Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Isten igazából a packlucknak idén nagyon kevés szerepe van. Olyan evokat húzhatsz ingyen amik a milliós lapokkal versengenek.
-Malen
-Barcola
-Athenea
-Malard mind 5/5 támadók lesznek ingyenes evokkal vagy ilyen 100-200k-s költésekkel mint egy 1-2 milliós promo kártya.
Középpályán a free Musah,Dina Ebimbe és társai szintén ingyenesek, de mondhatnám a védelembe a Spinazzola,Svava,Kyle Walker,Saliba evokat akik így hirtelen eszembe jutottak mert én is megcsináltam őket.
Persze, nagyobb élmény Pelével játszani, de én az evokból pont azt hiányolom, hogy nem lehet bárkit húzni. Ha őszinte akarok lenni személy szerint sokkal szivesebben játszanék egy Martinelli-Trossard-Jesus-Saka támadó négyessel fasza evokkal mint Pele,Zico meg társaival. Csak Saka,Martinelli,Jesus pl. sosem jó egy evoba se. Mindhárom jó most a birthdayes evoba de mindhárom magas ratinges gyenge statokkal bíró lapok lesznek, akkor meg minek húzzam, utána meg tovább nem fogom majd tudni őket.
Ilyen bronz 43as lapokból meg 96os kártyákat lehet csinálni. Szerintem ez az evo is kicsit félrement ebből a szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest