- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joeker67 #73519 üzenetére
Igazad van, tele van velük most a használtpiac. 70-80e forintért már lehet Minit venni, ami ezektől vlaszeg jobb választás.
-
syler123
veterán
válasz
Joeker67 #39171 üzenetére
Nekem is bejön, az inkább probléma, hogy nekem kell megépíteni. Talán még menne is, de tuti nem lennének olyan pontos, szép forrasztási pontjaim, mint a profiknak. Bár jövőre meg teljesen mások lesznek az igények, idén szerintem elröpködök a Falcon 180-al, tudja azt amit szeretnék, aztán jöhet a 2. brushless gépezet
-
Sasa111
újonc
válasz
Joeker67 #39000 üzenetére
Rákerestem. Bejelöltem. Kíváncsi leszek hogy az 59tag mennyire aktív vagy már halott a csoport.
Konkrétan olyat keresek ahova beviszem, teszteli es mond rá egy árat. Nem hirdetgetni szeretném hanem olyan embert találni aki megveszi x összegert tesz rá egy kis hasznot és tovább adja, kereskedőt. ( ha van ilyen itt akkor rám is írhat privátban) köszi -
Jackal2
senior tag
válasz
Joeker67 #20406 üzenetére
Amit én tudok Emaxos kapcsolaton keresztül, hogy:
- az Emaxnak van motorgyára és a Kingkong illetve az Eachine motorokat biztosan ő gyártja
- a jövendőbeli egyéb nagy cégek drónjaiból kettőnek biztosan ő gyártja a motorokat (nem akarom megmondani, hogy ki, de nem is lényeges, két világmárka)A vezérlő CC3D, ez ugye ugyan az mindegyik gépben, tehát nagyon más nem lehet benne ami Emax.
Azért az tényleg nem semmi, hogy a motorok nem égtek le. Mennyire voltak melegek? A karok törését én több fórumban is láttam és kiindulva a saját Emax Nighthawkomból, szerintem azokat a taknyolásokat egy műanyag kar nem bírta volna ki.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Joeker67 #18306 üzenetére
Most irigyellek, én még nem tudok dönteni mit vegyet...
Valaki összegezhetné nekem mik vannak rtf-ben.Eddig az eachine falcon 250 a nyerő nálam, 62K és van hozzá táska is.
Ezen kívül van még
- emax nighthawk 280 - 74K
- eachine racer 250 + táv - 52K
- eachine falcon 180 - 55K
- walker rodeo 150?ezt még nem is láttam eddig Rodeo 150
- xk x251 + fpv cam - 45K (mellesleg megjöttek az alkatrészek hozzá hurrá x251 partsEzek közül mit érdemes megvenni? Előnyök hátrányok? Van még más ebben a max 70K-s kategóriában rtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot by Segway F25E II
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest