Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11689 üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest