- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
FireKeeper #57936 üzenetére
Ez is csak egyszerre egy darab 2S akkut tud tölteni ugye? A csatlakozóin úgy látom. Van értelme egy osztó kábellel mondjuk egyszerre 3-at tölteni?
-
Markizmark
addikt
válasz
FireKeeper #57924 üzenetére
Az a bajom ezzel, hogy nem 230as, ehhez még kell táp is.
-
kriszbon
őstag
válasz
FireKeeper #57557 üzenetére
Nekem mindegyik vezérlőmnél Multishot van beállítva, amúgy sem veszem észre hogy mire van állítva, mert szinte nem is repkedek velük.
Az egy vagy két alkalomra meg tökmindegy mire van állítva, főleg hogy nem Acrozom.Az Illuminati32 FC esetén, meg sem néztem hogy méri vagy sem a feszt meg az A-t, mert nincs OSD rendesen bekötve.
Amúgy ilyesmi az enyém. -
Peaceliker
addikt
válasz
FireKeeper #57559 üzenetére
Nekem 32bit esc olyan 7a ig semmit nem mér, az 1200-1300 közötti gáz állás
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #57557 üzenetére
Az FC-n kéne hogy legyen "curr" jelölésű forrpont, csatlakozó vagy valami ilyesmi. Omnibuson válthatsz ESC telemetria és current sensing közt egy forrponttal. Soros port nem jó, mert ehhez egy dedikált ADC kell. Ha nincs dedikált curr pont, lehet faragni, de én azt nézném meg először h mi a tökért nem mér az FC áramot.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #57542 üzenetére
Hát akkor ez túltárgyalva, egyértelmű szakadás.
@syler123 - pont ezaz. Ha csak tologatod a gépet, akkor soha nem fog tönkremenni a moci. A Falcon 180-on a motorok egy évig bírták, aztán amikor elkezdtem acro-zni...
Idén elfogyott már egy szett Echine MT2204, pedig a Frog-hoz képest alig használom.
Vagy ott van a Racer 130. Kis potty, a motor már nem is gyári formájú, a Babyhawk-kal meg az idén már felszántottam a fél parkot, aztán mégsem akarnak kipurcanni a mocik.
Persze a legdurvábbak a titán tengelyes, repülőgép alu harangos motorok, pl. BrotherHobby Returner R5, de annak darabja 25 dolcsi! -
Peaceliker
addikt
válasz
FireKeeper #57534 üzenetére
Tuti eredeti? Még nem láttam /hallottam hibásan érkezett rs2205 ről.
Mi a hiba tünete amúgy?Olyan igazából nem nagyon van hogy két alkatrész ne működne egymással
(#57537) SpydeR3412
Egy 10es pakkot terveztem venni hogy legyen ha szét hullik
1.25 mihez is kell? Mocihoz adnak anyát elvileg szal arra nem lesz gondom. Amúgy ezekre mennyire jellemző az, mint az alja balance csatikra, hogy kihúzódik a foglalatból a tüske?
(#57538) AMDaZERG_1
FC korrigál mindent, kérdés csak hogy milyen ügyesen sikerül neki. Bár én kb csak hasonló motorokat tennék fel, méret kv
(#57539) syler123
Ezt a lezúzást úgy mondod, mintha bárki direkt csinálná
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #57534 üzenetére
Most milyen Emax szar? Mert az gyárt motortól kezdve felfújható kínain át midnent.
A poszt maradékából arra tippelek h a 2300kV moci az.De mi szar? Az RS2205S-ig az Emax-nál szerettek gagyibb (Részerszarhoz képest űrtechnológia) csapágyat használni. A copy-k gyengébb aluból vannak, de ezt átlagember csak törés után konstatálhatja. Jobb csapágy kb. 1-2 dolcsi darabja, szal 2-4 dolcsiból javítható. Ha a harang, mágnes tekercselés szar, instant refund!!!!
Az FC pont elég jó párosítás az vázhoz (öreg, de gagyi) a többi kb. midrange. Ha nem csal az emlékezetem, akkor az Airbot tervezte, amelyik cégnek csak öt revízió kellett egy használható Omnibushoz.
Van Nazem, Omnibusom, tudom miről beszélek. Én is voltam fiatal (fél éve) és kellett a pénz (ahogy most is)Amúgy meg, ha nem versenyzel, nem tök mindegy, hogy milyen cuccokból rakod össze a gépet? Erről egy régi vicc jut az eszembe:
Fószer bemegy a kuplerájba, lerántja a nadrágját, és a két centis micsodáját mutogatva kérdi a Madame-ot, hogy mit tudna ajánlani.
- Jóember, kit akar ezzel kielégíteni?
- Hogyhogy kit, hát magam?Hát nem ez a hobby alapja? Hát nem azért csináljuk, hogy NEKÜNK JÓ LEGYEN?
Ha meg arra vonatkozott kérdés h mennyire ütik egymást a komponensek? Fresstyle-ra jobb a nehezebb, szebb íveket lehet vele húzni. A Naze32-re nincs mentség. ESC kb. oké lesz. Motor, kb. ok.
Egyedül a régi ESC-ek szeretik bekapcsolt damped light mellett túlmelegíteni a mocikat. Mivel nem sok assembley guru foglalkozik kvadokkal, fingunk sincs, h mirét. H az ESC támogatja a Multishot-ot, akkor nincs para. -
Peaceliker
addikt
válasz
FireKeeper #57362 üzenetére
Aztán lehet nem is kell sm.
Más :
Kinek melyik 11xx motor vált be mint nyüstölhető?
-
Peaceliker
addikt
válasz
FireKeeper #57351 üzenetére
Ha softmount olsz akkor mondhatni kötelező. Ha meg próba van akkor inkább sf ot hagyd ki mint menetrögzítőt szvsz. Amúgy én csak fc t softmount olok, azt is csak néha. Jah menetrögzítőről annyit hogy oldhatót vegyél (mert van permanens is belőle) és ne kend agyon mert akkor előbb adja fel a csavar feje kint a cucc. Ha nehezen indul akkor előtte pákát bele kell nyomni csavar fejébe az segít, mert hőre old
-
Baku
aktív tag
válasz
FireKeeper #57347 üzenetére
Oldható, csak nehezen indul meg. (Ez a lényegei) Nem ragasztó, hanem egy híg gyurma szerű kulimász. Loctite - ban van többféle is. Modellboltban olyat adnak, ami erre ideális.
Nélküle előbb - utóbb kicsavarodik a csavar és elveszíted ...(rosszabb esetben lehet, hogy a gépet is....) -
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #57345 üzenetére
Pozsonyban, Petržalkán tudok.
Ha máshol nem találsz, menj be egy vasedénybe, és vegyél szilikon gyúródeszkát. A szilikonos alátétek motorokra cca 1-2mm-esek.
Mindenképpen vegyél csavarrögzítőt. -
Saccco
nagyúr
válasz
FireKeeper #57215 üzenetére
BL-nek mindegy, csak a menet lesz fordítva.
-
Peaceliker
addikt
válasz
FireKeeper #56325 üzenetére
Motorról van pár kép a neten. De azt már csak eloben lehet, akkor meg már mindegy
-
varadigabor
senior tag
válasz
FireKeeper #56310 üzenetére
20A bőven elég, Emax rs2205 2300 kv mocin is az volt bírta az 5048-as propot is.
(#56311) Ekocsi Lehet tudsz venni használtan valami olcsó esc-t, lehet újjat is tudok adni ha rám írsz. -
Ekocsi
csendes tag
válasz
FireKeeper #56310 üzenetére
2 perc lebegés után,5030 as poppal?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #56130 üzenetére
na közben megnéztem az összes IC-t, úgy látszik ezen csak 6DOF accel+gyro van meg barométer. feelsbadman. bár legalább olcsó volt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #17007 üzenetére
nahát, felraktam este, mire felkeltem, bezöldült, akkor lehet tényleg csak a balanszolással vacakolt ennyit. 12,35V-os a telep fesz, erre már azt mondom ok.
ma vagy holnap kisütöm névleges érték köré, megnézzük mennyi kakaó van benne, meg amúgy is azt olvastam nem jó feltöltve tárolni. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #16971 üzenetére
Akkor valszeg epp a balanszolassal molyolt a toltes vegen. A balance csatin tudsz ramerni az egyes cellakra. Vigyazz, ne zard rovidre veletlenul.
Amugy ami ZOP Power van nekem, hat, nem a minosegukrol hiresek. Az 1500mAh 30C 3S akkuk nem megefeleloen vannak egymashoz valogatva, hanem ahogy a sors hozta, igy nem nagyon egyformak a cellak, mas belso ellenallas. Olcso hus es hig le esete. Mind1, FPV szemuvegbe jo az. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
FireKeeper #16953 üzenetére
A piros/zold villogas normalis. A 3. cella pirosan vilagit, minthameg toltene? Nem lehet h az a cella meg nem erte el a kello feszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest