Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Na most végeztem vele! 25 óra alatt, pedig már az elején megvettem. Nem siettem, de jó volt így! Minden percét élveztem! Jöhet egy(vagy több) jó hosszú dlc!!
-
Htibimor
senior tag
Spoiler!
Most szereztem meg a jó öreg B betűs fegyvert! Mennyi van hátra? Hány pálya van összesen?
-
Htibimor
senior tag
Szóval! Továbbra is lehetnék jobb, de az upgrade-ekkel már hihetetlenül lehet irtani. K@rva állat ez a játék, pedig csak a 3. pályán járok!
-
Htibimor
senior tag
Hát figyeljetek! Nagyon vártam ezt a játékot, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nagyon béna vagyok. Azokat a pajzsos katonákat egyszerűen nem tudom megölni!
-
Htibimor
senior tag
Nekem, pedig valahogy pont ez a kapkodós hent tetszik. Hiszen démon invázió van, bárhol felbukkanhat egy rém(és fel is bukkan). Ultra violent-en kezdtem el. Béna vagyok, nagyon sokszor meghaltam, de valahogy ez így jó! Megvan az az érzés, hogy ez szinte reménytelen így. Küzdeni kell!
-
Htibimor
senior tag
Első benyomások! Qva jó! Most jutottam csak ki a szabadba, de nagyon jó. Szokni kell újra, főleg a Division után, de barátok leszünk!
-
Htibimor
senior tag
Valaki átvette már a Collectoros kivitelt? Milyen?
-
Htibimor
senior tag
Van olyan, aki lemaradt a Collector's edition-ról és szeretne egyet, az írjon privátban!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Firestormhun #813 üzenetére
És ez most mivel tud többet/mást? A videó nekem nem segített sokat?
-
Htibimor
senior tag
Megnéztem újra a stream felvételt és az első videó közepén elmondják a fejlesztők, illetve meg is mutatják a menüben, hogy egy rakás kifogásolt dolog kikapcsolható. Most, hogy egy kicsit jobban megtudtam nézni, mint az élő stream-nél nagyon bejött az egész. Jó lesz ez meglátjátok!
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #705 üzenetére
Elnézve a videót ugyan vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitív. Mégiscsak 2016 van, felhozták erre a szintre. Hogy milyen lesz, az majd csak a megvétel után derül majd ki. Én bizakodom!
-
Htibimor
senior tag
Jó-jó! De valami mégsem az igazi. Vagy csak fura így. Mindenesetre nem eredeti doom egyszerűségű. A játékidőről mondtak valamit?
pelenka35: Az jó lenne FHD-ben, mert így nem túl szép!
A pokol rész viszont nagyon hajaz a régire. Az automap is jól van megcsinálva.
-
Htibimor
senior tag
Nem tud valaki véletlenül Collection kiadást valahol vagy valaki aki lemondaná? Szívesen átveszem! Kicsit lemaradta róla sajnos!
-
Htibimor
senior tag
Megy az élő a NAPMAP-ról! [link]
Ugyanitt szerdán SINGLE!!!!!!!
-
Htibimor
senior tag
válasz
laceszgamer #607 üzenetére
Hát én az első nap játszottam vele kb. max 10 percet. Azóta se!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Vistaboy #566 üzenetére
Van bátorságuk közel 1 éve semmilyen single gameplayt bemutatni. Bár lehet, hogy a megjelenés előtt pár nappal még valami konkrét gameplayt megmutatnak, de az eddigi Fight like hell típusú videók voltak a jellemzők. Mellesleg az alapján jó lehet! Tehát vagy ennyire húzzák az agyunkat és óriásit fog szólni a single rész (van rá esély)vagy valami über elcseszett dolog lesz!
-
Htibimor
senior tag
Érkezett egy video! Ettől függetlenül nincs valami nagy mozgás a fórumban. Dicséret meg még annyi sem.
-
Htibimor
senior tag
Kipróbáltam! Szalad rendesen, de nekem ennyi elég volt (5perc). Még várok a sp-re!
-
Htibimor
senior tag
Van benne igazság! Félek is, hogy az a 20 perc, főleg az eleje csak egy jól megkonstruált videó és a játék nem lesz ilyen jó! Nekem tetszett az a hologramos videó ami megmutatta, hogy merre kell tovább haladni. Illet a DOOM szellemiségéhez, hogy kulcsok helyett a megfelelő színű emberi részeket kellett megtalálni. Remélem nem kell majd csalódni benne!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Htibimor #505 üzenetére
Na most megnéztem újra, és most elkezdte a letöltést. Elnézést a hiszti miatt!
Egyébként nagyon elgondolkoztam rajta, hogy mégsem játszom vele. Lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de engem a single rész érdekel. Ha most játszom vele, elmarad az euforikus élmény, amikor a single részben hozzájutok egy új fegyverhez. Szóval nem tudom...
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #500 üzenetére
Oké, bocs! De nem találtam semmit sem, ami arra utalna, hogy BÁRMIT is BÁRHOVA letöltött volna.
-
Htibimor
senior tag
Valaki próbálta már a steam-en az előtöltést az open beta-ra, mert nekem nem indul el?!
-
-
Htibimor
senior tag
válasz
[Prolixus] #435 üzenetére
Köszönöm!
Azért valaki írhatna pár szót így a béta vége felé, hogy milyen a game?! A fegyverek, a hangok, a grafika stb?! Mennyire a régi feeling? Vagy jól ötvözi az újat és a régit?
-
Htibimor
senior tag
Tudtok valahol 64 bit alatt működő Doom 1-et és 2-őt?
-
Htibimor
senior tag
Hát nincs valami nagy mozgás itt. Ennyire játszotok, vagy ennyire nem a várt dolgok lettek?
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #375 üzenetére
Nagyon állat! Ott van a feeling!
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #258 üzenetére
Talán, mintha láttam volna a Tesco-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged