- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hát erre elég nehéz válaszolni anélkül, hogy látnám-e a konkrét meccset.
Az 1.-nél általában a magasra tolt leshatár miatt van ennyire fenn minden játékosa, gondolom vegyítve a press after poss lossal meg esetenként team presst is bekapcsolhatják, de az utóbbit kétlem.
2.
Van ilyen instru, a csatároknál a get in behind, a védőket meg küldeni lehet az L1-el. De asszem D-padon is van ilyen parancs a fullbackekre.3.
Ezt nem értem. Ha labdát veszítesz mit számít hol van játékos? Ha amiatt veszítesz labdát mert van ott 3-4 játékos, akkor ne hagyd, hogy 3-4 játékos legyen rajtadEnnyi ember akkor tud odaérni ha valaki nagyon rácsavarodik a labdára. Ha letámad az ellenfél csinálj pár keresztlabdát azzal kilehet mozgatni a letámadást és lesz területed. Annyi, hogy ehhez vagy 2 lábas szélsővédők kellenek jó passzal vagy 1 lábas de akkor mindig a jó lábával csináld a passzokat, mert másképp elfogja adni.
A 4213 nem tudom mennyire működőképes taktika, nem igazán láttam még senkinél, de éppen hasonló mint a 433, csak 2 védekezőbb kp-val.
A fáradáshoz: A constant press sosem jó erre. Az a tényleg totál letámadás. Működhet egész meccsen egyébként de ahhoz csupa relentless+ playstyle játékos kell akinek szünetben maxra megy vissza a stamina. A press aftert sem ajánlom annyira. A 71es depth amit sokan használnak, de itt meg figyelni kell a védekezésre.
-Nem szabad kirontani egy középső védővel mert akkor 100 km-es lyuk van, ha felhúzod így a depth-t akkor a passzsávokat kell zárni a védőkkel pedig hátrálni. A kirontás nem opció, max a támadókkal.
A second man press idénre teljesen gatya lett, totál értelmetlen játékosokat hoz oda 2. embernek aki valóban semmit nem csinál. Amikor 2 embert hívsz az is egy esetben jó: Ha szélen hozza be a labdát, mert ott betudod csapdázni, de a pálya közepén totál értelmetlen ez, mert kitudja passzolni és -3 hátrányod lesz rögtön. -
EA's hit
őstag
Az eleg kene hogy legyen. En 1000-es Telekomosrol nyomom, de biztos hogy ekkora kulonbseget az mar nem jelent. Egy uj netkabelt azert erdemes kiprobalni, hatha, meg max a szolgaltatoval megnezetni hogy a routerrel nincs-e gond, akar kicsereltetni azt is ha kell, de sajat connection teren ennel tobbet nem nagyon tudsz tenni.
-
EA's hit
őstag
Szerintem a leírtak nagy része inkább a connection-beli különbségek miatt van, azzal meg nem sok mindent tudsz kezdeni, idén minden korábbinál érzékenyebb a connection-re a játék. Nekem is vannak bőven ilyen meccseim, meg szerintem itt mindenkinek. Milyen neted van? Kábelről játszol vagy wifiről? Mikori a kábel, mikori a router?
Ha nem ezekkel van a baj, akkor kb. azok segíthetnek, amiket bigK kolléga leírt.
-
thebigK
addikt
teammate press esetleg (r1 nyomva tart és a gép támad le, amíg te mást irányítasz), press on heavy touch taktika, amikor csak egy nehéz passznál, rossz labdaátvételnél támadnak le, press after possession loss, amikor labdavesztés után támadnak le, valamint ugye a 71es depth ami idén "csodákat művel"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest