- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Amikor megláttam az első ilyen szemet, megpróbáltam szétütni. Persze nem sikerült, viszont nagyon tetszett a rózsaszín csíkocska ami kijött belőle. Gondoltam beleállok, megnézem mit is tud. Na, akkor töltöttem újra a mentett állásom.
Hasonló volt az egyik Incantation Shrine-nál. Ugyanúgy jártam mint Robaj kolléga. Város közepén gyanútlanul felrobbantottam a csapatomat.
Szintén nagyon hasznos, amikor a bányákban a robbanó hordók mellett áll az egész csapatom és egy kósza lövedék eltalálja az egyik ilyen hordót. -
Gh0sT
addikt
Nem akarom lelőni a poént.
Valaki már írta, hogy nem tudta megsebezni. Hááát, egy darabig nekem sem ment...
Viszont ha beindul, akkor nincs megállás, amíg 1 HP-ra nem ér. Ott ismét sebezhetetlen lesz. Azt hiszem az egyik kritikus ütési pont az első, a második pedig az utolsó. Ötletesen van megoldva, én pár perc futkosás után már azon gondolkodtam, hogy feladom... Aztán jött a ''nagy'' ötlet!
Ami érdekes volt az utolsó csatában: a harcosomat meg sem tudta ütni, viszont a három varázslóm közül kettő szinte mindig a földön feküdt.
Egy kép, amint hátba kapok egy tűzlabdát Valdistól:
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
A Pet Shop mellett van egy kis kunyhó. Ott kapsz egy ''babát'' illetve egy küldetést. Aztán a Pet Shop fölött is van egy szint, ahol átveheted a jutalmad.
Szintén a Pet Shop mellett van egy kapu, amin ezek után ki tudsz majd menni. Lehet, hogy előtte beszélni kell Taar-ral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest