- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Jó tamponja lehet az érkezés becslésnek, ha a kapott tracking számot a(z) m.posta.hu/nyomkovetes oldalon bírod.
-
vegyszer
addikt
A két ellentétes irányban forgó fő rotort elvileg külön motor hajtja meg. Ha az egyik motor elszállt, akkor az nem forog. Ellenben a gép pörögni kezd a függőleges tengelye körül.
Markold meg erősen (rotor nélkül) és kis fordulatszám mellett a véleményed ellenőrizd. Ha áll, akkor Google barátod biztos talál csere motort...
-
FANaticpass
tag
x5c1 nel raktam le voksom millio utána olvasás után. 0 reptető tapasztalattal.
37k nem Kínából itthoni hirdetés x5c1 szett, 4motor plusz 4db akku 600 es 650es 2-2db, majd letesztelemmajd mobius kamot próbálok ra szerkeszteni kikonnyites után, errol is megoszlanak vélemények.
hnp veszem át. majd jelentkezem a fejleményekről. YouTube on erdemes kutakodni.
-
törölt tag
Én ezeket az alkatrészeket találtam:
Motor oramutató járásával megegyező és ellentétes
Propeller
Akku( akkut EU boltjába nem találtam, itt több a szállítási idő ...~ennél kell vám vagy valami + költség vajon?~)
Hát nekem ez lesz az első gépem, csak annyit tudok amit itt elolvastam és tanácsoltak nekem . Elvileg ~100 repülést birnak a motorok, ha jól emlékszem.
/ ha hülyeségeket írok, akkor szóljatok rám! /
-
drnet
aktív tag
Nekem is Symam van, és szuper. Sokkal több, mint amit vártam. Kezdőknek nagyon ajánlott, és egy ideig nem is fogod szükségét érezni a váltásnak. Én az akksit nem növelném. A nagy súly, és a hosszabb repülési idő is csak a motorokat terhelné. 30-35 ka keret? Ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest