Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor
üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann