- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
dalamarrr #44384 üzenetére
Nem tudtam, köszi, lopom a linket!
Meg is említettelek a FB Falamon. -
molnigee
aktív tag
válasz
dalamarrr #43848 üzenetére
Az FT48X az focxeer termék?
Valahogy mindig azt hiszem az F mge az X miatt de gondolom.
Inkább maradok a Foxeernál, mástól is jókat hallottam róla, és az 5300 - kupon nem rossz ár.
Igazából 2 aomqy antennám van rp-sma amikben bízok, meg egy pár hulladék még, illetve az ev800d-hez meg 2 SMA-s, de az úgyis szemcsin van csak. Veszek átalakítót azt jóvanazúgyNem is osztottam még meg a törés előtti vidimet, egy power loop gyakorlás
Olyan nehéz belőni hogy jól jöjjön össze... -
molnigee
aktív tag
válasz
dalamarrr #43840 üzenetére
A wizard is túlélt már ennél nagyobb esést is, pl 40 méterről disarm, fában totál szemből jó tempóval, stbstb.
Szerintem egyszerűen a becsapódási szög ami számít, ha arra a pontra mutat az erővonal akkor törik és kész.
Pedig ez már a 4mm-es alsó lap, tehát igencsak nem vékony.
Az előző képen látható törés az brutál esés volt, nagyon magasan elment a videó jel és disarmoltam. Ott nem lepődtem meg, most viszont igen, főleg hogy ez a vastagabb 4milis ugye...
De ma reborn
Jöhetnek ajánlatok vázra és vtx-re
Foxeer tm25-öt néztem ki, csak az zavar SMA csatis, az összes antennám RP-SMA... -
syler123
veterán
válasz
dalamarrr #43796 üzenetére
Nagyon baba helyszínt találtál, jó lett a videó is
(Blokkosodás látom nálad is van, van erre elvileg valami youtube-os videó feltöltő trükk, hogy átkonvertálod valami más formátumba, bitrate-ara és utána töltöd fel, akkor nem romlik annyit a minőség, erre próbálok én is rájönni.)
-
kimista
aktív tag
válasz
dalamarrr #43340 üzenetére
nekem egyik ilyen sincsen.
a csíkozódás az antenna hibája. vevőn/adón milyen antenna van? rhcp? lhcp? dipole vagy malna, esetleg lapos? divesrity váltst észre sem veheted, úgy vált.
vtx milyen? tápja milyen? kamera milyen? tápja milyen? az fpv jel rengeteg dolgoból áll össze, az én konfigomban az eachine szemüveg a leggyengébb "név", és nincs is semmi bajom vele. nincsenek csíkok, se fekete villódzás, se semmi, tökéletes képem van sokszáz méterig. -
molnigee
aktív tag
válasz
dalamarrr #42492 üzenetére
Igen az van, amúgy most teljesen ellent mondok majd magamnak, mert JB pont egy nem régi videójában mondja hogy milyen rossz is ez a felfogatás, bár ő is úgy mondja, hogy ha versenyzel, ilyen 100m távban teljesen jó, de amúgy rémes megoldás, és mutatja ő hogy rakja az antennát.
-
fape
senior tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
dalamarrr #42332 üzenetére
nem nagyon lesz úgy jó, mert pont tőled elfelé lesz jó a jel és amikor visszafordulsz akkor dobja majd el.
Felülre rakj két gyorskötözőt és arra fel tudod zsugorozni, az a tuti, többen jártak már így pórul, ahogy neked van most fent. így gondolom, nekem is így tökély -
-
fape
senior tag
válasz
dalamarrr #42287 üzenetére
Fúj a szél, rendesen, de az inkább engem zavar mint a gépet. Repültem már ilyenkor is, kicsit több a jello.
Jól néz ki a gép.
Plusz egy javaslat: Elsőre én is így, hosszú kábelkötegelőhöz fogadtam rá az rx antennát. Kb a második esésnél el is vágta a propi... Inkább fordítva rakd fel a kötegelőt (belső luknál legyen a nagyobbik/vastagabbig vége) és legyen sokkal de sokkal rövidebb. Annyira hogy ne tud kézzel bele hajtani a propiba. Elsőre elég lehet csak a rövidítés is. -
Baku
aktív tag
válasz
dalamarrr #42292 üzenetére
Nem ledegeadáló felhanggal írtam, jól és ügyesen repülsz, nincs vele semmi baj, az én gyomrom gyenge. Sosem lesz racerem, de ha az én egyszerű komótosan repülő gépeimmel odajutok egyszer, hogy szemüveggel FPV-zek, tutira nem fogom megúszni egy kiadós "színes ásítás" nélkül....
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
dalamarrr #42229 üzenetére
Nekem van
TS5828STS5823S és semmi bajom vele.
A csíkok nem vízszintesek és fehérek? Ha igen, azon semmi kondi nem segít, mert amikor az antenna közepe valamiért megtörik, dettó ugyanezt produkálja. Vagy pl. amikor nekem 70-el földbe állt a KGB project, akkor bizony lepörcent az antennához vezető forraszpont a VTX felső nyák-jából. A magasfrekis jel átmászik a levegőhézagon, de amikor bekapcsolom a motorokat, jön a csíkozás. Ez helyére ment aTS5828STS5823S és semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest