-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Visitors #55517 üzenetére
Gondolom a gépet is bindelésre kell bírni. Ez azt jelenti, hogy kicserélik egymás azonosítóját. Általában van a gépben a vevőn egy gomb vagy két lábat kell rövidre zárni.
@Peaceliker - általában az air mode lövi vissz a levegőbe. Én inkább kiteszem egy kapcsolóra, de presze leszállásnál rendre elfelejtem kikapcsolni.
-
törölt tag
válasz
Visitors #1093 üzenetére
A nagyot megrendeltem a linkelt oldalról mászterkárdal. Már azt irja, hogy Order Processing.
De szerintem a kicsi is meglesz majd , mert pl. Ilyen gyönyörű időben lekötne a lakásban.
Ezekhez hol érdemes + akkut venni ?
Gondolom hiába szivja le 5-7 perc alatt, azért tölteni viszont biztos minimum 3 óra -
törölt tag
válasz
Visitors #1091 üzenetére
Gondolom azért szabad téren is lehet használni a kicsit is ( teljes szélcsendbe ).
Mindkét tipuson gondolkoztam különben, de egyszerre 22e Ft -ot nem biztos hogy rá akarok szánni, csak hogy mindkettő meglegyen. Egyenlőre csak az egyik lesz valószínűleg. Ezektől komolyabbra váltás nincs tervben, mert csak szórakozni kell. Esetleg ha beleb_z_lok, majd később kiderül
hardveraprón van 6e Ft-ért a kicsi tipuson, gondolom hamarabb kilehetne postáztatni, mint a linkelt darabot. Árban megegyeznek ha jól emlékszem.
A kamerás változat kicsit jobban vonz ( mégha olyan is a kamera amilyen ) több lehetőséget kínál számomra.
-
rollaz
tag
válasz
Visitors #826 üzenetére
Gyanítom már a kolléga is látja, hogy sajnos nem ez volt élete legjobb vásárlása, remélem vissza tudja csinálni, bár nem lesz egyszerű. Furcsa módon tudnak üzletelni az ázsiaiak, ezt meg kell hagyni. Szerencsére nekem soha semmi gondom nem volt. Igaz, komplett gépet nem - azt megvettem itthon - rendeltem tőlük, csak kiegészítőket és alkatrészeket. Több másik mellett jelenleg helipal-os rendelés beérkezésére is várok, lassan egy örökkévalóságnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged