor a legmagasabban elért ELO-d veszi figyelembe.
Szóval ha nyersz mondjuk 9ből 8 meccset és elérsz egy 80as ELO-t aztán kikapsz 2szer akkor az aktuális ELO-d lehet, hogy 60 lesz de a matchnél a 80al számolva néz ellenfelet. -
miro.
senior tag
-
EA's hit
őstag
Igen, ezt láttam tegnap én is, de akkor miért nem írnak erről semmit? Ha már írnak róla valamit, miért csak a dolog felét írják le? Na mindegy, hamarosan kiderül, de remélem hogy ez a verzió lesz. Erre az evora még fifa pontot is vennék, ha kell (coinom vszeg nem lenne rá elég).
-
gjoe
addikt
Tegnap volt egy fekete képernyős meccsem. Nem tudom hiba volt e vagy csaló. Elvileg ki van kapcsolva a cross play, de ea-től eltudom képzelni, hogy osszerak PC playerrel.
A kedvencem amúgy mikor 5 méterre nem tudok rendesen passzolni. De az ellenfél saját terfelrol laposan indít és elmegy még a két védőm közt is. -
gjoe
addikt
Csapatnev, zászló stb utalnak arra milyen nemzetiségű akivel játszol.
De. Attól még hogy egyiptomi az nem azt jelenti, hogy egyiptombol játszik. Ezek 99szazalekban itt Európában elő bevandorlok. Valószínűleg németorszagban élnek és játszanak.
Én például nagyon sok lengyel, román ellenfelet kapok. Valószínűleg ilyenkor a lengyel szerverre dob.
Ha német szerver akkor meg sok az arab. -
bodnarbenede
tag
Programmal. Ami bant okozhat. Szóval nem ajánlott. De tojok rá. Ez a része pl mindig érdekelt. Gondoltam milyen jó lenne egy wl csak magyar ellenfelekkel. 100 ól kb egyszer ad. Vagy elkerülni a cheatereket azzal, hogy konzollal játszok csak. 100ból 0 alkalommal ad. Szóval sok haszna nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest