- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Peaceliker #45856 üzenetére
Most annyit tudni, hogy ütik BGJim-et a rendesen csapágyazott gimbalokért. A 7/10-es gimbalok teljes méretűek, az nem fog beleférni, de a 7E gimbalokkal sincs semmi gond szvsz.
Ha megkapná a 2 db 3 állású kapcsolót meg a 7E gimbalokat durván tarolna a piacon szvsz:
Gyakorlatilag egy multimodos Devo 10-es lenne piciben, Futabának álcázva, egy KisTaranisz / D10 áráért...
BGJim gyk. mindent megígért, de én már égettem meg magam előrendeléses cuccal, szóval kivárok... -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45863 üzenetére
Lehet vissza rakom,az openpilotot....vagy FC csere:d
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45858 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45856 üzenetére
SBUS-ra gondolom, Mondjuk probáltam mindenhova
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45828 üzenetére
3.0.x-es betában bármit állítasz a 3.2-es configuratorral, nagy valószínűséggel lenulláza az RC csatornákat, aztán csak az segít, ha újrateszed a betát az FC-n. 3.1.x-es BF-ot nem baxa el a 3.2-es configurator.
Furcsa állat ez a Betaflight. Van egy rakat gépem, és csak kétféle módon képes működni:
1. felrakom az FC-re, pöc-röff megy mint az álom
2. felrakom az FC-re, aztán széjjel szopat+1. fel se rakom az FC-re és széjjel szopat
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #45826 üzenetére
Persze, ez természetes. De prop nélkül is simán észrevenni a rendellenes működést. Ez a betaflight egy bughalmaz, vagy 8-szor raktam újra, mire úgy döntött hogy használhatom a távomat...
Én már csak remegő kézzel mernék frissíteni. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #45810 üzenetére
De úgy van (elvileg) hogy valamelyiket futár hozza, és az fixen mindig vámos, csak nem tudom melyik. Na de majd megírja valaki
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45785 üzenetére
Én is, kár hogy a last minute is lejárt márciusban. Én simán vennék egy ilyen framet ha ennyire ellenálló. Csak a kameraszöget hogy állítod pl? Nem fog túlmelegedni? Minden motor rámegy? És még ezer kérdés. De bejön
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45794 üzenetére
Szerintem nem, de amúgy azt se tudtam hogy van manual, mert a dobozban nem volt semmi papír, de neten meg találtam. Hála neked
Ma már nem kínlódok vele, inkább kockulok
-
wazo
aktív tag
válasz
Peaceliker #45768 üzenetére
Nincs. Csont üres csak nulla van mindenhol közepén. Ez a bajom ;-)
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45732 üzenetére
Hátra szaltora potyogo gépemet nagy gázra leesore cserélném
-
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #45585 üzenetére
ez a "Nagy gázra potyog a gép" általános jelenség vagy csak nálad jött elő ? Olvastál róla esetleg vmit fórumokon? Az enyém még ott fekszik érintetlenül az ágyon, csak megpillantottam, hogy is néz ki élőben.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45664 üzenetére
Gábor javasolta nekem is, és freestylere jó, de fák közé nagyon nem. Nekem a DAL -ok nagyon beváltak már amennyiben nem akarom repülésenként nagy mennyiségben kidobálni. A Gemfan is ugyanez, merev és törik, de szerintem a mi szintünkön a tartósság fontosabb mint a brutálisan kihegyezett teljesítmény.
Egyébként meg azért vettem Kingkong lilát mert ment a gépem szemének színéhez
-
shaddam
aktív tag
válasz
Peaceliker #45674 üzenetére
Balanceról veszem le a teljes feszt hogy szinkronban legyen, aztán konverter és az fpv. Kis wltoys játék repülő, igyekszem minimálisan mókolni
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #45669 üzenetére
Értem, de az tuti hogy wizard gyárival egy egyesés, 3 prop törés, 5045 meg néha tört, napi 1 kb átlagban, 5040 gyenge, nem húz, mert hajlik 90 fokig, esés után lehet vissza hajlítani, de az már nem az igazi. Cyclon meg kicsit meghajlik max, ha nagyon nagyot kap akkor törik.
Láttad a verseny gyakorlós vidimet a végén a napi esések ott vannak, propoknak semmi baja. -
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #45667 üzenetére
Ez így nem igaz, akkor a karbon is jobban törik mint a műanyag ugye?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45664 üzenetére
Nekem is kingkong 5045 van, elég merev de nálam jobban tört mint a Racerstar R5040X3 amivel szerintem fürgébb is a gép ,mondjuk jobban is hajlik. Most rendeltem Racerstar V2 5048 remélem jó lesz.
Ez mire jó hogy ilyen fogas?
-
mobbo
senior tag
válasz
Peaceliker #45633 üzenetére
esélye van, az biztos, de nem kellene túldrámázni, a repülőknek nem tud kárt okozni egy drón, nagytestű madarakra vannak felkészítve, de nyilván első a biztonság, senkit se buzdítanék arra, hogy veszélyesen repkedjen, csak a helyén kellene ezt is kezelni, nagy a hisztéria, sok drónost olvasok akik túlzásba viszik, olyanokat írnak, hogy nem is értem miért drónoznak ha ennyire be vannak fosva
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45602 üzenetére
na p200at összeraktam, már csak vevőjére kell egy olyan fw amivel megy telemetria és jöhet a menet
előre félek ebben mi döglik majd meg....mostanság 3 akku nem megy zsinórban semmivel
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45546 üzenetére
nekem is 15.02.02. - ez nem lehetett a gond
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45525 üzenetére
lemondtam az osd-ről, de meglepődve tapasztaltam, hogy egyszer csak megjelent
nem állítottam semmit, lehet tényleg az volt, hogy nem mindig indul el, ahogy írtad. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Valld be, hogy tele volt a tököd h nincs mit javítani.
BTW amennyit építesz nekiállhatnál megrendelésre dolgozni. Csak aztán ne hülyéknek add el, mert azzal csak a baj van! És a hülye nem tudja felfogni mennyire hülye. Ugyebár Dunning-Kruger hatás.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45589 üzenetére
Nem tudom... cyclops v2 van, de lehet az is hogy 25mw sugározott most átrakom majd 600mw-ra. Csatornát nem tudom hova raktam egyedül repülök szóval nem nézegettem
Most lehet ránézzek..
(#45587) KaiotEch Elém ugrott a fa nem tehetek róla
Itt a teljes videó ha valaki érdekel.
-
stefi81
tag
válasz
Az androidos play àruhàzban van egy drone flasher alkalmazás ami elvileg cc3d-hez is jó. Azt nem próbáltad?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Nekem még fel se adták a gépem.. írni kellene nekik.. Legalább te le teszteled addig
Az a baj hogy eddig 300 méterig jó volt a képem... most ilyen 50 méteren is szakadozik.. új a vtx és az antenna se úgy áll ahogy eddig volt... majd lehet vissza rakom úgy ahogy volt az antennát hát ha jobb lesz
Power loop tutoriál videóm
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45583 üzenetére
ezek szerint jól sikerült?
ilyen könnyen törik?
Másik kérdés hogy a VTX antenna hogy álljon karokkal párhuzamosan középen hátra felé vagy karokra merőlegesen felfelé?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45573 üzenetére
Basszus pont most írtam Hobbywinget
Sunnysky meg Cobra is, vannak érdekes motorjaik.
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #45553 üzenetére
Nekem egy évembe került kinyírni egyet. Pénteken adta meg magát. Már úton van a csere darab, ami szintén sp racing f3 lesz. Kb olyan mint a naze/cc3d egy éve. "Jó az öreg a háznál!"
(#45560) syler123: nyugodtan mehet feljebb, nekem aszem 4k/4k mellett volt 30% körül. 25%-35% között bármi jó. Apropó. multishot/dshot?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45525 üzenetére
Ezt a 2.6 ot nemtom honnan szedtem. 15.02.02 van rajta, ezzel gáz kár állásán kívül működik osd
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #45537 üzenetére
Na de jó
tudsz linket küldeni?
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45523 üzenetére
igen, sikerült már repülni
KDS a levegőben! köszi a segítséget!
( openpilot-ot is átraktam az osd miatt, de nuku osd, csak a kamera képét mutatja
te melyik verziót használtad? állítottál valamit, vagy alapból kéne legyen? )
-
válasz
Peaceliker #45517 üzenetére
BF alap pidjei elég jók azért szerintem.
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45516 üzenetére
a forrasztás volt a hiba. szét kellett forrasztani a 2 pint az esc-ket ( szerintem írtad is, csak valahogy az a rész kimaradt a manual-ból eddig... )
most már megy!
köszi az openpilot-os tippet az osd ügyében, most már tudom próbálgatni azt is
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45499 üzenetére
köszi, azt hiszem értem amit írtál.
LibrePilot-ban látom is, ahogy a config fülön belül az Input tabon mozognak a csúszkák, ha a távirányítót mozgatom.
És igen, PWM-el csak 1 kapcsoló megy, de azt legalább a 3 állásúra állítottam, azt is látom mozogni.Most beállítottam Accessory0-ra is ezt a kapcsolót, ott is mozog - Arm-ot Accessory0-ra ...és mégsem történik semmi.
Ami nekem nagyon gyanús most, az az Output opció. Ha jól sejtem itt kéne tudni tesztelni a motorokat, de a "live test" gomb-ra hibaüzenetet küld, hogy nincs Input. Pedig van.
Flight data fülön folyamatosan piros az Output visszajelző.
Ezt mi okozhatja? Nálad is így van? Vagy ez jelzi a disarmot és akkor vált zöldre ha már arm-olva van?
Akkor továbbrar is az a gondom, hogy nem tudok arm-olni -
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #45507 üzenetére
Az i az az integral? A pideknél?
Roll: 40
Pitch: 50
Yaw: 45 -
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #45507 üzenetére
Rendben
Köszi
Gyári PID beállítás van a gépen. Nem piszkáltam
-
Krisz81
csendes tag
válasz
Peaceliker #45503 üzenetére
Az i az micsoda? Az esc kalibrációnál nem csinál semmit. Dshot600 nem zenél semmi
Master fel, aksi be semmi zenélés mqster le aksi ki. Semmi. Dshot600nál lehet esc kalibrációt csinálni?
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45470 üzenetére
köszönöm a felajánlást!
tényleg jó kis "varázsló" van a libre-ben, végig is csináltam. ezzel elértem, hogy a stick-ek már jól mozogtak (szerintem), viszont kipróbálni azért nem tudtam, mert még sehogy sem jöttem rá magamtól, hogy hogy lehet arm-olni.
gondoltam még utána olvasgatok neten, illetve megpróbálom még egyszer a varázslót végig futtatni, de ha röviden le tudod írni, hogy itt hogy megy az arm, azt megköszönöm. ( talán stick command van rá, ha már kapcsolóra nem tudtam tenni? )
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45470 üzenetére
Létezhet hogy openpilot nem tud failsafe et? Na csak felrakom librepilot ot mert ott van disarm time is meg failsafe is állítható.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45465 üzenetére
hmmmm van olyan hogy aswa, olyan mint airmode..ezt miért csak most találom meg?
na próba -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45465 üzenetére
Enyémet még fel se adták szerintem
Másik Fc rá megy?
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45419 üzenetére
egyelőre beletört a bicskám a librepilot beállításokba. ( én mondjuk pwm vevővel próbáltam összehozni )
elvileg már a stick mozgásokat érzékelte, de nem bírok rájönni hogy kell az arm-olást beállítani.cleanflight-ban fejjel lefelé jelent meg a gép és más volt a motorok számozása így azt inkább hanyagoltam.
a tiéd repült már?
( utána nézem a képet, hogy mintha már repült volna! )
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45459 üzenetére
Gyáva!
@cd334 - nem tudsz valami egyszerűbb módot, ahogy a gyári bootloaderrel lehet indítani az F1-eket?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45456 üzenetére
Mindkét boot pint a VCC-re kell kötni egy-egy 10k ellenállással, ha jól vettem ki a leírásból.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45454 üzenetére
Itt van az STM32F1-ek dokuja, 15. oldaltól a PDF-ben a bootolás.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45449 üzenetére
Nos, openpilot fos
desync el mint ökör, már 400 deg/sec körüli rate nél is yaw ban...meg gáz puntchingra is...
szal kénytelen leszek venni ilyen linkert úgy érzem, csak akkor megint 1 hónap off ennek a gépnek is...bár lehet rá kéne nézni librepilotra abban van olyan hogy mindig forog arm mellett, csak hogy disarm ra 1mp delay van az rémisztő....de azt nem értem min th t miért nem állítja be, anno asszem ez ment szépen, most nem értem miért veszi el gázt...
na mindegy...gyári gf prop sem vmi szívós
-
cd334
tag
válasz
Peaceliker #45446 üzenetére
USBASP nem jó, az csak atmel kontrollereket tud programozni. Az ST-Link a ST mikrokonttollerek közvetlen programozója. Két láb föld és táp kell neki. Én ilyen mikrokontrollerre fejlesztek, ha kell segítség szólj.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45446 üzenetére
Nemtom, én ezt vettem:
ST-Link V2 stlink mini STM8STM32 STLINK simulator download programming With Cover -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45443 üzenetére
Az ST-linker az ST linker, pár dolcsi aliról. Arra szolgál, hogy mindenféle bootloadert meg lehet vele kerülni és direktben programozhatod az MCU flash-ét. Ennek a videónak a másik felében van a módszer. De a quick and dirty megoldás tényleg két lábat összeérinteni a procin. De ez macerás + más lábakat is rövidre lehet zárni, etc.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45437 üzenetére
Boot pin hiánya:
a. rákeresel a dokuban, hogy az adott ST32F1-nek melyik két lábát kell rövidre zárni, aztán így
b. ST-linkerrel felrakod a kívánt FW-t, ahogy JC csinálta@Jackal2 - blackbox logokat lesd meg.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45436 üzenetére
Proppal ugyanez. Még repülhetsz is vele kb. 1 percet. Utána kezdődik a jelenség...
-
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #45429 üzenetére
Belerakom én a pr-sma csatit a gyári bütyökbe, nem kell nekem nyomtatni semmit. Az x5, és X8-on is így oldottam meg...
Nekem csak 1 antennára van szükségem .... -
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #45421 üzenetére
Köszi!
Továbbgondolva:
Mi van, ha ebből a "bütyökből " kiműtöm a di-pol-t, és meghagyom, (hogy ne süljön meg az adó), de elrejtem valahol a dobozban? A bütyökbe meg teszek egy rendes Pr-sma aljzatot, és egy rácsavarható antennát? -
törölt tag
válasz
Peaceliker #45407 üzenetére
Idáig egy phantom és egy spark simán simán megjött. A GB topikot érdemes olvasni.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Peaceliker #45383 üzenetére
Szemüveges vagyok, de távolra látok rosszabbul így gondoltam fpv szemüveggel nem lesz gond. (javítsatok ki ha tévedek)
A hk-s ajánlat meg kései, ma reggel rendeltem onnan 80euro-ért majd egy tucatnyi dolgot -
Baku
aktív tag
válasz
Peaceliker #45368 üzenetére
A 4 in 1 modul nekem fölösleges luxus. Elég lenne az NRF24L01 modul is, mert azzal majdnem minden szúnyogom repkedne. De ebből van vagy 100 féle 0.50€-tól (!!!) 4-5€-ig minden....
Ha valaki tudna némi segítséget nyújtani DEVIATION FIRMWARE kérdésben, azt szívesen venném....
-
Zoty4
őstag
válasz
Peaceliker #45354 üzenetére
hk tényleg jó, csak ne lenne az a drága shippingjük
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45345 üzenetére
Na, ezért vettem az Omnibus F4 V2 pro-t BG-ről és nem GB-ről, pedig ott olcsóbb 2 dolcsival. Amúgy akartam eredeti FLip32 Omnibust venni - 32 + 12 dodó a szállítás. Osztrák shopokban meg 50+ euró, na ekkor mondtam, hogy kapják be!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45342 üzenetére
BG-ről a sajátmárkás Gemini beszart fél év után. Azt mondták vegyek egy újat, pedig 70 eurós töltő!!!
VR D2-nél ugyanúgy megtagadták h küldjenek egy jó DVR-t. After salesben jobb a BG, de amint nem szállítás utáni gariról van szó elhajtanak a f*ba.@freezer922 - öntapadós velcro + körbefogni a kamerát velcro strap-pel és kész. Ha nagyon félted, lehet velcro strap helyett gyorskötözőzni, de azzal megkarcolhatod a kamera/kopter fényezését.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45303 üzenetére
Én mondtam ilyeneket magamban
akkor vettem észre hogy laza mikor már kimentem repülni
nem voltnálam semmi amivel tudtam volna rajta igazítani. Lehet horadni kellene magammal kombinált fogot, imbuszt kulcsot meg csavarhúzót
#45304) ezoltan Kicsit féltem hogy sose találom meg
-
popi1987
csendes tag
válasz
Peaceliker #45300 üzenetére
köszi a tippeket!
Esetleg meg tudod mondani, honnan van az infód, hogy PWM-el nem fog menni és forrasztani kell?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45300 üzenetére
Sbus-t tudja?
Cleanflight vagy milyen vezérlő program van rajta?
Mai Tipp: XT60 csati kicsit laza akkor ne mondjuk ilyeneket hogy " jó van az úgy" meg olyat se hogy "áhh biztos nem fog kicsúszni" mert 30 perces le-fel sétálás lesz a vége a napraforgó sorok között.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45290 üzenetére
áhh ezzel csak cruiseolni fogok
Terveim szerint... Nem akarom haza vágni...Mondjuk ahhoz képest ma kicsit sötétedet és felszálláskor úgy földhöz csaptam a gépem hogy 2 prop elhajlott...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45270 üzenetére
mégsem holnap, ma kihozták, csak tracking csak most este frissült és csomagátvevő személyzetem (nagymuterék) nem értesítettek az eseményről
és jól rémlett, szerdán rendeltem, pénteken adták fel, ma ittmozgott hétvégén is, DHL nem viccel...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45280 üzenetére
Lizardra lehet szavazni. 99 dolcsi a végső ár. Az sztem jó lehet.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45275 üzenetére
Jello-n sokat segített a soft mount, de az utóbbi egy hónapban már annyira hullák voltak a mocik, hogy soft mount nélkül 1G-t mutatott a gyorsulásmérő oldalirányban.
Átvizsgáltam a mocikat és páron látszik sérülés pl. a harangon, de van olyan is, ami tökéletesen forog, semmi tengelyferdülés, de mégis rázza a gépet. Joshuának is van videója ilyen "fantom motorról," soha nem derült ki miért szar.
J héten éjjeles leszek, összedobom a cikkem a softmountról. Vagy lehet videó lesz. Majd kiderül...
-
david335
tag
válasz
Peaceliker #45239 üzenetére
Nagyon jó
kezdő racer drone-nak jó?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45267 üzenetére
Csak rendeltem én is. Mennyi idő volt mire megjött feladták stb?
-
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #45248 üzenetére
nem forrósodik, nincs baja. csak hát ez a dolog... nagy kár nem történt, csak vagy 3x földbe vertem szegényt.
de amit ez a váz kibír...az hihetetlen. rohadtul masszív és egyben van. -
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #45245 üzenetére
már a kezdetektől 0-ra húzott gázzal működött.
azzal szórakoztam, hogy flip, aztán még pördült a levegőben 4-5-öt és közel a földhöz állítottam meg...
ezért is nem értem mi a baja most. -
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #45243 üzenetére
ezt nem nagyon értem. kicsit részletesebben ha kérhetem
egyébként ez egyik pillanatról a másikra basz*dott el. Egyik nap este még mentek a flippek tökéletesen. Másnap meg már megőrült a gép. -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45229 üzenetére
Meg csináltam ez alapján.Radiolink távom van, End-pointsal 1000-2000ra állítottam min és max-ot és Sub-trimmel centeren kelet igazítani egy kicsit hogy 1500on legyen, így nem forog. Szegény Project Blue Falcon szerint nem szűkséges de szerintem jobban nézz ki így hogy nem forog.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45226 üzenetére
raktam de nekem is forog..
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45224 üzenetére
Betaflightnál reciever fülön lassan forog a kis drone. Most azzal kell csinálni valamit vagy jól van az úgy? Mert repülés közben eddig nem zavart csak gondolom annak nem kellene..
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45141 üzenetére
DHL nem viccel, hétvégén is mozog a csomag, már az országban van
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #45187 üzenetére
hogyan tudom cserélgetni a csatornakat? taranis qx7?
trainer modban latok vmi csatornas dolgot...
a hardware ben is vmi fele csatorna dolog...szerintem a TAV on jo a beallitas.... valamit a CF/BF ben kene allitani...
nezem a dump ban van vmi gimbal mod= normal... -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #45170 üzenetére
Köszi, akkor ha para inkább hanyagolom. A gond megtalál enélkül is, nálam tuti elállítana valamit amitől elszáll a gép. Nem gond végülis, nagy reszelésre nincs szükség.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #45129 üzenetére
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45137 üzenetére
STM32F302, tehát sem CC3D, sem Revo.
-
vandor01
senior tag
válasz
befosaaas... 60 ejro...
ennyibol egy tenyernyi olomverebet lehet epiteni... szenkefes mocival...
csodbe van kinnya? hugyert szarert adnak cuccokat? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
-
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #45123 üzenetére
Dear ***, The goods you ordered have been shipped out!
TOMTOP <no_reply_system@tomtop.com> -
üszök
őstag
válasz
2nap. Akció nélkül se gyorsabbak.
-
FingR86
őstag
válasz
ez akkora akció lett, hogy nem bírják felprocessingolni
-
Jackal2
senior tag
válasz
Peaceliker #45085 üzenetére
Meg merjem nézni?
Hol lehet, nem találom, pedig felraktam egy Android emulátort
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #45090 üzenetére
Hmm... kár volt megmondanod, és kár volt a legújabban megnéznem, mert az a boldog tudatlanság néha jó dolog.
-
NightLord
tag
válasz
-
NightLord
tag
válasz
Az FTDI-vel BF-esített CC3D-imnél nem kell akkuval, meg lassubedugassal szarakodni, siman mennek USB-rol.
Szerintem ez még azoknál probléma, ahol megvan az openpilot bootloader. -
kriszbon
őstag
válasz
És azt hol a búbánatban írja, mert én nem találom.
-
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #45079 üzenetére
Erõsen szemezek vele, ennyi penzert tenyleg ajandek basszus
-
NightLord
tag
válasz
Haha, nekem csak 1.3k, de azt mondja igy is a felso 0,5% ban vagyok
-
NightLord
tag
válasz
Peaceliker #45073 üzenetére
Nem olyan gáz, FTDI adapterrel siman fel lehet tolni CC3D re a legfrisebb betaflight hexeket, is, utana teljesen hasznalhato board. Kikapcsolt accelerometerrel 2khz looptimeot is bír. Egyedul a buzzerport hianya problemas, de erre is van workaround.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #45073 üzenetére
Na volt valaki raktam kívül olyan bátor hogy vett kds t?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Peaceliker #45069 üzenetére
Aha, most hogy rágugliztam ezt találtam. Hasonlóan vannak beforrasztva az ESC-ek a PDB-be mint a KISS-nél. Egy ügyesebb ember akár valami BB2-es Blheli_S ESC-et is bele kendácsolhat. A CC3D meg STM32F1 procis, azon még elfutkos a BF 3.2.0.
Amúgy elárulom a titkot, hogy ez miért tetszik:
Mert nem ronda, mint a racerek 90%-a.Már csak 1 hét és raktáron lesznek az Emax RS1106 mocik.
Szerk.: Eh, nem bírtam magammal, felvilágosítottam a linkelt poszt tolót.
-
stefi81
tag
válasz
Peaceliker #45063 üzenetére
Ne vegyetek mert akkor nekem nem marad és amúgy is az írták feljebb hogy ez nem jó gép...
-
válasz
Peaceliker #45044 üzenetére
Nekem van egy ilyen használaton kívül...
-
freezer922
aktív tag
válasz
Peaceliker #45044 üzenetére
Egy ilyen rendelek, de szerintem most benyelem egy ebay-es Eus csati árát. Úgyis szeretném még használni (esetleg
) az aksit máshoz aminél lehet xt60 lesz, így inkább azt nem akarom lecsupaszítani illetve ha már ezt rendelem mind1, hogy rendelek-e csatit is vagy én szerkesztem ezzel 2hét múlva
Más;runcam 2 kameránál másnak szórakozott már a wifi csatlakozás? Tegnap csomagból kibontva elsőre csatlakozott, beállításokkal is tudtam mókolni de most semmi. Program nem akar csatlakozni, kiír egy factory reset opciót amit megtettem a kütyün de semmi. Simán wifi-vel csak kiír egy "nem lehet csatlakozni az eszközre" infót. Újra húztam firmware-t is másodjára egy reset után de semmi
Működik meg minden, de nem lehet rácsatlakozni wifivel.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Peaceliker #45035 üzenetére
Ez lenne a megoldás gondolom de én még ott tartok, hogy annyira nem mélyültem bele a dolgokba, hogy szerezzek egy forrasztót
bár lehet itt az ideje, ebay-ről 2300forint lenne egy x60m to x30f xD
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #45015 üzenetére
Nnna szép kilátások... 😕
-
FingR86
őstag
válasz
Peaceliker #44990 üzenetére
ha találtam otthon számítógép alaplapra dugható kis csipogót, azt rá forraszthatom az fc-re ha megvan neki a hely ?
ez kiváltja a lipó őrt, fog nekem csipogni amikor az akksi már merül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest