Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Synthwave #2083 üzenetére
quakebol lett open source megoldas, tavaly konkretan lattam foiskolai halon futni. a gyakvezereken latszott a rozsda meg a tapasztalat.
egyebkent belegondolva Quake / Q3As tapasztalattal valszeg az uj Doom is egesz jol mukodik, jatekstilusra neha azon kaptam magam, hogy je ez igy valahonnan ismeros.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave #2077 üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod hogy nem a kihívással volt problémám, és nem csodálkozom.
A kihívásnak konkrétan semmi köze mindahhoz, amit hiányosságként fogalmaztam meg az előző néhány hozzászólásban (hangulat, játékmenet, zene, tartalom). De még ha így is lett volna, a pozitív és a negatív játékélmény között nem a nehézség a választóvonal önmagában, ez egy összetettebb dolog."Az újrajátszhatóságot az adja, hogy minden secretet és apró szögletet megtalálsz a mapokon, megcsinálod az összes csellendzset, fejlesztést"
Már akinek. A babák/Doom mapok keresgélése még ok ahogy feljebb írtam (bár ilyesmi miatt nem játszanék újra egy olyan játékot, ami a core játékmenetet tekintve nem elég szórakoztató ahhoz, hogy kétszer is nekiessek), nekem mindez kevés egy újrajátszáshoz. Az achi/challenge dolognak meg van egy teljesen statikus, konzolos felütése, ami nagyon sokakat vagy teljesen hidegen hagy, vagy egyenesen taszít. Nem érdekelnek az acsik meg a challenge-ek, ezek teljesítése nem dob semmit a játékélményemen, ergo nem ad semmit sem az újrajátszási faktorhoz, sőt. Sok esetben az immerzív játékélményt is kinyírja amikor felugrik egy ilyen "challenge complete" buziság a képernyőn. Én a glory kill highlightot is kikapcsoltam természetesen, hasonló okból.
"Összetenném a két kezem, ha minden reboot vagy új FPS-cím csak ennyire lenne becsületes iparosmunka."
Ez rendben is van, ez is visszaköszön a 6 pontban amit adtam rá.
Ragnar_
Én is szerettem a Quake Wars-T, nem is értem miért nem volt hosszabb életű az a játék.
-
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1733 üzenetére
"Akkor te miért az utóbbit linkelted egy tökéletes műgonddal croppolt pillanatkép helyett?
"
Na basszus, most leltem meg a postjaid mögött álló fanyar humort, nagyon kellett oda az a smiley!
Nem tudtam eldönteni hogy szefós vagy esetleg becsípődéses.., egyik sem! Szépen bevittél az erdőbe.
Innentől a többire már kár is reagálnom, najó, egyet kivéve.."Ez a szájbarágás.."
Ö-öööö
, ez kérlek sz@rrágás!
-
pomorski
őstag
válasz
Synthwave #1729 üzenetére
Igen, pontosan így van! Azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy mit kell keresni. De a küldött kép alapján megtudtam! És köszönöm/köszöntem is! Tehát ténylegesen erre voltam kíváncsi. Meglett a "megoldás" youtube videó segítségével is. Ezt nem feltétlen fogom megnézni. Esetleg csak akkor ha továbbra is olyan béna leszek, hogy a képen látottak alapján továbbra sem találom...
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1726 üzenetére
Könnyű lehet a környezetednek basszus.., felnevedd, csak egy megérzés..
Tehát amikor egy fullscreenshotot mutatsz neki, amin be van karikázva amit keres akkor azt ő igazából saját maga találja meg? Ééééértem!
Súgok, a videó alapján igen valószínűnek tartom hogy látva mennyi "spoilert" tartalmaz, maga is el tudja majd dönteni hogy az alapján csinálja-e vagy keresgél, tehát egy választás.
Hasonló ahhoz, mint amilyennel te szembesültél akkor, mikor arról kellett döntened kivágod-e a kart a képről és csak azt linkeled hogy maga találhassa meg adott pályán, vagy úgy ahogy van linkeled az egészet.. -
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1700 üzenetére
Lassú sajnos, ez bizony így van.
Próbálgattam az upgradelt Equipment rúnával a használatát, nem lett jobb annyival hogy egy slotot rááldozzak, kizárva ezzel egy ammos/2nd chance/glory/armor rúnát.
Te beveted magad mert valószínüleg sokkal jobban játszol nálam, ultravion még csak-csak bevállaltam az esetleírásodhoz hasonlítható hentes munkákat de nightmaren ha megpróbálom úgy esek szét ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Ezen a síkon, a saját példámnál maradva talán ráhúzható a gránát témára, hogy minél magasabb fokozaton játszik az ember vagy minél kevésbé ügyes, annál hatékonyabb/hasznosabb lehet a használata az új DOOM-ban.
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1696 üzenetére
Nem volt vele semmi baj, csak nem egyszerűsítettem le annyira hogy kizárjon mindennemű belefetrengési lehetőséget.
Harcászatban a gránátot jogodban áll nem "célszerszámnak" nevezni/tekinteni, ez pontosan ugyan az a kategória helyből mint amiről ez előző postom szólt.Személy szerint az egész játék alatt használtam, illetve használom mert második végigjátszást kezdtem el pár napja, csak idő hiányában jegelődött.
Chainsaw nálam mindig vésztartalék volt, fullhoz közel tartva nagyobb dögök ellen, ugyan ez igaz a Gaussra is, Siege móddal, úgy elég sok ammot eszik, közepes vagy kisebb dögökre nem pazarlomsohanajó ez így nem teljesen igaz, Quaddal igen jó móka..Amivel egyébként egészen jól ki lehet váltani a gránátot az a Shotgun explós modja de nagyobb ereszd el a hajamok közepette, amikor 4-5 fegyó között váltogat az ember folyamatosan, kapkodva mert egyetlen fireball viszi a HP ~80%-át vagy öl, ott nagyon hálás tud lenni a gránátozás.
Könnyen "érezhető"/tanulható fix sebzést oszt, challangek teljesítéséhez is állati hasznos volt számomra, tudod mennyit gyengít egy-egy dögön amit utána a kívánt módon kivégzel.Zordabban belakott termek bevételéhez is rengeteget használom, benézel, látod hogy elég necces, gránát repül a kisebb dögök felé, vissza a fal mögé, vársz, bamm, kinézel és az upgradelt Glory range rúnával már rajta is vagy az egyik témfergőn ami ~10méterre volt.
Ragozhatnám még sokáig, tekintve hogy saját bevallásod szerint sem használtad túl sokat, kis túlzással semennyit bár ez eléggé mihez képest kérdése, szerintem próbálgasd mert megéri..
-
emmm
őstag
válasz
Synthwave #1697 üzenetére
Vagy rocket launcher, esetleg robbantós soti, de szimplán elugrálsz mellette és hátbalövöd. Ennyi
De pl. írta valaki a bénítós plazmát is, azt pl. nem használtam a játékban.(#1695) orichalcos
A hologram legnehezebb fokon biztos jó lehet, gondolom, ott már mindent be kell vetni az életbenmaradáshoz.
-
-
emmm
őstag
válasz
Synthwave #1576 üzenetére
Én is csodálkoztam, mert hiába vettem vissza még jobban a felbontást, nem javult a helyzet különösebben. Utána megint elkezdtem elölről a single-t, ultra-violence fokon, ot meg a visszavétel miatt 70-80 FPS-em volt. Nem tudom, miért, talán több memóriát használ a multi, és a 2 GB oda kevés, passz, de halál komolyan ez van.
Veszek b@zzeg egy új 1070-es kártyát, amint megjelenik, oszt tolom neki ultra/nigthmare szinten.
(#1575) pitepeti71: most láttam a hozzászólásod, még az is lehet, hogy ez is érdekel, megálmodom.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Synthwave #1545 üzenetére
Érdekes,én pl.a legtöbbet még annó az ingyenes FEAR Combat multival toltam,persze megvettem,és meg is van minden rész eredetiben,de az volt,ami a legjobban megfogott.Pedig az se volt valami bonyolult...de sokan toltuk,és valahogy nagyon eltalálták.
Nekem pont az ilyen Quake Live és hasonlók nem jöttek át,pedig ment annó...most mondjuk ott a free új UT,de mentem pár kört...ott egyszerűen például az volt,hogy a második kört is toronymagasan top1-re toltam.Mintha már a megfelelő emberek se lennének meg a klasszik shooterre,csak páran emlékszünk a régi szép időkre...Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.
Az Overwatch-ban legalább bízom,hogy mivel nagy név adja ki,lesz support és versenyek,és végülis felfogható egy TF3-nak...jelenleg "aktuális" gémből egyszerűen nem tudok jobbat sem időtállóság,sem játékosszám terén.Még a nyamvadt codot is párezren tolják,gagyi szinten.Az új BF igéretes,de odébb van és kivárós...az idei cod ránézésre qka,az igért remake pedig 10 map,ki tudja,hogy jön át a cod4,és ha nem lehet trükközni,bundleban nem lesz olcsó az idei förmedvénnyel....márpedig akkor oda se várható tömeg.Ez van. -
atidzsiforc
őstag
válasz
Synthwave #1478 üzenetére
nekem neha sikerul vmi ramp jump feleseget is beadni kisebb objektumok tetejet surolva ugrandozas kozben. air controlos runat gondolom megtalaltad, azzal eleg jo moka az sp, de a strafejump azert meg hianyzik
ja meg hell guards bossfight masodik fazisaban vmi akkorat knockbackelt h vagy egy kilometer magasat repultem
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Synthwave #1425 üzenetére
Miután, ahogy írtam korábban a 7850 valami miatt (driver, mi más), nem valami stabil, így a shadow medium-ra vissza ment, azon kívül minden ultra. Sajnos nem full hd, mert az a monitor nem bírja. Arra majd később kell beruházni. 720p. Ez sem az én gépem, csak odapofátlankodtsm magam haverhoz egy végigjátszás erejéig. (Nem végig én vittem, hagytam neki is 10 percet legalább a saját gépén...
)
-
emmm
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #1403 üzenetére
A Glory Kill fun, még sokrétűbb dezintegrálást és homloklebenymenti elszilánkosítást tesz lehetővé (főleg, hogy a rendszer nagyjából érzékeli, hogy a célkereszttel a szenvedő alany mely testtájára mutatunk éppen és milyen szögből tesszük azt), ill. szakszerű alkalmazása a nagyobb harcok flow-jára is pozitívan hathat. Belefér egy "next-gen" DOOM-ba és bőven lehet az előnyünkre fordítani.
Aztán van itt még valami; az eredeti kisregényben a hentesbárd alá siető lényekről nem szólt a fáma (ahogy az amúgy kifejezetten jól sikerült hangokról sem), de már meguntam a gépelést.
Annyit azért elzokognék, hogy a kiberdémon kissé csalódás (azért a második küzdelemnek tényleg volt egy klasszikus '90s bossfight feelingje), de a többi en bloc rendben van.
Hell Knight és a pokolfattyak jórésze a D3-as elődre hajaz (az élőholt katonákkal és tudósokkal az élen), ellenben a Pinky végre Pinky és durva.
Meg a Baron of Hell is barátságos. Mancubusok terminátorok, a kedvenc Cacodemon viszont nem hozza a várt csodát; az eredetinek sokkal több egyénisége van. Ez viszont böszme nagyot harap.
Pain Elementalt meg nem láttam még. Vagy csak nem tudtam megkülönböztetni egy new school Cacodemontól - ami elég tré lenne.
A Lost Soul-ok sem olyan csököttek, mint a D3-ban voltak.Vannak friss delikvensek is (mondjuk a Summoner engem az Arch-vile-ra emlékeztet), amik érzésem szerint kicsit talán kilógnak a DOOM-univerzumból, de a jelenlétük nem zavaró.
Az exobiológiai témakör részletei nyilván egy meglehetősen érdekfeszítő esszé keretein belül állhatnának csak össze egységes egésszé
, viszont most már tényleg békébe rakom a billentyűzetet, mert rámjött a kelletlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest