- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6196 üzenetére
Nem, de valami nagyon hasonló szint falseback-ben.
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6159 üzenetére
Mac Allister
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
Nekem 8 winért legalább jött egy Trent.
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #5983 üzenetére
Egyszer próbálj meg internetkapcsolat nélkül belépni Ultimate Teambe.
-
neo81
senior tag
Ezeket a privát üzeneteket hogyan lehet kitörölni?:
-
neo81
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy ma sokkal játszhatóbb a game, mint akár az utóbbi 2 hétben bármikor?
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #5658 üzenetére
Ebbe az evoban ez a játékos még 5 nap 23 órán keresztül nem lehet bent a kezdőcsapatodban, csak utána teheted vissza, akkor vagy meg vele.
-
neo81
senior tag
9 win lett a WL-em.
Ma pl. az egyik magyar streamer 15 win-t ment a WL-ben és hát nem sok mindennel kapott többet.
Nem is értem, hogy papíron a legnépszerűbb játékmódot miért tették ilyen szintre pack ügyileg is. -
neo81
senior tag
Hm!
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #5418 üzenetére
Nálam Hunter van rajta és cm-ben szoktam játszatni.
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni mindig a meccsek legelején megjelenő ilyen roles kijelzéseket?:
-
neo81
senior tag
válasz
kapeti07 #5328 üzenetére
Na, ezt akkor jól kifogtad.
Én az idei játékban eddig még nem nyitottam még hasonló kategóriájú játékost se, lehet azért, mert nem szoktam Icon Pickezni.Úgy döntöttem, hogy elszórakozok a folyamatos evozással.
Pl. ha csatár, akkor ezzel az evossal elleszek még egy jó ideig: -
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #5309 üzenetére
A 90-es SBC-s Van Persie-t.
-
neo81
senior tag
Igen, engem is idegesítenek ezek a dolgok, amiket említettetek.
Még annyit hozzátennék, hogy ezeken felül, ami a legjobban zavar már kezdettől fogva, hogy majdnem minden héten változtatnak a játékon ezek a EA-s kretének, ezért folyamatosan hétről hétre mindig valami újdonsághoz kell alkalmazkodni a játékmenetben, mert hát ugye, itt a fóromon se vagyunk a legtöbben profik vagy akár hasonló spílerek, akiknek ez sokkal könnyebben megy. -
neo81
senior tag
Egyik mai WL selejtezőm:
Ez volt a csapata:
A meccs elejétől kezdve egyfolytában csak letámadott egészen a meccs végéig, sokszor 3 játékossal támadta a labdás embereimet.
Végül hosszabbítás után, nagy nehezen 5-4-re nyertem.Hogyan lehet ilyen aggresszívan letámadni?
-
neo81
senior tag
Egy érdekesség a WL összesorsolással kapcsolatban:
Nemrég néztem egy élő streamet, ahol 11-1-re állt az illető és utána egy 2025. márciusival sorsolta össze rendszer.
Igazságos ez???
-
neo81
senior tag
Velük 9 win lett a WL-em:
Nem adott számomra semmi használható lapot.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5061 üzenetére
Én sem értem, hogy így miért lehet élvezetesebb egy játék.
Van több fajtája is.
Pl. olyan is, hogy különféle csúszkákon lehet állítani részletesen, hogy milyen tudásúak legyenek a saját és az ellenfél játékosai, szerintem pont ezt nem lehet észrevenni, ha okosan csinálja a csaló, a sértett max. ráfogja a szar szerverkapcsolatra, aztán nagyjából ennyi. -
neo81
senior tag
válasz
Digestive #5055 üzenetére
....és nem is biztos, hogy csak a kapcsolaton múlik a dolog:
Exposing FC 25 Hacks! We Have to talk EA SPORTS.
EA FC 25 Hacks & Cheats Exclusive to PrivateCheatz
Videókban még azt is bemutatják, hogy hogyan működnek a különféle csalásaik. Elképesztő, hogy nem törölnek ilyen oldalakat minél előbb.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Pl. a Gervinho egy Deadeye-vel, pfffff.....
-
neo81
senior tag
FC HUB Season Level-eknél, hogyan lehet a leggyorsabban SP pontokat összeszedni, hogy ott minél gyorsabban lehessen haladni?
-
neo81
senior tag
Lejátszottam a WL-t.
Ezzel a kis szaros csapatommal 9 win lett:Ez a 2 kártya volt a legjobb, amit kaptam érte:
De legalább lett pár jobb fodder...
-
neo81
senior tag
Még, hogy átalakították a matchmakinget?
8-1 után 8-7 lett a WL-em. -
neo81
senior tag
válasz
bubuska10 #4356 üzenetére
1. CAM - Diego's Dream I --> El Pibe de Oro (Shadow Striker++, Classic 10++, Playmaker++)
2. ST - Diego's Dream II --> El Pibe de Oro (Advanced Forward++, False 9++, Poacher++)
3. RW - Diego's Dream III --> El Pibe de Oro (Inside Forward++)...ahogy nézem RW-re EVO-zva tudni fog még LW és RM Inside Forward++-ot is.
-
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4326 üzenetére
Biztosan nem csak ezeken múlott, hogy utána sokkal kevesebb gólt kaptál.
Az EA-nél a hivatalosan bejelentett patcheken kívül többször szoktak lenni live tuning updatek, amelyeket sosem szoktak kommentálni. -
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4315 üzenetére
Azokat a felállásokat ajánlom neked, ahol 4 védő van, 1 vagy 2 CDM-el.
Ezen felül pedig én a 2 szélsős CAM nélküli 1 ST-s felállásokat preferálom. -
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #4068 üzenetére
Elvileg akármelyik fajta kamerát használod, akkor látod be a lehető legnagyobb részét a pályának az aktuális kameraállással minden szituban, ha a kiválasztott kamerák alatti beállítások mind 0 értéken vannak.
-
neo81
senior tag
Én a napokban még nem nyitottam packokat, de viszont már játszottam jópár meccset.
Hát, hogy is fogalmazzak, ezzel a legújabb patchel nagyon vad lett a játék, mintha az ember úgy érezné, hogy sokkal kevésbé van ilyen-olyan okok miatt lekorlátozva a csapata, sokkal szabadabb a játékmenet, mintha minden felgyorsult volna.
Szerintem így már nagyon élvezetes lett az eddigiekhez képest.
Megkockáztatom, hogy így jobb lett, mint pl. a 24.
Ezt egyáltalán nem gondoltam volna ennyi idő f*szkodás után. -
neo81
senior tag
Az Ultimate Team-ben mindkét védekezési fajta, az Advanced és a Tactical defending is engedélyezett?
-
neo81
senior tag
válasz
bodnarbenede #2760 üzenetére
Nekem innen 2-3 játékos álomkategória, de az is igaz, hogy jobb spíler vagy, mint én.
-
neo81
senior tag
válasz
feelurself #2351 üzenetére
LB és RB: Fullback - Defend
CB-k: Defender - Defend -
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive #2164 üzenetére
Én is sokszor power shotozok, pedig nem nagyon vagyok a híve, de hát a szükség nagy úr.
Sajna nagyon túlbonyolított a játékmenet és amellet persze a realitásoktól gyakran elrugaszkodott dolgok is vannak benne, aki nem csinál kis-nagy pluszt a cselekkel, nem gliccsel, az bizony szinte csak úgy kerül helyzetbe, ha az ellenfele nagyot hibázik védekezésben. -
neo81
senior tag
Sokat javult a játék a támadások terén, de legalább ezt a közvetlen középkezdés utáni, a védősor mögé beívelt 40 méteres passzt eltörölhetnék már.
-
neo81
senior tag
Hogyan lehet beadni szélről a védők mögé laposan a labdát a beinduló csatárnak, hogy ne a védőkbe akadjon el, hanem egy viszonylag üres területre menjen indításként? (Hogy a csatár tudjon rásprintelni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest