- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
az arena merre van?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Dying Fetus #806 üzenetére
ahány százalékosra van kifejlesztve, attól függ. de ez nem jelenik meg neked amúgy, csak ugyanolyan pirossal, mint eddig
-
Sanya
nagyúr
válasz
Incognito #466 üzenetére
nos, lemegyek az outpostba. végiírtok mindenkit mindkét jungle-ben. felgyújtok minden egyes őrtörnyot, mígnem nem lehet továbbjutni. ekkorra rájöttem, hogy még mindig rab vagyok, és vissza kéne másszak a kezdőre. vissza is teleportálok, és lekapják rólam a bilincset (nyakamról), és aztán csomó helyen kapok jutalmat. a 4. küldetésem az, hogy a pestiseseknek vigyek vmi vizet egy kútból. elmegyek a pálya legvégére(az akkoriban látott pálya végére), és kinyílik egy kapu, ahol 3 őr van, és íjjakkal osztják a népet. én(a harcimvarázslóm, és az ijjász bérleemény) bemegyünk, mindenkit agyonlövünk. ezután bemásznk vmi alagűtba, ahol megölünk mindenkit, és megtaláljuk a kutat. a kút-ból (inkább szökőkút jellegű) elvisze vmit (asszem) a pestises embereknek, akik kicsit jobban lesznek. megkapom a jutalmamat, vmi gagyi cuccot, és kapok egy 5. küldit. nem értem tisztán az angol szöveget, de megint ezzel a kúttal kapocsolatban van. odalenn viszont már semmit nem találok. merre tovább?? amúgy jó kis játékocska
amúgy hol találom meg a varázslót, aki segítségével a szellemekkel tudok beszélgetni? eddig nem találtam, bármerre is jártam
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
1 act 5. küldetésénél akadtam el. sehova új helyre nem tudok menni. mit lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest