Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
marilllyo #1977 üzenetére
elvileg ez az Remélem jól linkeltem. 15:38
Utolsó előtti aréna, kinyílik az ajtó és a bal lépcső alatt.
-
emmm
őstag
válasz
marilllyo #1851 üzenetére
A triple turret-es chaingun azért nagyon állat, azzal igazából ledarálsz bármit pillanatok alatt. Csak ki kell fejleszteni hozzá mindent és a challange is kell (lassabban melegszik), utána istenkirály fegyver. Addig hamar lankad a kedve
Azért az elején a sima gépfegyver nem rossz fegyver, bármelyik fejlesztése jól használható. Csak később jön a super shoti, és igazából nagyon más már nem kell.A rakétavető pedig igen, sajnos elég harmatos. 2x3 vagy 3x3 rakéta kell egy kicsit is komolyabb ellenfélbe, az nem túl erős. A remote-os részt még nem próbáltam, ott láttam olyan fejlesztést, amivel nagyobbat sebez. Impvadászatra, tömegre használható, valamint a beholdereket szoktam még vele leszedni, mert azok elég nagyot sebeznek.
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo #1835 üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Netfone
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged