- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
válasz
kriszpontaz #3077 üzenetére
Koszi este meg is nezem en is!
-
zsolti1debre
tag
válasz
kriszpontaz #3074 üzenetére
Micsoda,micsoda?Mit kell hogyan??
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz #3074 üzenetére
Hogy ez eddig nem jutott eszembe.
Az lesz az. Köszi. -
Lg52xMAX
tag
válasz
kriszpontaz #3015 üzenetére
Köszönöm, tegnap éjjel sikerült!!!
-
melega
őstag
válasz
kriszpontaz #2788 üzenetére
Köszi a négyzettel kellett.
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz #2777 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy összeg és meg is tettem volna már...
Viszont nem garantálja semmi, hogy utána aktív lesz a barátok felvétele opció..
De az előző hozzászólásomban is mint írtam, a topiktárs steam-on keresztül vette a Doom-ot ami bőven több mint 5 dollár és mégsem aktív neki..
Részemről a steam szopkodjon le... Tuti, hogy valami el van baszva rendszer szinten náluk.. -
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz #2762 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
kriszpontaz #2722 üzenetére
Single-ben tökéletesen elég a 60 de majd megnézem.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2715 üzenetére
Annak igen, amúgy viszont ha olyan emberrel megy valaki partyba akinek megvan a DLC akkor tudnak menni olyan mapokra amik a DLC-vel jöttek még ha nincs is meg nekik a DLC. Ezért kell lenn lenie mindenkinek letöltve a mapoknak.
Ellenben a single és a multi szétválasztása nem lenne rossz ötlet. CoD-ok esetében pl én is mindig csak a multit hagyom fenn, a singlet és a zombi módot nem hagyom hogy csak a helyet foglalja.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #2708 üzenetére
Classic Content finomnak ígérkezik, igen
szerk.: "trailer" végén a caco.. DLC-s multi monster lesz vajon?
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2710 üzenetére
Nem, vagy akkor menet közben változott, mikor töltötte le akkor csak iylen pár soros hír volt a hírnél.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2708 üzenetére
Ja így tényleg más, én csak a hírekre nyomtam a patchletöltés alatt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2599 üzenetére
Igaz, most hogy így nézem valóban, valahogy csak az maradt meg elsőre, hogy Free Update 3 és Deathmatch..
Leért a patch aztán indítottam is.
-
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz #2588 üzenetére
Aham, nem értem mi miatt van...
-
válasz
kriszpontaz #2561 üzenetére
Úgy-úgy!
Isten áldjon! -
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz #2552 üzenetére
Ja igen.. A VGA lemaradt.
GTX560
Nem indul a játék.. Egyből a crash ablakot dobja fel ahogy indítanám.A leírást köszönöm.. Ahogy hazaértem átírom.
(#2554) Ragnar_
Neked is köszi. -
válasz
kriszpontaz #2514 üzenetére
Próbáld meg a felesleges perifériákat kihúzkodni, esetleg tilts egy dedikált hangkártyát vagy minden nem létszükségletű cuccot.
Bár simán lehet, hogy csak valami random bug. Eressz rá egy steam fájlellenőzést. -
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2518 üzenetére
én gépem is pár hónapos azt tele van majdnem a 100 gb os rendszer vinyo
fingom sincs mitől
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2516 üzenetére
akkor ezek szerint a radeon szereti . nekem így is úgy is 120-130 fps körül megy. A percekig toporgás azért gáz....valami gebasz lehet ott tutira csak kérdés mi
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2514 üzenetére
tedd vissza opengl-t én is vissza raktam főleg hogy semmi különbséget nem vettem észre köztük.
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2448 üzenetére
ez a vulkan és opengl között mi a különbség ?
-
Nyugis
senior tag
válasz
kriszpontaz #2446 üzenetére
És miért kelett hozzá neked a steam kontroller?
Csak mert most az is akciós? -
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2368 üzenetére
értem és ezt a burtalt lehet co op ba tolni?
-
killer095
őstag
válasz
kriszpontaz #2243 üzenetére
Egy i5 alap órajelen 3.5ghz, és egy 280x
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2240 üzenetére
Rálesek este majd mit mutat a dolog.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #2235 üzenetére
Nem tudom, de nálam nem volt gond, megy szépen.
-
válasz
kriszpontaz #2207 üzenetére
Uristen , rohadt jo ez a Vulkan , vartam a javulast , nade ennyit
Legtobb beallitas ultra +16x Anizo +1x MSAA
Atlag 90 fpsbol lett stabil 130 . Neha felszalad 160ig .
VeeeeeeeeeegreeeeeeeeeEgy apro bajom van, hogy nem mukodik az MSI afterburner OSD vulkannal ,igy nem latom a hofokokat .
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #2204 üzenetére
neked mit jelent az eles?
980ti-vel hiaba tesztelem, anelkul is atomjol ment
-
Pala
veterán
válasz
kriszpontaz #1296 üzenetére
Wow...ha lesz 5 üres órám, végignézem, biztos el lehet lesni belőle egy-két trükköt. (szerk.: most nézem, ez ugyanaz a csóka, aki a Doom 2 speedrun világrekordot tartja)
Én mondjuk csak alapfegyverrel akarom végigvinni az egész játékot (ezt a challenge-t sok single fps-nél feladom magamnak) legalább UV nehézségen. Első végigjátszásra az ötödik pályáig így csináltam, de pl. később a bossoknál nem tudom, kivitelezhető-e egyáltalán.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #1120 üzenetére
De lehet moddolni es kint van a bfg edition forrkodja is az id githubjan.
-
Pala
veterán
válasz
kriszpontaz #1120 üzenetére
De lehet moddolni a BFG-t is, van is hozzá egy Hi Def nevű mod, de az grafikailag gyengébb, mint a Sikkmod.
Gigi01: alap Doom 3 kell hozzá a legfrissebbre patchelve (1.3.1), ha kell segítség, írj privátot (este tudok rá válaszolni), mert nem teljesen evidens a beállítása, vagyis el lehet vele szöszölni akár egy teljes napot is, mire belövöd úgy, ahogy "illik".
szerk.: én alap pisztollyal tolom közepes fokozaton, első 3 pálya megvan így, bár a Hell Knightok ellen nem egyszerű, mert a méretük ellenére úgy ugrabugrálnak, mint valami makákó.
-
emmm
őstag
válasz
kriszpontaz #872 üzenetére
Azért nem fogom telesírni a párnámat éjjel, mert a pisztolyban végtelen a lőszer...kb. csak az elején fogjuk használni.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #872 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
kriszpontaz #862 üzenetére
Akkor az ott egy komoly fail...nem értem ilyet miért / hogyan?!
-
Viper26
nagyúr
válasz
kriszpontaz #859 üzenetére
Ne vicceljünk..tuti nem.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #859 üzenetére
ahogy látom, igen
újra megy az "adás", akit érdekel!
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #753 üzenetére
Megmondom őszintén, én is kíváncsi vagyok, hogy mennyi mindent lehet majd ezekből a baromságokból kikapcsolni menet közben. Mert ha minden zavaró tényezőt meg lehet szüntetni, és a beállítások segítségével mindenki belőheti, hogy ő most aréna shootert vagy FPS-t akar játszani (Mint a Mass Effect 3-nál is, ahol választhattunk akció és "szerepjáték" mód között), akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam, és kicsesztem magammal, mert így bukom a fémtokot a rendelés lemondása miatt.
Viszont ha valóban semmi esélyünk például a fegyverek folyamatos cserélgetése nélkül hatékonyan küzdeni - és itt most ne arra gondoljatok, hogy ha egy mordállyal nem tudjuk végigirtani a pályát, akkor az már nem tetszik -, akkor tényleg gáz van. Ha valóban mindössze pár (tíz) lövést tudunk egyszerre leadni, utána használhatatlanná válik átmenetileg a mordály és elő kell venni egy másikat, hogy pár másodpercig újra harcolhassunk, na ott komoly gondok lesznek.
Akkor már inkább úgy kellett volna csinálni, hogy egy tucatnyi fegyver helyett legyen egyszerre maximum három nálunk, de azt kötetlenül használhatnánk, amíg tart a lőszer. Ha elfogy, nincs mese, váltani kell. Vagy ha az ellenfél immúnis például a tűzre és csak lángszórónk van, akkor megint semmi választásunk, elő kell venni másikat. Ez még belefér. Na de annak mi értelme van, hogy egy ellenfelet csak három különféle fegyverrel tudunk megölni???
Az ember nem szólna semmit, ha egyes ellenfelekkel szemben bizonyos fegyver hatékonyabb lenne, sőt, ez tovább növelné az élvezeti értéket. Viszont ha pár lövésenként váltogatni kell a csúzlikat, az egyrészt kizökkent a harcból, másrészt ilyenkor sebezhető leszel, mert pár másodpercig nem tudsz lőni, amíg cserélgetsz.
A túlmelegedő fegyverekkel kapcsolatban: azt látni lehet a videókon, hogy a fegyverek némelyikének lesz másodlagos tüzelési módja is, amikor sokkal hatékonyabbak. Cserébe így limitált ideig használhatóak, túlmelegszenek vagy gyorsan kifogy belőlük a lőszer. Alapvetően nem ezzel van a baj szerintem. A probléma ott fog kezdődni, amikor normál módban nem lesznek elég hatékonyak ahhoz, hogy legalább pár ellenféllel tudj végezni töltögetés és cserélgetés nélkül.
Még az is lehet talán - elmondják a videón is, hogy ezek korai helyszínek -, hogy szimplán az elején még annyira fejletlenek a fegyverek, hogy kevés lőszer fér beléjük, vagy lassan tüzelnek, stb. Ebben az esetben talán később lesz lehetőség a fejlesztések segítségével javítani rajtuk. Más kérdés, hogy erre mennyire leszünk rákényszerülve.
A másik dolog ez a folyamatos ugrabugrálás és rohangászás. Miért kell bezárni minket egy szűk térbe - tudom, lesznek tágasabbak is, de a legtöbb esetben egy "arénában" zajlik a harc -, ráadásul az ellenfelek mindenhol spawnolnak, ahelyett, hogy eleve ott lennének, mint az eredeti játékban. Így nuku fedezék, az embert tényleg rákényszerítik, hogy rohangáljon és ugráljon, mint egy bakkecske, ahelyett, hogy kihasználva a pálya felépítését, félreálljon vagy fedezékbe húzódjon a lövések elől.
Mindegy, ne értsétek félre, még nem temettem el a játékot, mert ha be lehet majd úgy is állítani, hogy ne aréna shooter legyen, hanem rendes FPS, akkor kelleni fog. Voltak a videón jó részek is, például amikor az állomáson kell haladni, majd külszínen folytatni a harcot, közben visszaköszönt a régi érzés. Ha nem lennének benne az aréna shooter elemek, amiket én szívből utálok - vagy ki lehet kapcsolni -, akkor egész tűrhető lenne.
-
Viper26
nagyúr
válasz
kriszpontaz #753 üzenetére
"...talán ki lehet kapcsolni ezt a sok marhaságot..."
Legyen igazad.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #650 üzenetére
quake is bethesda-nál van, igen. + minden, ami id..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #624 üzenetére
sztem meg az lenne a gaz ha a teljes jateknak szenvednie kene azert, mert egy komponense nem olyan, mint ahogy a sok 20 +/- 2 percet jatszo verpistike elkepzelte, akiktol a negativ kritika tulnyomo resze jott...
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #624 üzenetére
"Szemetek".. Nem azért, mert a játék sem elérhető már?
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #540 üzenetére
A zárt alpha és beta-val többnyire a FAN-ok játszottak, míg a "nyílt" beta-val mindenki. Biztos van benne 1-2 COD és BF FAN, netán quake-es, akinek ez nem elég pörgős (hozzáteszem, hogy tényleg nem gyors, de ez gondolom amiatt van, hogy azok is tudjanak játszani, akik nem a '93-as doom és quake 3-on "nevelkedtek"). És ez még mindig változhat (bár nem valószínű, hogy fog)..
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #494 üzenetére
(#493) Htibimor
Kiír valami hibát?esetleg megrohamozták volna..?
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #487 üzenetére
hiszek Neked Chris
látod az előző hozzászólásom sorszámát?
és miért nincs még kint hírként, hogy open beta lesz.. tessék "reklámozni" orichalcos
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz #474 üzenetére
Hat kb adnak is egy egesz jateknyi jatekidot. Csak a Citadellel el lehet lenni 15-20 orat siman.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #457 üzenetére
hétvégén belenéztem a mappákba/fájlokba, amíg még elérhető volt a beta. Érdekesség, hogy a heatwave pálya az alpha-ban 500Mb volt, míg a beta-ban ~200Mb. És beta-ban még "szebb" is volt. Optimalizálás no1
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #455 üzenetére
nálam full könyvtárat törölt a kis szemét
csak a vcredist-es mappa maradt
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz #452 üzenetére
Most lathattal
Mar kicsit rozsdasak a doom skilljeim, mar 15 eve, hogy elinditottam,ugyhogy beletellt egy kis idobe, de masodik chapter is letudva. A Cyberdemon csunyan elkapott a vegen egy parszor. -
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz #409 üzenetére
Értem, köszi, akkor a kis Toxik is jól fogja vinni
. Ha vkinek van eladó béta kulcs 1000-1200-ér, még lehet bevállalnám.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #411 üzenetére
Light gun - sniper kombóval megyek. Tökéletes így, úgy lehet vele darálni hogy ihaj.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #411 üzenetére
8at sebez tickenkent, a masodlagosa sebez vmi 5oket raadasul teruletre
triple killeket lovok vele
as assault rifle sem rossz de nekem nem jon be inkabb lg-zek
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #409 üzenetére
melyik nem er szart sem? lg-vel lehet a leggyorsabban olni sorozatloveo fegyverek kozul csak normalisan kell hasznalni
-
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz #401 üzenetére
Oké, köszi! Toxic-om van, nagyon várós. Kerestem eladó key-t, de 1700-ért volt tegnap neten. Nekem meg 1400 van a számlán, azért bankig meg nem megyek el, hogy rakjak be pénzt emiatt
. Nincs eladó vkinek PC-re?
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #393 üzenetére
akkor addig faljuk a betűket
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #391 üzenetére
írhatsz Te is a beta-ról valamit Chris, ha már kipróbáltad
-
melega
őstag
válasz
kriszpontaz #364 üzenetére
Hivatalosan mikor kezdődik?
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz #349 üzenetére
Masodjara nekem is beallt par percre a loading screen, de a fomenuig eljutok siman, kivalasztom a harom elerheto jatekmodbol az egyiket, de nincs meg dedicalt server online.
De a raketa vetom mar csillogo lila, rozsaszin csikokkalJa es igen XBone.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #357 üzenetére
a legelso alpha ugyanigy ment le, a masodiknal lazitottak a szigort kicsit
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Hiaba probalkoztok, az exet nem huzza le rendesen amig nincs "odafentrol" engedelyezve.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #352 üzenetére
Lehet attól függ, hogy "friss" telepítés vagy alpha update?
-
oneal1
senior tag
válasz
továbbra is ugyan az itt is
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #332 üzenetére
Sztem meg kapcsold be a monitort
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #310 üzenetére
jó lesz azoknak, akik Marine-t akarják "csinosítani"
Taunts-ok hatalmasak (mindigis bejöttek id karakteranimációi) -
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #296 üzenetére
Kevés illuziórombolóbb dolgo van ennél. Ennél még az is job bmikor csak szimplán odatesznek valami, ami még ha kicsit látszik is rajta, hogy azért van ott hogy ne menj arra, de mégse ennyire illuzióromboló.
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz #296 üzenetére
Jah, ezt a SW es a Titanffall is csinalja, eleg gaz, de ez ugye a konzolok memoria limitaltsaga miatt van, nem total lustasagbol.
A Dragon Age: Inquisition jol megoldotta, de mondjuk a texturak rovasara is ment kemenyen.
A Doom mindig is belteri volt, nagyon keves kulso ter volt (az EREDETI) Doom, (A Doom 3 az ilyen.. nem is tudom micsoda...), remelhetoleg/valoszinuleg itt is igy lesz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
kriszpontaz #252 üzenetére
Így van, pont a Wolfie sikere mutatta, hogy nem kell multi egyáltalán a játékba, ha összeraknak egy tisztességes single kampányt. Ráadásul kvázi házon belül tapasztalhatták meg mindezt...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
kriszpontaz #249 üzenetére
Hát a single hosszáról érkező nem túl biztató hírek (pletykák?), plusz az utóbbi hetek/hónapok multis marketing fókusza után én is kivárásra fogok játszani...
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #242 üzenetére
Sajnos nagyon oda vannak a multi miatt, az összes béta erről szól, plusz a videók többségében is ezt mutatják. Ne legyen igazam, de szerintem főként ezzel akarják majd fenntartani a játékosok érdeklődését, az egyszemélyes mód pedig csak azért lesz benne, hogy ráírhassák a DOOM feliratot a dobozra.
Ezt alátámasztja az előrendelői DLC is, ami kizárólag multiban használható. Ha valakinek kelleni fog, majd figyelje sűrűn a topikot megjelenéskor, mert valószínűleg "aki kapja, marja" alapon be fogom írni ide. Nekem annyit sem ér, hogy beaktiváljam.
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #208 üzenetére
Na, végre valami értelmes extra, ami miatt megéri előrendelni.
(#207) orichalcos: Reméljük, hogy a jó optimalizáció miatt fog ilyen sebességgel futni konzolokon, nem pedig azért, mert le lesz butítva és a PC kiadást hozzá igazítják, nehogy szebb legyen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #208 üzenetére
Enyhén szólva jobb.
Még mindig nem tökéletes, de azért már legalább van valami kis Doom feelingje.
-
válasz
kriszpontaz #200 üzenetére
Jahogy cyka teszt, akkor még a képeket sem kell elhinni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #167 üzenetére
Szép lenne ha a folytatást DOOM II-nek hívnák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #161 üzenetére
Bethesda játékról beszélünk, nézd meg a Wolfensteineket, azok is Steamesek lettek. Ez is az lesz.
-
westlake
félisten
válasz
kriszpontaz #161 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem kell hozzá egy másik szoftver is. Azt írtam, hogy aktiválható és használható. Jobban meg kellett volna fogalmaznod, hogy mit is értesz azalatt, hogy "Steam-es lesz".
-
westlake
félisten
válasz
kriszpontaz #158 üzenetére
Ha egy játék bármilyen formája megvehető a Steam-en, akkor az összes dobozos formája is aktiválható (és használható) ott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #158 üzenetére
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy Steames lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #156 üzenetére
Közben leesett.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #126 üzenetére
pinky nekem nem tetszik.. túl "gyurmás".. de ez még változhat (és fog is, remélem)
gépágyú esetén pedig másodlagos tüzelés az, amit láthatunk (szerintem)
(#131) orichalcos
igen, de a Te általad linkeltben több jelenet van -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #122 üzenetére
Superbowl alkalmából lesz az O'Brien show, ott játszanak majd a játékkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #112 üzenetére
Doom 3-ban egyedül a Cacodemon volt nekem fura a sok szemével.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #56 üzenetére
Szerintem kb. ugyanaz lesz majd.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #51 üzenetére
írtam..
amit letöltött, az csak directx + vcredist
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #49 üzenetére
Pénteken meló. Fuck. De délutántól már mehet a menet
Ha FullHD-hez ez kell, remélhetőleg a single sem eszik "többet" (kivétel a HDD hely):
64-bit Windows 7/Windows 8.1
Intel Core i7 @ 3.4GHz or better / AMD FX-8350 @ 4.0GHz or better
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB or more VRAM) / AMD Radeon R9 280 (3GB or more VRAM)
6GB HDD space
Steam account
High speed internet connection -
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #47 üzenetére
Recommended Spec: 6GB HDD space
most akkor nálunk pénteken, hajnali 3-kor kezdődik?
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #45 üzenetére
Ja Te már most töltöd?
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #43 üzenetére
Juhééé: You're Invited to the DOOM Multiplayer Closed Alpha!
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #29 üzenetére
DOOM Beta <doombeta@bethsoft.com>
címzett: ÉN
dátum: 2014. május 20. 18:51 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #26 üzenetére
Hja én is kaptam valamikor tavasszal kódot, regisztráltam, email megvan, most várok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
Elméletileg tavaly már működőképes volt egy bemutató erejéig a játék, úgyhogy van esély rá, hogy idén lássunk valódi, ingame mozgóképeket belőle. De akkor is aggasztó ez a nagy csend. Valami készül, az biztos, már csak az a kérdés, mekkorát fog szólni.
Főleg az id Tech 6 Engine képességeire leszek kíváncsi, mert az elődje nagyon leszerepelt az alacsony felbontású textúrákkal (Gondolok itt a Rage-re). Nemrég lehúztam újra a játékot Steamen, mondom nosztalgiázok egyet, de olyan elmosott volt, hogy 20 perc után abbahagytam. A Wolfenstein esetén már egy fokkal jobb a helyzet, de ott is akadnak homályos részletek. Remélem, hogy az id Tech 6 mérföldekkel lepipálja az ötöst grafikailag, mert akkor nem lesz olyan nagy durranás az új DOOM sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest