Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnarbenede

tag

válasz EA's hit #8809 üzenetére

Ez a controlled sprint is talán jó lenne. Poén, hogy van egy közepes futás gyorsaság. A gond, hogy a szerelés hit box teljesen inkonzisztens. Ennyire szerintem nem volt korábban, és ez lehet azért van, hogy lehessen ezt a c sprintet nyomni. Vagy csak szimplán szar. De azért eléggé dühítő, amikor ott sasszézok egy lépésnyire a labdától, de nem lép oda. Tudom szerelés gomb, de az csak a kiváltságosoknak működik. Ahol nekem magától lép oda, ott működne a szerelés de minek, ahol meg nem lép oda, ott a szerelés is egy öngyilkosság, mert fél másodperccel később indokolatlanul mellé lép. Amúgy nehéz eldönteni, hogy ez miért van. Annyi biztos, hogy másod osztályban 10ből kb 3 meccsen nekem volt 0 hitboxom 3 meccsen az ellenfélnek, és volt kb 4 kiegyenlített fair meccs. 1. oszályban meg meg kb 8szor voltam szívó ágon és 2 kiegyenlített. Szerintem ez valahol netcode miatt van. Értelem szerűen minél fentebb jutsz annál jobb nettel bíró játékosok lesznek. Meg persze a tudásuk és az előnyük kihasználásának mértéke is nő.

Új hozzászólás Aktív témák