- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62594 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62591 üzenetére
Szerintem oda jobb egy vákuumozott canopy.
Egyébként egy modellre van szükség, amit ki lehet nyomtatni. -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62524 üzenetére
ott vagy benne a sürejében.... csak olvass vissza!
[link]
neha neha ra lehet keresni a koddal "28RC" pont mi az aktualis kinalat!
mostmar szanom banom hogy nem vettem a 1102-es mocibol 20-at! nem csak 10! -
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62510 üzenetére
28RC koddal 3500ft 2db! [link]
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #62510 üzenetére
nyugodtan rendeljél kinabol mire megérkezik pont kelleni fog!
ez a gép tetején a butorok kozt.... sajna fogyoeszkoz! [link] -
sketchifun
senior tag
válasz
Markizmark #62508 üzenetére
Vannak jó dolgok néha, bár az esetek többségében vagy drágább a Banggoodos árnál, vagy agyonhasznált termékről van szó. Btw, ésszel.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Markizmark #62502 üzenetére
Facebook csoportban is hírdette az eladó.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Markizmark #62500 üzenetére
DRH Adok veszek?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62498 üzenetére
Ha nincs lehet forrasztani. Viszont jobban jársz E011 helyett a H67-tel és a BWhoop-pal.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #62496 üzenetére
Nehéz neki. Emlékeim szerint a csatlakozó ugyanaz. JST PH 2.0
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Markizmark #62470 üzenetére
A napokban fogom az EV800-at kicsit moddolni, belekötök egy DVR egységet, így lényegében nekem is EV800D lesz
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Markizmark #62468 üzenetére
Jó lesz az
Nekem kb. ugyanez a drónom van más névvel, amire rátettem egy micro kamerát (az e010c-n már alapból rajta van, ha jól tudom). Szokni kell a fürgeségét, de jó móka
-
twine
veterán
válasz
Markizmark #59503 üzenetére
"Ancsa"-val kapcsolatban, én túloztam is kicsit, a 70m-el, mert nem akartam hogy "belém kössön valaki",,mert szerintem valójában cca. 30-40m környékén repül miközben szórja róla a "gyíkember a chemtrailt"
mindezt ugye sűrű sorokban oda vissza repülve...
30-40m onnan jön, hogy tapasztalatom szerint, legalábbis a környékünkön a legmagasabb lombok is véget érnek 25m-en...A repcsi pedig "közvetlenül" a lomb felett repül....
Gyönyörű látvány....<3
Cikkeztek is erről egyszer, mert egy ijedt lakó a panelházak "között" (nyilván fölött) kamerázta a szunyogírtót, és fel voltak háborodva milyen alacsonyan közlekedik...
A panel is cca 30m....Szóval brutál alacsonyan szórja az áldást...
(#59511) Teréz Atya:
30-40m még alacsonyabban van
A "tyúkeszű" kivitelezők pedig felhívják a figyelmet erre! Én épp azt akartam kihozni a történetből, hogy én voltam a f@sz....Az előző témát a modi kérése alapján be is fejeztem..én a magasságok miatt írtam,,mert jelentkeznék (#59503) vebbful kvízjátékára...a fent említett magassági tapasztalatok alapján, én 70-80m körülire tippelném a két képet..előbbi inkább a magasabb felé....
Tudjuk a magasságot? lesz vége a játéknak? vagy csak tippelgetünk, megoldás nélkül?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Markizmark #59525 üzenetére
Erre pont nem is oly régen volt egy példa.
Berepült az autójával a buszmegállóba, vagy valami ilyesmi, és halott is maradt munkája után!
Ja, nem volt jogsija, mert bevonták?! Ja, be is volt kábitózva Mr. M. Richárd...
Mi lett vége az ügynek?
Szerinted őt bánthatnád, ha családod állt volna a megállóban?! Dehogy! Sőt, nem is bánthatod, mivel feljelent önbíráskodásért, garázdaságért, meg a fene tudja még mit lehet ráhúzni az emberre!
Sajnos neked kell több tanúval bizonyítanod az igazad, de bántalmazni nem bántalmazhatod, max elvesztetted a családod, és magad is olyan bajba keverte, hogy az életben nem kapsz képesítésedhez munkát, és még jól meghurcolnak, vagyis középpontba kerülsz, és egy olyan bűnbandával szemben... Jobb, ha akkor végzi ki magát az ember.szerk:
(#59530) AMDaZERG_1
eszembe jutott! "Ilyenekkel kukkolják a nőket!" és ezt úgy, erről hitelt érdemlően meggyőződve mondták.
Mellesleg visszakérdezhettem volna, hogy most ez rágalmazás? (lent volt a gép, épp valamilyen nyavalyája miatt próbálgattam)
Ezt többször is hallottam. Tudnák, hogy teljesen alkalmatlan arra a "célra"... -
atus72
őstag
válasz
Azt például tudtad hogy a kisgyerek amikor hobbi sárkánnyal játszanak a majálison akkor a többi ott lévő, szórakozni vágyó ember potenciálisan ki van téve annak a veszélynek, hogy egy hirtelen széllökés miatt a föld felé repül nagy sebességgel a kis sárkány aminek elég hegyes tud lenni az eleje és ahhoz pont elég
hogy kiverje a szemed? Akkor ez is egy felelőtlen viselkedés, tiltsuk be a sárkányozást! stb. stb...
A felszínt kapargatjuk egy olyan témában ami sokkal messzebbre vezet. -
usergefi
kezdő
válasz
9.8 m/s lesz az, persze ettől nem jobb a helyzet
-
tvamos
nagyúr
válasz
Markizmark #59516 üzenetére
Ha autóval szabályt szegek akkor azt sem verik szét a jardok.
Addig jó... De van, ahol már elkobozhatják, és ha baja lesz, mehetsz reklamálni a sóhivatalba. -
kriszbon
őstag
válasz
Őőő... talán 100m környéke lehet.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Markizmark #59506 üzenetére
"akinek meg volt engedélye az nem mert felszállni"
Na ez se normális! -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #59506 üzenetére
Ilyen helyen sztem ne is szálljon fel senki. Nem az engedély miatt marad a levegőben... Emberek fölé repülni baromság.
-
atus72
őstag
válasz
"Le is szedte a TEK mint a sz@r"
A TEK a hazai rendvédelem szégyene/bohóca.
Gondolom a műsorra kilátogató minden egyes embert egyenként megmotoztak/átvilágítottak, ja nem...
A TEK-nél egy a lényeg, a parasztvakítás a műsor, a keménykedés, no limit van náluk büdzsére így mindent el kell követni hogy fókuszba kerüljenek, igaz néha egymást lövik le -
Jackal2
senior tag
válasz
Markizmark #59147 üzenetére
Ezt írja a gyári leírás róla:
"Csatos zármegoldású, strapabíró fém láda. Eredetileg lőszeres ládaként funkcionált, felhasználhatóságának lehetőségei azonban igen gazdagok. 25,5 cm magasságú 44 cm szélességű illetve 15 cm-es mélységű tároló box, amely kiválóan alkalmas szerszámok, csavarok, kiegészítők tárolására, de akár egyedi dekorációs célokat is szolgálhat."
(#59149) Geller72: sajna ez nem csak paranoia, nem egy ilyen esetről tudok ismerőseim körében. És én tárolok némi mAh-t egy helyen...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58999 üzenetére
Tekercs duda.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58987 üzenetére
Blheli motor nyávogó?
-
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #58837 üzenetére
Jó volt ez! 👍
Szép tiszta a képed. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #58837 üzenetére
Innen már egyenes az út egy racer gép felé xD
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #58828 üzenetére
Azért az nem lesz hideg... Én megoldanam valahogy hogy érje szellő
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58675 üzenetére
Én érkezni fogok, de attól még megcsinálhatod a vidit és megreklamálhatod a dolgot.
. Tehát nálam lesz egy drón, kammal és a szemüveg. Ez elég arra, hogy kiderítsük, mi a szar. Lehet, hogy VTX-et is viszek és akkor full lefedjük a hibát. Mert lehet szar akár két dolog is. Jicsinékkel jártam már így.
.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #58677 üzenetére
Panasz.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #58675 üzenetére
Utolsó sírás, eskü.
Na kotta ugyanez a kép jelenik meg nekem is:https://youtu.be/n514I9E0V30
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58673 üzenetére
Felesleges ezt ennyire túlgondolni. Ezt megreklamálod, veszel EU raktárból egy hasonlót, happy ending.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #58671 üzenetére
Kipróbáltam. A kamera kapta a tápot a dróntól, de a sárga videó jel vezetéket egy RCA kábel magjára kötöttem, nem a VTX-be. Az RCA kábel pedig ment a szemüveg Video IN lyukába. Semmi kép...
Nem értem mi lehet, mindent névleges feszültségen kötöttem be, 7-24V és 5-15V-t bírnak, a gépen 7.4-8.4V között van minden.
Ettől függetlenül a kamera valószínűleg szar.
Ha a kamera vezetéke a VTX-ra van kötve akkor csíkos fos képet ad, h azt a vezetéket szét húzom akkor fix fekete kép jön. A hang tiszta.
Feladom egyelőre. -
kriszbon
őstag
válasz
Markizmark #58663 üzenetére
Várjál csak, a szemüveg menüjében nincs véletlen olyan állítási lehetőség hogy PAL/NTSC/AUTO?
Csak mert a Vision szemüvegnél van ilyen opció, és nagyon nem mindegy mire van állítva, mert Auton van hogy színes vagy fekete fehér, NTSC-n meg csak ugrál vibrál a kép, néha látni csak valamit, vagy semmit, hiába találja meg a csatornát.
Mikor Átállítom PAL módba amiben a kamera van, mindjárt szép képet kapok.Csak egy ötlet volt, hogy ott is érdemes esetleg körülnézni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58663 üzenetére
2S-re volt specifikálva az AIO kamera és megsült 7,5V-on.
Nem, a szomszéd Mari nénié!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58645 üzenetére
"1-2-szer volt valami ami szép volt de mindig elhalványodott és eltűnt."
Ilyen akkor volt, amikor megsült a kamera regulátora.Rossz PAL / NTSC választásnál néha bejön a kép, de fekete-fehérben, és gyakran ugrál vagy úszik, satöbbi.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #58655 üzenetére
Fejlemény:
A hangot tökéletesen tisztán közvetíti a VTX a saját mikrofonjáról.
Direktben adok tápot a kamerának, a test közös, összesípol. Ha lehúzom a sárga csatit akkor a zsizsik helyett full sötét lesz a szemcó.Így akkor a szemüveg és VTX hiba ki van szűrve?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #58645 üzenetére
antenna nélkül nem volt indítva vtx ugye?
-
kriszbon
őstag
válasz
Markizmark #58646 üzenetére
Ami [itt] a táblázat alatt van írva, azt nem tudom pontosan mire vonatkozhat(csak guglival fordítottam).
Nekem van 2db ilyen kamerám, de nem volt vele gond, elsőre mentek.Esetleg próba ezt ha van értelme.
"Video Mode:AHD-H/TVI/CVI/CVBS
FPV use CVBS only, you can long press the button to left bottom to switch modes, long press right bottom for configaration, and press middle to submit." -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #58625 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, mikor leégett a vtx egy aio-n.
Meg az összes Eachine aio-nál fordítva van bekötve a drót a csatiba. Szóval könnyen lehet, hogy máshol is hasonlóan járnak el.(#58627) Geller72: Lehet igazad van, de egy puncsnál tök mindegy mit állítasz be. Ott csak a lóerő, meg a súly számít. Ugyanez igaz arra is, ha zuhanásból meg akarod fogni a gépet. Szvsz.
A 80/160c pedig nem kamu, arányaiban nézve a többi akkuhoz képest. De megcáfolhatja, aki le tudja mérni.(#58641) Peaceliker: Azon gondolkodtam is, hogy megveszem.
Majd csináljatok már egy-egy videót, hogy mennyire mennek a whoopjaitok. Ha már előben nem láthatom.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58638 üzenetére
PAL / NTSC rendben?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58638 üzenetére
Egy hét múlva megyek haza, következő héten hétfőn, másodikán kell mennem Pécsre. Egy AIO kamot tudok neked vinni kölcsönbe, ha addig nem tudsz kitalálni valamit.
Ha ez neked megfelel. Vagy egy drónt is, akkuval, azt ott helyben le is tudjuk tesztelni, hogy a szemüveg jó e. És ha elhozod a drónt, elviszem a Fatsharkot, és akkor a drónt is meg tudjuk nézni, hogy a VTX jó e.
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58635 üzenetére
Alapból ez lenne... de jicsinéknél megeshet bármi..
Akkor fordítsuk meg a dolgot. Nincs otthon másik, esetleg AIO kamod?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58633 üzenetére
Más: Nem te kérdezted minap, hogy milyen - nagyobb - akkut lehet belerakni a B3-ba?
Ha még mindig aktuális a kérdés: -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #58630 üzenetére
Adó kamera össze kötés is lehet kaki. Gnd gondolom közös
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58630 üzenetére
Jó lenne mással is megnézni, nem csak a EV800D-al...
-
Geller72
veterán
válasz
Rámértél a csatira? Megkapja a kamera az 5V-ot? Elvileg 5-15V kellene neki, de valszeg nem baj, ha nem alulról nyalja az ötöt..
Viszont a TX801:"Working Voltage : 7-24V"
Ha a "transmitting powert" leveszed 25mw-ra, akkor is ez van?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Mennyi fesz?
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58602 üzenetére
Én az ki is dobtam eleve. Még az elején. Viheted onnan is sztem. de van dedikált kamera slot, azt hiszem pont az, ami szabadon van.. már nem emlékszem annyira pontosan a boardra..
. De ha jól rémlik pl a B6-nál is ugyanoda megy a gyári FPV kam is. Meg ennél is.
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58600 üzenetére
..gondolom, az AIO kamnak..
-
Geller72
veterán
válasz
Markizmark #58594 üzenetére
Ha ez a Bugs 3 bele (nagyon úgy néz ki) akkor az sztem JST 1.25 és mehet az 550 simán.
-
atus72
őstag
válasz
Markizmark #58591 üzenetére
A csatlakozó két szomszédos érintkezője közti távolság mekkora?
-
atus72
őstag
válasz
Markizmark #58583 üzenetére
A képről nem tudom megállapítani hogy milyen raszterű a csatlakozó, de ha például 1.25-es az is bír 1A-t bőven. Nézegess csatlakozó adatlapot és ott megtalálod az infót. Azt viszont vedd figyelembe, hogy
ez a csatlakozóra vontakozik, nem a kábelre!
Ez pl egy 1.25mm-es csatlakozó adatlapja:
[link] -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58589 üzenetére
Hát, a 600mW-os FPV adóknak is madzag vékonyságú a vezetéke, és azok 2S-en már leadják a max. teljesítményt, azaz kb. 7,4V-on. Ha nem vagy benne biztos, forrasz rá egy szervó vezetéket, az 1-2A-t röhögve elbír.
BTW mekkora JST dugasz az? 1 - 1,25 - 1,5mm? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #58583 üzenetére
Fel, max elolvad.
-
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #58551 üzenetére
A szemüveg meg az adó nagyon jó cuccok,a kamerát nem ismerem személyesen,mint amazokat.
Elég gyorsan megérkeztek,grat hozzá. -
ryke1
tag
válasz
Markizmark #58039 üzenetére
Ebben van Mini-SD kartyahely
szerk.: ja es FPV
-
Rico45
őstag
válasz
Markizmark #58039 üzenetére
Igen! Ezen filózok én is.
Az a baj,hogy ami rögzítene kártyára azok drágábbak.Köszi a válaszokat!
-
Rico45
őstag
válasz
Markizmark #58035 üzenetére
Magasból videókat,fotókat készíteni.Kertet videózni nyugisan.Semmi nagy sebesség :-)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57977 üzenetére
Üdv a lejtőn.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Markizmark #57935 üzenetére
azzal együtt is megvagy 10 alatt cserébe lesz egy király töltőd.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Markizmark #57922 üzenetére
eredeti skyrc b6 kb 7-8 rugó, az alá szerintem nem érdemes adni.
-
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #57922 üzenetére
Szerintem nézz inkább egy normális töltőt,ne kínlódj ilyen kacatokkal...
Ez minden,csak nem balansz-töltő...Ilyeneket szoktak az rtf gépekhez adni.Annyit is érnek. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #57824 üzenetére
No, akkor Qadcopter101 megtanít rá, hogy kell drónt vezetni, hogy már nem látod az elejét.
-
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #57785 üzenetére
Nekem is az(sajnos szerintem itt mindannyiunknak),de ha tartósan fogod művelni ezt a hobbit akkor ez nem tétel. ☺
Csak erre céloztam a hsz-emmel. ☺ -
ezoltan
tag
válasz
Markizmark #57782 üzenetére
...nem akarom kedved szegni,de ez még nem is számít nagy kiadásnak.
Előbbi egy remek kombó,jó választás.Stabil jeled lesz majd,amit egy jó vtx/vrx antenna-párral tovább fokozhatsz.
-
kriszbon
őstag
válasz
Markizmark #57774 üzenetére
Sajnos én ezeket nem ismerem, nekem [ennek] az első kiadása van, amiben szintén van DVR felvevő, és 16:9 aránynál a felvétel mérete 1440x1080.
Amit te néztél Diversity szemüveget, annál nem tudom hogy állítható vagy sem a képarány, de a leírásban elég gyökér felbontást ír 720x576.
Kényelem szempontból sem tudok rá mit mondani, majd talán jön valaki akinek van olyan.Ja igen, nekem is van ami nem Diversity, de repülni mindig azzal szoktam ami az, mert az antennák is tudnak vackok lenni ami a gépre kerül, így legalább a vevőn legyen 2db hogy biztosabb legyen a vétel.
(#57775) Peaceliker: azért az 500m távolsághoz egy antennával igen el kell találni hogy milyenek is legyenek, persze nem lehetetlen a [600m] sem egy antennával és 250mW-os adóval.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57774 üzenetére
500m ha mező fölött vagy akkor nem para. Ha bármi van a közelben /útban akkor igen. Én Igazából azt mondanám hogy diversity ÉS 600 mw de meginkabb hangolt antenna. Diversity esetén megy egyik legyen irányított
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57761 üzenetére
Nem lenne jobb súly miatt egy 200mw os aio kamera? 5g vs 30
Bár nemtom azt a gépet ez mennyire érdekli, ha semennyire akkor jó lehet(#57767) SpydeR3412
Gb... Pfejj... /földre köp/ xD
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57765 üzenetére
Long range FPV-ben nem vagyok otthon.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57763 üzenetére
A headless mód minden csak nem segítség.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Markizmark #57761 üzenetére
Magasságtartós, ráadásul nagy drón szerintem alapból nem jó FPV alap, de kinek mi.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Markizmark #57700 üzenetére
Annyira megijedtem, mikor láttam, hogy nincs rajta a csati szagolgattam is rendesen
Szerencsére nem sült meg semmi. Rádugtam a csatit (antennát) és minden tökéletessé vált.(#57698) Peaceliker
SKYzone már nagyon megszoktam. Nekem meg ez a pont tökéletesFéltem, hogy a doboz mégis csak übereli, de nem. (nem maradhat le: az a fránya DVR...
) De védelmére szóljon, hogy gép kereséséhez tökéletes az a minőség. Amúgy meg kicsi gépemben, és nagyban is ott a Split
-
Baku
aktív tag
válasz
Markizmark #57653 üzenetére
A másik járható út, hogy veszel egy UBEC nvezetű izét, amit kozbeiktatsz a 8v - os áramforrás, és a kamera közé, és akkor barmelyik 3-5V közötti kamerát megveheted hozzá .....
-
vandor01
senior tag
válasz
Markizmark #57653 üzenetére
pl ezt lehet king kong Q100 [link]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Markizmark #57639 üzenetére
Viszont van még a Priority Direct Mail. Ez elvileg nem vám mentes, de úgy csinálják vele, hogy Hollandiába küldik a cuccot és ott kap egy új tn-t. Nekem eddig minden átjött vele.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57635 üzenetére
Van vmi EU direct vagy milyen nevű posta. Az elvileg az ami nekünk kell. Nem mindig éri meg mondjuk, de sokszor igen. Általában ez nem túl olcsó posta de én ki szoktam fizetni és akkor se para sem 1 hónap vám ügyintézés
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57633 üzenetére
Van már okos posta bg ről is
-
Jagi
tag
válasz
Markizmark #57626 üzenetére
https://mysku.ru/blog/china-stores/56682.html
Google fordító segít
Nincs benne diversity, hiába írják, csak kamu antenna csatlakozó.
Ennyiért nem szoktak diversity funkció belerakni. -
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57626 üzenetére
Jaaa hogy úgy. Akkor ok. De az tuti hogy ilyen kis felbontású cucc jó lesz? Ev800 sztem akkor jobb választás, ez hiába diversity s
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Markizmark #57621 üzenetére
Asszem én találtam rá Gearbest-en, hogy sokkal olcsóbb a 800D. Aztán kiderült h valami ultragagyi TN-film displayt kapott az Eachine verzióhoz képest, így a bal szemed sötétebbnek látja a képet mint a jobb.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57623 üzenetére
Itt a fórumon volt kiértekezve, próbálj keresni rá
-
Peaceliker
addikt
válasz
Markizmark #57621 üzenetére
Ebben javították a kijelző malőrt?
-
Baku
aktív tag
válasz
Markizmark #57616 üzenetére
Felesleges pénzkidobás (és súly) a két kamera, egy izmos vtx az sjcam - ra csatlakoztatva egy pagoda antennával sokkal praktikusabb megoldás (szerintem ...)
Nincs mit, szívesen!
-
Baku
aktív tag
válasz
Markizmark #57609 üzenetére
A wifis képtovábbítás nem alkalmas FPV repülésre (elsősorban pontosan a tetemes késés miatt, másodsorban a szűk hatótáv miatt), arra az elérhető 5.8Ghz az ajánlott valóban.
Ezt a drasztikus táv hatótáv csökkenést viszont nem értem.
Mi köze lehet a wifi kamerának a távirányító hatótávjához??Ja, és jut eszembe ha csak egy vtx-et veszel, akkor az Sjcam képét rá tudod küldeni egy spec. kábelen, és jobban jársz mint a Bugs gyári kamerájával. Persze ahhoz illik már egy pagoda antennát is felbiggyeszteni a bogárra ....
És isten hozott a "never ending story" (rendelek, várok és szerelek forever) klubban ..... -
Baku
aktív tag
válasz
Markizmark #57409 üzenetére
Túl olcsó a gép .....
De meg fogod látni.... -
Baku
aktív tag
válasz
Markizmark #57403 üzenetére
Az sosem árt .... Egy akksi nem akksi, de még 2 sem....
A dolce vita ott kezdődik, amikor az első újra feltöltött, mire az utolsót kirepülöd....
Tehát olyan 6 db körül ..... -
Allien
veterán
válasz
Markizmark #57380 üzenetére
A telo szoba játék (de tééényleg)... Kefés motor, ami kevésbé alkalmas szeles helyre. Van 1-2 előnye a telónak, de ez inkább kimerül abban, hogy szállj le a tenyerembe. Woá... A Bugs 3 egy fapados cucc, ez igaz.De, erre még rakhatsz fpv kamerát, és az se zavarja, ha egy kicsit feljebb mész, mint 10 méter, a telóval meg ugye van egy korlátod, amit persze, hekkelhető, ami milyen frankó már...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57392 üzenetére
Én meg a Whoop-ra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57380 üzenetére
Látatlanban is ki merem jelenteni, hogy szoftveroldalon sehol sincs a bugs a tello-hoz képest.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57369 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a fotózás mellett lehetett volna cél egy FPV gép is.
Fotós gépekhez nem értek, de többen dicsérték a Tello-t, persze mindent a helyén kell kezelni. -
Saccco
nagyúr
válasz
Markizmark #57367 üzenetére
Mire akarod használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged