- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #2831 üzenetére
Végigvittem!
Zseniális lett ez a rész, hozta a régi Doom hangulatát, megvolt benne a Quake 3-as dinamizmus
Doom 3-ban főleg a hell pályák tetszettek, nehezményeztem is, hogy miért olyan keveset raktak beléjük, erre itt lett egy csomó
Azt hiszem ezt a játékot nem lehetett volna sokkal jobban megírni, ritkán mondok ilyet!
Kérdés: visszamentem level 1, UAC-re megtaláltam minden titkos részt (beleértve a retro pályát is) viszont a challengek még mindig nem elérhetőek
Miért?? Illetve látom h a pálya leges-legelején a térkép szerint van még egy labirintus a pálya alatt, de lövésem sincs hogy lehet oda eljutni
Videokat se találtam róla
-
R3laX
addikt
válasz
SoulReaver #2825 üzenetére
s912-nek az van
, ő használja 60hz vsync-el, sztem aki használja, főleg multiban, tesztelje ki, hogy egy jó ideig nélküle nyomja, majd visszakapcsolja. Meg fogtok lepődni mennyire rossz
.
s912: A másik meg az, hogy még 85Hz-et is simán tud a monitorod(cirilül jó lesz?
), nehogy már 60-on játsz
.
-
MK VII
veterán
válasz
SoulReaver #2772 üzenetére
Hmmm..
Érdekes.. Akkor lehet, hogy fel kell tölteni 5 dollárt a steam pénztárba?
Majd kipróbálom. -
tomas9320
tag
válasz
SoulReaver #2729 üzenetére
Nemvalószínű. 3 multiplayer DLC-t írtak mellette a snapmapot szoktàk updatelni.
-
s912
aktív tag
válasz
SoulReaver #2535 üzenetére
4 hónapot "kapott" id & bethesda.. Az is több, mint a semmi
ultra nightmare pistol only-ért pedig nagy respect. Íme, hogy a lehetetlen is lehetséges
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #2535 üzenetére
nem bántam meg, hogy megvettem 7000-ért, ez tényleg megérte az árát. mivel volt demo, így ki tudtam próbálni, és ez az első fps játék amit tudtam rendesen kontrollerrel játszani. egerezés nekem problémás, ezért a multi leves, de a single miatt már megérte.
más:
nem tudom, hogy linkelte már valaki vagy sem, de a napokban belefutottam egy ultra nightmare pistol only végigjátszásba -
Fitzgerald
veterán
válasz
SoulReaver #2073 üzenetére
Néztem gameplay videókat, nyilván nem néztem végigjátszást, csak részleteket. Éppen ezért voltam bizalmatlan már a kezdetektől.
Feljebb írtam, hogy olyan Youtuberek is ajánlották a játékot, akiknek azért adok a véleményére.
De játszani a játékkal, és videókat nézni róla az két különböző dolog.
Ahogy teljesen más élmény egy képet nézni a Grand Canyonról, és megint más dolog élőben látni azt.
Tehát nem mondod hogy a játék jó, mégis tetszett?
Kicsit belegabalyodtál ebbe a dologba szerintem.
Egyébként vettem egy komolyabb alaplapot, amihez járt Doom kód.
Csak mire az Asus supportból sikerült kiverni a kódot, addigra a fenti Youtuberek miatt megvettem a játékot, hogy majd ha megjön a kód, eladom. Mert akkor ez tuti nekem is tetszeni fog, még ha az a néhány gameplay videó amit láttam nem is győzött meg.
Ez nem azt jelenti hogy ingyen kaptam a játékot. Egy elég drága lapot vettem, amit ezzel promózott az Asus.
Az hogy milyen barter megállapodás volt köztük meg a Bethesda között hogy a játékot a laphoz adhassák gyakorlatilag mellékes, a végén úgyis a végfelhasználóval (velem) fizettetnek meg mindent.@Ragnar_
Reméljük a legjobbakat. Quake IV-el anno a III multiját próbálták kopizni, ami nem is lett volna gond. Csak sajnos összességében pont annyira volt átgondolva az egész mint most a Doom multija. Nem a játékmenettel volt probléma, hanem a szerverkeresővel, az interfésszel. Látszott, hogy nem foglalkoztak eleget a multival.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SoulReaver #2073 üzenetére
+1
-
Fitzgerald
veterán
válasz
SoulReaver #2068 üzenetére
Mert pénzt kérnek érte, és az ember szereti úgy érezni hogy elég tartalmat kap a pénzéért.
A hibákat és a hiányosságokat nem keresem, ezek menet közben buknak ki, vagy nem.
Ezek egy része szubjektív, egy része objektív, a véleményformáláshoz mindkét megközelítésre szükség van."Nem lehet azt mondani egy játékra, hogy nem jó, mert neked nem tetszik..."
Csak annyira nem lehet ezt mondani mint amennyire azt hogy a játék jó, mert neked viszont tetszik. Ennél sokkal árnyaltabb a dolog, lásd feljebb.
-
emmm
őstag
válasz
SoulReaver #2049 üzenetére
Szerintem itt fog már kelleni a gránát, a hologram használata...a hologramot múltkor kipróbáltam, lefoglalta a fél bandát és arra lövöldöztek. Életmentő lehet ezen a nehézségi szinten szvsz.
(#2050) Pala : igen, ezt olvastam ki én is az új játék indításakor, meg ha jól értem, minden pálya végén a folytatás helyett a mentés+kilépés kell, nehogy elvesszen az egész gamma...
-
marilllyo
veterán
válasz
SoulReaver #1978 üzenetére
Igen köszi! Ez volt az.
Hát az IDKFA trófeát nem adta be PS4-en.
Bugos szegényem picit. Az az egy hiányzik.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #1927 üzenetére
Ezt kisebb Bossoknál is begyakorolhatod. Nekem nem jött be, próbáltam. Sokkal könnyebb a sok kicsit beaprítani az elején, legalábbis nekem.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #1920 üzenetére
Csak ne 12 évet kelljen rá várni.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #1911 üzenetére
Ez a robot "majom" amúgy hogy lenne?
Mármint a csávó már ezer éve halott de mivel a technológia lehetővé tette/teszi a tudata át lett ültetve ebbe a gépbe mert akkora zseni vagy csak távirányítással van itt?
Számomra ez érdekes kérdés. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #1898 üzenetére
SPOILER
Samuel Hayden, vagy Samael Heathen / Heiden? Samael Ószövegtségben a sátáni tulajdonságokkal rendelkező angyalok neve (nem feltétlenül Lucifer és nem feltétlenül gonosz), Heathen / Haiden pedig hitetlen, itteni értelmében tehát egyik oldalon se áll.
A doom marine elpusztítaná a poklot, míg a pokol elpusztítaná az emberiséget. Samuel a kettőt egyszerre használja ki és fel. A szörnyeket magában nem tudta megállítani, viszont a doom marine túl nagy pusztítást végzett (ld a hell energy konvertálók szétverése), ezért amíg nincs rá szükség, a biztonsági szelepet vissza kell küldeni aludni. A küldetését teljesítette, viszont az újjáépítést már csak akadályozná.
A kard jó kérdés.
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver #1895 üzenetére
Viszont látására, és jó egészséget kíván.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #1889 üzenetére
Igen meg, ehhez könnyű volt.
Ha ésszerűen használod akkor nem kopik annyira. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #1856 üzenetére
menubol vissza lehet menni. vegigjatszas utan nagyon gyorsan le lehet futni a palyakat. kiveve a masodikat, azon haromszazotvenket secrettel mutatjak be (jellemzoen a fel palyat oda-vissza nyitosak kozul), hogy ez itt most tenyleg Doom2. tobbi palyan lenyegesen jobb a helyzet.
ja google jellemzoen talal leirasokat mi hol van, pl a classic doom palyakat a map se jelzi.
-
emmm
őstag
válasz
SoulReaver #1853 üzenetére
Nekem egyelőre egyetlen secret maradt ki: amikor Dr. Hayden-nel találkozok a Lazarus pályán. A pálya elején van egy ajtó (ahol a HP\páncél\ammo-növelő cucc is van), azt sehogy nem tudom kinyitni. Az ajtó mögött az egyik páncélos katona rejlik, hogy kihúzzam belőle az upgrade-t. Az van ráírva, hogy threat miatt zárva, de ha kitakarítom a mapot, akkor nem tudok oda visszamenni, mert bezáródik a visszafelé vezető ajtó. Passz...a vécét is alaposan átkutattam, de semmi.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
SoulReaver #1808 üzenetére
Köszönöm, meg is néztem az apróban, újonnan van 32-ért 750TI. Az enyém gondolom elmenne 15-ért, ennyit meg simán rááldozok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #1808 üzenetére
Hát, havernál GTX960 2GB-vel 1920*1200-ban high 30-50 fps között ingázik, medium-on ki lehet belőle hozni 60-at, de ott is néha beesik, AA nélkül is.. Viszont ami szép, 960 SLI-vel sem sokkal jobb a helyzet.
A saját kártyája egy 560Ti 448sp, azzal lowon 30 fps körül van..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #1797 üzenetére
Én próbálgattam Dolby Live-al 5.1-en.. Előjött pár hang, ami Stereo-ban nem volt.
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver #1785 üzenetére
Hát biztos lesz benne majd sok örömöd...
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
SoulReaver #1679 üzenetére
Van lapozó fájl most 3000-4000 között van, Így kb 1 órát tudok gamelni aztán kirak. Ha kikapcsolom azonnal kirak.
-
emmm
őstag
válasz
SoulReaver #1663 üzenetére
Azt hiszem, próbáltam és nem ment, de majd megnézem.
(#1664) Andie: ahogy a kolléga írta, ctrl+alt+del és mehet a feladatkezelő. Utána jó lesz. Lényeg, hogy legyen másik futó alkalmazás a gépen.
-
Andie
őstag
válasz
SoulReaver #1651 üzenetére
És csak.akkor kevés, ha újraindítom a játékot?
Mit lehet tenni? -
R3laX
addikt
válasz
SoulReaver #1639 üzenetére
Jah, már nagyon kacsingatok az Nvidia felé, utolsó kártyám egy Geforce 2 MX400 volt
, abból is egymás után 3, mert mindegyiknek megadta magát a ventilátora. Havonta vittem cseréltetni, Inno3D asszem. Csak rohadt drágák, egy gtx 960-nál azért jócskán többet teljesít egy R9 280X, főleg húzva, meg egy Toxic... Na majd ha lejjebb mennek a 970-esek lehet cserélek, de most egyelőre egy sima R9 290-es stock kártya szintjét hozza a Toxicom, szóval jó ez még kicsit, Ultra, FXAA1X, 16XAniso, egyedül a shadow High és viszi szépen.
szerk.: ha meg jön a vulcan api, kitudja mit hoz még ki a "kis" 30centis, 1.1kg-os apróságból
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SoulReaver #1635 üzenetére
Azt írja hogy csak ott lehet. Beütöd a kódot és töltöd Steamről.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
SoulReaver #1633 üzenetére
csak ott lehet pc-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged