- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd334
tag
-
cd334
tag
válasz
syler123 #43153 üzenetére
Van egységcsomag, Furibee F36S néven.
De én Inkább magam építettem és külön rendeltem a dolgokat:
Frame
FC
Kétfajta motor jobbak mint az eredeti F36-os motorok: kicsit gyengébb, jobb
Akkumulátor vagy másik opció
Kamera
Propellerek, de ezeket küldtek tartalékba a F36 mellé így nem kellett megvenni.A kamera még nem jött meg, úton van. De szerintem simán el fogja bírni főleg a racestar motorokkal.
És nem mertem összeszámolni
(Ugye kezdőként a FPV szemüveg és a táv is hozzájön) -
varadigabor
senior tag
válasz
syler123 #43114 üzenetére
Meg növeli az I értékét ha nagy gázt adsz. Magyarul: jobban akarja tartani az irányt. (am ezt én se régen tudtam meg
)
(#43107) FingR86 Lehet a drivereket is fel kellene raknod , amiket a cleanflight kezdő oldalán ír. Keres rá a Eachine V-tail 210 manualjára abban le van szépen írva mit csinálj angolul.
Ez a return to home funkció, jó hogy vissza jön gondolom oda ahonnan felszállt? Na és ott le esik vagy mit csinál?
Nem tudom miért de pl. Cleanfligtban nem is volt failsafe fűl, de kiprobáltam le esik a gép ha elmegy a jel. Sp F3 vezérlőnél volt olyan fűl.
Miért ennyivel jobb a betaflight mint a cleanflight? Angol fórumon azt olvastam hogy kezdőknek jobb a CF mert nem olyan bugos mint a Betaflight. Amúgy van raceflight is de nem sok FC-vel mükszik
(helyesírási hibákért felelősséget nem vállalok, egésznap melóztam) -
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #42876 üzenetére
Én is kattogtam miután megléte babyhawk hogy lehet lizard kellett vna. Aztán rájöttem, hogy jól döntöttem. Kertbe nem kell több mint babyhawk, kintre van nagyobb gép. Bár babyhawk váza kaki. De már van sztem 1-2 nem drága váz amibe át lehet rakni. Asszem most már roarer 120 váz ami elég jónak tűnik erre.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #42862 üzenetére
Nem emléxem pontosan, de nem az 1mm-es jst dugasz, hanem vastagabb, cca 1,25mm-es.
Szerk.: Na király, RC Groups már tiltja a direkt linkelést. Mind1, ebben az RCG fórum posztban vannak a mikro csatlakozók, meg szép képek róluk.
-
kimista
aktív tag
válasz
syler123 #42857 üzenetére
kb semennyire. Ha überbiztos akarsz lenni, leméred a belső ellenállásükat feltöltve, és ha kb egyforma akkor mehet együtt.
Ha nagy lenne az eltérés, akkor fordulhat elő az, hogy megküldöd sok amperrel a pakkot, és csak a legrosszabb, legmagasabb IR-rel rendelkező aksi fog töltődni, nyilván lezsámolva sok c-vel, ami neki nemjó.
-
kriszbon
őstag
válasz
syler123 #42698 üzenetére
Gondolom -+s (mínusz, plusz, signal) az a 3 kábel, bár ezeknél bármi lehet, de annak kellene lennie elméletileg.
(#42701) syler123:
Nem gondolnám hogy kellene, mert egyszer már megkapta a tápfeszt és testet a receiver.
Igaz vannak olyan ESC-k is ahol 2 vezeték jön le és mindkettőt bekötik, de szerintem elég az egyiket, a jelkábelt. -
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #42690 üzenetére
Air mode legyen, ha nincs gáz, nem fog forogni csak szabadesésben el kezd esni
Szerintem jobb a air mode mint az alapjárati, múltkor hallgattam angol cuccot róla, és ha jól értem, alapjáratin nem működik minden pid. Persze lehet rosszul értettem, valaki nálam okosabb?
Bár egy szó mint száz, az air mode erre van kitalálva, szerintem alap hogy használjuk. -
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #42676 üzenetére
ez érzés kérdése lesz...amikor távon állítom akkor nem ugyan akkora. de ratem sem ugyan akkora az rémlik
próbálgatni kell hogy esik kézre kanyarban és forgáskor
de ha elkezdesz bukfencezni akkor egy alapjáratit fordulatot rakj majd, mert hamar rájössz majd, hogy nem nagy gázzal kell hanem inkább 0 val (hogy fejjel lefelé ne süllyedjen sokat) 0 gáz után meg hirtelenre motor nem szeret elindulni, azaz esc nem szeret rájönni mi merre forog és akkor potty
persze akkor szokni kell, hogy esésnél leszállásnál disarm. vagy airmode ami helyettesíti alapjárati fordulatot
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #42670 üzenetére
Nekem 0.6-on van most, ez ugye azt csinálja tömören, hogy a stick mozgás belül finomabb lesz, a görbéd ellaposodik a belső részen. Így tudsz finom, kis mozdulatokat csinálni, ha meg pörögni akarsz, úgyis kihúzod teljesen, azon nem változtat.
RC ratem 1.3 ha jól emlékszem, 800deg/sec körül jön ki úgy. Ennyi szerintem nem érte hogy ne fél nap alatt forduljon át -
Allien
veterán
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #42399 üzenetére
Nekem 2 év alatt sosem halt meg egyetlen egy ESC-m sem. Egyből disarmolom a cuccot, sőt rátolok egy failsafet is hogy csipogjon, így a kábeleket sem kell széthúzni, mikor visszahozom.
Molnigee: de ez a lényeg ha disarmmal szállsz le akkor meg tök mindegy, hogy van nem?
Akkor lehet ott bármi más is, nem számít.
-
Zotyafpv
csendes tag
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #42391 üzenetére
Sehol, amit te szeretnél az az Air mode. Ha a gép disarmol a levegőben, az önmagában gáz, de az azért nagyon ritka, hogy te 5 másodpercnél többet zuhansz lefele. Azt hiszem ennyi az alap, de jellemzően kapcsolóra szoktuk tenni a disarmot is.
Air modeot a modes fül alatt találod és általában a repülési módválasztóval egybe állítjuk. Nálam Angle/Horizonban egyáltalán nincs, ha acroba húzom, akkor automatikusan bekapcsol az is. Vagyis egy háromállású kapcsoló mentén egy kétállású logikai kapcsoló is mozog.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #42298 üzenetére
Tavalyi cikkem, hogyan kell a Falcon 180-at megtanítani az akkufesz érzékelésére.
UART1-en van az USB is. UART2 vagy 3 kell neked. -
fape
senior tag
válasz
syler123 #42285 üzenetére
Milyen FC-d van? Nem az uart1-n van az usb is? Ha igen akkor én se kötném oda az osd-t. Le kéne húzni az osd-d mindig ha gépre kötöd az FC-t.
A vbat 2 pin-jére az aksi 2 "pinjét" kell kötni vagy annak megfelelő helyet kell találni az pdb-n ami közel van. Szokott lenni direkt vbat a pdb-n, vagy közvetlen az aksi bekötés esetleg esc bekötés.
Milyen pdb? Lehet írtad már, akkor sorry.Teljesen jó lesz az ftdi adapter. Úgy is kb 2x fogod használni. Amúgy a környéken nem tudsz kölcsön kérni valakitől?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #42281 üzenetére
Syler bá, tessen mán elolvasni mégegyszer a 42221-es hsz-em, mert nagyotlátónak tetszik lenni.
Az egyik stabkockáról kapja az 5V-ot az FC. Ezt le lehet venni pl. vagy az egyik UART portról vagy a PDB-ről. Vagy megcsapolod az 5V-os stabkockát, de ki van vezetve az ESC jelvezetéke közt is.
Én a minimOSD-t az UART2-ről etetem, eddig nem panaszkodott.
A kamerát nem kell 5V-róll etetned, én a betáp ágat el sem vágtam. -
fape
senior tag
válasz
syler123 #42263 üzenetére
5V a osdnek kell. Amúgy a kamera is megy vele simán, nekem legalább is. Az alsó sor arra kell, hogy magát az osd-t felrakd és konfigurált, ilyenkor kell egy ftdi adapter és a mind a 6 pint be kell kötni. Viszont tud kommunikálni az fc-vel is. Ilyenkor 4 pint van bekötve az fc-nek valamelyik uart-jára. Ilyenkor tudsz egy csomó dolgot állítgatni az FC-n a távirányítóval (nézd meg az osd menüket ebben a videóban: [link]) valamint a fc által szolgáltatott adatok is meg tudja jeleníteni, pl vbat, rssi, current, battery warning.... Amúgy a rendes minimosd vannak külön vbat, rssi forraszpadok, de sztem sokkal jobb a fc értékeit használni.
Edit: Elég Móricka ábra de nekem pl így van bekötve: [link], kamera 5V-t kap a vtx 12V-t.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #42259 üzenetére
Van OSD direkt HS1177-re szabva.
Merániai János után szabadon:
ESC-et flashelni nem kell félned jó lesz. -
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #42254 üzenetére
A videókon nem látszik, de atya ég, leírhatatlan a különbség, de komolyan. Olyan érzésem van, mintha sínen húznák a masinát. Meg aztán a damped light. Jajj, de jó! Pl. 1:39-nél átcselezek az eldöntött kis kapun. Banyek, ott nem volt fél méter! A Flycolor FW-el ezt meg nem csinálom, csak véletlenül.
Mondtam már h aznap egy propellert sem törtem, sőt oda sem csaptam a gépet? Amúgy volt egy sokkal, de sokkal durvább menet, de elfelejtettem bekapcsolni a DVR-t.
Az OSD és a többi cucc ott van a videó leírásában. Mellesleg Micro MinimOSD, cca 5-6 dolcsi. -
válasz
syler123 #42234 üzenetére
Ne is add össze. Az a baj, hogy az ember az elején a minőségibb cuccokra sajnálja a pénzt, persze, csak a szarból meg veszel többet, mert a 2000Ft-os páka szar, akkor veszel 5-ért az is szar és ott tartasz, hogy utána megveszed 10-15-ért a minőségit. Pont privibe is ezt írtam dalamarrr-nak, hogy sajnos ebben a hobby-ban az a drága, hogy mindenből legalább 1 tartalék kell legyen és sok kicsi összeadódik.
-
dalamarrr
csendes tag
válasz
syler123 #42224 üzenetére
Elvileg "LOW ESR" kondenzátor kell, JB taglalta egy videóban, hogy nem midegy milyen sorozatszámút veszel bizonyos márkákból. [Ez a videó]
Rendeltem anno BG ról ilyet: [link]
Az akksi betápra forrasztottam, de nem változott semmi, csíkok maradtak.
A VTX egy Eachine TS5828L volt. Ez]
Nem ajánlom senkinek.
Közben rendeltem még kondikat a JB videó segítségével ebayről, illetve BG-ről egy másik VTX-et.Kondik:
VTX:
Ebben van LC filter.
A VTX előbb megjött, mint a kondik, a csíkozás teljesen eltűnt, később azért az esetleges áramtüskék miatt beforrasztottam egy 1000mF-os Panasonicot.
Tökéletesen boldog vagyok ezzel a VTX-szel, már a másodikat fogyasztom, az elsőnek egy crashnél letörött a csatlakozója, ami fel is szakította a nyáklapot, nem tudtam működésre bírni.Ha gondolod, küldök neked egy-egy kondit abból a 3 fajtából, amit rendeltem, hátha megoldja nálad a dolgot...
üdv.
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #41957 üzenetére
A gyorskötöző nagyon is indokolt... Sőt, ahogy látom elég vékonyka, nekem az ilyenek simán elszakadnak eséskor... Nekem a gitupot 3 vastag gyorskötöző fogja, plusz még az egészet lefogja egy kétoldalú tépőzár.
Egy nagyobb eséskor szem szakad így már el, csak a a tartó tok tört ketté -
fape
senior tag
válasz
syler123 #41666 üzenetére
+(#41672) Teréz Atya: Lehet az bármilyen betápra. Igazából a jobb minél közelebb a zaj forrásához, így csökkentve az összes komponensre jutó zajt. Csak az esc mellett a karon nem mindig fér el/szép. Régen gyárilag volt ott kondi, csak mert sírtak vevők h ronda mostanában már nem raknak...
A másik irány, hogy odarakod ahol a szűrés kell, jelen esetben a kamera betápra.Én első körben oda raknám, ahol az aksi kábel a pdb-hez van forrasztva. Ez az első irány vonalas megoldás, csak így nem kell 4 helyre rakni kicsiket, hanem elég egy nagyot.
Bármilyen rossz (pc)tápból tudsz kiszedni. De ha magánban megírod a címed küldök neked postán párat
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
syler123 #41644 üzenetére
Csak a jegyzőkönyv kedvéért: a Q6 az 44-45 gramm. Mire felkötöd van az 50 is. A 40 gramm csak akku nélküli RunCam-mel, vagy Mobius-szal jön össze.
David335:
Egy natúr toy grade kamera 7(Nihui) - 8.5(Syma) gramm, ha FPV-t is tud(XK) akkor 10.5..
A 200-250mm-es 1S toy-grade gépek ennyire vannak kitalálva, már 10-15 grammos többlet is érezhető rajtuk.
Nem véletlen, hogy az első komolyabb szett (V666 - 720p, 150mW) alá már 2S gépet terveztek, pedig az megáll 30 gramm alatt (24 gramm antenna nélkül).
A headlesshez: Márpedig Teréz Atya erre a kérdésre ennél körültekintőbb és előre mutatóbb választ nem is adhatott volna! Headless is bad, m'okay? -
david335
tag
válasz
syler123 #41653 üzenetére
Köszi, videókon láttam, hogy elbírja és nem terheli túl a motort.
MÁS:
Mai repülés során majdnem crash lett a vége.
Levegő közben headless funkció magától kikapcsolt, így irányítatlan lett a gép és fennragadt egy fa tetején........., de leszedtük és karcolás nem látszik rajta.
Utána csak alacsony magasságon a szobában teszteltem. A hiba ugyan az, ha gondolt egyet a gép, menet közben kikapcsolt a headless. Újra kalibráltam mindent, ideig jó volt majd megint elment.Mi lehet a hiba?
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
syler123 #41662 üzenetére
Ilyen akksim van, ehhez elég a board amit linkeltél és nem kell akkor semmi plusz kábel?
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #41657 üzenetére
Micronak biztos jó, de ugye 1 perc rep idő
Hatótáv gondolom csak 50-100m, nem tudsz rá rakni semmilyen hd camot, nekem nem tetszik ahogy mozog, nem elég smooth, bár kinek mi jön be.
Én most az armattan chameleon-tól vagyok kibukva, ez a gép hogy megy basszus hihetettlenLenne felesleges 300$-om...
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #41593 üzenetére
Én úgy állítottam be, hogy:
- háromállású kapcsolóra a mode választót
- felülről lefele: angle/horizon/acro
- ugyanerre a csatornára egy kétállású Air mode opció, ami angle/horizonban off és acroban onÍgy az angle jó arra, hogy a távot bekapcsold, horizon jó LOS-ra és acro jó FPV-re és ott lesz air mode is
-
Vaze
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #41458 üzenetére
Egyelőre a 10 doclsis CCD van bent. Asszem ha a HS1177-re kerül a sor, akkor leflexelem a váz elejét / tetejét.
A PDB-t már szétflexeltem.Amúgy én a váz alját majd megfúrom és oda rögzítem majd a HS1177-et, ha majd arra kerül a sor. De nekem már teljes rebuild van, szóval én azt vágok/fúrok amit akarok. A KGB projecttel meg megvan a stick time, míg a Falcon 180 el nem készül.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #41429 üzenetére
Ee, az i6X-ben már STM32F0 proci van és a kétállású kapcsolók simán többállásíthatók. A sima i6-ban meg szoftveresen le vannak korlátozva a kétállású kapcsolók, a legújabb 10CH FW-ben meg több a bug mint egy bogárgyűjteményben, mert ráizgultak a telemetriára, az meg visszaharapott.
Az i6 jó kis táv, de ha a budget megengedi, akkor Taranis Q7, abba mennek majd hall szenzoros gimbalok.
-
sketchifun
senior tag
válasz
syler123 #41351 üzenetére
Köszi, most hogy ezt megláttam, komolyan megrottyant az agyvizem. Megmentetted valamitől.
Max:
Édesdrágafiam. Te jártál valaha iskolába? És fizika órán? Jó, jártál, ez mégiscsak tiszteletlen. Elnézést. Viszont engedd meg, hogy elmondjam, mi az, amit nem tanultál meg, vagy rosszul emlékszel rá.Wattban a teljesítményét fejezzük ki valaminek. Az elektromos teljesítményt, jól írod, a feszültség, azaz Volt, illetve az áramerősség, azaz Amper szorzata adja meg.
Amikor otthon felkapcsolod a 100 wattos izzót, akkor ~240V feszültséget kapcsolsz rá. Ki tudod számolni, 0,4 ampert fog felvenni. Na de ha a helyére teszel egy 60 wattos izzót, tönkremegy? Ugye hogy nem.
Amikor egy tápegység 120 wattos, akkor nem fogja kinyírni a 60 wattos fogyasztót, csak annyit fog leadni. Arra van igény.
Ugyanígy, ha egy 50 wattos tápra kötöd a 60 wattos fogyasztót, túlterheled a tápot. Jó esetben csak lassabban tölt a töltő, rossz esetben tönkre megy a tápegység.
A led tápegységek továbbá többnyire 12v feszültséget adnak le. A tápegységek 99%-ban fix feszültségűek. Tehát ha az általam ajánlott, 12V-os tápegységre kötöd az iMax B6 minit, az pont 5 ampert fog felvenni, ha töltesz vele valamit.
Nemegész 12mp alatt ki tudtad volna guglizni, ehelyett egyből letámadasz, a saját tudatlanságodat, és lustaságodat alapul véve.
-
maximilian4
addikt
válasz
syler123 #41351 üzenetére
Azért még egy mondat így is kimaradt.
A lényeg az hogy általánosságban ha valaki azt írja hogy 120W-os táp jó, én azt mondom tönkre mehet tőle simán a töltő. Mert az lehet 10V-os meg 20V-os is, vagy bármilyen más érték. Amit kifelejtettél mondat, ott van leírva hogy "töltője válogatja". Azt meg hogy minden "led táp" 12V-os azt nem tudtam, de életemben nem hallottam volna hogy valaki úgy ajánlott volna nekem tápot hogy led táp, ezen meg te ne akadj már fenn."Led tápegység. Szerintem kiváló a célra, 120w 4.000 forint, nem is éri meg külföldről rendelni."
Erre ment a válaszom. Itt a led tápegység zavart be, mivel nem tudtam hogy 12V-ot jelent. Tehát úgy értelmeztem általánosságban egy 120w-os táp jó. Érted már?
-
maximilian4
addikt
válasz
syler123 #41343 üzenetére
Olvasd el mégegyszer a 120W után mit írtam. Szelektív olvasás, értelmezés megy.
A másik meg az hogy nem olvastam olyat hogy 12V-os táp, csak annyit hogy 120W. Erre reagáltam. Mert általánosságban nem jó mindegyik 120 W-os táp. Azt meg hogy "led-táp" nem tudom hány Voltos bocsásd már meg.A 65 Wattos táp pedig úgy jött ide, hogy én írtam, példaként írtam. Hogy annak ellenére hogy 65W, nem lenne jó még a te töltődhöz sem, mert 20 A.
-
maximilian4
addikt
válasz
syler123 #41340 üzenetére
A Voltnak... A wattot a volt és az amper szorzata adja. Szerinted véletlenül van ráírva a töltőkre hogy hány V-tól hány V-ig lehet használni?
b6 mini 11-18 V
Érdekes módon nekem itt a szakik nem ajánlották a 65W-os tápomat, ami 20V-ot ad le. Tehát nagyon nem mindegy a W milyen két szorzatból áll össze és milyen a töltő. A te B6 minidhez sem lenne jó a 20V-ot leadó táp ( ami egyébként 65W).
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #41135 üzenetére
Én beszereztem az Imax B6-ok bekötési rajzait, az alapján majd megpróbálom megjavítani az Eachine Geminit. Az alkatrészek már úton vannak.
Az iSDT-ket még nem "reverse engineer"-elték, meg bonyolultabb jószágok, így nehezebb szerelni. Viszont amikor volt az a baki az első szériás SC-608 háttérvilágításával, akkor maguk raktak ki javítási útmutatót. -
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #41141 üzenetére
A vtx pl úgy van mint ahogy mindenki átalakitotta. Az antenna is jobb mint a simán. A vázat alul nem látom. A távtartókat is úgy cserélték, ahogy sokan.
Nem akarom elszolni magam, de nekem másfél év alatt egy esc sem füstölt el.
Itt rohad rám a falcon csere escje is, mer vettem anno. Tudom van aki szenved vele.
Ja, még motorom se krepalt be. Én csak a vtx-el szenvedek sokat, semmi más nem romlott, füstölt el még.
Nekem a legnagyobb kérdés hogy a cam milyen benne, mert ha megint valami uber sz@rt raktak bele, akkor nem éri meg.
Viszont abból kiindulva hogy minden részt upgradeltek + ellestek hogy miket moddoltak az emberek rajta, remélhető hogy ezt a részt is rendben rakták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest