Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18179 üzenetére
"...de ittszámomra fontos lenne, hogy ha nem tetszik, akkor vissza tudjam küldeni."
Vissza tudod küldeni. Az EU teljes területén érvényes a 14 napos elállás.
"pl. a távirányító mennyire "kényelmes"."
Ezt viccnek szántad, ugye? Kb. ugyanannyira, mint a többi műanyag darab. Az meg, hogy a gombok hogy helyezkednek el rajta egy képen is látszik, még videó sem kell hozzá.
Amúgy a TechniSat Set Top Box-ok a piac prémium kategóriás eszközei. Aki ilyet vett még nem csalódott bennük. Egyrészt nincsenek hangolási gondjaik, - szemben a rengeteg távol keleti/lengyel stb. Set Top Box hangolási gondjaival, ami a fórumokon hozzászólások/panaszok formájában is megjelenik - másrészt képminőségük, csatorna váltási sebességük legendásan a legjobb a piacon.
Szerintem, csak kifogásokat keresgélsz, de - mint írtam - nekem aztán mindegy. ... a Te életed.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest