Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha Hurt Me Plenty-n játszod végig, miért csodálkozol? Nulla kihívás, ami még Ultra-Violence-en sem sokkal jobb. Pikk-pakk végigrohansz rajta, load nélkül. Nightmare az már más tészta, ott azért nem árt kicsit figyelni, mert akár egy pokolpillangó is könnyedén dezintegrált állapotba kényszeríthet, ha megrebegteti a szárnyait az orrnyergeden.
A single 2016-os címhez képest zsír, a multi bleh (bár már fejlesztgetik, az id visszavette kézbe a gyeplőt - hát, akad dolguk rendesen), de ezt mindenki tudta. A többség amúgy is a kampány miatt vásárolta meg a játékot. Ami fun és egészen normálisan implementálja az ősi receptet egy "modern" köntösbe (és még az engine skálázódása is korrektnek mondható). Mondom ezt úgy, hogy '96 óta játszom Quake-eket és bennem van az abszolút elitista, már gyakorlatilag VALLÁSOS quaker; 2000 után kiadott FPS-re dícsérő szót nagyon ritkán lehet tőlem hallani, 2005 utáni címekre meg még annyira se.
Az újrajátszhatóságot az adja, hogy minden secretet és apró szögletet megtalálsz a mapokon, megcsinálod az összes csellendzset, fejlesztést - ezekből pedig akad bőven és egészen fun is megtalálni mindent, tekintve, hogy level design terén is visszanyúltak a '90-es évekbe és nem egy nyílegyenes csőben kell hasonkúszni előre, hanem egy kicsit megvan a régi, "akkor most rendesen felderítem a kócerájt" érzés.
A nagyjábóli 15 órás kampány hosszát (már ez jelentősen több, mint sok újkori FPS-é) ezzel uszkve megduplázod.Összetenném a két kezem, ha minden reboot vagy új FPS-cím csak ennyire lenne becsületes iparosmunka.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Ekkorára nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
'93 óta játékos, első FPS-ek a Catacomb-3D, Wolf 3D és Blake Stone, 20 éve quaker.
Tömören; egy egészen jól modernizált implementációja a régi játékrendszernek, nem több, nem kevesebb. A durván 15 órányi single fasza (ha minden kis rejtett zúgot meg csellendzset meg akarsz csinálni, lesz a duplája), a multi bleh - semmi köze az aréna shooterekhez.
A gépigény: i5-2400, 8 GB, GTX 750 Ti 2 GB és 720p-ig kellemes framerate-ek medium graf (+egy-két high) + effektekkel és 2x élsimítással.
800 x 600-ban 120-160 fps (i5-3470, 8 GB, GTX 750 Ti SC).Igen hosszas cikk készülőben.
Ha konfigot fejlesztesz, Sandy Bridge óta az AMD felejtős. Intel + nVidia.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tegnap összedobtuk a garázst, beizzítottam a Doom Builder 2-őt, csináltam egy mapot, úgyhogy ma ZDoom LAN várható.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mi volt most ez a nyolcvanpármegás update?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ugye így nem tudja hol van, a te szavaiddal élve neki kell megtalálni, ezt kérte."
Így van, ezt kérte, nem egy full walkthrough video channelt. Akkor te miért az utóbbit linkelted egy tökéletes műgonddal croppolt pillanatkép helyett?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 13 kar egyikéről kapott egy darab, teljesen egyértelmű screenshotot. A konkrét secretnek számító classic map bejáratot neki kell megtalálnia.
Lehet ezen lovagolni, csak értelme nincs.
"Ismét szép szájbarágósan mint a gránát kontra fogkefe esetében"
Milyen szájbarágósan? Olvasd vissza azt a pár posztot. Én is mindig így teszek.
A játékban szerintem egy hulladék a gránát (még TE IS elismerted, hogy lassú, meg tl;dr maximum annak jöhet jól, akinek nincs teljes bizodalma a saját combat skilljében).
"Célszerszám" (mint eszköz a pusztításra), csak ratyi, megfelelő szem-kézkoordinációs készség birtokában az égvilágon semmilyen hátrányod nem származik belőle, ha nem használod.
Neked kell, hasznosnak tartod, szereted, nekem fel sem tűnik, hogy az inventoryban van, annyira nem kalkulálok vele, annyira nincs rá szükségem, teljes mértékben csak egy szinesítő opció - semmiben nem befolyásolja a végkimenetelt (kivéve talán abban, hogy tovább tart vele megtisztítani egy termet, mint nélküle).A fogkefe is egy célszerszám, ellenben ha nem használod, előbb-utóbb (a genetika és a fogak igénybevételének függvényében) komoly gond lesz belőle. Meg aztán nem mintha túl sok fogtisztításra alkalmasabb eszköz létezne a kommersz felhasználói piacon - míg gránát helyett vagy 10 jobb ketyere van az UAC komplexumban, ha egy kis zsigerelés a cél.
Ennél fogva rossz a gránát-fogkefe analógia. Ha mondjuk pl. arcvízhez vagy egy fésűhöz hasonlítod, hellyel-közzel helytálló lenne.
Ez a szájbarágás.

Nem keresek semmit és senkit. Inkább te keresd meg az #1729-et és aztán az arra válaszul érkező #1730-at, annak is leginkább az első mondatát.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
pomorski
üzenetére
Nem eszik olyan forrón a kását; fel kell fejleszteni a Praetor Suit szenzoros részét, aztán sípolni fog, ha titkos akármi közvetlen közelében vagy. A térképre is felkerülnek a dolgok, onnantól kezdve meg már maximum csak favágás. Ha megtalálod az adott mapon lévő auto-térkép konzolt és letöltöd a tartalmát, az is segít; azok a helyek, ahol még nem jártál, szürkével lesznek jelölve.
A szinteket bármikor és bármennyiszer újra lehet játszani, végigjátszás után is - ott ráadásul nem csak az egyes pályákon megtalált / legyőzött micsodákat mutatja már, hanem a specifikus challange-ek állapotát is, ill. a fegyver- és armor fejlesztések is megmaradnak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na mégegyszer;
#1720: "Na még ennek alapján sem találom olyan jól el vannak bújtatva. Egy screen-shootot nem küldenél valamelyikről?"
Az egyikről kér egy screenshotot, hogy tudja, mit keressen. Nem tudom, ezt hova lehet még ragozni. : /
"Hasonló ahhoz, mint amilyennel te szembesültél akkor, mikor arról kellett döntened kivágod-e a kart a képről és csak azt linkeled hogy maga találhassa meg adott pályán, vagy úgy ahogy van linkeled az egészet"
Nem csináltam belőle morális kérdést vagy Paint szeánszt, mert dolgozom. Beírtam Google-be, hogy "doom classic map secret" -> images -> size: large, és az első jónak látszó shotot belinkeltem, oszt annyi. A magam részét 15 másodperc alatt letudtam, innentől kezdve már rajta múlik, hogy mennyi classic mapot talál meg.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy földön lévő kart kell keresni, ami általában elég jól belolvad a környezetébe. Legtöbbször még sutyerák helyen is van.
Ha meghúzod, felcsendül egy régi DOOM-dallam és valahol a közelben megnyílik egy fal / ajtó; ott lehet bemenni a 23 éves bitmapek közé. Amikor belépsz, akkor regisztrálja a secretet (innentől számít megtaláltnak) és a profilmenüdből a Custom Maps-ot kiválasztva válik játszhatóvá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
"pajzsos shotgunnerekre szoktam dobalni"
Chainsaw vagy Gauss Rifle, oszt jóvan.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Rossz analógia. Másfél végigjátszás alatt egyszer sem éreztem a legkisebb hiányát sem a gránátnak (a fogkeféjét fogod + az célszerszám - amiből jelen esetben SOKKAL jobbak is rendelkezésedre állnak, ha zsigereket akarsz a falra cifrázni), igazság szerint fel sem merült, hogy tudatosan használjam, annyira elhanyagolható helyet foglalt el az inventory-ban; keresztülfröcsögtem mindenen with relative ease, mint annak a rendje.
Szerintem maximum annyi a létjogosultsága, hogy ha már nagyon unod a banánt, elhajítasz kettőt, hogy lásd, milyen. Meg, hogy van ilyen is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A gránátok meg a hologram elég useless.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Csak sok köszönet nem lesz benne.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Szerintem burleszkfilmbe illően.
Ha egyáltalán elindul.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"És miért nincs beépített screenshot hotkey?"
F12. Mint Steam-en kb. mindenben.
Afterburner off.
"Még kilépni sem kell, elég ha meghalsz, és checkpoint load után indul az fps drop issue..."
A magam részéről ilyennel nem találkoztam. Csomószor ALT-TAB-olok, hogy megnézzem a böngészőt vagy a Skype-ot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ha nem akkora lenne minden betű, mint egy 5 Ft-os..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jelen esetben az tökmindegy. 720p-ben is igen-igen kellemes a GTX 750 Ti, 100-100+ fps, több high beállítással, mint mediummal + effektek meg élsímitások. Egy GTX 960 mennyivel erősebb kártya? Legalább 50 %-kal; igazából állva hagyja a 750 Ti-t.
Valami software-es vergődés lesz az vagy hibás a kártya.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ragnar_
üzenetére
Bezony. Meg azoknak a nagy, sárga fúrótorony micsodáknak is fel lehet siklani a legtetejére E1M2-n. Onnan is lehet egy-két helyre továbbfolyni.
Annál, amelyiknél van egy magasban himbálódó láda --> a ládára is kitűzheted a zászlódat. Mondjuk érdekes, mert miközben kileng jobbra-balra, te egyhelyben maradsz; az engine nem egészen úgy érzékeli, hogy a tetején ácsorogsz, szóval csak óvatosan. Ha nem magára a ládára állsz, hanem az "alátétre", akkor nincs ilyen probléma.
Bár amin kicsit kivoltam, hogy az egyik secrethez (az a helyiség, ahol először találod meg a láncfűrészt) simán át tudnék double jump-olni, ha fentről közelítem meg a környéket, de egy láthatatlan fal nem enged átlendülni a balkonon, lmao. Inkább meg kell kerülni a fél mapot, ha el akarok oda jutni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer
üzenetére
Korai is lenne, tekintve, hogy múlt hét pénteken jelent meg a cucc.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt is megvolt az UV végigjátszás. Egy egészséges 20 óra biztos volt a kampány cakk-pakk. A főboss (ami amúgy brutálul fest) után még vártam némi akciót, azt hittem, hogy ő csak az ajtónálló, de kissé félbe lett vágva az események folyása (szinte biztos, hogy lesz "sztori" DLC még, amit veszek is majd megfele); agyvelejének elpárlasztása után extra lövölde helyett egy full epicness end sequence jött. Már megnéztem párszor.
Összességében hibái ellenére a single fasza, érte a pízt.
Szerintem mindenféle fokozaton jobbra-balra minden kis zúgot felderítek még.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Találtam egy érdekes movement mechanizmust, ami egy kicsit a Quake III Arena-ban is megtalálható overbounce (OB) horizontális változatára hasonlít; ha egy magasabb platformról leesve megfelelő szögben találunk el egy vékony peremet / korlátot, nagy sebességgel előrelendülünk, helyzetrelatívan nagy távolságra.
Még kísérletezek vele, néhányszor már sikerült reprodukálnom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
A Glory Kill fun, még sokrétűbb dezintegrálást és homloklebenymenti elszilánkosítást tesz lehetővé (főleg, hogy a rendszer nagyjából érzékeli, hogy a célkereszttel a szenvedő alany mely testtájára mutatunk éppen és milyen szögből tesszük azt), ill. szakszerű alkalmazása a nagyobb harcok flow-jára is pozitívan hathat. Belefér egy "next-gen" DOOM-ba és bőven lehet az előnyünkre fordítani.
Aztán van itt még valami; az eredeti kisregényben a hentesbárd alá siető lényekről nem szólt a fáma (ahogy az amúgy kifejezetten jól sikerült hangokról sem), de már meguntam a gépelést.
Annyit azért elzokognék, hogy a kiberdémon kissé csalódás (azért a második küzdelemnek tényleg volt egy klasszikus '90s bossfight feelingje), de a többi en bloc rendben van.
Hell Knight és a pokolfattyak jórésze a D3-as elődre hajaz (az élőholt katonákkal és tudósokkal az élen), ellenben a Pinky végre Pinky és durva.
Meg a Baron of Hell is barátságos. Mancubusok terminátorok, a kedvenc Cacodemon viszont nem hozza a várt csodát; az eredetinek sokkal több egyénisége van. Ez viszont böszme nagyot harap.
Pain Elementalt meg nem láttam még. Vagy csak nem tudtam megkülönböztetni egy new school Cacodemontól - ami elég tré lenne.
A Lost Soul-ok sem olyan csököttek, mint a D3-ban voltak.Vannak friss delikvensek is (mondjuk a Summoner engem az Arch-vile-ra emlékeztet), amik érzésem szerint kicsit talán kilógnak a DOOM-univerzumból, de a jelenlétük nem zavaró.
Az exobiológiai témakör részletei nyilván egy meglehetősen érdekfeszítő esszé keretein belül állhatnának csak össze egységes egésszé
, viszont most már tényleg békébe rakom a billentyűzetet, mert rámjött a kelletlenség. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Részemről a legjobb a DOOM 2. Meg a Brutal DOOM. D3 teljesen más jelleg, inkább spin-offnak venném, de annak nem rossz, szerettem. Nightmare végigjátszást, ahogy elődei is, megélt azért, kiegészítőstül - pedig abban is volt egy-két retardáltság.
Ez meg.. hmm.. a single jó. Ahhoz képest, hogy tessék-lássék id Software. Meg egy "modern" FPS. ÉS ennek ellenére leköt 3 percnél tovább, ami mindenképpen egy erősen pozitív jelző.
Az OST király, a lore / adatbázis-része sem rossz. Brutálul néz ki, brutál, ami történik, az engine jól skálázódik. Meg igen durva, több perces balettszökellőtömegmészárlásokat lehet rendezni nagyobb termekben egy seregnyi gurgulázó lanye gyűrűjében, miközben zúz a metál.
Ellenben a set +m_smooth 0 MÉG MINDIG NEM a legjobb. Igazi RAW mouse inputot akarok.. Meg normális cvar és cmd listát a konzolban. Ugye. UGYE.
Nehézségi szintből alapból sajna nincs Nightmare, így az ember rá van kényszerítve az Utra-Violence-re. No mindegy.
Azt díjazom, hogy próbáltak visszatérni az eredeti formulához - a konstans fast-paced mészárlás + item pickups nemes egyszerűségéhez. Mert jó az vala. Nyilván nem tudták már azt a sebességérzetet adni, mint a legendás id Tech 1-gyel készült ősapák. Ebből kikövetkeztethető, hogy nem is egy QuakeWorld vagy CPM DeFRaG szint.
Na jó, kimondom; egy kicsit lassú. A single még elmegy ebből a szempontból (de ha mást nem, legalább az alap futás tempóját megdobhatnák egy egészséges 20 %-kal), viszont a multi már hangosan felköhög - egyszerűen VÁNSZORGÁS eljutni A-ból B-be. Hagyjuk ki a "transzlokátort", az nem ez a tészta. 600-800-1000 ups-szel akarok keresztülfolyni a mapon kplsthx.

Azért Ultra-Violence-től kezdve a 2000-es évek közepétől lődöző generációnak (vagy a szimplán csak kevesebb skill- / rosszabb szem-kéz koordinációval bíró embereknek) még nyújthat értelmesebb kihívást a játékmenet, a hovamenjmitcsináljszájbarágás sem annyira ocsmány, mint ahogy az mostanában lenni szokott. Még ki is lehet kapcsolni. Ahogy a mindenféle markersignHUDbizbaszokat is. Zsír.
A fegyverek és armor fejlesztése szükséges "rossz", kell ez a mai népnek (vidáman megvagyok nélküle, thx), ahogy a másodlagos lövési funkciók meg csatolmányok is, de legalább ad egy kis plusz mélységet a single résznek és egyszerűen van implementálva.
Reload nincs, amíg van lőszer, addig lehet hajtani a kereplőt. Ahogy azt ezen a családfán szokás.
A design-részük kellemes; durván néz ki pár csúzli (mondjuk a BFG elég nyöszledék), bár némelyik hangját kicsit öblösebbé tenném (főleg a két shotgunét).
Szóval a puttyogtató micsodák már nem olyan ikonikusak, mint hajdanán, de legalább nem gázak. A láncfűrész meg YES - bár kissé zavaró, hogy ennyire hamar fogy az üzemanyag és a szintek nem is tobzódtatnak túlságosan benzines kannákban.A mészárlás relatív ténye amúgy a helyén van. Szikraesőben fröcsögnek az agyvelők és szanaszét szakadt végtagok, miközben a gurgulázó hörgések és síri sziszegések kakofóniájában a vérzáporból érkező apró csontszilánkok csapódnak a sisakom vizorjára, amihez a torkolattűz vakuszerű villogásában fel-felvilágló, plafonról lógó emberi belsőségek, összeroncsolódott torzók és a rideg fémfalak egységes biomechanikus masszába ágyazódott eszményi látképe biztosít gyermekbarát keretet.
A mapok felépítése kétélű penge; míg egyik oldalról ott van a régi időket idéző komplexitás, titkos helyek, esetenként a pszeudó-open world feeling, automap, addig a másik oldalról ott van a színek kissé hiányos skálája és az ismétlődő részletek.
Az alapvető design próbál többrétegű és relatíve összetett lenni, ami jó, mert nagyjából sikerül is neki. Volt, hogy kicsit át kellett gondolni, hogy merre tovább meg merre van észak - főleg a platformos részeknél, amikor az ember felfelé (vagy éppen mittudoménmerre) halad.
Hallottam azért a nosztalgikus akkordokat megpendülni egy-egy kisebb bolyongás során. Lehetett volna még tisztább hang is, de túl nagy panaszra ez sem adott okot. Ismerve az utóbbi évtízedben kialakult "nívót" (lulCoD, lulBF, konzolfps trololo), ez a fajta szint-tervezés egy 2016-os címhez mégiscsak egy kellemes adalék.Nemrégiben vettem elő a Doom Builder 2-őt, amazonról jött némi szakirodalom id Tech 1-ügyben, így érdekes lesz leendő hobby builder-szemmel is körbejárni a dolgokat. Ja, erről jut eszembe; Snapmap. Eh... a linedefek pakolászását jobban csípem. : > Viszont legalább van, ártani nem árt, még akár születhet is egy-két szórakoztatóbb map community-kezek között.
Az is egész jópofa, hogy mindenféle challange-ek vannak a pályákon. Nyilván az Öcsívmentek mellé ez is kell a plebnek, de el lehet vele szöszmötölni, ahogy azzal is, ha minden secretet meg akarunk találni. Azokból lesz dögivel. Annak a ténye pedig, hogy az egyik secret minden mapon az, hogy meg lehet nyitni egy klasszikus DOOM-pályát (a jó öreg id Tech 1-es bitmapek és sprite-ok üdvözölnek a monitoron), amin vért is onthatsz majd (ha a főmenüben kiválasztod a frissen megjelent opciót), egészen szívmelengető.
Lényegében az új DOOM semmi groundbreaking megepic foreverikon stuff, de egy ősi recept 2016-os modernizálására tett kísérlet, ami összességében (és hiányosságai ellenére) egy tisztességes iparosmunka és nem érzem, hogy hiba volt megvenni.
Persze volna még mit változtatni rajta, de nem vártam tökéletességet, pláne, hogy a megaignoráns Zenimax-Bethesda mancsa jelen van + id sem id már. Azért a single részben talán még kellemeset is csalódtam. A multi meg.. van. A loadout-része nevetséges. Meg lassú. Egynek szódával elmegy.
-------------------------------------------------------
"a pajzsos g*ci szétb@sz a shotijával"
Egyik exkluzív fogadója a benzines láncfűrész pH-semleges bőrápoló kezelésének.
"Quake 3 egyik nagy kedvencem volt, az külön öröm, hogy single alatt legalább annyira kell precíznek lenni hogy ne harapjak fűbe, mint multiplayerben q3-ban."
Azé Quake (mid-skill+) multi-szintű kihívás közel sincs.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
mildwood
üzenetére
Sehol nem veri. A 100ezres konzolon az fps cap csupán 60 és bizony bedroppol alá, nem csak egyszer-kétszer (a hányás gamepad <-> FPS mizériát most hagyjuk). Nálam a középkategóriás gépen átlag 120-160 fps magasabb grafikai beállításokkal, mint PS4 / XOne-on. Ha visszábbveszem a dolgokat, felkúszik 190 fps környékére.
tl;dr: Egy rendesen összerakott, középkategóriás gép normális driverekkel messze jobb erre, mint bármilyen konzol - mind fps cap, mind GFX, mind pedig irányítás szempontjából.
Félreértés ne essék, nincs bajom a konzolokkal. PS3 van is, PS4 meg lesz (SNES és társai majd később, de előbb-utóbb odakerülnek az állványra) - de kb. csak a bőséges (és legtöbbször exkluzív) jRPG / sRPG / beat 'em up-ok miatt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Bootyhunter
üzenetére
Lehet, valami AMD-kavarás van ott, nem?
Itt i5-3470 + 8 GB + EVGA GTX 750 Ti SC 2 GB -> 800 x 600 @ kb. minden high-on, egy-két medium, vsync off, 2 x élsimítás, self-shadow, HDR, DoF, DoF AA etc. etc. és bőven 100+ fps. Ahogy néztem, elég jól skálázódik az engine.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)