- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Maxtreme #1596 üzenetére
Akkor ezek szerint ehhez a látványhoz win10+ Nv kari kell, (mert win 7 alatt nem nézett ki ilyen jól nálam)
(#1597) atidzsiforc:
Az érdekes az, hogy a második videóban sincs teljesen max-on a játék, mert asszem a shadow-ot is fel lehet tolni nightmare-re, ő meg "csak" ultra-n tolja... -
R3laX
addikt
-
törölt tag
válasz
Maxtreme #1375 üzenetére
Na és, mi lett, ha nem titok?
Amúgy, gyanús volt nekem is, mert lazán, negyed áron röpködnek ezek a karik, a bolti, egyébként szerintem, erősen túlárazotthoz képest.
De látod, mcwolf79 kolléga meg esküszik, hogy nála jó ... lehet, hogy vannak mókolt driverek amúgy, amikkel helyrerakták, úgy ahogy, de ezeket is kerülném, illetve, nem látom át, ez nekem új terület. -
.LnB
titán
válasz
Maxtreme #1271 üzenetére
UT: Addig örülj míg nincs textúra!
Viszont DM-Outpost23 olyan szép, hogy sírva fakadsz.
Sajnálom is, hogy nem jön be az UT style. Mert az a játék nagyon jó lesz. De egyszerűen nekem az nem megy.
Quake 4: De nyomtam azt is. Ha szóba kerül a Q4 akkor mindig elmondom, hogy anno googliztam egy cd kulcsot ami működöt!
Sose volt még ilyen. De hónapokig-évekig jó volt.
Szóval úgy játszottam vele. Sokat CA-ztam benne de ahhoz már kellett Qmax addon.
Tetszett benne, hogy lehetett crouch slide-olni benne a bunny hop mellett.Én örültem volna egy játéknak ami visszahozza a Quake hangulatát (Tudom, hogy ez Doom nem Quake, de akkor is.) modern köntösben. De sajnos az a játékmenet mára már nagyon lebutították hülye szintre.
-
.LnB
titán
válasz
Maxtreme #1241 üzenetére
-lobby rendszer
-loadout rendszer
-azok a perk bisz-baszok..
-nincs duel!!!!!
-fos mapok
-TDM-ben van az a demon valami amikor szörny lehetsz.
-vannak gránátok
-van olyan fegyver amivel célozni sem kell, csak lősz, és meghal az ellenfél
-nincs bunny hop
-van dupla ugrás
-meg falon felmászás, mintha valami köcsög parkour játék lennestb. stb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Maxtreme #1205 üzenetére
Ez igazán hasznos hsz volt, ülj le 1-es.
Ilyen válaszért kár billentyűt ragadnod.
Többieknek:
Kitoltam a játékot hurt me fokozaton és tetszett. Jó lenne unlockolni az összes elérhető extrát a fegyverekhez meg a ruhához a fejlesztéseket.Egyelőre csak ehhez kellene segítség kód formájában de nem működnek, nightmare fokozaton kezdtem újra, god mode nem érdekel, eléggé kemény így. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Maxtreme #1197 üzenetére
Én 43-ért vettem egy Inno-t 2005 áprilisában, ha jól emléxem, na az ott volt nem kicsit, vitt mindent fullon, persze 1024-ben, Doom 3 is úgy ment vele, mint az álom, meg a kiegje is természetesen. Ati 9600XT-t váltott, mert nem ment vele rendesen a kieg, de a GT vitte, mint a vaj
De ez már történelem
De jól esik kicsit nosztalgiázni
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Maxtreme #1190 üzenetére
Nekem itt van 3 db FX5200-as, plusz egy 5500-as: biztosíthatlak, hogy gyalázatos mind. Ha átkapcsoltad DX8-ra vagy éppen azon volt kedve futni, mert azt nyomta a driver, akkor elérte vele a 30FPS-t... néha... Cserébe semmit, de tényleg szinte semmit nem hagyott a bump mappingból. Ment MX440-esen is így, csak ott DX7-re butította magát... Az már egyenesen nevetséges. Annál az Xbox-os grafika is sokkal szebb volt, pedig az aztán...
Ami végre ultrán is vitte legelőször: az x800 pro kártya. Ott kezdett bejönni az az 512MB,ami kellett erősen neki, illetve a DX 9b támogatás.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Maxtreme #1166 üzenetére
Akkoriban egy FX5700-al (256 MB DDR1) kínlódtam (ha jól emlékszem, csak Mediumon tudtam vele normális sebességgel, gond nélkül játszani), haveroknak, ismerősöknek 9600XT-vel (ami nem egy kategória volt az én Geforce-ommal), de még 9600 Pro-val is érezhetően jobban ment a Doom 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest