- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Ez mennyire beteg..
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1733 üzenetére
"Akkor te miért az utóbbit linkelted egy tökéletes műgonddal croppolt pillanatkép helyett?
"
Na basszus, most leltem meg a postjaid mögött álló fanyar humort, nagyon kellett oda az a smiley!
Nem tudtam eldönteni hogy szefós vagy esetleg becsípődéses.., egyik sem! Szépen bevittél az erdőbe.
Innentől a többire már kár is reagálnom, najó, egyet kivéve.."Ez a szájbarágás.."
Ö-öööö
, ez kérlek sz@rrágás!
-
Habugi
addikt
Nem vitázunk, szerintem a fórumtárssal mi rettentően kevés dologról tudnánk vitatkozni.
(#1729) [oWn]f4te:
Szemmel láthatóan nem csináltál belőle morális kérdést hogy a teljes képet szúrd be, abból csináltál hogy videót/csatornát linkeltem, ahol a másik egy tucat is megtalálható.
Pusztán arra kívántam rámutatni, amennyiben hű szerettél volna maradni ahhoz aminek esetemben hangsúlyt adtál akkor ilyen formán tálaltad volna:
Ugye így nem tudja hol van, a te szavaiddal élve neki kell megtalálni, ezt kérte.
Ismét szép szájbarágósan mint a gránát kontra fogkefe esetében.
Nem ismerjük még egymást más topicból de bátran állíthatom hogy Te fogod előbb megunni és/vagy ránk szólnak, egyszerűen csak nem az a robot vagyok akit keresel.
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1726 üzenetére
Könnyű lehet a környezetednek basszus.., felnevedd, csak egy megérzés..
Tehát amikor egy fullscreenshotot mutatsz neki, amin be van karikázva amit keres akkor azt ő igazából saját maga találja meg? Ééééértem!
Súgok, a videó alapján igen valószínűnek tartom hogy látva mennyi "spoilert" tartalmaz, maga is el tudja majd dönteni hogy az alapján csinálja-e vagy keresgél, tehát egy választás.
Hasonló ahhoz, mint amilyennel te szembesültél akkor, mikor arról kellett döntened kivágod-e a kart a képről és csak azt linkeled hogy maga találhassa meg adott pályán, vagy úgy ahogy van linkeled az egészet.. -
Habugi
addikt
Van köztünk valaki, aki 16.5.2.1-es driverrel és VSR-el játsza a játékot, kvázi magasabb felbontáson mint a kijelzőjének natív felbontása?!
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1700 üzenetére
Lassú sajnos, ez bizony így van.
Próbálgattam az upgradelt Equipment rúnával a használatát, nem lett jobb annyival hogy egy slotot rááldozzak, kizárva ezzel egy ammos/2nd chance/glory/armor rúnát.
Te beveted magad mert valószínüleg sokkal jobban játszol nálam, ultravion még csak-csak bevállaltam az esetleírásodhoz hasonlítható hentes munkákat de nightmaren ha megpróbálom úgy esek szét ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Ezen a síkon, a saját példámnál maradva talán ráhúzható a gránát témára, hogy minél magasabb fokozaton játszik az ember vagy minél kevésbé ügyes, annál hatékonyabb/hasznosabb lehet a használata az új DOOM-ban.
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave #1696 üzenetére
Nem volt vele semmi baj, csak nem egyszerűsítettem le annyira hogy kizárjon mindennemű belefetrengési lehetőséget.
Harcászatban a gránátot jogodban áll nem "célszerszámnak" nevezni/tekinteni, ez pontosan ugyan az a kategória helyből mint amiről ez előző postom szólt.Személy szerint az egész játék alatt használtam, illetve használom mert második végigjátszást kezdtem el pár napja, csak idő hiányában jegelődött.
Chainsaw nálam mindig vésztartalék volt, fullhoz közel tartva nagyobb dögök ellen, ugyan ez igaz a Gaussra is, Siege móddal, úgy elég sok ammot eszik, közepes vagy kisebb dögökre nem pazarlomsohanajó ez így nem teljesen igaz, Quaddal igen jó móka..Amivel egyébként egészen jól ki lehet váltani a gránátot az a Shotgun explós modja de nagyobb ereszd el a hajamok közepette, amikor 4-5 fegyó között váltogat az ember folyamatosan, kapkodva mert egyetlen fireball viszi a HP ~80%-át vagy öl, ott nagyon hálás tud lenni a gránátozás.
Könnyen "érezhető"/tanulható fix sebzést oszt, challangek teljesítéséhez is állati hasznos volt számomra, tudod mennyit gyengít egy-egy dögön amit utána a kívánt módon kivégzel.Zordabban belakott termek bevételéhez is rengeteget használom, benézel, látod hogy elég necces, gránát repül a kisebb dögök felé, vissza a fal mögé, vársz, bamm, kinézel és az upgradelt Glory range rúnával már rajta is vagy az egyik témfergőn ami ~10méterre volt.
Ragozhatnám még sokáig, tekintve hogy saját bevallásod szerint sem használtad túl sokat, kis túlzással semennyit bár ez eléggé mihez képest kérdése, szerintem próbálgasd mert megéri..
-
-
Habugi
addikt
Kezdésnek a VGA-d tudásának megfelelően lődd be a grafikát, a 1080p Ultra nem ilyen.
Low-Medium a 950M-hez kezdésnek, első blikkre/tippre, a fix 60-ad talán meglesz.
Kezd el monitorozni valamivel mennyi vRamot eszik adott beállításokkal, hátha +SoulRiever- tippje is helyálló, OSD sem feltétlenül kell, elég egy GPU-Z sensor fül, Max filterrel a vramon.Amennyiben esetleg kakukkolna továbbra is, alt-tab, megnézed nem-e töltötte meg, amennyiben igen, beállításokból vissza.
Abból kár kiindulni mennyit fizettél érte, az nem egy 300k-s gép hanem egy 300k-s laptop, a kettő sajnos marhára nem ugyan az. Ugyan abból a pénzből olyan "asztalit" veszel ami játékok tekintetében 2-3x körbefutja.Egyébként az sem biztos hogy a VGA ereje és/vagy a vRam fogy el, ez a restartos jelenség nekem sántít, ha már érzel indíttatást arra hogy monitorozd mi történik miközben játszol, helyből mehet a HWInfo64 a GPU-Z helyett, figyeld a prociterhelést hátha felzabálja valami egyéb háttérben futó folyamat.
-
Habugi
addikt
válasz
Robizm# #1625 üzenetére
Nálad a fő probléma az alaplapod illetve ennek okán az alapon járatott 6300as is, ami ráadásul szerintem orrba-szájba droppol (a lap miatt).., rántva magával a VGA-t is..
Az a 3 phase hűtetlen/bordátlan VRM.., katasztrófa.
Belépőszinten egy 6+2es lap kéne a 6300as alá, tudnád húzni is, sokkal szebben futna kb minden. Nem tudom honnan került elő az a 985GM-GS3 de ha ajánlotta valaki a Vishera alá amikor az új configot összeraktad akkor tudjál róla hogy van egy új ellenséged. Fele ilyen procit nem raknék bele..
Viszont ez itt eléggé oFF, ha bővebb infó kéne/megoldás akkor FX topic..
-
Habugi
addikt
válasz
MATEO6600 #1553 üzenetére
Minimum gépigényhez közeli vason érdekel hogyan fut, mert maxhoz közel szeretnéd majd játszani?
Izé..
Tessék, ez
csutka maxDoF & MotionB herélve..: [link]A legtöbb tesztoldal Ultra Presettel mért, tudni kell hogy nem az a teteje, "csak" 8X Anisotropic és az árnyék/virtual texturing sem maxos ilyenkor.
-
Habugi
addikt
válasz
atidzsiforc #1476 üzenetére
Rá bizony, szerintem kategóriákat ver ZM-re..
Szerintem akkor sem lehetett egyikük sem 3napon keresztül annyira kocka, hogy annyiszor végigtolták volna a játékot hogy fejből memórizálják az összes spawnt..
Egy spawn 3-4 hullám, hullámonként belépő szinten ugyan ennyi npc, különböző helyeken.. és akkor pályánként hány spawnpont/trigger esemény..
-
Habugi
addikt
Köszi, ezt a videót láttam már, illetve bele-bele tekertem, elég gáz szerintem, nem tudom milyen metotikával csal de ennyi idővel a játék megjelenése és egy NM-es végigjátszás után gyakorlatilag az összes létező spawnolást ismeri.
Nekem ütvefúrózza a retinámat hogy egy-egy triggeres rész előtt konkrétan ráteszi a célkeresztet arra a pontra ahol az első NPC megjelenik és folyamatosan ezt csinálja. Minden ilyen spawnál/pillanatban látszik hogy pontosan tudja mik, milyen sorrendben és hol fognak spawnolni.
Ha ezt ~4-5 végigjátszás után csinálná meg azt mondanám rendben van de hogy egy kör után tuti nem emlékszik rá az biztos. Felvette az elsőt is.., második kis gép/kijelző, valami ilyesmire tippelek..Van egy másik arc is, valamivel hosszabb idő alatt vitte végig, alig pár percről van szó, viszont sokkal skillesebb/ügyesebb, sokkal látványosabban játszik, jobb az aimja is, megjegyzem a fenti archoz hasonlóan ő is pontosan ismeri a spawnokat végig az egész játék alatt..
Igen, a leírás alapján a pályákat menti..:
"You can save your campaign upon completing a mission.."
(#1473) atainprison:
Na basszus, mekkora egy állat vagyok, mindenre gondoltam csak erre nem..
Ezek szerint ezért nem mentette el.., folytatást nyomtam és pályabetöltés után léptem ki..
Köszönöm!
-
Habugi
addikt
Tolj egy végigjátszást NM fokozaton, ez sebzésre & minden másra is uaz mint az UNM csak itt meg lehet halni/checkpointtól újra kezdeni.
Kell ám az a glorykill féle pár HP.., ezen a fokozaton eleve runa nélkül egyet dobnak (kvázi ha sokallod nem használod a rúnát és cső) és 5hp-t tol vissza (mondjuk ha nagyon alacsony a hp akkor hajlamosak többet, skálázódik de még nem figyeltem meg hp függvényében hogyan), arról nem beszélve hogyha durvább helyzetben szánod rá magad hogy a "tántorgóra" rátolj egy gloryt mert kevés a hp-d, akkor simán benyelhetsz a végrehajtása közben egy Impek féle tűzlabdát és kalap kabát, respawn.Btw.., tegnap elmentem az ArgentFacilityig UNM-on, a nehézségi szint leírása alapján menti a pályákat ill. a runa trialos failek nem számítanak de meghalni azt nem szabad.., oké, késő volt már, fekvés, betölt az ArgentF, lemegy a duma, quit to menü.., quit.
Még vártam kicsit hogy Steam felhőbe feltolja az állást és borultam.Na.., 10perce néztem, ofc nem mentette el az UNM féle ArgentF állást, nem tudom onnan folytatni, kvázi mintha meghaltam volna, kezdhetem majd előről..
Ez így normális vagy valami bug?
Durva lenne ha végig kéne ülni ~6-7 órát az UNM végigjátszás kedvéért.. -
Habugi
addikt
válasz
#48613632 #1355 üzenetére
Csatlakozom, ámbár ne felejtsd el hogy a konzolos megmondó emberek nagyrészt csak tipródva próbálnak önigazolni ilyenkor. Valamiért sosem éreztem ingert elmondani egy konzoltulajnak sem milyen messze van az amit ő játéknak nevez attól amit én a PC mellett megélek, csak mert tudom, One és PS4 is van a családban.
Egyszerűen más igényszintek kielégítésére valók, semmilyen szempontból nem összehasonlíthatóak, így nincs is olyan hogy jobb/rosszabb..
Elolvasod, végig mosolygod, end of story.
-
Habugi
addikt
Nagyon nagy baj van.., nem bírom abbahagyni a játékot..
Ha jól tudom még 3-4pálya van hátra a kampányból.., eddig cirka 15-16órát tettem bele, +nem kevés AFK (Steam timer..). Kész teljesen.., Doom 1-2 mai köntösben, pörgős mint az állat, qrva jók a zenék, nincs semmi sablonos sztorivonal videokkal, játék közben derül ki a sztori, zéró bullshit az egész, 9/10..
Legnehezebb elérhető fokozaton tolom, van még amit efölött unlockolni lehet és van NewGamePlus is, átvihető suit/fegyver/runa fejlesztésekkel. Jah hamár.., a fegyverek pasztmek, anyúúúúúú..
Nem tudom az elmúlt pár évben mikor volt szerencsém olyan FPS-hez ahol ennyire rendben lettek volna a fegyverek. Óriási hentelések vannak, van hogy szétcsapnak mint floki a lábtörlőt.
Sokszor olyan pörgős a single mint anno egy-egy UT'99 & Q3 DM FFA multi. Nyolc dög, nyolc felől, folyamatosan kitérni, fegyvert váltani, igazi reflextorna..Nem is tudom játszottam-e valaha ennyire jó remakkel.., abszólút nem marta meg a játékot a manapság divatos agyf@sz, (a főhős nem szerett bele egy démonba sem
), nincs szerelmi bánata se félvér zabigyereke akit elraboltak a gonosz tudósok tanulmányozni.., nincs emó zenés érzelmi megvezető videó/animáció extravaganza se semmi ilyesmi.
Egy valami van, BÜNTI!!
THIS IS DOOOOOOOOOOM!
-
Habugi
addikt
válasz
atidzsiforc #983 üzenetére
Köszönöm!
-
Habugi
addikt
Kattogtok mi ?!
Meg is értem.., a single nagyon rendben lévőnek tűnik!
Vígasztaljon titeket a tudat hogy van akinek rosszabb, a magam részéről hosszú évek óta elvből nem fizetek egy 10esnél többet játékért, kvázi várhatom meg amíg aprón/máshol sikerül lőni egyet ennyiért..
Gyáááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged