-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Duck sidious #4422 üzenetére
Melyik napon nyerted?
-
válasz
Duck sidious #4168 üzenetére
más
egy racing kopterrel nem igazán lehet jó videót csinálni, cserébe a phantom lassú, tohonya és nehézkes ahhoz, hogy akadályokat kerülgess vele
-
válasz
Duck sidious #4154 üzenetére
nincs mit tanítani, jó gépet kell venni
mm89: futva vagy repülve?
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #4081 üzenetére
Tisztában vagyok vele az én fotós felszerelésem ára is 4000 euro felett van, nekem egy kiegészítés a fotózás mellé. Nincsenek komoly terveim, mivel nem sokára automatizáltak lesznek bárki tudni fogja vezetni és az áruk is olyan hogy akárki vehet magának. Fotós cuccal együtt a drónt is vinni szoktam.
Ha meg profi akarsz lenni az meg olyan drága, hogy hobby szinten nem éri meg, új autó árát meg nem szándékozom elkölteni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #4015 üzenetére
Hat, en szoget vertem az egyik felpuffadt akksiba. Valoszinutlenul sok fustot okadott. Azota tisztelem. Ja, meg leolvadt a vezetekekrol a cinezes
Szal a 260 fok megvolt.
@ jodzsy - nekem van mindketto. CX-10 stabilabb, h8 mini-ben tobb a bugi. CX-10-nel mar a szamat sem tudom mennyi propellert csereltem, H8 mini-nel egyet sem.
Ha CX-10-et veszel akkor en ajanlani tudoma CX-10A lila alaplaposat. Ennek kb 20m a hatotavja es elegge szoros a flippje es a gazkar se olyan doglott. A dugohuzo kb 1-1,5m. -
air
nagyúr
válasz
Duck sidious #3930 üzenetére
De igen.
Kuponok ma már nincsenek benne, csak tárgyak, és 10 BG pont.
99%-os nyerési esélyt ír, de persze ez kábítás. -
zsiz
őstag
válasz
Duck sidious #3930 üzenetére
a mai nap van utoljára. hogy még megy-e azt nem tudom, én délelőtt elpörgettem az ingyeneset is meg a pontjaimat is. még kint van az oldalon, de pörgetni pont hiányában nem tudok már
-
válasz
Duck sidious #3844 üzenetére
az én helyzetem annyiban más, hogy nem elsősorban a repülés, hanem a fotó-videó miatt vettem, ott pedig nincs értelme ennél lejjebb menni
viszont ha mindig rettegve használnád, úgy tényleg nincs sok értelme. mondjuk egy phantomot nehezebb is elveszteni, mint abszolút nem autonóm mini gépet. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #3828 üzenetére
2s akkuval egy ilyen picike nyu alulmotorizalt? Fuh, itt valamit nagyon, nagyon elszabtak.
Esetleg nem lehet h az egyik motor vagy az akku mar meg akart dogleni? -
tobias40
veterán
válasz
Duck sidious #3770 üzenetére
És hogyan kell pörgetni?(nem látom a lehetőséget,béna vagyok!
)
-
shaddam
aktív tag
válasz
Veszek 10 dodóért egy fantomot az hogy néz ki? Levonják a pénzt aztán tombola? Vagy még senki se vett és mind a 10 raktáron van?
-
zsiz
őstag
válasz
Duck sidious #3766 üzenetére
gratula
én bezzeg nem nyerek
és most még az x5c is parkolópályán van
-
Szabi46
csendes tag
válasz
Köszi, meglett. Igaz telefonon nem adta be csak laptopon. Volt 50 pontom addig pörgettem amíg lement a pontom 10re, de nem nyertem, mindig az 5ös kuponon állt meg.
-
Szabi46
csendes tag
válasz
Ezt pörgetéssel? Hogyan lehet azt, mert sehol nem találtam még
-
cris78
őstag
válasz
Bővül a csapat
Grat -
törölt tag
válasz
Grat !!!
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Duck sidious #3713 üzenetére
Valaki biztosan videózott. A piramis mellett végig ott volt 1 gopro.
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #3606 üzenetére
Nem,
. Építettem egy S500 apm eset, illetve egy zmr 250 est pluszban a cx20 mellé.
-
válasz
Duck sidious #3567 üzenetére
és milyen jót! ráadásul ideillőt, érdemes megnézni
-
válasz
Duck sidious #3558 üzenetére
jó lesz az újpestnek, egy újabb építésű részen
egyébként benne van az exifben
marciart11: 1/5s időt az esetek harnadában meg tud fogni, ami közel nem 100%, de repülés közben azért nem gyenge
Minstrel: csinos, bár még görbe maradt
-
tobias40
veterán
válasz
Duck sidious #3510 üzenetére
ezek közül melyiket választanád egy kezdőnek hogy meglegyen minden ami kell ? képeket is nézegetnék majd de előtte mindenképpen meg kell tanulnom az irányítást!
Vagy máshonnan olcsóbban és/vagy gyorsabban jönne meg a cucc?
-
Upo
addikt
válasz
Duck sidious #3467 üzenetére
0.3MP HD camera
Tanulósnak EZ megfelelne? Vagy inkább az X5C-1?
Ez mit jelent? : Motor 8520 coreless -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #3467 üzenetére
Akkor jou. Jo szelet hozza? Vagy mit kivannak a kvadkopteresk egymasnak?
@ Waikiki - Egy H8 klon amiben nem hajtjak tul a motorokat es nem eg le ha csunyan nezel ra? No vegre
@ Szabi46 - Daha valamelyik kinai csodatolto / akku miatt kieg a lakas ne engem kergetni
Viccet felre teve. Ezeket jobb az egeszsegesnel kicsit nagyobb paranoiaval kezelni.
Mutter is csak addig rohogott amig szoget nem utottem elotte egy lipo akksibe es elkezdett porogni mintha az ordog hajtana, kozben meg vastag, atlathatatlan fustot eregetett. Mint https://www.youtube.com/watch?v=ZiRR3GbbR8k -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #3463 üzenetére
Az ugye megvan, h ez nem egy CX-20, hanem egy brushed motoros koppintas?
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #3449 üzenetére
Már sikerült venned quadcoptert, vagy még gondolkodol?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Duck sidious #3449 üzenetére
Na várjunk, az a kupon azt jelenti, hogy egy $299-os terméket (legyen bármi az) el lehet hozni $29-ért?
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #3444 üzenetére
Azt hiszem 582Ft volt, de ez a muslinca
-
LógaGéza
veterán
válasz
Duck sidious #3365 üzenetére
Aki kapja, marja alapon - én nem is idegesítem magam vele, úgyis valami script kiddie viszi...
Tegnap forgattam egy CX20at, erre annyit kaptam, hogy próbálkozzak tovább, hátha majd legközelebb...De hol van az a orrszőrnyíró?
-
törölt tag
válasz
Duck sidious #3365 üzenetére
Én is megvettem a f.sz. orrszörnyirot xD
Nem értem hogy működik ez az akcios vásár.
A 'dronra nyomkodtam egyfolytába h vásárlás, de nem engedte....1 db volt és egyszer csak kiirta h elkelt.
Mitől függ, hogy ki kapja meg szerintetek ?
Ami nem 1 db-os , azt bezzeg engedte -
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #3344 üzenetére
gépen vagy asztali nézetben.
-
zsiz
őstag
válasz
Duck sidious #3341 üzenetére
megelőztek
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #3341 üzenetére
kb az oldal közepe:
lucky draw -
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #3338 üzenetére
Banggood.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Duck sidious #3327 üzenetére
Vagy csak a doboz üres!
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #3315 üzenetére
Volt az ma 9,9 $ is
-
tocsni11
újonc
válasz
Duck sidious #3313 üzenetére
Szia!
Köszi!
Akkor jobban járok ha itt veszem meg:
http://fpvshop.hu/hu/shop/dji/phantom-3/dji-phantom3-advanced-dron.html -
válasz
hát az áfát mindenképp számold rá, ekkora doboz kicsi eséllyel fog átcsúszni, persze az írek hozzáállását nem ismerem.
viszont áfával együtt már nem olcsóbb, mintha megvennéd euban -
Gsx-rr
veterán
válasz
Onnan biztos nem nem vennem meg!
-
tocsni11
újonc
válasz
Duck sidious #3196 üzenetére
Hol láttad 1100 euro-ért?
-
vegyszer
addikt
válasz
Duck sidious #3286 üzenetére
Én a Syma X5C esetén jártam így.
Nem tudom, hogy mi nem volt jó, de miután belőttem, hogy mikor készít fotót, mikor videót, utána már nem volt 0 bájtos videóm...
Szobában több próba. Esetleg minőségi(bb) sd kártyára cserélve a mostanit hátha változik valami...
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Duck sidious #3299 üzenetére
---
-
zsiz
őstag
válasz
Duck sidious #3301 üzenetére
jaa, akkor nem fizetem
btw jó drága egy csomag..
-
zsiz
őstag
válasz
Duck sidious #3299 üzenetére
ha kidobnád, inkább add nekem
postát fizetem
egyébként is jártam már így, csak én legalább itthon videóztam a kertben/udvar felett.. azt bármikor meg tudom ismételni
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Duck sidious #3290 üzenetére
Tényleg!
Próbáld meg ezt lefuttatni: [link]
Bár nem hiszem hogy bármit segítene.
Inkább akkor lehet hasznos ha kitörölsz egy videót és vissza szeretnéd állítani. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Lehet h nekieresztenek egy get data back szeru progit. Hatha segit.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Méretük mekkora? Ha pár kB, akkor veszett, de ha van mérete, akkor lehet megoldható.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Nálam az szokott lenni hogy videó közben fényképet csinálok és az lekapcsolja a videót, de viszont a távon ugyan úgy jelzi hogy megy a videó. Így pont fordítva mutatja, amikor felvenne akkor nem veszi fel.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ezt akkor csinálja az enyém, ha nem állitom le a felvételt, és úgy kapcsolom le a koptert
-
SShadow
aktív tag
válasz
Duck sidious #3260 üzenetére
Köszi egyenlőre még csak a gép érkezik meg elöször a többi majd később.
De ha összeàll a cucc biztos küldök videókat.
Addig gyütögetek a következőre)
-
válasz
Duck sidious #3224 üzenetére
nem minden, csak az élőkép. az se öröm, de úgy még le lehet hozni a gépet, ha látótávolságban van. de ha elvész a jel (lakott terület mellett + fák takarásából irányítva nekem 1,2 km-en már volt ilyenem), akkor szépen visszajön. aztán ha visszaáll a kapcsolat, akkor akár le is lőheted a hazatérést.
a samsung dolgokkal nem ápolok jó viszonyt, szóval nem mondok semmit
-
válasz
Duck sidious #3218 üzenetére
lecache-eled előtte. a GPS meg repülő módban is megy.
de pont pár hsz-szel feljebb írtam, hogy a droiddal vannak bajok. szerintem próbáld ki hogy milyen vele, aztán elődöntöd, jó-e így neked
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Duck sidious #3216 üzenetére
Repülő mód?
-
válasz
Duck sidious #3212 üzenetére
igen
de asszem írtam is, hogy emiatt akartam 4g-s verziót
igazából ha a follow me és a dinamikus home point nem érdekel, akkor nem fontos, hogy legyen benne. legalább nem rinyál bekapcsoláskor sim kártyáért -
válasz
Duck sidious #3210 üzenetére
ipad mini 2 wifi+4g
-
válasz
Duck sidious #3208 üzenetére
ha felhívnak, akkor nincs semmi, nem fogod látni, amit csinálsz. itt nyer új értelmet a repülő mód
alapvetően a phantom elvan telefon nélkül, meg a távirányító is, csak a "kényelmi" dolgok nem lesznek. azt is simán elviseli, hogy lehúzod a telefont és visszadugod.
wifi nem kell hozzá, vezetéken kapcsolódik a távirányítóhoz, sőt érdemes is kikapcsolni, mert az is 2,4 ghz meg a távirányítás is, egy élő wifi kapcsolat közvetlenül az antenna mellett jelentősen rontja a hatótávot.
nekem csak a gps miatt van 4g-s tabletem, kártya nincs is benne. meg szemtelenül olcsón adták
ha teszel bele simet, az azért jó, mert akkor térképen is látod, merre jársz, amúgy semmi adatkapcsolat nem kell hozzá. persze le is cache-elheted repülés előtt
meg mobilneten lehet youtube-ra streamelni a kopterről jövő képet.
-
válasz
Duck sidious #3206 üzenetére
aztán bejön a kérdés, hogy mikor veszed, hátha addigra javítják
meg pl a wifis ipadben nincs gps sem, az meg a (valamikor talán majd megjelenő) follow me módot teszi lehetetlenné. vagy lehet bluetooth gps vevőt használni, amit vagy kezel a pilot app, vagy nem
szóval nem egyszerű.
a szállítóeszköz valami, amiben viszed a cuccot. lehet a doboza is, de az macerás azért.
nekem nincs trackerem
amennyire olvasgattam fórumokat, a hármas phantom nem igazán hajlamos az elszállásra. persze bármi előfordulhat, de na.
-
válasz
Duck sidious #3201 üzenetére
a prohoz gyorsabb töltő van.
kell hozzá szállítóeszköz
meg ipad/iphone. elvileg androiddal is megy, gyakorlatilag ha a komótos fotózásnál pörgősebb dolgot akarsz csinálni, esetleg fpv-zni, akkor pár perc után jönnek a bajok, elkezd akadozni és lagzani a kép, pedig az egyik ajánlott telefonom van (mi3). régebbi tulajok szerint az xyz fwfrissítés után lett ilyen, nekem nem volt türelmem várni, vettem egy ájped mini 2-t, azzal hibátlan 2x negyedóra folyamatos repkedés után is.
-
válasz
Duck sidious #3196 üzenetére
pont az
pietrrr: flyaway?
-
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #3183 üzenetére
Szegényke. Lepd meg egy új virággal! És próbáld megmenteni a régit.
-
vegyszer
addikt
válasz
Duck sidious #3183 üzenetére
Én a nano kopterrel csak a fotel/ágy takaró rojtjaival küzdök. De azért ez nem vált ki semmi ellenérzést.
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #3155 üzenetére
Azt nem hiszem.
Ennyi aksival biztos nem.
-
trialboj
őstag
válasz
Duck sidious #3122 üzenetére
Igen 250es gép, és nem, többnyire csak haverok nézik az élőképet, mivel elég gagyi a quanum 30 dolcsis kijelzője. Viszont most találtam ezt a pöpec helyet ahol gondoltam milyen király lesz fákat kerülgetni, és a talaj is jó puha ha gond lenne, aztán így jártam
Self level nélkül repülni, szeretném megtanulni, és arra is jó lesz egy ilyen "gazos" terep, még fpv-vel se nagyon megy, pedig úgy sokkal élvezetesebb és precízebben lehet csapatni.
Akos_512: BG egy remek kis oldal, de nem vagyok benne biztos hogy sokan elég megbízhatónak tartják, egy 500+ dolcsis rendeléshez.
Habár azt megjegyezném, hogy pl a hobbyking, rettentő gagyi és silány minőségű propokat küldött egyszer, készítettem róla videót és fotót, és azt tudta mondani hogy ha nem tetszik értékeljem belátásom szerint az oldalon.
Bg viszont szó nélkül küldött új csomagot mikor jeleztem hogy hibásan érkezett meg egy csomag ez v az (az érték kb azonos 10$ alatti mind)
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Duck sidious #2957 üzenetére
Ez alapján:
http://www.engadget.com/2014/12/16/vivitar-dvr794hd-action-cam-you-get-what-you-pay-for/
Nagyon ne!de azért felvettem az alkatrész súly listába amit szögelek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GbREpvVDIxEpPWs9mR9RoQNTUc5_pkiE1RPmUqWs0EE/edit#gid=0 -
maj-viktor
őstag
válasz
Uhhhh egy-az-egyben a nyomi hangos WDV5000-es kamerának néz ki.. tuti az "átszitázva"... elég pocsék sztem...
WDV5000 Budget WiFi Action Camera Review - is it better than the SJ4000?
https://www.youtube.com/watch?v=cvNItUEh9Ighangja egyenest borzalmas
-
Peaceliker
addikt
válasz
Így képről elég nagy. Mire szanod? Quad nal a súly fontos lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Duck sidious #2941 üzenetére
Mi ebbe a kérdőjel?
Na de hogy ne is legyek off, meguntam a drón témát, már elő se veszem nem tudom mióta. Így szerintem hanyagolom is a nagyobbat, elkopott a lángja a témának nálam...
-
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2899 üzenetére
Hát igen, ez mind, így ahogy mondod. Kiegészíteném azzal a problémakörrel, hogy nekem pl. nemcsak a lóvé a gond, mert ha nagyon megerőltetem magam, akkor összejön mondjuk egy Phantom 2-es legújabb GoPro-val. Csakhogy aztán hol reptetem? Mert a legtöbb helyen, ahol érdemes/érdekes lenne fotózni, ott már betiltották. Vagy nem nézik jó szemmel. És érthető okból, én sem szeretném senkinek a fejére ejteni a koptert. Szóval ez is kicsit visszatart, mit fogok kezdeni a drága kütyükkel, ha szabályosan/konfliktusmentesen akarom használni.
Más: Említettem, hogy a Banggood rossz Hubsan X4-et küldött. 0.3MP-eset a 2MP-es helyett. Jó, hát valahol tökmindegy, mert a bénább az egy tizenhárom éves mobilteló kamerájának a szintjén van, a másik csak tíz évesén, de akkor is bosszant. Közölték, hogy adnak 500Ft compensationt. Mondom WTF, a termékek közti árkülönbség több ennél, küldjétek csak szépen a koptert, amit rendeltem és kifizettem.
Összedobtam egy videót a kétféle Hubsan kamera minőségének összehasonlítására.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #2887 üzenetére
Kb 2 euro az uj akksi. Az a baj h cinezni kell.
-
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2885 üzenetére
Úgy tudom, a lithiumos akksikat nem szabad csutkára lemeriteni, a LiPo-kat meg főleg nem. Ha már villog, szerintem kapcsold ki és töltsed az akksit, ne repüülj vele újra pár perc után.
Ja, több kicsit már nem akarok. Jó lenne egy nagyobb kamerás valamikor.
-
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2866 üzenetére
Szem elől vesztettem. Kivittem a szabadba az Alföldön, mező fölött repült, jó magasan, már alig láttam, csak egy pötty volt az égen. Ekkor hirtelen jobbról valami motorzajt hallottam, azt hittem jön valami traktor, de semmi. Mire visszatekintettem az égre, már nem találtam a kis fekete pöttyöt...
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #2841 üzenetére
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2376457 itt írnak róla
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Duck sidious #2841 üzenetére
Szerintem erre gondolt: DJI F550
-
SShadow
aktív tag
válasz
Duck sidious #2832 üzenetére
Ezt én is így gondolom!
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2816 üzenetére
Ja ezt már eljátszották egy rc autónál is, van a sok tengerparton vízbegázolós videó és utána írják, hogy ne menj vízbe.
Amúgy én pont a múltkori esős időszakban megáztam, fent volt a gép kb. 40 méteren és elkezdett esni, de kb. 2cm-es cseppekben, eresztettem ahogy tudtam, de megázott kicsit. Nagy gondja nem lehet belőle, mert propeller elhajtja a motor fölül a vezérlő meg a gép hasában van és azért annyira nem jó vezető a víz sem, hogy baj legyen belőle [link] Az jobban zavart, hogy a távirányító elázott meg a pilóta
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious #2816 üzenetére
Anyazol
Najovan, lepek, be kell csuknom a bongeszot mert mar majdnem vettem egyet. -
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2788 üzenetére
Hmm, szóval CX20, köszi a tipppet. Valaki már ajánlotta korábban, ez végülis jó alternatívának tűnik DJI helyett.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Duck sidious #2791 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is van egy ilyen kisördög... Csak nem tudom mennyire használható jól videózásra. Írtó nagy fun lehet tényleg.
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Duck sidious #2791 üzenetére
Valahol olvastam hogy gyenge a váz mert nincs középen merevítés...
Meg is van, ITT -
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #2788 üzenetére
Szerintem fölösleges wifis sj4000 jóval drágább, akkor inkább vegyél sj5000et ebből a pénzből(nagyobb felbontás jobb dinamika).
Monitorból elég ez:
http://www.banggood.com/FPV-5_8G-7-Inch-LCD-Monitor-With-Built-in-Battery-5DB-Antenna-p-91083.html
Illetve vegyél málnakeverő antennát:
http://www.banggood.com/5_8G-Gain-Petals-Clover-Mushrooms-Antenna-Set-For-FPV-System-p-919079.html -
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2783 üzenetére
Koszi, akkor probalok nem aggodni.
Gondolkozom egy komolyabb kameras dronon is, aminek a vasarlasat oszre tervezem. GoPro 4-et szeretnek ra a 4K miatt, ez kb. 100k huf. Tudtok ajanlani hozza egy megbizhato quadcoptert, ami elbirja a cuccot, tud helyben maradni (GPS), es gimballal, iranyitoval, sot akar FPV moddal (telefon kepernyojen) szinten kijon 100-bol? Vagy inkabb kevesebbol? Letezik ilyen?
Koszi! -
vegyszer
addikt
válasz
Duck sidious #2750 üzenetére
Láttam én is olyan videót, melynek a címe is az volt, hogy hogyan dobjunk ki egy perc alatt 3000€-t.
Neki sikerült egyből falhoz vágni DJI Inspire 1-et.
-
laccy88
senior tag
válasz
Duck sidious #2750 üzenetére
merész a haverod... nehogy pénzkidobás legyen
jobb egy kicsivel kezdeni, hogy kiderüljön, tényleg annyira tetszik-e az embernek. Volt már olyan, aki kipróbálás után már nem volt olyan lázban.
-
törölt tag
válasz
Duck sidious #2748 üzenetére
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2744 üzenetére
Nem nagy ügy, figyelni a polaritásokra és mindent kétszer vagy háromszor ellenőrizni mielőtt áram alá helyezed. A propellereket utoljára feltenni és csak kültéren.
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #2744 üzenetére
Hiába rakod össze ezt jól. A gyerek ággyal megszívod
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2734 üzenetére
A linkelt ebay-es csomag szerintem rendben van [F450 HJ450 Quadcopter Kit Almost Ready to Fly version without battery & charger]
Ehhez még veszel egy ilyen töltőt [SKYRC iMAX B6AC]
Meg pár akkumulátort a hobbyking eu raktárból, mert az gyorsan itt van, igaz van 3000Ft szállítási költség.
Innen választhatsz pl. Multistar 3S (11.1V) - 10-15 perc repülési időhöz 3000, 4000 vagy 5000mAh kell. Távirányítóba is kell egy, de sajnos nem találom most, hogy méretre mekkora fér bele. -
kazmerr
aktív tag
válasz
Duck sidious #2734 üzenetére
Szerintem ha valaki tud valami jót az jöhet ide is...
Engem is érdekelne kb mennyi. X8C után lehet váltanék -
Peaceliker
addikt
válasz
Duck sidious #2727 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy szar alkatrészekből, hanem nem topend cuccok ból. Tehát nem kell, hogy 4s komp legyen, hogy a legerosebb motor, szabi legyen benne, nem kell mondjuk oneshot, nem eredeti márkás váz, hanem vmi olcsóbb, nem baro és GPS es vezérlő, hanem mondjuk egy cc3d. És mindjárt a töredékéért veszi az ember a gépet. :-)
Ami összerakva x, az biztos, hogy darabokban legalább 1/4 el olcsóbb, ha nem többel, cserébe kell forrasztani vagy 8 at :-)
Fc programozást meg úgyis meg kell tanulni, és ha te rakod össze, debugging is egyszerűbb lesz később, mert tudod mi miért van ott, ahol. -
kazmerr
aktív tag
válasz
CX 20 előtt érdemes videókat/fórumokat nézni:
https://www.google.hu/search?q=rcgroups+cx-20+flyaway&oq=rcgroups+cx-20+flyaway&aqs=chrome..69i57.9805j0j1&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=cx-20+flyawaySzerintem olcsóbban is kijön 450-es. Bár még nem építettem a fórumon viszont több épített tulaj is van, ők meg tudják köpködni mennyire jó alkatrészek vannak benne...
http://www.ebay.com/itm/F450-HJ450-Quadcopter-Kit-Almost-Ready-to-Fly-version-without-battery-charger-/331605823644?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d353f509c&rmvSB=true
vagy...
http://www.ebay.com/itm/F05114-B-Hex-Rotor-HexaCopter-RTF-W-F550-FlameWheel-Kit-KK-2-3-Controller-/261679249773?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3ced4c796d&rmvSB=true -
marciart11
aktív tag
válasz
Sokan szidják a cx 20, de szerintem azért mert sajnos nem jól rakják össze gyatra forrasztás,nem jól paraméterezett vezérlő, az enyémet is szétszedtem és újra összeraktam. Azóta jó szép stabilan repül, szerintem a Phantom 1 nél jobb, Phantom 2 esetében csak a gps hold jobb szerintem, másba nem. Nagyon finoman lehet vele repülni, láttátok a videoimat.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Duck sidious #2719 üzenetére
Sztem igen. Nem sokkal drágább, mint a 250es, ahogy néztem
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2719 üzenetére
Olcsó cuccokkal ki.
-
Attika82
csendes tag
válasz
Duck sidious #2685 üzenetére
Jó képek.Gratula. De ezért ha elkapnak egyszer akkor... Alapvető (drónszabály) reptér közelében TILOS!!!
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Duck sidious #2709 üzenetére
A Phantom 3 advanced saját kamerája
-
Peaceliker
addikt
válasz
Duck sidious #2706 üzenetére
Ha videózni is szeretnél, akkor sztem 450es kéne, gimballal, 250es azt már nem viseli jól, meg idegesebb maga a gép is...hisz arra van, hogy ideges legyen
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Duck sidious #2705 üzenetére
Milyen? háááát... nem egy x5c
Itt a kollekcióPanorámakép 250m magasan 318 fotóból
A chrome-ot nem szereti, de FF és ie alatt jó. -
shaddam
aktív tag
válasz
Duck sidious #2694 üzenetére
Jaja azt láttam, a srác csatornája a Bibliám
Kb 6 röptetést bírt, a végén egy durva leszállással. Remélem csak a motor. Addig rendeltem egy NIHUI TOYS U807-et. 2x2 akksival tartalmasabb lesz kimozdulni repülni
-
cris78
őstag
válasz
és ezek miért nekem válaszok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jó nagy drón...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó KTM női kerékpár!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged