- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
Hoppa, hoppa, hoppa. A SkyRC oldalan le lehet ellenorizni h eredet-e a tolto.
@ cris78 - a szeptemberiben meg fixen van ott ilyen bigyusz. Ha oda csaptam a tavot egy picit megszakadt tav taplalasa.
-
Teréz Atya
senior tag
Hat, lattam en mar karon varjut. Mivel a SkyRC kinai es naluk nagy divat ugy alverziot cserelni, hogy nem szolnak rola. Pl. az uj U807-emet nyugaton mar U808-nak hivnak az aprobb valtoztatasok miatt.
A fake-en ha jol tudom nincs PC link. Ha atvertek, no akkor harapni fogok, ugyanis rohadtul idegesito tudok ilyenkor lenni. Egyszer hat eladot orditottam szet a csaba mire visszakaptam a penzem.
-
marciart11
aktív tag
Őszinte leszek annyira egyszerű a cucc hogy nem kell ilyesmi hozzá, rajta keresztül dugod be a GPS et. Video in out egyszínű, meg van plusz 2 ér a fesz méréshez. Amúgy adnak hozzá egy rövid bekötési doksit. Menünél 5 perc alatt rájössz hogy kell belőni, nagyon ki van találva.
-
Minstrel
senior tag
Ezen a két antenna a stabilabb vétel miatt van, a két kijelző ettől független, ugyanazt látod mindegyikhez, általában két videókimenete van a sima egy antennás vevőknek is.
A frekvenciatáblázatból látszik, hogy a vevő tudja-e fogadni az adó adását, ahogy átfutottam ezekét tudja.
-
Minstrel
senior tag
Kérdés, hogy milyen messzire akarsz repülni és milyen géppel. A 2000mw pl. miért kéne? Mars expedíció? Mert bőven elég a 600mw is, az is tud 0.5-1 kilométert botantennával, de komolyabbakkal akár még többet is. Nekem az Eachine FPV Boscam 5.8G 600mW szett van, akadásmentes kép volt 500 méterig és csak azért nem mentem tovább, mert betoji vagyok.
A két antennás vevő azért jó, mert egyszerre kettő veszi a jelet, kisebb az esély a jelvesztésre és tehetsz rájuk különböző antennákat, pl. egyiken valami irányított ami csak előre néz, a másikon meg egy lóhere mikor magad körül repkedsz.
A 2000mw szerintem felesleges, kicsi gépnek nehéz is, többet fogyaszt és olyan messzire el tudnál menni vele, hogy már nem is tudna hazaérni a gép, persze ha valami bika géped van akkor nem szóltam.
-
dudicukrasz
tag
Kreatívabb legyél,a google a barátod.
Jelenleg kb 3 kopter építővel tudnék diskurálni,de nem akarok,pedig nyugodtan kérdezhetnék.
Itt főleg óriáscsecsemők vannak második gyerek korral,játékrepcsikkel,kevesen merülnek anyagilag és technikailag jobban bele.
Inspire1 ben tudok segíteni,de ez véletlen,vagy symax5-ben.
Ez mondjuk elég szélsőséges.
Általában tudjuk informálni egymást,ha olyasmi kéne ami nem elterjedt,ahhoz nyitott szemmel kell járni.
Amikor ide beléptem nem is volt semmi gépem,csak érdekel,most meg annyit olvastam róla hogy szinte mindent láttam már. -
Teréz Atya
senior tag
Hat formula offroad konkretan letezik
-
Attika82
csendes tag
Jól tetted hogy rendeltél d8rII-t. A Gps is jó amit rendeltél tudja glonass-t. Miskolcra ?én magamnak csináltam. Rc miskolc leírása alapján. +Forrasztó páka, internet usbasp adapter= Firmware csere. Most azt csinálok a távval amit akarok. Naza mlite csak dji távval alkalmas failsafe-re
-
Attika82
csendes tag
-
Attika82
csendes tag
3 tengelyes gimbal. Akkor érdemes igazából ha a felhajtható leszállótalpak vannak. A gépet is körbe tudod forgatni. Nem profi videó, fotót akarsz csinálni. Gps-t G2M8-t vedd . Nekem is ez volt a nazahoz. Sunnysky motorokhoz nincs kúp csak a 800-920 kv-ig. Ön záró anya arra tehetsz zárt anyát. Milyen vázat használsz?
-
jony77
tag
ÓÓÓ irigyellek.Én is az ilyen szettemet várom.Már be vagyok zsongva
Főleg azért ,mert most voltam kint reptetni syma x8-am,és hogy a múltkor leesett az aku befúródott a vezérlő panel alá.A panelt meghajlítva! Vissza raktam leellenőriztem ,de nem lett jó. Ugrándozik a levegőbe ,mintha nem érintkezne.Aztán teljes gázon se emelkedik fel csak kb 1métert.(kamera nélkül se)
Lehet nem kap rendesen áramot
Szedhetem szét megint -
drnet
aktív tag
Köszi, jó cikk.
Tehát akkor nem kell mindig balanszolva tölteni, de ártani nem árt minél gyakrabban használni ezt a funkciót.
Az érdekes, hogy ne merítsem 80% alá az akksit. Ezt nehéz lesz kibírni.
Akinek Imax B6 töltője van. Segítsen már, hogy hogyan tudom meg, hogy mennyi mAh-t sikerült az adott töltéskor az akksiba tölteni. Eléggé zavar, hogy erre nem jövök rá, mert nem ártana tudni. Remélem csak én vagyok a béna, és a töltő ezt figyeli. -
jony77
tag
Nagyon köszi a listát valószínüleg én is ezeket fogom megrendelni,csak f550es vázzal!
A gps amit linkeltél azt láttam apm 2.6 vezérlővel is.
Ez gps mivel is tud többet mint a naza-é?(valami + műholdat írtál de ez nekem így magas)
Meg még egy kérdés ,hogy mit jelent a CC3D,és a naza mlite ezt tudja? -
Pikachu24
aktív tag
Egy idézet:
Ez mit jelent? Lássuk csak, a kapacitás (Capacity) „C”-vel kezdődik, ami megfelelő indoknak tűnik. Egy 10C-s értékkel ellátott akku azt jelenti, hogy azt a kapacitásának a tízszeresével tudod meríteni. A 15C-s akkupakkot 15-ször gyorsabban, a 20C-s pakkot 20-szor gyorsabban, és így tovább.
Nézzünk például egy 1000 mAh-s akkumulátort. Ha ez 10C-s, akkor ez azt jelenti, hogy folyamatosan maximum 10000 milliamper, vagyis 10 amper terhelést képes leadni (10 x 1000 milliamper = 10000 milliamper vagyis 10 amper). Ha az idő felől közelítjük meg a dolgot, akkor ez 166 mAh-s merítést jelent percenként. Ebben az iramban az 1000 mAh-s akkupakkunk kb 6 perc alatt lemerülne.
Forrás: [link]
És ezen belül: A KISÜTÉS SEBESSÉGE (DISCHARGE RATE) -
Upo
addikt
Mire pillantottál rá? Az áruházra vagy a videóra fölötte? Ha a videóra gondoltál, akkor hogy mozog egy olyan ami komolyabb? Esetleg videót is tudsz linkelni még komolyabbról? Azért ennek is meglehetősen dinamikus a mozgása. Vagy lehet hogy nem gyári, hanem Alan Szabo Jr. tuningolt rajta kicsit?
-
dudicukrasz
tag
Rámegy egy valag lóvé az biztos aki építgetni akar,mondjuk eladni könnyebb talán használtan,mert szét lehet bontani.
Már olyan gépeket látok itthon is hogy két monitor kell az irányításhoz,meg a filmezéshez,értelemszerűen 2 kamerával és gimbal-al
Én is tanulom az inspire1-et jövő héten éles próba -
Saccco
nagyúr
Legyen 3.900ft. 5db akkuval 6.900ft.
-
vegyszer
addikt
Senki nem mondta, hogy átakarna bárki is verni bárkit.
A tények a következők:
-ez licit. Ami azt jelenti, hogy az induló árnak, a mostani árnak, és a végső árnak nem sok köze lesz nagy valószínűséggel egymáshoz.
-attól, hogy ez 11$, vagy 110$ lesz, semmi köze ahhoz, hogy egy pár fülbevaló jön-e (mint anno nekem), vagy valós eredeti termék (mint a coolicool akcióban 26$-ért a Syma X5C, szintén nekem, bevallom, hogy nem hittem benne). -
Peaceliker
addikt
H8 cserélhető akku miatt és így jobb kültéri felhasználás miatt sztem jobb. De cx10 nél a gép minőségibb hatást kelt sokkal.
A cx10 szebben repül amúgy sztem, csak rudder irányba túl lassú és gáznál nagyon kevés állás va, szal szinte vagy csak süllyedni vagy csak emelkedni tud.
Összességében h8 a jobb választás sztem is. -
Teréz Atya
senior tag
Itt, ha az OSI szemszogebol akarjuk megkozeliteni, leginkabb L1+L2 inkompatibilitashoz tudnam hasonlitani. Analogia:
Lehet neked egy i7-es laposod n-es kartyaval, ha az iranyithatndo eszkoz meg bluetooth.
Ilyenkor az ulepnek ritmikusan a foldhoz csapkodasa sem oldja meg a gondot.
Nagyon durvan ezek a belecinezett modulok olyanok, mintha az eszkozt egy halokartyaval bovitened.
Vagy azt hiszed, hogy a lapos izombol fogja formalni a hullamot? Esetleg valami beepitett, parameterezheto jelgenerator?
Itt, ebben az esetben nem a taviranyito szamitasi kapacitasa a szuk keresztmetszet.
Tetelezzuk fel, hogy megoldod, hisz megoldhato. Ott leszel a mezo kozepen egy gamepaddel, tablettel meg egy racuppantott adoval. Such comfort! Such ergonomy!BTW okostelefonos bohockodasra ott vannak a Parrot-ok vagy a DJI-ok. Viszont nem veletlenul nem hasznaljak az erintokepernyos okossagokat azok, aki nem csak a haverok elott akarnak villantani.
Erdekes modon a review-erek a Parrot Bebop taviranyitasara is az nVidia Shield elso generaciojat ajanlottak. Azt az izet az analog pockokkel.Nem vedem az egeszet, dehogy. Szerintem is eleg lehetne egy protokoll, de a hiba nem ott van, ahol te keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Ninebot by Segway F25E II
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest