- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #42143 üzenetére
Köszi
Igen, végülis
Más: Most tettem be az lc filtert, hát így is vannak fekete vonalaim, most nem vízszintesen jönnek lefele, hanem átlósan, talán valamivel halványabb. Pirosan világít az lc filter, gondolom azt jelzi hogy működik
Vagy nem passz, nem tudom hogyan kellene világítania.
-
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee #41994 üzenetére
na ma kicsit lejjebb állítottam fc ingerküszöbét, túl jól sikerült.
kijött 5-6p repülés, de 3.5 ön voltak akkuk pihi után, store ig bement ált 4-500.
szal akkor feljebb kell rakni és marad a kb 4 perc móka.
(#41996) duc
nekem elvileg lenne telemetria, csak most vmiért nincs, pedig elvileg okés, de majd még csesztetem, úgyis jött más gond is a gépnek, egyik esés után.
Majd telemetriát beállítom 3.5 re oszt csók, akkor 3.7ig legalább össze kell kapnia magát.(#41997) molnigee
nekem ma volt véletlen 2.85v is/cella, még nem tűnt fel, hogy nagy húzza a seggét
persze 3.4 ig összekapta magát utána. 3.5ig elég jól szokták bírni és utána nem beesik a fesz, hanem beszakad, azt tapasztaltam.
(#42006) KaiotEch
én is most raktam össze ilyen vázat, kamera kb semmit nem mozog...de a vicc, hogy nagyobb szög nem is fc miatt nem jön ki, hanem kamera csati ér bele vázba...majd jön a reszelés.
-
Jackal2
senior tag
-
Zoty4
őstag
válasz
molnigee #41995 üzenetére
Szerintem erdemes meg varni ezzel, az ilyen fecskekrol kiderul hamar mi a hibajuk, amit vagy softwaresen jobb esetben vagy hardwaresen v2 neven megoldanak 1-2 honap alatt. Jo lesz ez, de ha nem akarsz szopni vele akkor varj egy picit mig kiforr a dolog. Amugy hamar kijon a foxeer is meg masok os ilyennel es akkor meg koltseghatekonyabb is lesz.
De teny, nagyon fasza cuccnak tunikHa max gazon tolod akkor 3,3v-ra is eshet cellankent, majd lehozva es varva kicsit siman visszamegy az meg 3,7kornyekere
-
Peaceliker
addikt
válasz
molnigee #41992 üzenetére
tudom mit merre, nem az a gond/fő kérdés
nem tudom eldönteni, hogy multistar akku egy gané vagy mindennel mindekinek ennyi megy vissza.
vagy ha valaki "törvényt" szeg és annyira lemeríti, hogy 1000-1200 visszamegy egy kb 1400as akkuba, akkor neki hogy bírja a gyűrődést
na ha 1000 visszamegy 3,7re merítésről (ami nyugiban tippre 3.85 körül van) az faja,meg már vmi kiindulási pont, nekem onnan 700 körül ment vissza. és csak 2204 2400kv 5040*3 a konfig
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #41958 üzenetére
Az még nem zavarna ha eséskor leszakad, de konkrétan legutóbb azért estem, mert leszállt a kamera kb magától és beleszállt a propokba, na acro módban nekem rögtön fejre állt. Viszont akkor a gumi rezgéscsillapítók tartották csak a felső lapot, most viszont hozzá gyorskötözőztem.
Ez amúgy 3m magasan történt az udvarban, na most ha ez a réten ki tudja hány méter magasan, akkor meg sem találom a kamerát a gazban.
Még a hátsó udvarban nem sikerült normálisan repülnöm, valami mindig volt, mindegy hova megyek csak ne otthon repüljek, mert tuti lezuhanok. -
kriszbon
őstag
válasz
molnigee #41918 üzenetére
Nem mentem gyorsan, így azt nem tudom hogy akkor mit csinál, de olyan 60 körül nem vettem észre rajta.
Majd még próbálom ha teljesen helyreállítottam a tragacsot.
Szerintem súlyban nem lehet nehezebb mint amit linkeltél, ennél keskenyebb de kicsit hosszabb az elektronika.
Ezen a képen látszik valami belőle hogy alulra van becsúsztatva, és hasonló kerámia betétes chip van rajta mint amit mutattál.Az FPV kamera lehetne jobb is, de lehet beletekerek egy Runcam lencsét és kipróbálom majd úgy.
Mod. A szalagkábel viszont nagyon sérülékeny, elég idiótán is van megoldva.
-
kriszbon
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #41880 üzenetére
Én akkor teszem le, amikor kicsit nyugiban 3,5V-on marad, így általában 3,8V-ra mászik vissza levéve a gépről.
Szerintem viszont fontosabb h 3,2-3,3V-nál nem engedem lejjebb esni az akkufeszt.
Ezt OSD-n nézem, de van csipogó is 3,5V-ra állítva, nehogy elbambuljak. A CF/BF/iNAV figyelmeztető algoritmusa kőbuta, legalábbis pár hete még az volt, azóta nem frissítettem.De igen, a legfontosabb, hogy az ember egy idő után elkezdi érezni, mikor esik le a teljesítmény. A BH, ER 130, Flacon 180, KGB project is így viselkedik, sőt még a kefés Ólomveréb is. Ha nem hagyom magam elragadtatni, az összessel 3,8V, azaz nyugalmi feszen szállok le. De emberből vagyok, így kell a csipogó arra az esetre, ha nagyon beleélném magam.
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
molnigee #41499 üzenetére
No, így próbálok gyakorolni versenyre, szerintem már végig tudnék menni egy pályán
vágatlan gyakorlás, szerintem jól megy -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #41464 üzenetére
Köszönöm iránymutatásod!
Arra gondoltam, hogy amiket látok OSD abban ott figyel a GPS jel, koordináta, sebesség, magasság.
Az FPV alatt meg a hatótávot akkor nem befolyásolja a szemüveg. Akkor akár egy olcsóbb JJPRO is megteszi? Nagyon nincs alkalmam felpróbálgatni egyet sem, mert nincs RC ismerősöm. Tehát puding próbája az evés lesz, de legalább nem tudom azt mondani kényelmetlenebb, mint a...Amúgy ezeken az olcsóbb szemüvegeken vissza lehet nézni hol zuhant le, vagyis mit látott utoljára a gép?
FrSky irányítón gondolkodom nagyon, bár fogalmam sincs kihasználnám a feláras 16 csatornát, viszont az nem fogyó alkatrész, így abból érdemes tartósat vásárolni, esetleg elég lenne a FlySky 9, vagy 10 csatornása. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
molnigee #41031 üzenetére
Gondolkodom a Wizard x220s megvásárlásán, de leginkább azon agyalok nem lenne jobb külön megvenni a távirányítótól.
Kisebb a csomi talán nagyobb esély, hogy nem kekeckednek. És még nem eldöntött FrSky vagy FlySky
Szóval a nagy kérdés, hogy ehhez melyik FPV szemüveg, ami használható, de ár/érték nagyon jó (~2-300 méter hatótávig).
Ahogy elnézem nincs benne a GPS, így az gondolom utólag beszerelhető. Melyiket célszerű beszerelni?
Nincs még szinte semmi tapasztalatom ezen a területen, így amolyan vakon csörtetek a porcelánboltban.
Arra rájöttem, hogy az X8HW nem az én irányom, bár már ráköltöttem egy komplett racer árátés most kezdenek beszivárogni az országba a megrendelt részegységei viszont szeretnék inkább ilyen kicsi darazsakkal szaggatni.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #41456 üzenetére
Nem rögtön 130-al kell a fák között repülni
Tegnap én is durva terepen nyomtam rengeteg fa, de lombjuk is van, szóval nagyon alacsonyan kell repülni, leszállásokkal volt csak mindig baj.
Komolyan nem értem, ismert megszokott területen simán leszállok acro módban. Jön egy új helyszín és leszálláskor borulok össze vissza. Bár ettől elvileg nagy baja nem lesz a gépnek.
Amúgy a Falcon 180 kamerája valami borzalom. De normális hely sincs a hs1177-nek. A gyári helyén nem jó. A keretet nincs hova csavarozni, bele sem megy a hs 1177-be a hozzáadott pici csavar. Talán a gumibakok lukaiba mehetne csavar és az fogná a keretet, de így kb megszűnik a rezgéscsillapítás.
-
-
varadigabor
senior tag
válasz
molnigee #41214 üzenetére
Simára nem enged kuponozni mert promoban van.
Am én 3 gép között gondolkozok:
Eachine Wizard x220 140 dollár(jó kezdőknek, de pár dolgot cserélni kell rajta)
Eachine Wizard x220s 160 dollár (ez jobb mint a sima, még nem ismeri senki , nem tetszik a 4 in 1 esc)
Furibee Fuuton 200 169 dollár(dicsérik, de félek hogy az egybe váz ha törik drága, illetve hogy túl erős gép lesz kezdésnek)(#41215) Teréz Atya Ferrárival nyomja,meg DJI cuccok, mindjárt meg sajnálom szegényt
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #41144 üzenetére
Cam + VTX van, akkor 1,5 hónap múlva veszek egyet. Akartam erősebb versenygépet, de msot a sticktime-ra gyúrok, az építéstől ragyát kapok. Majd akkor építek, ha hideg lesz.
A 4 in 1 ESC nem szimpi, jobb lenne 4 külön.
@syler123 - ha mákom van csak 1 alkatrész makkant meg. Ha nem, SMD-zhetek IC-t is. Majd meglátjuk.
-
sketchifun
senior tag
válasz
molnigee #41152 üzenetére
Olvastam, elnézést hogy még nem válaszoltam. Ezekre a kérdésekre, ha gondolod, válaszolhatsz privátban is, viszont azt gondolom, a kérdéseim egy kezdő számára általánosak lehetnek, ezért nem baj, ha a kérdések, illetve a válaszok nyilvánosan is le vannak írva.
De máris válaszolok.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #41139 üzenetére
Nem lenne ez rossz gép, de nekem a 4 in 1 ESC sem szimpi túlságosan, 1 elhal, akkor mit teszel mellé? Pláne ha olyan gyártmány, amiből nincs 1-es darab, akkor veszel másik 4 in 1 ESC-et 40-50$-ért?
Már ismered ezt a vázat, látsz valami upgrade-et azon a részen ahol a tiéd tört?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #41093 üzenetére
Az Eachine féle diversity egy kalap kutyagumit sem ér. Nekem is van a VR D2-ben, de a hajamra is kenhetem, ha az egyszerű RC832 sokkal érzékenyebb, így egy sima gombával nagyobb a hatótávom mint a VR D2-ben 2-vel. Jó, tudom, +1 antenna +5 FPS-t jelent.
Mellesleg túlmelegszenek a receiverek, ezért külön hűtést eszkábáltam rájuk, mielőtt beállna a white screen of death jelenség. A gyárilag hibás DVR-ről meg még nem is szóltam.
Az alacsony fps/delay szerintem megúszható, ha nem a dvr képét nézzük, csak a felvétel/lejátszás erejéig használjuk. Ezt a külön procis dolgot nem is értem, hisz eleve külön egység a DVR.
Ja, teljesen hétköznapi Eachine ProDVR is le tud játszani, előre-hátra pörgetni, úgyhogy ez sem egy nagy truváj.Felőlem mindenki azt vesz, amit akar, de megfogadtam, hogy kétszer meggondolom, hogy legközelebb Eachine cuccot vegyek. A VR D2-nek a monitoron kívül mindene szar, még az akku és a lapantenna is. A Gemini meg nem bírt ki fél évet gyenge használat mellett. A Falcon 180-at meg csak teljesen át kellett építeni, igaz erre eleve alkatrészbázisként tekintettem, így nem okozott csalódást.
Ezek közül mind kijavítottam / ki fogom javítani, de ha átszámítom az órabéremre a beleölt időt, nagyon durván mínuszban vagyok. -
twine
veterán
válasz
molnigee #41068 üzenetére
És igen nagy kihívás!!!
Kimegyek a kollégával melózni, és "ugat"....Komponálás, látványos-új perspektívák,,stb....
Én meg nem győzök magyarázkodni, hogy egyelőre örülök, hogy egy "standard" perspektívában bent tudom tartani az autót! Kézből/statívról bármikor komponálok olyat/és követek le bármit 14 év gyakorlattal,amiért bármikor tartom a hátam....
Na de jött a Phantom, és nem győzök pirulni....Persze érzem a fejlődést,,,,de azért szar érzés, amikor "újra kell tanulnod" a munkád, és a haladóból visszalépsz a beginner kategóriába!Télen azt hittem már megy az operatörködés drónnnal, mert szép képeket tudtam rögzíteni a természetről...
Aztán elmentem az első tereprally-s melómra, és rájöttem, hogy lóf@szt sem tudok....Adrenalin?
2-300.000.000.- forintos autók, és ember tömegek feje fölött repülni, 60-70Km/h szélben?! (az elmúlt hétvégén)
Van! nem is kevés!pár hete kétszer is kivittem egy-egy durván szeles napon a Phantomot repülni!
IMádtam, hogy ennyire meg lehet bízni a gépben! Kb 20-30°-ban dőlt meg a gép ahogy ellent tartott a szélnek!
Azt hittem az durva volt!
Nem,,,,MOst a versenyen "dobálta" a szél a gépet,,,GPS ide vagy oda, komolyan melós volt tartania gépet, ellent kellet fogni a szélnek,,de persze amikor hirtelen abbahagyta, akkor meg elengedni a kart, mert megindult a gép.....Melós na.....Persze, ez nem az amit KaiotEch mondott...ő home videózásról beszélt, én meg melóról...
De alig várom az idei nyaralást (a Phantom miatt) Igaz csak a Horvát tengerpart lesz...
de csak sikerül valami értelmes drónvideót kihozni belőle....Szeretek a családnak ilyen kis videókat csinálni! (Bár ez csak egy alap SOny actioncam volt Indonéziában! Akkor még nem volt Phantom! Jobb mint 8 óra nyersanyagot végigpörgetni a "nagyinak" élménybeszámolókéntszegény elunja az életét!
Ráadásul mi olyan partokat szoktunk keresni Horvátban is ahol senki, vagy nagyon kevés ember van, mert nehezen megközelíthető...
Erre idén csodás lesz a Phantom,....simán "elküldöm" körbenézni,,,és nem kell a sziklás hegyoldalban 2 percenként veszélyesen félreállnom az autóval, hogy vajon van e part/ösvény, vagy nincs! -
syler123
veterán
válasz
molnigee #41034 üzenetére
Lehet nem jó árat nézek, én az rtf modellre látok 246$-t, az nálam 246 * 292 = 71832. Táv nélkül legyen 60k.
30k környékén meg kijön a Realacc x210 pro.
Azt senki nem mondta hogy gyenge lenne. Az átlagos 2205 is bőven erős, sőt...
-
maximilian4
addikt
válasz
molnigee #40987 üzenetére
Ettől még mindig elég rossz választásnak tartom.
Az igaz h aki elmegy, az vállalja a rizikót, de nem értem hogy ezt most miért kell? Nem lenne jobb rizikó nélkül? Vagy legalábbis a vízet mint elég nagy rizikó faktort mellőzni a dologból?Mondjuk én még messze vagyok a versenytől, sőt úgy volt h az egész hobbimtól meg kell szabadulnom, mert pénzre volt szükségem. De úgy tűnik sikerül úgy megoldanom hogy marad a wizard. Szerencsére.
-
válasz
molnigee #40942 üzenetére
Nem rossz, de szerintem, ha zenét raksz a felvétel alá, akkor a motorhangot szedd ki.
(#40943) sketchifun: Ha az alapok megvannak, racing gépet keresel(kamerásnál is lehet fpv-zni) és nem akarsz építkezni, akkor kezdő gépnek az Eachine Wizard X220 RTF ajánlott. Ha van távod és vevőd másfajta, akkor elég az ARF verzió. Toysho kuponnal lejjebb tornászható. 1-1 motor, prop alkatrészt vegyél hozzá tartaléknak. FPV-hez szemüveg is szükséges lesz, én azt javaslom próbálj ki párat, ha tudsz, mert mindenkinek más jön be. Ha pesti(vagy környéki) vagy akkor kijössz egyszer velünk és megnézhetsz párat.
Ha építkeznél, - és nem tetszik az a forma- akkor ez a pack nagyon jó, ezt tanúsíthatom, nagyon bírja a váz! Ehhez kell még ugyan kamera, vevő, táv is, többre jössz ki, mint a Wizarddal, de nagyon jó kis gép.
Vagy ha a "legújabb" forma érdekel(ez más a koppintás koppintása) akkor ez is jó vétel lehet. 40A-es ESC-kkel jóideig nem lesz gondod. A váz kicsit furcsa, mert az eredeti(DQuad Obsession jobban néz ki), de lehet csak képen, élőben lehet jó.
Természetesen mind2 esetnél min. 5 db akku is kell, hiszen 1 akku kb 4-5 perc.
-
kriszbon
őstag
válasz
molnigee #40923 üzenetére
Rendben értem, azért kicsit drága kulcstartó, én olcsóbbat szoktam használni.
Akkor írok neki, remélem itt is lehet fotót csatolni mint pl. BG oldalán(velük már volt párszor dolgom).
Igen azzal fizettem, de nem is tudom mi ütött belém hogy onnan rendeltem, igaz mást is vettem, meg azért olcsóbban kínálták mint BG oldalon.
Most jól megszívtam, mérgemben megyek a megbízható oldalamra és rendelek onnan, ez meg jó lesz tartaléknak amennyiben kicseréli. -
duc
aktív tag
válasz
molnigee #40915 üzenetére
Ez bombabiztos. Tudom hogy nem olcsó, de szerintem megéri. Egyik quadomban ez van, a másikban egy eachine 600mw. (ráadásul pont az amit írtál, TX526) A hatótáv kb 2-3 szoros az Immersion javára. Egy csatornával mellette már nem fogom az adást, elég szűk sávban sugároz.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #40877 üzenetére
És mennyi ilyen van, komolyan nem értem ki a célközönség.
Más: Megrendeltem a Firefly q6-ot, ettől többet nem is akartam akciókamerára szánni, plusz amire kell elég lesz.
Voltam kint repülni, az első két akkuval nem volt gond, viszont amikor a 3. akkut repültem, ugyan nem biztos hogy akkuprobléma, de szinte zuhanórepülésbe ment át a Falcon egy nagyobb gázadásra. Most hogy a hátsó motorok utolérték az elsőket vagy mi lehetett nem tudom. Vagy mozgott az akku a helyén, de ekkora galibát már csak nem csinálna. Úgy visszarántottam, hogy a kamera az eget látta, ami annyira nem fasza, mert a forgásokat még nem tanultam meg
Az első kettő akku nem csinált ilyet. Lehet az 1600-os RTF nehéz már a teljesítményéhez képest. Vagy az új cleanflight miatt ilyen...
Kíváncsi leszek a kövi repülésre, remélem nem öregszenek a motorok
Zúzást azt nem kaptak.
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #40847 üzenetére
Hol a 20$-os különbség? 70 -49 = 21$ Szóval igazad van, nem 20, hanem 21.
Nekem van banggood-on kőkemény 14 pontom
De azt a részét ne is számoljuk bele.
Tehát nem mondja senki hogy jobb a Runcam 2, legalábbis, nekem azok nem érvek a runcam 2 mellett hogy a Firefly-ba nem kellene képstabi stb, az extra és kikapcsolható. A kijelző is extra.
Mi az extra ami a Runcam 2 mellett szól? Képminőség? Videók alapján én ezt nem látom.
Zotyafpv: Firefly q6
Allien: Úgyis lemerül az akku, hamarabb, mint hogy telerakd a 32-es kártyát
-
syler123
veterán
válasz
molnigee #40838 üzenetére
Volt az már 65$ is
Az a baj nem tudom a Falcon 180 mennyire erőlködne alatta
Néztem videó összehasonlítást, azért valamivel szebb képe van a Runcam 3-nak.
Ráadásul ott van 49$-ért a firefly q6 kijelzővel, stabilizátorral.
Valamelyiket jó lenne megvenni, nem lenne rossz dokumentálni a repülésemet. -
Allien
veterán
válasz
molnigee #40820 üzenetére
Most "nagyon" megéri, mert 200 dolcsi körül volt (meg még több is). Csakhogy, ez csak egy gép! Nincs benne a gimbal, ami plusz 70 dolcsi!!! Illetve majdnem 80. Ja, és a gowatch sincsen benne, amivel tudná a foloow me-t. De, a gps miatt már versenyképes az ajánlat!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #40820 üzenetére
Hát kicsit elfilóztam h veszek, de aztán hagytam. Megjött a mihók, itt a Racer 130, ideje megtanulni acro-zni.
Ha veszek kamerásat, akkor az DJI Mavic lesz vagy az a szuper titkos mini DJI.Kamera gép bütykölése nem érdekel. Mire minden stab pid-et helyre tennék, beleőszülnék.
-
duc
aktív tag
válasz
molnigee #40770 üzenetére
Az alsó és felső lap valóban vékony, de összecsavarozva a vázat, rohadt erös. Nem bírtam még összetörni, de kapott szegény olyanokat, hogy amikor közelítettem a becsapódás helyéhez többször biztos voltam benne, hogy na majd most szedem össze több darabban. Eddig még mindig pozitív volt a csalódás 😀
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #40758 üzenetére
Amúgy szerintem is van értelme az RTF masináknak. Mikor otthon voltam, az X1 vízbe esett, a két értelmes gépem meg félig szét volt hekkelve. Mire elkészültem, jöhettem vissza Pozsonyba, hogy végre repülhessek az ólomverébbel.
Mert jó dolog építeni, de az utóbbi időben nagyságrendekkel többet építek mint reptetek. És elsősorban reptetni szeretek! -
syler123
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
molnigee #40691 üzenetére
A 4k verzió BG-ről 478 euró, mínusz 10%, azaz 430 euró, 307-es árfolyamon számolva, az 132k huf. Tapasztalatból kiindulva, ebből számolják a vámot, ami erre már biztosan menne, tehát 4.7% VÁM, az egyszer 138 ezer, erre jön az áfa, ami 35.560 ft. Az durván 173.660 és 14 ercsi a posta. Legyen 175k. Az alap P4 RTF nekem, kedvezménnyel, 949 eur. Ingyen posta, mivel épp Berlinben lakom. 307-el számolva az 291.650 ft. Majdnem a duplája.. Full legál. A 400 eur az az 1080p-re vonatkozott volna, a 4k alapból 232k lenne EU-ból, tehát ha levesz az összes 3 betűs, akkor is sokkal olcsóbban kapom meg.
-
kriszbon
őstag
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
molnigee #40501 üzenetére
Szerintem jól összefoglaltad.
100 dollár alatt / körül csak pinhole kamerás, könnyű dolgok vannak, 720p-ig, kis látószöggel, mjpeggel.
Mondjuk itt kihozható tűrhető FPV szettes kombó is:
pl. XK X250-A
Akár altitude-holddal is:
pl. Cheerson CX33S , GTENG T905FDe az elfogadható minőség nagyobb lencse, rendes kompresszió nélkül nem nagyon fog összejönni, ehhez meg már valami (30) 50 gramm körüli kamera a minimum. Ezt felemelni meg brushless, vagy 300+ mm-es brushed gép kell
-
Yasuo
aktív tag
válasz
molnigee #40501 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Hát én egy ilyen videót tartok átlagosnak, ez nekem simán elég, ilyeneket lehetett készítenni a Hubsannal.
Az a Syma x8hg elég jónak tűnik, csak kicsit több, mint 30K, de még gondolkodom rajta.És azt a firefly q6 kamerát még milyen olcsóbb gép bírja el?
-
Yasuo
aktív tag
válasz
molnigee #40498 üzenetére
Bocsánat, hogy ennyire félreérthető voltam.
Nem szeretnék egyáltalán csúcsminőséget, csak használható videókat. A Hubsannal jól elvoltam már, szép videókat készített nagyjából, de szeretnék valami jobbat.(A Hubsan 16.000Ft volt)
Az FPV azért nem kell mert nem igénylem, hogy lássam mit videózok, csak repkedek.Vagy esetleg rossz topikba írtam?
Akkor bocsi!! -
maximilian4
addikt
válasz
molnigee #40232 üzenetére
Elképzeltem, hogy ebben a sportágban is lesznek majd olyanok mint pl. fociban, akik berohannak a pályára. Itt úgy nézne ki, hogy becsempészed magaddal a drónodat, felszerelésed nézőként, aztán berepülsz a nagyok közé. Mekkora lenne már, DRL-en berepülne valaki az 5"-os gépével azt halálra alázná a versenyzőket, vagy csak freestyle-ozna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged