- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11689 üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.
-
spgabor
aktív tag
Egy kérdés:
Szerintetek melyik antennába éri meg jobban beruházni?
Triax Digi 343, vagy
3 linieA digi 343-asról még rosszat nem olvastam. A másiknak a leírás szerint a nyeresége nagyobb, de sehol nem olvastam róla semmit, hogy a gyakorlatban milyen (vétel minőség, anyag minőség, stabilitás).
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz
Kernel #11718 üzenetére
A tv-t én jobban preferálom, mert szeretem, ha egyben minden megvan. De ha ez még a tervek szerint is kb. 8 év, akkor tényleg nincs miért izgulni, mert addig még ki tudja hová fejlődik a technika. A mostani berendezések meg valószínűleg arra amúgy is csere érettek lennének.
Csak már szűnne meg az a nyamvadt analóg, hogy több csatornát lehessen nézni.
-
spgabor
aktív tag
válasz
djnice #11688 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de egyenlőre mindegy, mert hibás a készülék.
Most vettem észre, hogy az összes szegmens produkálja a hibát és a nyolcas csatorna egyszerűen hiányzik.
Egy hete vettem, úgyhogy visszaküldöm, csak az a baj, hogy ajándék lesz és nem hiszem, hogy visszagarizzák ennyi idő alatt. -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy WAYTEQ HD-95CX-t és van pár problémám vele. Tegnap este beüzemeltem, csatornákat megtalálta, ezzel nem volt probléma. Média lejátszási képességeit nem is próbáltam, mert aki használni fogja, az nem biztos, hogy ezt nem használja.
Viszont három dolgot vettem észre.1. Már nem tudom, hogy melyik, de talán az RTL Klub-nál volt, hogy akadozott a kép kicsit. Ilyen 10-ed másodpercnyi időkre, ami minimális, de feltűnő és bosszantó. Samsung tv-n nem csinálja, jelerősség 88-90% között.
2. Ami a leg feltűnőbb volt elsőre, hogy a csatornák között lépegetve a kijelzőn több csatorna számát is rosszul jeleníti meg az utolsó 7 szegmenses kijelző. (nem világít a felső és/vagy bal felső szegmens pl 3,4,7 stb csatornáknál). le is fényképeztem: hármas csatorna, négyes csatorna
Ami érdekes, hogy pl a 10-es csatornánál a nullában a két szegmens megjelenik rendesen, ezért elsőre a szoftveres hibára gyanakodtam, de nem tudom.3. Valamint amikor próbáltam ismerkedni a menüvel és magával a géppel egy idő után elkezdett beakadozni az egész. Ha beléptem a menübe kiakadt kb egy percig és akkor semmire nem reagált, de ha közben három gombot megnyomtam, akkor utána hirtelen azt a három funkciót pár másodperc alatt megcsinálta. Kivétel a kikapcsolás, mert arra egyből reagált. Ez összefügghet a képernyő beállításokkal? Mert akkor jött elő, amikor felválta LCD és CRT-re kötve néztem az egyes beállítások különbságeit.
Ez az fw verzió van fent.Tudtok segíteni ezen hibák orvoslásában?
Köszönöm és üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni otthonra egy asztali DVB-T vevőt CRT tévéhez. Mivel nem nagyon ismerem a piacot, ezért tanácsot kérnék a választásban. Árra kb. 10k-ra gondoltam. Az elvárt feltételeim a készülékkel szemben az egyszerű kezelhetőség, a tuner minimális jelerősség vesztesége, és a kártyahely, hogy a fizetős tartalmakat is lehessen nézni (mindigtv extra). Egyéb tulajdonság mint pl a média lejátszás és felvétel jelenleg nem elhanyagolható tulajdonság. Kérdezném a szakavatottakat, hogy melyik készülék lenne a legmegfelelőbb számomra szerintetek. Eddig a WayteQ HD-95CX-et nézegettem, de arról azt olvastam több helyen, hogy a tonere csak közepes minőségű. Ez igaz, vagy nem? Van esetleg ebben a kategóriában ár/érték arányban megfelelőbb?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest