Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Amiga #7423 üzenetére

Isten igazából a packlucknak idén nagyon kevés szerepe van. Olyan evokat húzhatsz ingyen amik a milliós lapokkal versengenek.
    -Malen
    -Barcola
    -Athenea
    -Malard mind 5/5 támadók lesznek ingyenes evokkal vagy ilyen 100-200k-s költésekkel mint egy 1-2 milliós promo kártya.
    Középpályán a free Musah,Dina Ebimbe és társai szintén ingyenesek, de mondhatnám a védelembe a Spinazzola,Svava,Kyle Walker,Saliba evokat akik így hirtelen eszembe jutottak mert én is megcsináltam őket.
    Persze, nagyobb élmény Pelével játszani, de én az evokból pont azt hiányolom, hogy nem lehet bárkit húzni. Ha őszinte akarok lenni személy szerint sokkal szivesebben játszanék egy Martinelli-Trossard-Jesus-Saka támadó négyessel fasza evokkal mint Pele,Zico meg társaival. Csak Saka,Martinelli,Jesus pl. sosem jó egy evoba se. Mindhárom jó most a birthdayes evoba de mindhárom magas ratinges gyenge statokkal bíró lapok lesznek, akkor meg minek húzzam, utána meg tovább nem fogom majd tudni őket.
    Ilyen bronz 43as lapokból meg 96os kártyákat lehet csinálni. Szerintem ez az evo is kicsit félrement ebből a szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák