- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11689 üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.
-
Kernel
nagyúr
válasz
spgabor #11717 üzenetére
Vevőbox még hagyján, TV-nél már kicsit kellemetlenebb, ha valaki jobban szereti a TV-tunert, illetve távszabályzót használni, a kiegészítő vackok helyett.
De aki még most vesz "hagyományos" (DVB-T tuneres) TV-t, az is jól ki tudja használni, addigra úgyis elavul, az Antenna Hungária illetékese szerint:
33077. part_wish
mielőtt bárki azt gondolná, hogy hamarosan kidobhatja a DVB-T MPEG-4 vevőjét/tévéjét, szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a DVB-T2 bevezetése hazánkban nem időszerű. persze ettől még lehet arról lamentálni, hogy mi lesz 2020 után..
Ez lenne a forrás, csak hozzászólásra linkelni nem tudok, mert elég ócska fórum:
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest