- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pomorski #3081 üzenetére
Aha, vili. Nem kell itt adni az ártatlant, vágjuk a témát: annyira durva a géped, hogy 1080p/ultra-n is megvan a fix 200fps. Jóvan', köszi.
rohaggyámeg'Viccet félretéve nemtom' mi lehet, lehet hogy 200fps felett már nem mér, vagy ennyire limitál az engine. Végülis a legdurvább Gsync-es monitorok is max. 165Hz-et tudnak, multira ennyi is elég, és legalább senkinek nem lesz előnye, mindenki 200-on tolhatja.
Vagy talán túl erős a VGA-d, válts vissza 1060/6GB-ra.Egyébként nem csak Te "küzdesz" ezzel a problémával...
-
MK VII
veterán
válasz
pomorski #3028 üzenetére
Remélem nem értettél félre. Nem rosszból írtam ,hogy, ha nem láttál akkor felejtsd el.. Sok minden nem láttam még én sem.
Igen pont arra gondoltam.
Viszont amit előttem a kolléga írt, hogy akkor már érdemes vezeték nélkülit venni..
Én még kiegészíteném annyival, hogy, ha ritkán használnád akkor szerintem nem érdemes bolti árat fizetni érte.. Aprón nagyon sok van eladó..
Pl amit linkeltél vezetékes az 4000ft szinte újan.
Vagy vezeték nélkülit is ki lehet fogni jó áron akár 10 alatt is. -
Ragnar_
addikt
válasz
pomorski #3026 üzenetére
Ha játszol egyéb konzolportokat, akkor érdemes lehet venni egy kontrollert, de FPS-hez nem a legjobb... kb. 10k-t érdemes rászánni (vezeték nélkülit akkor már) és Xbox kontroller for windows legyen a dobozán.. Xbox kontroller is jó PC-hez, ha jól tudom. Autós játékot valamivel jobb kontrollerrel játszani, mint billentyűzettel pl. ha nincs kormány.. De FPS-re én nem tudtam megszokni. Skyrimhez melee karakterrel használható, de pl. íjászhoz már necces...
-
MK VII
veterán
válasz
pomorski #3026 üzenetére
Szia..
Ha még csak nem is láttál kontrollert akkor felejtsd el... Lehet játszani a Doom-ot is vele, de alapvetően fps játékokat nem kifejezetten kontrollerrel játszanak...
Ha semmi gyakorlatod nincs benne akkor csak bénáznál vele.
Egyébként Xbox-os kontrollert kell venned, mert azokat lehet normálisan kalibrálni a játékokhoz... -
Bile Demon
őstag
válasz
pomorski #2463 üzenetére
Csak hétvégén szoktam játszani. Ha jól emlékszem, a múlt hétvégén jött a nagyjavítás. Akkor játszottam ki először. Akkor még minden jó volt.
Ma újrakezdtem, persze előtte kapásból NVidia driver frissítés + Vulkan engedélyezés és kapásból rossz lett és azóta is folyamatosan rossz. Megpróbálom visszatenni a júniusi NV drivert, az az előző, ami kicsomagolva megvan. -
-
s912
aktív tag
válasz
pomorski #2258 üzenetére
végig persze. "Rászoktattam" a doom-ra
Előtte zdoom-ot tolt single-ben.. Vagy velem co-op-ot LAN-ban
Fejleszd az area scanning képességedet és ha titkos körül jársz, hang jelzi.. Vagy találd meg a.. teljes térképet és úgy látod az egész pályán az elrejtett cuccokat.
Persze ahogy érzed -
-
Pala
veterán
válasz
pomorski #1964 üzenetére
Semmi extra, Sapphire 380X Nitro (ez már viszi Full HD Ultrán 50+ fps-sel, ez lenne a célom; a korábbi GTX 760-am már nyöszörgött, nem volt az igazi)
AeSDé: jah ugyanazt linkeltem.De lehet, a béta óta változtattak a támogatáson. Egyébként meg nézd csak meg, tele van grafikai hibákkal a játék, hiányzó talaj és falak, stb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
pomorski #1730 üzenetére
Nem eszik olyan forrón a kását; fel kell fejleszteni a Praetor Suit szenzoros részét, aztán sípolni fog, ha titkos akármi közvetlen közelében vagy. A térképre is felkerülnek a dolgok, onnantól kezdve meg már maximum csak favágás. Ha megtalálod az adott mapon lévő auto-térkép konzolt és letöltöd a tartalmát, az is segít; azok a helyek, ahol még nem jártál, szürkével lesznek jelölve.
A szinteket bármikor és bármennyiszer újra lehet játszani, végigjátszás után is - ott ráadásul nem csak az egyes pályákon megtalált / legyőzött micsodákat mutatja már, hanem a specifikus challange-ek állapotát is, ill. a fegyver- és armor fejlesztések is megmaradnak.
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
pomorski #1400 üzenetére
Ha Steam-es, márpedig annak kell lennie mert a lemezeset is ott kell aktiválni, akkor nem kell hozzá semmi. Mind a két gépre fel kell tenni a Steam-et és mindegyikre le kell tölteni a játékot. Aztán amelyik gépen bejelentkezik a Steam fiókba, azon fogja tudni futtatni a játékot. Egyszerre csak egy gépen lehet bejelentkezni illetve játszani.
-
Pala
veterán
válasz
pomorski #1267 üzenetére
Azóta már készítettem egy updatelt verziót. (Kb. 3.5 óra Photoshop, 40 layer. Azt a sivár, perzselő színvilágot akartam visszaadni, ami a játékban az első kültéri pályán látható.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest