- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
szilchi #1546 üzenetére
44-es szinten kezded, de azért ne a legkisebb nehézségi fokon kezdd újra... Bár nem vagyok amúgy ebben biztos, de 100%, hogy így van, mert diablo2 nyúlás.
Amúgy az nagyon tzetszik, hogy pont azok a dolgok vannak benne a játékban, amik a dio2-ből hiányoztak. Pl.: a sokfős csapat, a csapattagok irányítása, a setek tárgyai közül már kettő is ad bónuszt extraként, meg ilyenek. FASZA! -
Face8814
őstag
válasz
szilchi #1536 üzenetére
Sose bánd hogy nature mágust csináltál. Nekem combat van, viszont egy nature mágussal jobban jártam volna. Nézd csak meg Ghost karakterét, pár hsz-el előbb linkelt képet róla. Egyébként meg ahol most járok, addig sokkal több cuccot találok nature mágusra mint combatra. Lehet hogy ez csak a véletlen műve.
-
Face8814
őstag
válasz
szilchi #1532 üzenetére
Na ugye! Megy az könnyen!
Ezekhez képest Valdis kismiska. Legalább is szerintem jóval könnyebb volt. De előtte még vár Zaramonth (remélem jól írtam a nevét ). Azzal is kicsit megszenvedtem. Szintén csak másodszorra sikerült.
PS. Annyi tanácsot még ha megengedsz Valdisszal kapcsolatba, hogy oda viszont nem árt egy mágus is. Méghozzá azért, mert előfordul hogy Valdist miközben gyilkolod megjeleni körülötte kb 15-20 szörny akik azért elég ütésálló fajtából valók. Szóval azért kell a mágus mert neki vannak olyan varázslatai, amivel egyszerre több lényt tud sebezni. Mágus nélkül valószínű elég nehezen tudtam volna megcsinálni.
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
válasz
szilchi #1527 üzenetére
Nekem második nekifutásra sikerült kinyírni a mágusokat a következőképpen: a csapatomban ( már ha ez csapatnak nevezhető ) 2 fő van. Egy combat mágus, illetve egy lovag. A taktika a következő volt: mindíg a mágust irányítom, ugyanis ő kevésbé bírja mint a lovag. Tehát a lovag csépeli a megidézett szörnyet ( a spec támadásokat is bevetve ), míg a mágussal szaladgálok ide oda, hogy a szörny ne nagyon tudja megütni. Azért így is kap 1-2 találatot, de nyomom szorgalmasan a ''H'' betüt. Előbb utóbb a harcosom kinyírja a szörnyet, persze a mágusom is besegít 1-2 villámmal, úgyhogy a szörny nem jelent akadájt. Utána jönnek a mágusok melletti kis kristályok. Csak ezeket támadtam és ha az összest sikerült leütni, akkor jönnek a varázslók. Fontos hogy egyszerre csak egyet támadj. Ha az megvan utána jöhet a többi. Kb 43. szintű lehettem amikor kinyírtam őket. A lovagnak van egy olyan spec támadása amivel több ezret tud egyszerre sebezni. Ez nagy segítség ebben a Fightban.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1525 üzenetére
Bahhh.....nem igazán megy az a 3 varázsló.Azt a generált szörnyet simán kinyírom.A harcossal ütöm és hözben nyomom 1000-el a health-et neki(H betü).Az ijjász és a varázsló meg adja neki az érzést messziről.Mindegyik beviszi neki a speckóját és már harmad HP-je elment.Csak néha váltok a varázslóra,hogy meghúzza a mana-s üveget
.Kb. 2 perc és vége van.Aztán a csapatomnak is
.Valahogy a varázslóval van a gond.Mikor a 3 mágus támad,ő egyből meghal.Nem uncounsion,egyből vége van.Aztán én jövök,mármint az ijjász.A harcos bírja a legtovább,igaz neki 1000 felett a HP-je és 300 felett az Armour.Mindig az jön ki,hogy végzek azzal a szörnyel.Meghalok+a varázsló.A harcossal hiába próbálom Resurection scrollal visszahozni őket,amikor feltámadnak(igen alacson HP-vel),elég,ha az egyik mágus tüsszent egyet és már padlót fognak ismét.Szal feltámasztás nem jön be(eddig legalább).Egyedül egy mágust valahogy el tud intézni a harcos.De aztán neki is vége van.Esetleg valami tipp
-
Robaj
addikt
-
Face8814
őstag
válasz
szilchi #1481 üzenetére
Ha a kiindulóponton lévő teleportra lépsz az ugyebár felsorolja a lehetőségeket a különböző teleportkapuk között. A lista legvégén feltüntetett alternatíva az amelyiket legutoljára aktiváltad. Tehát ha a sivatagos teleportot aktiváltad, akkor a kiindulópontról el tudod érni az a kaput. Amennyiben nem aktivátad, akkor tényleg csak kissebb kerülő után tudsz oda visszaérni. Egyébként mint mondtam minden egyes betöltésnél a kiindulópontról kezdesz akárhol mentettél is. Ezért érdemes kapuig játszani, mert ha kilépsz és utána valamikor folytatod a gamet akkor egy teleport után máris onnan folytathatod ahonnan abbahagytad.
-
Face8814
őstag
válasz
szilchi #1479 üzenetére
Ahogy már korábban valaki leírta, érdemes kaputól kapuig játszani. Minden egyes mentés után ha újrakezded a gamet, a kezdő bázisra rak vissza. Szóval ha elérsz egy teleport kaput, ott mentsél. Ha legközelebb újra játszani akarsz, csak odateleportálsz a kapu segítségével, és már folytathatod is az utad!
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1447 üzenetére
Hát sajna így sem jött össze
.Kicsit erősebb az a fazon,mint írtam.Level 8 Grunt Captain/health 646/Weak to ranged.Levettük neki 293-ra(használtam a brutal attackot is).De mivel túl sokan vannak,egyszerüen körbe vesznek és 2-3 csapással elintéznek.Hiába próbálok messzebbről támadni,csak pár mp-et nyerek.Elfutni meg nem tok,mert ugye körbevettek.
-
-conrad-
addikt
válasz
szilchi #1445 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, le kell gyakni valahogy, trükközni kell. Ugye a powereket használod?
Az speciális attack, ami az 1-2-3-4 es billentyűkön van, ott látod őket alul középen. ha nem villog a széle akkor feltöltődött.
rálősz, elfutsz, megordulsz lősz futsz stbstb ez így bejön, pl magéval én is így kaptam szét a mackósabb elleneket.
spec attack: megnyomod azt a gombot ami a karaktered spec attackjához tartozik (első kari 1 második 2 stb) utána mintha normál támadást indítanál a célpontra.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
szilchi #1443 üzenetére
Nnna. Megy egy csik a karaktered képe alatt, na az az exp mint a diabloban. A character level meg látszik, ha behozod az inventoryt pl, és ott felette van ez, hogy ''szilchi level 5 rouge'' vagy valami ilyesmi.
Mentéskor mindig visszarak a városba, érdemes teleporttól teleportig játszani. Sűrűen vannak ezek, nem mint a diabloban, szóval nem nagy szívás, hogy nincs normál mentés.
látom meglett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged