- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #7000 üzenetére
Amikor meghalt az egyik akksim ugyanugy viselkedett az U807. Kb egy perc utan leereszkedett, mert villogott. Ramerve 4,18 V volt a fesz.
Arra tippelek, h megnott a belso ellenallasa. Sok aram kivetelehez meg kicsi ellenallas kell, bezony.
Reklamald meg, de uj akkut tudsz szerezni ugy 2 eruro korul.@ Minstrel - hehe, most latom h te is erre jutottal.
-
szacsee
nagyúr
válasz
#42007296 #6893 üzenetére
Kösz a vásárlási infót!
Itt egy használati magyar hozzá, ne félj tőle, hogy másképp néz ki magyar oldalról mutat hozzá a link
Forrás#6684 Saccco: Köszi, ott még nem tartok, egyenlőre írom magamnak, öcsémnek a dolgokat, hogy átlássam.
Ha esetleg belejövök akkor javítom és lehet blogolom ismerősöknek, de nem vagyok jártas, így nem akarom még nagyon felfújni a dolgot, csak jegyzetelgetek ide.
Linkek még hiányoznak, azért jó a blog, hogy hamarabb elérem majd.
Kösz a linkeket, sokat segített! -
szacsee
nagyúr
válasz
#42007296 #6880 üzenetére
Gáz az, hogy az 1. hsz-ban levő oldalon van egy leírás, hogy a régi távokkal hogy lehet ezt megcsinálni fillérekből.
Jah egy kérdés:
Ilyen lézeres/infra hőmérővel lehet nézegetni akksit is?
Fizikai behatása nincs, csak nem robban fel tőle.Saccco: Grat a távhoz!
Hobbykingen vetted?
Érdekes ott is az árazás, int. és az eu közt van némi difi.
Most nincs csak nemzetköziből úgy meg 77 dodó a szállítás.
BG-n nem láttam Turnigy-t, na mindegy is.Esetleg van valakinek valami jó linkje, vagy leírása, esetleg leírná, hogy hogy opreáljunk a csatornákkal és melyik távval melyik vevőt lehet párosítani?
Olvasom a topikot és az összerakott vasakból mazsolázok, de lassan nyitni kell egy doksit, hogy leírjam.
Illetve egy elektronikai leírás is jól jönne, ami alapján el tudok indulni, hogy egy FPV-s racerhez hogy építkezzek.Első hsz-ból a kellékanyagokat elkezdem megvenni, aztán majd ideér amikor ideér.
Töltőn még malmozom, mert nem mindegy, hogy 3 vagy 4s... stb.
Táp szintén hosszú távú befektetés. Igaz BG EU-n most 66K az FrSky 2.4G ACCST Taranis X9D Plus adóegységgel. Gondolom nem olyan mint a kistesó 6 csatornával amit valaki tesztelt is és dobálja a jelet 100m-en. Nem tudom van-e tapasztalat távirányító vs hatótáv témában, mert 3-500 méterig jó lenne minimum elmenni, de túl sokat sem akarok költeni rá.
Csatornaszámokkal sem vagyok tisztába, nézem a yt videókat, de csak összeszerelési videóknál látni hogy osszák a csatornákat le, viszont ahány ember annyi féle.
Ill azt nem tudom mi igényel egy egész csatornát?
Tengelyek vezérlése gondolom igen, telemetria is gondolom, vagy az más tészta?... eh úgy is sok most az input. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #6504 üzenetére
Hat, mivel nem vagyok medium, igy nem nagyon tudom megmondani, hogy miert tartott ennyi ideig.
Lehet a kabelnak valamiert nagyobb az ellenallasa vagy a toltot sikerult kinai modon visszafejleszteni.
Vagy a tolto nem mukodik jol es most dupla delej van az akkuban.
Nincs esetleg felpuffadva?Talaltam egy reddit postot. Nem vagy egyedul.
En elgondolkoznek a helyedben egy erosebb tolton. Elobb megvettem az Eachine racer toltojet. 8 dolcsi alatt volt 8% kuponnal. Arra 1,5 A van irva 2S akkukra, 1 A 3S-re. Neked valamival tobb lenne 1 akkut tolteni mint 1 ora. Ha ez sok akkor meg egy Imax B6 vagy jobb. A kopi kb 18 dollar es kell hozza meg egy laptop adapter. Ahogy nezem 5-6 amperos az kb 7 euro. De ezeknel nagyon utana kell jarnod, nehogy valami anyosgyilkost vegyel.
Vagy veszel dragabban egy SkyRc toltot. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #6494 üzenetére
Azonnyomban lekapni, feszt megmerni!
Ha valamelyik cellan magasabb a fesz mint 4,2 volt akkor kezdd el meriteni. Persze ne tul gyorsan, es keszulj fel h akarmikor gebasz lehet.
Nekem sikerult egy akkut 4,6 V-ra felnyomni figyelmetlenseg miatt, sajnos a kapacitasa felenek annyi, igy az akku kuka.@ vizimento - es tenyleg. A hajam leteszem
@ hfrici - kalibralas
Ha igy sem jo, trimmeles.@ walternate - en meg a gyereknek szeretnek egy szamitogepet. Nem kell draga, csak jatekra kene.
Ironiamentesen:Mobius vs Gopro
A baolodali egy 50-60 euros kamera. Ami elbirja meg 40-50 euros kopter. Az arral es a merettel kepminoseg rohamosan csokken. Es az ellenkezo iranyba is igaz:
DJI Phantom 3 Pro 1000 euro felett vam nelkul. -
törölt tag
válasz
#42007296 #6466 üzenetére
Segítsetek legyetek szívesek!
Délben feltettem a gyári töltőjére az akkut. Elvileg 200 perc a töltési idő és a töltőn fel van tüntetve, hogy ha a piros és a zöld világít akkor folyik a töltés. Amint a zöld kialszik, feltöltődött az akku.
Namost már majdnem 5 órája van a töltőn és még mindig világít mind a 2 led.
Nem sok ez egy kicsit ? Nem fog így tönkremenni ? vagy már most ez annak a jele, hogy nem stimmel az akkuval valami ? -
törölt tag
válasz
#42007296 #6224 üzenetére
Ma megérkezett a Syma x8c. Nem volt kiírva külön, hogy raktáron, mint a kínai raktárnál, mégis az ígértek szerint megérkezett. Az oldalon csak addig jutottak el, hogy "processing" mégis el lett küldve ennek ellenére .
Sajnos az idő miatt csak addig jutottam vele, hogy összeszereltem és kipróbáltam. Ez egy 1-2 perces repülés volt. Annyit vettem észre ezidő alatt, hogy a syma x5c -hez képest lomhább és kicsit szokni kell még ( eddig csak x5c és h8 mini-vel repültem ). Leszállásnál jóval nagyobb gázfröccsöt kell adni neki, hogy ne fúrodjon a földre, de ugy érzem kis odafigyeléssel hamar megtanulható lesz vele a landolás
Csomagba töltő gyanánt egy " A/B adaptor & charge box " volt. ez balanszos töltő ? Érdemes beruházni inkább egy imax b6-ra ?EZ lenne a nevezett töltő, annyi átfedéssel, hogy nem eu dugaszos, hanem van hozzá egy átalakitó fej. Ahha...közben találtam egy olyat,erről lenne szó.
-
Jackal2
senior tag
válasz
#42007296 #6224 üzenetére
Szia, nekem van, ma kaptam, írom mikor rendeltem és mikor jött meg:
MIt/rendelés/érkezés/honnan
Hubsan X4 09.30 10.13 körül, Kínából 12-13 nap
Syma X5: 09.30 10.05 körül, Németországból 5 nap
Xiaomi Piston 3D: 10.13 10.17 körül, Németországból 4 nap
Hubsan töltő, akkuk, 3 különböző led izzó: 10.16, 11.05, Kínából 20 nap, de ugye itt össze kellett várni a cuccokatHolland postával van szerződve a TD.
Szerintem gyorsabb mint a Banggood, és ami fura hogy a Svéd posta tovább szarakodik, mint a Holland.
Már régebben is rendelt öcsém dolgokat, eddig MINDEN megjött, 100%-ban, szerintem nagyon megbízható a TD.
Én személy szerint a fenti kettőtől rendelek mindent. Ma Banggoodtól is jött cucc:
MJX motorok és propellerek: 10.25 1:05 20 nap, KínábólA poén az, hogy maga a gép nem jött még meg, sem az akksik, szóval megelőzték azt, amihez kellenének, pedig egy nappal előbb rendeltem az MJX 600-at, vicces...
-
Jackal2
senior tag
válasz
#42007296 #6165 üzenetére
Az MJX X101 könnyebb cserébe kisebb akksival kapod. A Syma X8-nak jó a kamerája, 8MP Full HD ha jól emlékszem, cserébe az MJX X101 mechanikus stabot kap és sokkal olcsóbb, a különbözetből meg kijön egy SJ4000 vagy egy Xiaomi vagy akár egy Mobius ha kisebb súlyban gondolkodsz.
Szerintem még vetélytársként játszik a Taranula X6 is, bár erről Alishanmao azt mondta hogy ótvar műanyag, illetve máshol olvastam, hogy tud törni ez-az, cserébe olcsó és rengeteg alkatrész van hozzá. Akksi mint az MJX X101-nél.
Szerintem itt az a kérdés, hogy az MJX lábai között mi fér el, vagyis milyen magas, illetve hogy ha akarsz gimbal+ kamerát, akkor azt miről fogod meghajtani?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #5565 üzenetére
Itt:
http://www.gearbest.com/promotion-syma-promotion-special-248.html@ Silent77 - Szlovakiaba meg a "Proceed to checkout"-ra kattintas utan sincs szallitasi koltseg. Es ide szallitanak, 2 cuccom mar jott toluk. Azert nem fogok venni egy Syma X8C-t h megnezzem van-e szallitasi koltseg a legvegen.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #5041 üzenetére
Szeva,
a DM007 az inkabb egy bespeedezett Hubsan X4, mintsem egy kamerahordozo platform. Oke 2S akku, de akkora, mint az emlitett X4.Amugy ha jo, allitolag nagyon jo. De azt is vegyuk figyelembe, hogy a legtobb vevo nem tul acelos hibakeresesben / javitasban. A legtobb hiva szvsz ennel oda vezetheto vissza h doglodik az egyik motor vagy az akku.
Najo, megyek zummogni.
@ dudicukrasz - jol jon az fuben.
@ laccy88 - gratula! Fu vagy nagyobb kamera miatt? Annyira nem vagyok kepben, kb mennyit valtozott a tomeg es milyen iranyban?
-
Binya70
tag
válasz
#42007296 #4759 üzenetére
Nem akarok hülyeséget irni ,de valószínű hogy ennyi zséből sokkal jobbat tudok venni!
Ugyanitt körül lesz amit tervezek, de ettől komolyabb!
Ezt rendeltem:
http://www.aliexpress.com/item/F450-Quadcopter-Rack-Kit-Frame-APM2-6-and-6M-GPS-2212-1000KV-HP-30A-1045-prop/32402430079.html
Szerintem ez jobb választás! -
vegyszer
addikt
válasz
#42007296 #4333 üzenetére
Alin épp ma vettem. Kicsit olcsóbb, de nem szántam rá többet. Vettem pár hónappal ezelőtt egy piros sima szettet, de a felemás felrakás eredménye azonnali bukfencet eredményezett... Nem azonos a tömegű a vett piros, és a meglevő kék. Ez talán kicsit jobb lesz
-
dudicukrasz
tag
-
zsiz
őstag
válasz
#42007296 #4333 üzenetére
erre én is gondoltam, mondjuk én házilag fújtam le ilyen láthatósági sárga festékkel a hátsókat.. [link] hát álló helyzetben tetszik, amúgy is szeretem ezt a rikító sárga színt. de repülés közben semmivel nem lett jobban látható. nem tudom,egy alapból színes, vagy sötétebb színű (mint a linkeden a piros) mennyivel láthatóbb, de szerintem nem sokkal..
-
vegyszer
addikt
válasz
#42007296 #3758 üzenetére
És te nem vettél olyat kínából, amit később gyártottak le, mint ahogy megvetted? Én jártam így tablattel. 7.7-en rendeltem, 7.29-en volt kész, augusztus végén jött meg. De megjött.
Ja, és olyan nagyon ritkán van kínai webshopban, hogy nincs. Mert a mottó pont az, hogy "olyan nincs, hogy nálunk nincs!" Nem egy nem létező készletet adtak már el...
-
drnet
aktív tag
válasz
#42007296 #3661 üzenetére
Én is próbálkoztam, de nem jutottam vele semmire. Én nem tudtam a lencsét megmozdítani. Lehet, hogy ragasztva van, de mivel kellene feloldani?
Nekem is a legfőbb bajom a Symával a kamera képe. Túl közeli a fókuszpont. Kb 30 cm. Egy drónnál meg inkább 30 m-en kellene lennie. -
törölt tag
válasz
#42007296 #3623 üzenetére
Közben megtaláltam.
Így valószínűleg megoldható lesz egy Syma x5c-1 és egy Mobius párosítása 1 akkuról és súlyprobléma letudva. (...reményeim szerint) -
Waikiki
tag
válasz
#42007296 #3499 üzenetére
Néztem azt is, de ez az új a fejen pörgést tudja pluszban, illetve az alap akksija nagyobb (gondolom, az előbbi funkció miatt): ha a fejen pörgés kimarad életem egyik első drónjából, akkor azzal együtt tudok élni.
Nem mellékesen az alap kopter + az 5 akksi 26 dollár (azonnal, vagy pakkban 24,23, de minimum 6 nap múlva szállítva), míg az új változat alapból 22 dollár.
-
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #2912 üzenetére
Hello!
Valami rovid osszefoglalot nano / micro / mini brushed motoros kopterekerol / motorokrol asszem ossze tudnek dobni. Akkukkal kapcsolatban csak az 1s-eket ismerem.
A nagyobb koptereket, nagyobb akkukat, brushless motorokat, taviranyito protokollokat, kamera + gimball kombokat valaki masnak kene elvallalni mivel nincs eleg szemelyes tapasztalatom, netes pletykakra meg nem akarok alapozni. -
Duck sidious
csendes tag
válasz
#42007296 #2749 üzenetére
Az elso az nem fpvs..... annak az alap kontrollere van...
de nagyon jopofak
a boltba kesz voltam....hehe... most jottem ra hogy csoro vagyok
Az ev quadcopterenek valasztott Typhoon 500 as durva volt...de az osszes igy egykupacban....pfff
a parrot is jo volt es azt hallottam hogy a skycontrollerrel mar nincsenek kapcsolati problemak....
amugy tegnap este egy sorozoben beszelgettunk egy par cimbivel...es hat feljott a dron tema is... mire az egyik srac benyogte hogy ez allat jo es o is utanna nez...
ma delutan hivott..... vett egy phantom 2 t fat shark szemuveggel es minden szerkoval egyutt......
utalok csoro lenni...
Ja es ez az elso quadcoptere.....mondta o nem akar bohockodni a szobaban ulve........ -
Duck sidious
csendes tag
válasz
#42007296 #2665 üzenetére
Koszi... ez volt az elso ilyen probalkozasom... elnezest miatta...hehe
a teljesseg kedveert es mert megkoszonted...2 dolog kimaradt a kontrollerrel kapcsolatban
1... kezdo..es halado modot ugy tudsz valasztani hogy a bal oldali iranyito kart benyomod..... 1 csipp
kezdo mod...aztan benyomod megint...2 csipp halado mod menet kozben is tudod valtoztatni
2..... a flipp aktivalo ..mert hogy az is van ... az a jobb oldali iranyito kar ... ha benyomod elkezd csipogni es ammerre ez utan eltolod a jobb oldali iranyito kart arra fogja csinalni a flippet... kb 1 meter kell neki ehhez...Ha van ra igeny akkor 2 heten belul ugyan ezt..csak jobban.... meg tudom mutatni a hubsan x4 el... mert akkorra erkezik meg a 2.
Es van egy mar bontott de teljesen uj dm007 is 2 megapixeles kameraval ... csak szoljatok es csinalom
de ha nem szeretnetek azt is mondjatok meg legyszi -
GeryGreyhoun
tag
válasz
#42007296 #1754 üzenetére
Ezt én csináltam kb két hónappal ezelőtt (április elsejei tréfaként) és akkor nem ütött túl nagyot, de most valahogy megtalálta a 444.hu, nem sokkal később pedig az Index címlapján jött szembe
Félmillió helyett csupán 4,45 millió most a chemtrailt permetező drón! Rezsicsökkentésre is jó!/
-
drnet
aktív tag
válasz
#42007296 #1365 üzenetére
Jobban jártál volna a Sanyo Eneloop akkuval, amit ajánlottak. Pláne, hogy nem nagy terhelésnek van kitéve. Az eneloop technológia a nem használat alatt szinte alig merül (állítólag egy év nemhasználat után is 80%-os), míg más hagyományos akksi 1 hónap állásban totál lemerül.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
#42007296 #1252 üzenetére
cikkek:
http://www.origo.hu/techbazis/20140515-akar-egy-jatekdron-is-gyilkolhat.html
http://hvg.hu/tudomany/20141030_dronok_harca_hamarosan_lecsap_a_magyar_to
http://index.hu/belfold/2014/05/07/szinte_az_osszes_meno_dronos_video_illegalisan_keszult/Magyar adatvédelmi ajánlás:
http://naih.hu/files/ajanlas_dronok_vegleges_www1.pdfKülföldi szabályozások:
http://www.riot.ch/en/legal-information-about-flying-multicopter-drones-commercial/ -
drnet
aktív tag
válasz
#42007296 #1157 üzenetére
Ha csak súrolód a széleit, arról nem.
A led világítások rajta egyben kontroll funkcióval is bírnak.
Ha gyorsan villognak, akkor nincs kapcsolat a kopter és a távirányító között.
Ha lassan villog, akkor merül az akkumulátora a kopternek.
Ha folyamatosan világít, akkor minden rendben. -
Minstrel
senior tag
válasz
#42007296 #1217 üzenetére
Van az alap lencsés (enyém olyan volt) van egy szélesebb látószögű és van most egy új, a C lencsés, ez is szélesebb, mint az alap. Nézz videókat, hogy melyik tetszik Neked, szerintem ez az alap a legjobb, nincs akkora torzítása.
Nem fogyaszt olyan sokat a syma kamerája, hogy befolyásolja a repülési időt, de mobius-al biztos csökkenni fog egy kicsit a súlya miatt.
-
mm89
őstag
válasz
#42007296 #1119 üzenetére
A quadcopterek sajátossága, hogy két - két ellentétesen forgó motorral vannak szerelve, tehát mindkettőből kettő db egy szett. Pl így:
Én fogast nem rendeltem, szerintem az csak törésnél kell. De ha füves területen játszol szerintem kizárt, hogy törjön bármi is rajta. -
mm89
őstag
válasz
#42007296 #1116 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy gép és a 4 akksi plusz 4 prop (meg még ugye van 4 a dobozban is alapból) jött először, aztán ahogy olvasgattam, hogy nem bírják túl sokáig rendeltem is gyorsan 4 tartalék motort. Véletlen 5 öt küldtek, úgyhogy most ki is cseréltem az egyiket (pont abból a fajtából volt kettő ami nekem kellett épp), mert már gyengült nagyon. Tudom, egyszerre kéne cserélni mindet, de így még pont van egy szettem, azok majd mennek egyszerre.
Egyébként jó gép ez, játszani simán jó. Én kutyát szoktam futtatni vele, csak vigyázni kell, nehogy elkapja, bár olyan is volt már, szerencsére érti, hogy nem szabad nagyon ráharapniA leszállótalpakon látszik néhány fognyom, de semmi baja. Esett már háztetőről betonra, 30m fáról faágakon keresztül fűre, mentem már neki fatörzsnek. Még csak propellert se kellett cserélnem soha.
Én is azért vettem, hogy kipróbáljam akarok -e egyáltalán többet költeni komolyabb gépre. Hát jó lenne, mert nagyon tetszik ez a móka, de arra is rá kellett jönnöm, hogy nem lenne időm repülni egy komolyabb géppel sem, úgyhogy (egyelőre) nem építek.
Sj4000-et próbáltam rátenni, de meg se moccant vele. Mobiust viszont elbírja van több ilyen vidi is youtube-on.
Én a távirányító antennáját megtoldottam kb 5cm koax kábellal. Így jobb lett a hatótáv egy kicsit. Nekem kb 80-100 m a biztonságos. Az után már előfordulnak furcsaságok. Van amikor jelvesztésnél csak simán kihagynak a motorok, de olyan is volt már, hogy meghülyült és elkezdett emelkedni, majd lezuhant. Persze semmi baja nem lett a 30m -ről fűre eséstől. Kicsi súlyhoz nagy felület tartozik, így saját magát lassítja zuhanás közben.
Egyébként ha megjött, azt javaslom, hogy alap dolgokkal kezdj. Lebegés helyben, le- felszállás. Alacsonyan repkedés. Kell idő mire rászokik az agyad arra is, hogy ha szemben áll veled a gép akkor ellenkezőleg vannak az oldalai. Gyakorló gépnek tökéletes lesz. -
jozsi252
veterán
válasz
#42007296 #1096 üzenetére
UK shopba nem is fogsz hozzá való akksit találni. Viszont International raktárba van - katt. 5db akksi ~5000 ft, ami teljesen korrekt ár.
De természetesen fogod tudni tölteni USB-ről is az akksikat, csak épp a töltő elektronikája nem feltétlenül olyan, mint amilyet a LiPo szeret. Ezt a következőre értem.
A mikroprocesszor vezérelt LiPo töltők CC/CV módszerrel töltik fel az akksit. ( CC - állandó áram CV állandó feszültség ). Ez annyit jelent hogy mielőtt elérné a 100%-ot az akksi töltöttsége, csak akkor kezdi el csökkenteni az áramerősséget. Majd ameddig a töltöttség el nem éri a cellánkénti 4.2V-ot, addig szépen csökkenti az áramerősséget.
Na most egy USB-s töltő számomra biztos hogy nem tudja ezt a töltési karakterisztikát helyettesíteni. Magyarul, az USB-s megoldás olcsó gagyi. Röviden tömören ezért vegyél egy normális töltőt. IMAX B6 töltőből van AC típus, amibe van beépített tápegység is. Banggood-ról ezt is tudsz rendelni, de akár HobbyKing-ről is tudsz.mm89
Power Bank-nak gondolom 1A-es kimenete van, ami 600mAh akksinál már majdnem 2C-t jelent. Ezek a kis gagyi Kínai akksik hosszú távon nem nagyon viselik el az 1C fölötti töltést.
-
jozsi252
veterán
válasz
#42007296 #1094 üzenetére
Banggood-ról vegyél ugyanúgy akksikat is. Ott jó áron vannak hozzá. Töltési idő nyilván függ attól hogy mennyivel töltőd. 1C-vel lehet nyugodtan őket tölteni. De érdemes lenne beruháznod egy IMAC B6 töltőre, mert gondolom USB-s adapter van hozzá, hogy onnan lehet tölteni, de az nem az igazi.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
#42007296 #1089 üzenetére
Elfogadhato attol fugg mihez! Sok ertelme nincs szerintem.
Egyertelmu! Bar mar ez a ketto sem egy kategoria! Az elso otthoni bohockodasra valo a lakasban. Arra tokeletes es elvezheto moka.
A masikkal mar lehet komolyakat repulni!Kerdes utana mit szeretnel? Mert az mar minden teren mas kategoria lesz! Foleg arban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest