- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Az eredeti verzióhoz képest. (Bizonyára hülyeség, de ezt úgy értem, hogy amikor pl. egy régi játékot futtatok manapság DOSBOX alól, hogy mutassam a gyereknek, hogy apa ilyennel játszott x évvel ezelőtt, akkor szoktam tapasztalni, hogy az így DOSBOX alatt sokkal gyorsabb, mint anno volt az adott játék a 386DX-en. És ekkor lassítom a megfelelő billentyűkombinációval...)
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos 2016-ban ezek teljesen reális igények lettek és messze nem teljesíthetetlen egyik sem. Nem azt vártam, hogy legyen egy regény sztori, sem azt, hogy az A.I. vagy a fizika váltsa meg a világot. Csupán annyit vártam, amiket negatívumnak felhoztam. Mint mondtam: szeretem a mai napig az első kettőt, de még egyszer ugyan azokat a "hibákat" visszatenni, amik ott csak technikai okokból vannak szerintem súlyos tévedés.... Ha pedig ebbe az irányba menne el az FPS műfaj, akkor én kompletten nem kérek belőle. Nekem kb. végig olyan érzésem volt, mintha egy UT99 sztorimódban lennék, eltekintve a látványtól... és ez itt most nem pozitívum, hiába szeretem azt is...
-
Maxtreme
addikt
bemásolom ide egy másik forumra írt rövid véleményem, mert így könnyebb
Ez az a játék ami vagy valakinek nagyon be fog jönni, vagy nagyon nem
Aki a harmadik részen szocializálódott és még csak hallomásból sem ismeri az első kettőt, az valószínű csalódni fog. A többi hozzám hasonló ember aki azt várja/várta tőle hogy kb ugyanazt kapja mint ami miatt anno beleszeretett a sorozatba, az imádni fogja.
A játék lényege hogy egyszemélyes hadseregként ölj le mindenkit minél brutálisabban lehetőleg minél kevesebb életerő veszteség mellett. Ennyi és nem több. Nem kell tőle töriórát várni, illetve nem kell 20 perces átvezetőkre számítani.
A Régi részekhez képest azért akad némi újdonság is. A mai trendeknek megfelelően fejleszthetjük fegyvereinket (amiből egyébként nincs kevés), ruhánkat, pakolhatunk be magunknak "különleges képességeket" amit trial missziókon szedhetünk össze "rúnák" formájában. Ezen kívül megmaradt a kulcs és rejtekhely keresős móka is.
A grafika becsületes iparos munka, bár személy szerint én a mai napig nem tudok megbarátkozni ezzel az IDTech motorral, de tény hogy helyenként piszok jól néz ki a játék.
Az optimizációra nem lehet panasz (legalábbis NV-n) a játék a fix 60fps-ről soha nem zuhant le még csak 59-re sem ultra + FHD beállítások mellett...és hogy kinek ajánlanám?
Elsősorban Doomon, Serious Samen, Painkelleren szocializálódott játékosoknak. Az sem hátrány ha tetszett a Q3 + UT multi része, mert akkor a többjátékos rész is tetszeni fog!8/10
-
laceszgamer
addikt
Akkor durván az átlag olyan 80% lett.
Mondjuk részemről is valami ilyesmi lenne az eredmény, nem kiemelkedő, de egy tisztességesen összerakot, szórakoztató FPS lett az eredmény. Multi tekintetében nem nyilatkozok, mert 10 percet ha toltam, gondotlam ha már megvan belépek, de hamar léptem is ki.
Inkább single-ben álltam neki keresgetni a rejtett dolgoakt.Wolfenstein visszatérése kicsit erősebbre sikerült anno
-
Ragnar_
addikt
PolygonCantIntoDoom Nyilván bevágnak mellé egy PCs játékmenetvideot ..
-
-
VIPowER
őstag
"Ez utóbbi sem volt rossz játék, azonban inkább az ijesztgetős, úgynevezett jumpscare jelenetekre utazott rá, amelyek nekem annyira nem jöttek be."
De ezt csak azért mondod mert "ijedős" vagy igaz?
A Doom 3-ban a hangok igencsak el voltak találva. Szeretem a Doom 3-mat, bár este már akkoriban sem játszottam vele.
Az új Doom-ban egyáltalán meg lehet ijedni, vagy csak hentelsz és ennyi? -
tiv83us
veterán
Ott ket-ket es fel perc kornyeken a nagy kuzdelem heveben brutalisan leesik az FPS, remelem ez csak PC-s betegseg
ps: Barmennyire is tolni akarom mar holnap ejfelkor en is, sajnos nem lenne ra semmi idom egesz hetvegen, ugyhogy majd jovoheten. Addig tavol maradok a topiktol a spoilerek elkerulese vegett.
Have fun! -
tiv83us
veterán
Ez nagyon bejovos, hogy nem generalodik ujra a health, mint a current-gen FPS-ekben es hogy tele van secretekkel a palya, tovabba, hogy iktattak bele egy nemi RPG elemet is. Az leso ketto igazi Doomos tulajdonsag, ezt a regeneralodast maig nem ertem, hogy miert talaltak ki. Mennyivel elvezetesebb volt regen figyelni mindig az elet-pontjainkat, pancelt?
Ja, es hogy a zene bedurran, ahogy az akcio elkezodik. A jo muzsika az essential a Doomhoz!En varok vele egy hetet meg, sokan csak vegigtoljak a kampanyt akik nem mutiznak, aztan elpasszoljak eBay-en, azokra majd racsapok 10-15 dolcsival olcsobban
-
Htibimor
senior tag
Megnéztem újra a stream felvételt és az első videó közepén elmondják a fejlesztők, illetve meg is mutatják a menüben, hogy egy rakás kifogásolt dolog kikapcsolható. Most, hogy egy kicsit jobban megtudtam nézni, mint az élő stream-nél nagyon bejött az egész. Jó lesz ez meglátjátok!
-
cyberkind
félisten
Igen, mindezt, amikor a 3-nál kijött bármi oda meg vissza voltam és az nem is érdemi gameplay volt.
A térképpel az hogy ez a 3D-s valami annyira nem való ide, ebbe a játékba ehhez a játékmenethez.Na de hogy mi a baj, az hogy ez nyomokban se Doom ahogy leírtam?
A nevén kívül nem sok ami hasonlít a régiekre, pedig a 3-nak is sikerül anno a régiekre nagyon hasonlítani, sőt megtartani azt amiért megszerettük, a szörnyek amik itt jöttek eléggé furán néztek ki az effekten kívül is, de ezen még átlehetne menni, a pályaszerkesztés se tetszik, a grafika szép és jó, de ez a felmelegedős téma a fegyvereknél hülyeség ide, ja meg nekem mindig túl világos volt, kihívás ez alapján nem nagyon volt benne, jó ez lehet meglesz nightmare-en de majd kiderül, van még sok gondom de nem akarom leírni inkább megtartom magamnak, az viszont tény hogy ez nem az a régiek folytatása csak címben, teljesen mást vártam, a Doom 3 pont azt adta amit vártam és várok, max pörgősebb sztori kellett volna oda és még jobb lehetne az. -
Vistaboy
veterán
A hangulattal nem lesz baj, ezt már a tavalyi E3 bemutatóból is tudtuk. De sajnos megint csak egy olyan videó lesz, amelyben összevagdosnak pár-pár pillanatnyi jelenetet. Ez megint nesze semmi, fogd meg jól. Legalább pár percnyi - folyamatos - játékmenetet mutathatnának, mondjuk az első pár percet a bevezetővel, az már elég lenne szerintem mindenkinek.
Persze ettől függetlenül én továbbra is várom, szerintem oda fog baszni a játék rendesen, csak aztán a végén tényleg nehogy 5-6 óra legyen az a beígért 13, mire végigjutok rajta.
MOD: Bammeg.
Viszont akkor lehet, hogy a végleges videóban többet mutatnak majd.
-
tiv83us
veterán
Valami tenyleg nem okes, 2 oraja siman talaltam meccseket fel perc alatt, most meg 15 perce semmi.
Van aki mar 90 perce keres... A szerverek ledobtak az ekszijat...PC-n mi a helyzet? Pont most vagyok almatlan, aztan hetvegen meg utazom, nem lesz idom "jacni"
-
tiv83us
veterán
Oke-oke, en BioWare fanboi vagyok
Egyebkent megkell mondjam, akarmennyire is nem vagyok egy nagy Halos, a MP-je nagyon bejon, jobban mint a Doom Betae siman. Nekem a Doom kicsit faaek-egyszeru, se futas, se manual relaoad, full auto-aim...
A ME3 Multijat is azert imadom, mert sokkal osszetetteb, teamwork, objective-ek, biotic es tech combok, 70 fele fegyver modokkal, 6 fajta loszer tipus mindenhez (incendiary, cryo, disruptive, warp...etc) unique kepessegek.
Ezert jatszanak meg tobb, mint 4 ev utan vele most is tobb(szaz)ezren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest