- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1795 üzenetére
Asszem az lesz a következő játék, ami miatt gépet fogok fejleszteni. Ahogy elnéztem a gépigényét, nem két fillér lesz.
Merre jársz a játékban? Én tegnap éjjel értem el Aman'lut. Majd dobok screenshotot a karakteremről. -
Gh0sT
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1789 üzenetére
Kettővel, de még nem értem el Amanluba. Egy harcost támogatok meg egy természet mágussal. Ott még felveszem Amrent, mert ijászom még soha nem volt.
-
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1787 üzenetére
1-re minden zegzugba benéztem, kiegben asszem 1 küldit nem csináltam meg
2-ra mind2 mapot végighenteltem
Most meg 3. szinten hentelem az ''alap'' DS2-t, h. szintem elég magas legyen a kieghez (94 kell:S).
Csak most egyre kevesebb időm van/lesz, mivel itt a suli, 4-én TF
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1783 üzenetére
Egy karival játszol, vagy van mellette csapattárs?
-
Gh0sT
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1781 üzenetére
Határozottan élvezhetőbb az új kártyával a játék. Néha-néha beszaggat, de teljesen elviselhető.
A karakteredről: én is most kezdtem újra a játékot az új felszerelések miatt. Nekem most egy 21. szintű lovagom van 5. szintű ijászattal és 6. szintű természet mágjával.
Én személy szerint a kétkezes harcot részesítem előnyben, így a sebzésem alapon 105-190 között van. Általában minden második ütésem critical hit, ahol 300% körül sebzek.
Valahogy így néz ki a karakterem:
Eleinte célszerű egy vonalat erősíteni, a többiből pedig csak a legszükségesebbeket fejleszteni. Harcos mellé egy idő után javallott az 5. szintű ijászat az ellenállások miatt. A természet mágiának a játék korai szakaszában és valószínűleg a többkasztúság miatt később lesz nagyobb szerepe. -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #1766 üzenetére
Frissítés:
Level 20 Druid
melee lvl 17
Nature magic lvl 12
HP: 345 Mana: 208
Armor: 118 (Resistances: 6%)
Damage: 51-86 (Two handed)
Azunite shrine-nál vok, sztem egész jó a kari... Vélemény? -
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1772 üzenetére
Elején mindig nehezebb. Ahogy haladsz előre úgy lesz egyre könnyebb, feltéve ha nem cseszed el a karijaidat
-
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1770 üzenetére
Amit a stat ír.
-
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1768 üzenetére
Nem, 2 db.
-
Face8814
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #1760 üzenetére
Szerintem meg lehet csinálni 1 emberrel is. Viszont a játék végén jól jön, hogy 2-en voltak.
-
Face8814
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #1757 üzenetére
Én egy emberrel toltam végig. Illetve nem teljesen, mert engedtem, hogy csatlakozzon hozzám a második rész végén kiszabadított csaj ( talán Lidia a neve, de nem biztos
).
Azóta ''ketten'' vannak, és úgy vittem végig vele a játékot, még elit fokozaton is.
Mindketten 78. szintűek, és a lovagom is már több mint 1700-at sebez. -
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1752 üzenetére
elsőnek egy 42-es csapattal simán végigvittem, 1 íjjász, 1 cobat és 1 nature mágus, valamint egy boxzsák
2x-ra ezzel a csapattal az alap küldit vittem végig, + egy slap dragont vettem, mivel kell a jó kis (már 70%-os!) power recharge rate, ill. a mágikus varázs elleni védelem
Most viszem végig a kieget ezzel a jó kis erős csapattal, még mindig 5 taggal, nem tudom ki vegyek még fel, talán még 1 állatka lesz -
Robaj
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #1748 üzenetére
Gond nélkül legyaktam mindenkit, most viszem 3. nehézségen, asszem veterán?
-
Face8814
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #1724 üzenetére
Ment a válasz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged