- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #9829 üzenetére
Nekem még a játék elején jött Petit. Egy hónapig kB jó is volt. Ma reggel meg kisetalt az eb lapja.
Ez a boxon nyitás nagyon gázos.
Bevaltott zöldre, angol, rw, arsenal na itt nagyon elhittem hogy jön saka. Erre gold csajszi.
Majd utána jött egy szar fodder nem is tudom már ki.
De azért pár másodpercig elhittem hogy saka lesz. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #9662 üzenetére
ezért talán megéri letolni a szezont, bár mire vége lesz, addigra már a játéknak is lassan...
De azért mindenképpen kötelező
A level 34 sem lesz rossz, ott gondban is leszek, mert mindkét játékost nagyon csípem/tisztelem (bármennyire is Barca drukker vagyok)#9660 Digestive: szintén div1, szerintem én nyertem
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #9519 üzenetére
A Sony álláspontja is az 500 óra az analóg karokra.
Ez vicc. Minden kontrollerben ugyan ezek a potik vannak, már az előző gen ben is.Napi 3-5 óra gaméval is max az 5 hónap. Utána minden nap ajándék
De inkább menjen tönkre fél évente, és cseréljék, mint a gariidő utámn 1 nappal.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #9343 üzenetére
Serie A fanatikusként ez engem is eléggé zavart. Meg pl. Szczesny kapott végül lapot, közbe meg szvsz az egyik leggyengébb szezonja volt az elmúlt években. Di Gregorio (akit ha minden igaz meg is vesz a Juve a Monzától) meg nem kapott, igaz Sommer megérdemelte. De kaphatott volna lapout Soulé, Yildiz, Scalvini, Calabria, Lovato is, hogy a nagyokat ne is említsük.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #9224 üzenetére
én most a harmadik évben jutottam el oda (abban is csak mostanában), hogy már egyáltalán nem zavar, ha nem jön klasszis lap. Korábban még volt olyan becsípődésem is, hogy a kedvenc játékosokkal akarok játszani... Most már ezt is elengedtem, játszok azzal, aki jön.
Jobb eredményeket nem fogok elérni egy full meta, sokmilliós csapattal sem, akkor meg minek görcsöljek rá.
A játékot persze nyomom, meg nyitogatom a pakkokat -nagyrészt függésből-, de már rég nem érdekel kit nyitok -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #9131 üzenetére
Köszi!
Idén mindig vereségszériák után nyitottam jókat, TS Ronaldinho is akkor jött amikor még novemberben 1-7-el zártam a kvalit.
Úgyhogy aki jót akar nyitni, kapjon ki egy párszor, oszt hátha beadja.
Imádom Paulo játékát a valóságban, idén az összes verzióban megvolt, nemrég avult el a legutolsó POTM lapja.
Alig várom vele a Rivalst!
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #9124 üzenetére
Igen, igazad van, csak az milyen már...
7 feletti xg-re lőttem 2-t, az ellenfél meg ahányszor megnyomta a lövés gombot gól, ha meg levédekezem, akkor is hozzá pattan vissza. Pattanhatna 110 méteres körzetben bárhova, de PONT a lövő lábára üti egy meccsen 2x is a kapusom pl.
Ezen felhúztam magam, következő meccseken össze-vissza kapkodva játszottam, sok szar passz, 60 tackle. Meg hát amit már a legelső UT-s évemben megtanultam, h sose szabad pénteken tolni. A Hétvégi Ligát Kedden kell játszani!
-
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #8964 üzenetére
Nálam is kb ez a helyzet.
Havertz lb. Kozeppalyan nem jött be. Kounde már kész és eddig bejon. Maldini kellene cserélnem mert már nem az igazi. Valószínű rudigert veszek majd mert vele jönnek össze a linkek.
Sajna már alig maradt ikon a csapatban. Csak essien és drogba.
Most megvettem a 650k pakkot és csak fodder. Egy értelmes lap nem jött.
Eddig minden liga kapusa kapott 94es ratinget.
Laliganal miért sajnaltak a jó lapot unaitol? -
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #8955 üzenetére
Mondjuk most elkezdtem agyalni es gondban vagyok a vedelemmel, szerintetek mi legyen?
Ramos nyilvan fixen bekerul. Rb-ben most bd Cuadrado van, maradhat o, vagy kirakhatom Batllet, vagy van egy gold Llorentem, aki ingyen evozhato 91-esre (de akkor ugyanabban Militao nem).
Masik cb-nek mehet a piros Azpi (ingyen evozva 94-esre), vagy kirakhatom Koundet, vagy van egy gold Militaom, akit ingyen evozhatok 93-asra (de akkor ugyanabban Llorentet nem).
Lb-be sok opcio van, 94 Havertz, 92 Nuno Mendes, 92 Gutierrez (ingyen evozhato 93-asra), vagy a Militao-
/Llorente fele evoban Mendy is felhuzhato lenne 9
89-esre ingyen, csak o nibcs meg es nincs is a piacon, de talan beszerezheto idovel, varjak ra?Hogy raknatok ossze ebbol a vedelmet? Batlle, Ramos, Kounde, Mendy? Cuadrado, Azpi, Ramos, Havertz? Llorente, Kounde, Ramos, Nuno? Bajban vagyok, segitsetek
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #8918 üzenetére
Az a szánalmas, hogy nem adják meg az arányt, hogy mi milyen mértékben van bent a packban. Ha lenne 20 jó és 5 rossz, akkor ugye vennéd, meg kiraknád. Csak közbe ea bácsi a 20at egyszer rakta bele a rulettbe, az 5öt meg 100000000000000x. És ilyet "árul". A gond hogy ezt nem írja le. Meg a mértékét.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #8918 üzenetére
Ez a játék egy olyan párhuzamos dimenzióban lenne jó ahol ezt a játékos bázist szerető emberek ingyen csinálnàk nem az lenne a cél hogy mindenki frusztrált legyen és packot nyisson. Nem feltétlenül legyen minden pick Pele-Dinho-R9 meg garantált tots Mbappe de azért lehetne nagyobb a szórás
-
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #8860 üzenetére
Szerintem ha pro vagy, ha nem másodperces delayyel akkor nyersz ha másiknak két másodperces van. Akkor amikor a játékosok nem ott vannak ahol látod, nem oda megy a passz ahol látod az embert, mert nincs különbség az indítás és a sima passz között, ahol 10 méteren belül fordul meg a játékosod, ahol nem számít az hogy milyen irányt nyomsz, milyen passz erősséget, ott ha nyersz azért nyersz mert a gép megadta. Inception is panaszkodik a játékmenetre, aztán ott huzogatja a labdát az 0 hitboxos ellenfél lába mellett pár centire míg neki valahogy mindig szerlenek. Meg valahogy nála nem villog a piros és a szürke között a kurzor a játékosa felett a passz megkapása előtt, meg nem tűnik el.Pontosan tudom, hogy amikor 20 méterről berobbanó védőmmel szerelek ugyanúgy nincs ráhatásom, mint a másik meccsen ahol a cselkiraly pont mindig elhúzza a játékosom elől a labdát. Nincs olyan állapotban a játék, se a technika hogy ez lehetséges legyen. Az hogy mit mi alapján sorsol össze a játék az talány. De aki azt hiszi, hogy mindig ellene van a játék, vagy hogy 14-20 winnel is átlagos a játékmenete az szerintem álomvilágban él. Persze ha így élvezi ezt a játékot, akkor egészségére.
Amúgy az is milyen, hogy molnárgabo saját accján megy egy rank 1et, majd egy másikon 14 wint. Nem volt sokkal gyengébb a csapat. Az egész bűzlik a maipulációtól. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #8809 üzenetére
Ez ismerős. És a legjobb mikor szerelem 3x, de mind visszapattan és úgy gól.
bubuska10: Server: Sajnos kevés a server. ezt már évek óta beszéljük. És ilyenkor mikor már ingyen lehet játszani akkor duplázódik az online emberek száma.
Amúgy érdekes este xbox nextgenen nekem is ez volt. Még sbc-ből is kidobott.
Most délelőtt hibamentesen ment a kvali old genen. Igaz minden ellenfelem lengyel volt.
És hát már ők is rendelkeznek saját serverrel Ezt azért érezni is, de nem vészes. -
tenaijo
tag
válasz
EA's hit #8809 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi lennék, kinek az ötlete volt, hogy kickoff után mindkét csapat kb 2-3 ingame percig csak egy helyben álljon. Persze mikor meg kéne indulnia a védőknek az RB Pistire, hiába szakítod át a kontroller alján az RT-t, mintha ólomgolyó lenne a lábukra kötve. Már eljutottam arra a pontra, hogyha bekattan a játék, inkább csak felrúgom az ellent középkezdés után amilyen gyorsan csak lehet, hogy ne xopjak be valami random indítást, vagy controlled futkosást, amit az egész csapat végignéz.
Az új kickoff glitch meg 10/8 gól... -
bodnarbenede
tag
válasz
EA's hit #8809 üzenetére
Ez a controlled sprint is talán jó lenne. Poén, hogy van egy közepes futás gyorsaság. A gond, hogy a szerelés hit box teljesen inkonzisztens. Ennyire szerintem nem volt korábban, és ez lehet azért van, hogy lehessen ezt a c sprintet nyomni. Vagy csak szimplán szar. De azért eléggé dühítő, amikor ott sasszézok egy lépésnyire a labdától, de nem lép oda. Tudom szerelés gomb, de az csak a kiváltságosoknak működik. Ahol nekem magától lép oda, ott működne a szerelés de minek, ahol meg nem lép oda, ott a szerelés is egy öngyilkosság, mert fél másodperccel később indokolatlanul mellé lép. Amúgy nehéz eldönteni, hogy ez miért van. Annyi biztos, hogy másod osztályban 10ből kb 3 meccsen nekem volt 0 hitboxom 3 meccsen az ellenfélnek, és volt kb 4 kiegyenlített fair meccs. 1. oszályban meg meg kb 8szor voltam szívó ágon és 2 kiegyenlített. Szerintem ez valahol netcode miatt van. Értelem szerűen minél fentebb jutsz annál jobb nettel bíró játékosok lesznek. Meg persze a tudásuk és az előnyük kihasználásának mértéke is nő.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #8675 üzenetére
Itt is 11win. Donnarumma és del castillo.
Sb reward bundes tots kobel.
Minden promóció kapusa megvan eddig.
Többi pakkban eladhatoban semmi. Eddig szeptember óta nem nyitottam Trade színes lapot. Az mintha tiltva lenne.
Wl előtt jött egy donnarumma, aki ment czech helyére. Eddig tetszik.
És egy lees melou aki szintén ment kezdobe és meglepően jó lap. -
gjoe
addikt
-
bodnarbenede
tag
válasz
EA's hit #8300 üzenetére
Tényleg értékelhetetlen a játék, és tényleg belenyúl. Viszont ilyenkor azt is elfelejti az ember, hogy már a 3:0 is lehet belenyúlás. Aztán persze fordít a gép
Már 50 TOTS még mindig egyedül loftus aki eléri a 100k-t. Volt itt néhány matematikus. Mi az a százalék esély, ami kiadja ezt , de máshol 3 két millás nyitást két nap alatt? Persze lehet ott már 400 TOTS jött. Úgy elképzelhető.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #8100 üzenetére
+++++++
Pontosan, Védő stylok nagyjából működnek, meg a beadás, támadók nagyon random. Relentless jó ha van, bár vannak olyan meccsek,amin a második félidő közepén mindenki liheg, pedig nem is rohanós a meccs, míg álltalában mindenki kihúzza csere nélkül. Ezt nem is értem.
Nekem 15-max 20 a pingem, de ettől függetlenül nagyon nem jó a gp. Néha kapok 30 vagy afeletti meccset, mikor már csak a meccs kell, mert megvan a win, rányomok, és a vicces az, hogy sokszor jobb a játékmenet, vagy ha nem, akkor is nekem lejt a pálya. Szerintem és sok írás szerint is sajnos a rosszabb kapcsolat felé segít a game.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- IPhone 16 128GB One függő sok Apple jótállás
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest