Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Letoltam wlt 12win összejött az objectes pickek adtak egy Griezmannt,egy rudigert meg egy inigot
Wl reward packok mind szar,pickek között akadt egy Bellingham.
Nemvolt rossz wl azt hittem jobban fognak kapaszkodni az emberek a meccseken az object miatt -
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Itt mind az 5 lila TOTS Highlights lap lett, viszont Lewis-Skellynek örülök. Laligából Inigo Martinez, jelenleg 371 ezer coin, de nem igen lesz kezdő.
Már ott tartok, h az SBC-s Thuramot a tarcsik közé se tudom rakni, durva.Micsoda függőség ez a játék...
Hetente 1000 sbct kirakunk a daily bronze upgrade-el kezdve pár fos tots meg milliónyi gold lapért (amiket szintén vissza-visszaforgatunk, h megint csak fosok jöjjenek
). Most pl. azon kapom magam, h Szoboszlai UCL lapját evózom mert 97 PAC-e lesz. De hát tulajdonképpen minek?
Van ott már egy TOTY Pelé, meg Dybalat is most raktam ki. És lehetne még sorolni hány másik lap lenne jobb oda. Ugyanígy minek evózom Maradonat, ha elől is meg CAMba is jobbak vannak nála? 
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Bocs hazudtam, mert jött egy Solanke, de annak semmi köze a totshoz.. de értitek. Tele vagyok még jobbnál jobb csomagokkal, de nincs motiváció kinyitni őket, mert sbc sincs
Siralmas promo. Arról nem is beszélve amit te írsz. Úgyis tudod, hogy foddert dob minden ilyen csomag
-
toxicjew
addikt
Azért igazán bekaphatná már az ea, hogy a teljes idei tots alatt képtelen voltam nyitni 1db értékes játékost. Tényleg, a legjobb aki jött, az Tadic bakker... No comment
-
Sirandrish
legenda
Már legalább 3at SBC-be raktam, meg van egy a klubba...
Vicc... -
Sirandrish
legenda
Hát erre megérte várni
-
-
Kristof_94
Topikgazda
Valverde és Griezmann jött, aki értékesebb. Ja meg egy Bentancur.
-
miro.
senior tag
-
eM'82
addikt
Barcásként nyitni egy ilyen lapot... Életem nyitása.
A többi pakkot (40+) ki sem tudom nyitni, de nagyon nem is érdekel.
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már kiraktam az ikon casinókat is többször. Meg pár player sbct. De ugyanúgy fullon van a storage és 87el indul . Baszódjanak meg, h nincs Exchange.
-
Digestive
veterán
Nálam még a 86x10 is ilyen volt.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
97 Pajor
95 Alvarez a legjobbak, ezen kívül a maradék 91-93 TOTS tölteléklap.
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó lassú a game.
-
Sirandrish
legenda
A Costa kapus már 4szer jött, de állandóan fullon van azu SBC storage..
Antony meg kell a francnak
-
miro.
senior tag
Komolyan egy Kounde,Rudiger,Valverde par 100.000 coin egy ora utan mar?
Na kinyitom en is telorol a packokat,aztan ujra viszontlatasra.
Nem igaz,hogy ennek igy van ertelme.. -
Sirandrish
legenda
45 gólos pickek..
És szerintem ez a max amit nyitok majd a laligából 
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Épp squad battlesbe vagyok.
-
Sirandrish
legenda
Iago Aspas
Samu
Valami 92es kapus.
Pár packot bírtam kinyitni, de mikor kivettem volna a 45gólos pickeket, felrobbant a szerver
-
Sirandrish
legenda
Imádom hogy engem pl be se enged, de a csoportokba már mutogatják a Yamalt, meg a Vinit..
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
8 Mbappét.
-
Sirandrish
legenda
Ki mit nyitott?
-
EA's hit
addikt
Koszi mindent, EA szerverek, nyugodjatok bekeben
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De 18:57-kor legalább még ment.
-
Sirandrish
legenda
Ahogy az várható volt...megdöglött minden
-
homerhamm
veterán
Na, ma ki hány Mbappét fog nyitni?
-
EA's hit
addikt
Az elmult egy heten minden nap nyitottam legalabb 5 Yamalt, remelem ez ma estere is kitart
-
Woodslave
félisten
[link]
insta.reels -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mehetünk
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sut... Én még a silver upgrade-ből is őt kapom. Minden nap 1x.
-
kapeti07
senior tag
85*5 combo pack csak beadta RTTF Romero lapját. De sajnos ugyanúgy át fognak folyni rajta is a támadók Rivals/WL-en mint mindenkin.
Megfogadtam, hogy már csak laligánál nyitok, de most munkahelyi stresszemben inkább elnyitottam mindent. Legalább most jó kis lap jött. Nagyon kiváncsi vagyok a LaLiga héten milyen lesz a pack weight. -
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Létezik, hogy Courtois csak 92-es lenne. Szerintem minimum 94-esnek kellene lennie de este majd meglátjuk.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Garantált Ratju
-
Sirandrish
legenda
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
VIcces hogy gold pakokbol napi 3 szor kinyitottam minimum 2-3 spursost..altalaban RICHARLISON volt a legmenobb....termeszetesen ma egy sem

-
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sikerült is egy Solanket pickelni. Holnap este meg akkor indul a 24 órás grind, így elég jó lapok lesznek a csomagokban.
-
Kristof_94
Topikgazda
Nyithatók a Spurs lapok, ha jól látom, akkor alig 2 napig.
Elég borsos áron mennek. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
150k-nal tobbet nem er, de igazabol meg annyit sem. Vicces lap a millionyi Antony-meme miatt, de a fun faktoron kivul semmi extra.
-
BenXL
aktív tag
Ezt az Henry evot megcsinalta valaki? Tenyleg olyan brutal mimt a statjai?
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
És sbc lesz.
-
Sirandrish
legenda
Nah megtaláltam ez eredeti képet
-
Woodslave
félisten
Nincs két qrva nap egymás után hogy lehessen egy normálisat játszani. Csak.kibaxott olasz meg német. Kelet európai nem játszik ezzel a xarral?
3-0-rol kapok ki mert a második félidőben meg se tudok mozdulni teljesen más lesz a játék. Na mindegy
-
Sirandrish
legenda
Ilyenek jönnek?
5 darab 90+os stat, 3 meta PS+al gyakorlatilag ingyen?
Mit tudnak majd a nagyok?
Nyílván kb semmi sem fog rajta érződni, de akkor is vicces.. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És mind 5/5 lesz.
Csomagokban jön, csak azt nem találtam mikortól. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem is nagy ötlet. Biztos lesz a BL győzteseknek is.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na ez pl. egy nagyon jó ötlet volt, tetszik.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
valszeg én is megcsinálom a reward után. Pénteken (ha szerver engedi) nyitunk aztán belepakolok. A coin megvan, de akkor nem tudom majd megvenni a season passt, bár arra elköltenék fifa pontot. Evora nem

95-re már nem tudom mert ellőttem azt az evot, ja meg akkor nem is lesz 5-5 szóval lehet elengedem. Tuti jó engem is mindig leszivat de mindegy
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem még 92-esen is nagyon extra Henry. FW-ben és ST-ben is kiváló. Sokkal robbanékonyabb mint bárki akit idén próbáltam. Az a baj, hogy van rá EVO, hogy felhúzzam 94-ig, de jelenleg fizetősben tudnám megoldani. Nem akarok Fifa pontot venni ezért.
Lehet csak rámegyek a LaLiga WL-re és akkor meglehet a szükséges coin, de dolgozom vasárnap és ráadáasul szerintem dömping lesz hétvégén. -
kapeti07
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én meg megcsináltam a 93+ Ikon pikket, töménytelen fodder+coin ment bele. Kaptam egy Yashint. Ki is ürült a klubbom teljesen. Jobb lett volna inkább én is Henry EVo-t csinálom meg, bár a kupára nehezen vettem volna rá magamat, hogy meglegyen az utolsó EVO hozzá. Ráadásul 10 win. Még ilyen 4-ek össze szoktak jönni, de 10!
-
toxicjew
addikt
Én kínomban megcsináltam ezt az 5/5 Henryt. A csomagok egy részét holnap elnyitom, de a legnagyobbakat meghagyom ultimatere.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Minek az Exchange? Abból is csak a szar jönne. Cserébe 0-24 ezzel foglalkoznál.
Most már megint a negativba lehuztak a csúszkát.
Tots craftingbol eddig 3-4 kiadott egy if upgradet.
Most harmincat csináltam és abból tudtam kettő if upot kirakni. Max 80as lapokat dobál. -
Kristof_94
Topikgazda
Lassan már nem nagyon van mit evozni a Newcastle keretemen, így lehet bele vágok egy magyar csapatba. Valami jó ötlet evora?
-
Woodslave
félisten
nincs valami leak a tényleges laliga csapatról? Tudom kiket nem fogok nyitni de felkészülnék kiket igen
-
jose999
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De. Lassan lehetne belőlük külön-külön egy csapat
-
kapeti07
senior tag
Nekem ez a 45 gól nem akar összejönni SB-ben. Mondjuk a legrosszabb csapat amit sorsolt a gép is 81-es volt. Beginneren sem tudtam meglőni a 45-öt ellenük. Elsőre volt 43, azóta a 40-et sem érem el. Mielőtt abbahagytam ráfrissítettem kaptam egy 54-es teamet. Majd holnap reggel hátha sikerül.
-
Woodslave
félisten
de kellene ez az exchange nem tudok már lapokat kreálni az esti pár kört leszámítva. Pedig lenne kedvem egy kis menü grindra munka helyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja persze a garantáltak. megcsináltuk a europe-t miért ne alapon. Mondtam a gyereknek előre román cdm
A serie a-nál mondjuk Locatellire tippeltem de Zaccagni lett aki pirosban és kékben is megvan már természetesen. Komolyan mintha tényleg fájna az EA-nek hogy valami jobb jöjjön ezekből, bár őszintén szólva nincs egy se aki annyira kellene.
-
kapeti07
senior tag
Idén én is akit kiraktam mind elbukott. Egyedül Showdown Fati volt aki meglett és fejlődött.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére

Lewis sajnálom mert elég jó kis pitbull volt (van) de azért elfért volna rajta némi tuning
-
Woodslave
félisten
na idén két "fejlődős" lapot raktam ki
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Végeredmény: 3-5. Helyzetek száma: 27-5. Xg: 6.8-3.0. Passzok: 133-131. Labdabirtoklás: 40-60. Tackles: 26-83. Szögletek: 6-1. Kikaptam.
Div 4. 18 pont kell még, így éjjel....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezeknél én is jobb százalékban passzolok 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már ott tartok, h az SBC-s Thuramot a tarcsik közé se tudom rakni, durva.
Még mindíg várom az Mbappémat.
És szerintem ez a max amit nyitok majd a laligából
5 darab 90+os stat, 3 meta PS+al gyakorlatilag ingyen?
, 36, 40, 42. Amúgy érdekes, este próbáltam és nekem is szinte csak 81-est dobált majd ma délután megpróbálom újra, nem hagy nyugodni, meg ha nem is ad semmit
LendvaiFeri1