Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
laceszgamer #3206 üzenetére
Meg csillivilli szivárványcuccokat f#só rajzfilmszerű "szörnyekkel"...
Meg a sok teljesen felesleges ugra-bugrával...Én elhiszem hogy ez sok embernek bejött, meg a játékok nagyon trendik, csak DOOM-nak egy f#s mindkettő.
A "hasonlóságok" alapján nyugodtan adhattak volna új címet is a brandnek...
-
Norbi887
aktív tag
válasz
laceszgamer #3152 üzenetére
Értelek, de így van megcsinálva a játék, hogy közbe tölt be amikor már régen fut? Azért elég érdekesen van megírva mindenesetre.
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #3063 üzenetére
Ez van. Moroghatnék én is, hogy mert anno fizettem érte és most nincs semmi extra. De örülök neki, mert így legalább több multis lesz (talán)..
Az új kinézetet meg majd megszokjuk Lacikám -
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer #3035 üzenetére
Végülis ritkán játszom én mással is, nemcsak FPS-el... De 90%-ban inkább csak FPS-el.
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #3035 üzenetére
Gyömörőn más szelek fújnak
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
laceszgamer #3008 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
laceszgamer #3001 üzenetére
Köszi a linket, azért annyira nem különbözik a kettő, 1 FPS konkrétan. 1440p-ben.
-
MK VII
veterán
válasz
laceszgamer #2987 üzenetére
Na igen...
Nem egy CoD.
Ez ilyen agyatlan lövölde, feszültség levezetés gyanánt. Tényleg nem kell benne többet keresni. -
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #2925 üzenetére
devmode_enable el fogja baszni a menteseket amugy. az lenyegeben a cheat mode
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2912 üzenetére
Igen, Hell on Earth szerű lett volna a doom3 utáni doom, de elkaszálták a projektet végül és így lett a reboot..
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2910 üzenetére
Télleg. Wikin megnéztem, nem tudom honnan vettem a Battle For Earthet.. amúgy lehetne akár az is, de nem az. Persze steamen is ki lehet írni, az összes címet, hogy First Encounter stb. de a BFE-t nem, hadd találgasson a user...
-
melega
őstag
válasz
laceszgamer #2807 üzenetére
Biztos vagy te abban hogy a Doom (2018-as) 2. részében a single playerhez is kell majd a net?
Szerintem, ha nem co-op módban lesz játszahtó a story akkor ez egyjátokos campaignhoz nem kell állandó internet kapcsolat. -
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2801 üzenetére
Nem tudom nekem még tölti..
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2799 üzenetére
Jah, akkor egy párhuzamos sztori, vagy előzmény ugyanott a Marson. (Multit ugyan próbáltam, de még CTF mód sincs... Legtöbbször CTF-et játszok ilyen multimódokban, TDM nekem kicsit kevés. Volt valami fagyasztós játékmód is azt nem nagyon vágttam..) Nekem a multi nem nagyon tényező doomnál, snapmap viszont jó, remélhetőleg már a campaignhoz hasonló mapokat is össze lehet rakni benne lassan.
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #2796 üzenetére
Gravy gun nekem nem hiányzik, néhány új démontípus, néhány új fegyver talán egy új bolygó, vagy komplexum, (elvégre folyhattak párhuzamosan is kísérletek) és kész is szerintem, már meg is vettem. (Bár coop story mód jó lenne még, de ne legyünk telhetetlenek.)
-
válasz
laceszgamer #2732 üzenetére
Közben utána olvastam, állítólag a Vulkan miatt van. OpenGL alatt még nem próbáltam, de elég idegesítő. Annyi történik, hogy amint böngészőablakot akarok nyitni (tehát a már megnyitott ablak nem opció), azonnal megfagy, és innentől semmi. Se hiba, se kilépési lehetőség, csak CTRL+ALT+Cipőtalp segít.
Szerk.: akkor a Vulkan nem szereti a Steam-et. Az az idegesítő, hogy teljesen megfagy az overlay, és emiatt a játékot sem tudom bezárni...
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer #2720 üzenetére
Köszi, ez nekem nem lényeg 1080p-n, ott könnyű kihozni a 60-at sok kártyával.
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #2714 üzenetére
pontosítanék: 2-ik DLC érkezik. Az első az Unto the Evil volt
És megerősítették, hogy Caco lesz az új demon -
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2714 üzenetére
Mondjuk ezeket a DLC csomagokat külön letölthetővé kellene tenniük, kicsit gáz ez annak aki nem játszik multit.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2709 üzenetére
Ja hogy ez ugyanaz?
Bocs..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #2705 üzenetére
arcade mode+snapmap update+dlc prepatch
changelog meg nincs
-
Beretvás
veterán
válasz
laceszgamer #2690 üzenetére
ezer hála ez szép leirás, nem ártana betenni tényleg az összefoglaloba..
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
laceszgamer #2690 üzenetére
Wow! Köszi ! Ez nagyon hasznos sztem simàn mehetne infoba! Sokat segítettèl nagy respect èrte
-
Terminator17
senior tag
válasz
laceszgamer #2645 üzenetére
ahát
-
Beretvás
veterán
válasz
laceszgamer #2628 üzenetére
Mondjuk ez a beváltosdi nem volna hulyeség. Talán egyszer.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2625 üzenetére
Van amiket kombinálva egész jók jönnek ki. Nekem sem egy szett van fent. El lehet vele bíbelődni, meg a fegyvereken is állítgatni azt legalább látod is ha nem kapcsolod ki.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2622 üzenetére
Gyakorlatilag olyan mindegy egyébként, mert nincs semmi igazi értelme a fejlődésnek onnantól, hogy megkapjuk az összes fegyvert. A színek meg ruhák nem motiválnak.
-
Beretvás
veterán
válasz
laceszgamer #2622 üzenetére
na azon én is... már éppen akartam is itt kérdeni , hogy mik azok a romai számok...
(#2624) Xaels hát kinek mi. nekem nem tetszik a lvl 1.
-
Beretvás
veterán
válasz
laceszgamer #2620 üzenetére
és ahhoz még jonak is kell lenni..
fene bánja, csak szép volt má az az 50 erre megint lvl 4-5
-
Beretvás
veterán
válasz
laceszgamer #2614 üzenetére
köszi..
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2604 üzenetére
Multi csak DM-et kapott. Snapmap meg Campaign esett át pár bugfixen. Nem tudom, de a DM annyira nem mozgat valamiért. Soul Harvest-ezni akartam, de most oda sem talált senkit
Campaign Fixes and Optimizations
Fixed an issue where exiting a Classic Map would cause the user to freeze on the Main Menu
Fixed a progression blocking issue when reloading checkpoint in Titan's Realm while picking up yellow skull in crusher room
Fixed the Summoner and Pinky models not being visible under the Collectibles menu
Fixed a crash which occurred when reloading Security Switches checkpoint with DOOM Classic Weapon Pose enabled in the VEGA Central Processing
Fixed cases of the Combat Shotgun Pop Rocket mod not tracking progress towards mastery
Fixed an issue where dying at the map transition and restarting the map in next level would put your character in a broken state
Fixed an issue where turning on the Classic Weapon Pose during a weapon examination cut scene would cause a broken state
Fixed Remote Detonation mastery not incrementing if the player first uses Stun Bomb on enemy targets
Fixed an animation issue where the Talisman Guards' legs would not move
Fixed an issue where Mission Select does not accurately reflect the in game status of Dead Man Stalking Challenge in Kadingir Sanctum
Various instability issues addressedSnapMap Fixes and Optimizations
Improved general stability
Undo/Redo no longer causes memory drops
Anonymous players now are counted correctly in the map play counts
AI Path Points now work properly when set to Sprint
Browser sorting and empty browser are improved
Weapon switch now has proper key bindings
Empty Containers can now be picked up
Weapon On Pick Up logic works when set to On Touched
Clients are now stopped by Player Blocking Volumes
Locked doors now properly display a “Locked” message
Skull keys can be added and removed from Inventory
Added “Manage by AI Conductor” setting to property settings of additional AI
Ammo gained from picking up weapons works properly in all cases
Powercore spawns properly when spawned a map start
Lost Souls work properly with AI Path points
Give Armor works properly in all conditionsViszont dupla XP hétvége van
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2602 üzenetére
Hmmm. Holnap rálesek. Gondolom nem csak a DM lesz benne ha ekkora.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2598 üzenetére
Most lövik be az ígért ingyenes updatet?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2598 üzenetére
Azt írják majd szólnak.
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #2596 üzenetére
Nem értem én sem... DLC is megvan, mivel Q3-at pótolok a Doom-mal éppenség, de azért lehessen már vmivel arcade lövöldézni, amíg nem jön ki a Quake Champions...
. R3laX vagyok egyébként a Steam-en, ha van kedvetek vegyetek fel.
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #2585 üzenetére
Nem értem miért csinálja. R9 280X-en nem csinálta OpenGL-ben, majd megjelent a vulkán, meg meglett az RX 480 és azóta...
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2574 üzenetére
Akkor már ágyban voltam. Este ritkán érek rá mert ha korán megyek dolgozni akkor fél 2-kor van kelés. Így sem volt meg az 5 óra alvás.
Délután egy japán csávó vett fel Steam-en. Azt hittem innen valaki, nem értettem miért nem válaszol normálisan amíg nem néztem meg a profilját.
A Soul Harvest nagyon jó mód. Pörög a Démon is, nem úgy mint TDM-ben. A többivel is próbálkoztam de semmi mást nem talált csak ezt a kettőt.
-
válasz
laceszgamer #2566 üzenetére
Szervusz Kedves Uram!
Bocsáss meg kérlek, mert én nagyon nem kedvelem a multit.
Azért nagyon köszönöm a meg hívást.
Isten áldjon! -
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2566 üzenetére
[link] én szívesen játszom néha, ha úgy van.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2555 üzenetére
Szerintem is kicsit alulértékelt a multija. Bár az is igaz, hogy én már az újrabalanszolt verziót ismertem meg. Egyelőre élvezem, nem csapja ki a biztosítékot de a mapokat meg kell ismernem még, mert sokszor azon bukok az elején, hogy nincs elég pajzsom, akik tapasztaltabbak begyűjtenek mindent. Kezdőként sem voltam hátrányban fegyverzetet tekintve.
A démonok is tök jók. Sebezhetőek, tegnap az egyiket Glory-val csináltam ki, és nem borítják fel a játékot. Kifejezetten viccesnek találtam, hogy sok helyre be sem férnek így el lehet futni előlük is.
Ja a Season Pass meg a DLC-zés ki fogja csinálni a jelen formájában. Nincs elég játékos és október végén még az a kevés is megy BF1/CoD/Titanfall-t játszani. Illetve jön a Shadow Warrior 2 is ami COOP-ban lesz nagy élmény.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2544 üzenetére
Én nem jutottam még oda, hogy multizzak vele. Rég kijöttem az Arena gyakorlatból. Meg egyedül ritkábban van kedvem online csapatni. Shadow Warrior 2-re várok már, lesz 4fős darálda COOP
Ez a DOOM meg isteni single-ben(sajnálom, hogy a sima COOP kimaradt), idén nagyon jó évem volt FPS terén. Bepótoltam a Wolfenstein: The New Order + The Old Blood-ot, a Shadow Warrior-t, a Dishonored-ot és itt van ez. Mind gyöngyszem és akkor még jön ugye az előbb említett folytatás, a BF1 meg Dishonored 2 is. A W40K SpaceHulk: Deathwing is érdekes lesz csak annak még nincs megjelenési ideje.
-
30z.Samu
félisten
válasz
laceszgamer #2505 üzenetére
Hát ja...a Q6600-nak is 12MB L2 cache-e van, a mai napig elég. Doom is szépen elszaladgál rajta. [link]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2236 üzenetére
Ha a maximális részletességű grafikont kiíratod, vagy külső programmal tudod mérni a terhelést, valószínű hogy azt fogod látni hogy 0% GPU load van a 2. kártyán.
-
Pala
veterán
válasz
Szerintem sokkal több fps-ed lenne, ha működne.
Én kapok 1db 380X-szel 80-120 körül, te meg 2db 290X-szel (amiből már 1db is érzékelhetően erősebb az én karimnál) 110-160? ott tuti nem megy a CF, vagy ha mégis, akkor igen rossz hatásfokkal.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Menni megy, de csak 1 GPU aktív nem?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2229 üzenetére
A Vulkan jelen pillanatban úgy tudom nem támogatja a több GPU-s megjelenítést. Rosszul tudom?
-
Pala
veterán
válasz
laceszgamer #2229 üzenetére
Érdekes, nálam csökkent az ingadozás, de ami a legfontosabb, hogy a minimum fps igen jelentős mértékben nőtt (kb. 50%-kal).
-
Viper26
nagyúr
válasz
laceszgamer #2177 üzenetére
Akkor jól lemaradtam róla.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #2170 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #2170 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #2138 üzenetére
Hát, ez egy jó kérdés.
Ezért is lepődtem meg, hogy van ilyen, mert nem találkoztam vele.
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #2138 üzenetére
van BFG a multiban (asszem' 4 lövésre való ammo van benne).. lightning gun inkább Quake, mint Doom (szerintem)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #2113 üzenetére
Javítanak jó pár dolgot azért. Csak pont az nem jön, ami mondhatni a legjobban várt (szerintem).
-
Rexcor
őstag
válasz
laceszgamer #2098 üzenetére
Én meg pont ezért nem játszom most vele, mert 40-45fps-el nem túl élvezetes, aztán gondoltam megvárom az új API-t hátha azzal jobban fog menni és nem kell csak emiatt a játék miatt új kártyát vennem.
-
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer #2033 üzenetére
Ez igaz, szerintem is.
-
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer #2029 üzenetére
"Ebben az egy hétben vajon mi a logika?" - Szerintem amiatt lehet, hogy próbálják ki mégtöbben, még azok is, akik eddig nem próbálták ki... És vegyék meg! (A haverom, aki kipróbálta, mondta, hogy miután végigtolja a demo első pályát, utána egyből jött a "BUY" opció.) És szerintem sokan meg is veszik, hiszen denuvo még mindig állja a "sarat".
-
Ultrazord
tag
válasz
laceszgamer #2029 üzenetére
Szerintem a steamtől ők bérelnek sávszélességet, vagy valami hasonlóra gondolok.
50 gigás játékot kell mindenkinek lehúzni.
Ha nincs megvét a bérelt letöltések mögött, akkor az lehet felesleges pénzkidobás nekik. -
AeSDé Team
őstag
válasz
laceszgamer #1956 üzenetére
Csodára képesek a konfig fájlok
Tudom hogy messze van de technikailag vinnie kellene, sebességtől függetlenül. Azt el tudom képzelnie esetleg hogy a fejlesztők úgy írták a játékot hogy eleve ne induljon el bizonyos szint alatt. Jó lenne ezt megkerülni valahogyan.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
laceszgamer #1539 üzenetére
köszi
am tetszik a game, nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy 1 játék 1 óránál tovább lekötött volna és utána még újra neki kezdjek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #1514 üzenetére
Korai is lenne, tekintve, hogy múlt hét pénteken jelent meg a cucc.
-
csutkaa
senior tag
válasz
laceszgamer #1483 üzenetére
Köszi! sikerült
minden oké
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #1215 üzenetére
Nehézség az relatív, végső bossnak meg kb sejteni lehett, hogy ő lesz az, más lehetőséget nem igazán láttam.
DOOM 3-as easter egg megvolt neked?
(#1219) laceszgamer
Igen arra.
Szóval megvolt.
Plusz ugye a BFG ammo hangja is ismerős lehet.
-
Maxtreme
addikt
válasz
laceszgamer #1215 üzenetére
elvileg asszem valahogy van, de én sem tudom a pontos kódját.
Vagy keverem egy másik forummal?ForRedGlory: lehet tévedek, de úgy rémlik mintha lenne rá lehetőség. Attól függetlenül hogy a kódok között nem szerepel.
-
Pöttön
őstag
válasz
laceszgamer #1109 üzenetére
Ez nagyon nem idő kérdése...
A Quake 2-nek is sokkal jobb fegyverhangjai voltak mint a Doom 3-nak. Pedig a kettő közt van 10 év...
És igen ha korilag egyidős alkotásokhoz nézzük akkor a HL2 is a földbe döngölte. (Na de az egy HL!!!)
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #977 üzenetére
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Lehet, hogy az orosz régióban el nem adott cdkeyeket adják el valahogy eu régióban ? De mindegy amúgy amíg normálisan működik.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Nyilván bele van kalkulálva valahogy a jóárasított darabszám is.
-
mildwood
tag
válasz
Amíg le nem lesz tiltva a kulcs...tudom hogy a g2a megbízható...de sztem a steam jóindulatán múlik sokszor, hogy nem törlik a játékokat...az isten tudja milyen maffia van már ezek mögött is...
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #945 üzenetére
Nvidiához meg talán tegnap volt driverfrissítés doomhoz többek között, az 5850 CF már valóban necces kicsit. Megnéztem Steamen very positive-on van jelenleg a game. (A cdkeyt meg még mindig nem küldték, visszaszámláló szerint még 8 óra a hivatalos releaseig
)
-
killerjohn
addikt
válasz
laceszgamer #898 üzenetére
i7 2700k és 32GB RAM (fejlesztői gép)
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #877 üzenetére
Nekem is megvan már a kulcs, de elvileg megjelenés napján kapom + amíg lejön az 50 Gb steamről...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #875 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #875 üzenetére
Green Man Gaming elvileg ma kezdte kuldeni oket elorendeloknek.
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #736 üzenetére
Nem értem mi a rossz ebben a multiban. Köze sincs a kilométereket rohangálok/kemperkedek BF-hez, illetve a fáradt COD-hoz.. Itt ha nem mozogsz, véged. A lényeg, hogy minél több cuccot gyűjtsél, különben gyenge maradsz a többiekhez képest. Simán elképzelem, hogy a tesómmal/haverokkal frankón összedolgozunk majd. Egy quake szintű játékmenetet bőven fog hozni. Aki klasszik shooterrel akar már egy ideje játszani, annak tökéletes lesz a multi és biztosan megveszi, aki COD/BF-et keres a játékban, az nagyon messze kapirgál. Várakozzanak csak a BF5/új COD-ra. Most is BF4-et tolom, ideje volt már egy ilyen lövöldének
. Itt a klasszik a lényeg és nem egy túlélőhorror kalandelemekkel(Dead Space, amit rüheltem
)... Az nem Doom lenne...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
laceszgamer #736 üzenetére
Szerintem viszont ez nem Doom. Ez egy arena shooter, amihez minimáls történetet sem tudok elképzelni. Igaz, hogy az első kettő is egyszerű volt, mint a faék, de azért a fára talán már nem kéne visszamászni... Ott kerülgetni egy ellenfelet egyenlő volt a biztos megdögléssel, most meg az egész arra épít, hogy fuss el. Majd ha Quakere vágyom, akkor azzal játszom. Csak annak nem single FPS-ként kezdek neki... Pont jó irányba váltott a Doom 3 és pont jókor...
-
pelenka35
őstag
válasz
laceszgamer #613 üzenetére
En is erre a megállapításra jutottam
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #613 üzenetére
Nekem továbbra is tetszik a multi. Amikor tudtam, toltam hétvégén. Kezdem megszokni, sőt, már meg se hallom a "bemondót"
. Mindenesetre egy futás opció jól jönne a játékban (esetleg lassítsák le az alapmozgást és + opcióval tegyék bele a futást). A +1 napnak meg különösképpen örülök
Több démonnal még murisabb lesz. Persze ízlések és pofonok.
-
Htibimor
senior tag
válasz
laceszgamer #607 üzenetére
Hát én az első nap játszottam vele kb. max 10 percet. Azóta se!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #607 üzenetére
Ügyesen tervezték és a sok ezer negatív értékelőt mind törölni fogják egy gombnyomással mert nem a fő DOOM app alá mentek a Steamen.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
laceszgamer #565 üzenetére
Jut eszembe, én anno Crysis betánál láttam hogy nagyon lassan töltött be a textúra, de élesre ezt már sokat javult. Ott is borzalmas volt még az optimalizáció.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #567 üzenetére
Neked paras volt a Doom 1-2? Ez a resz azokra hajaz majd, nem a jumpscare-es 3-ra.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #564 üzenetére
Haver nem tudott aludni, úgyhogy kicsit még toltuk.
Viszonylag együtt mozogtunk, úgy iszonyat mit lehet alkotni TDM-ben.
Nekiálltam kicsit a fegyverek kinézetével is szórakozni, de érdekes játék közben nincs semmi baj, a menüben meg oltári lassan jelenik meg a textura, először mindig ilyen elmosott és úgy tisztul ki, mint anno Rage esetében. Wolfban ezt már elég jól sikerült kezelniük, azért remélhetőleg itt csak a béta számlájára írható.
Haver szerint F2P lövöldének elmenne a dolog.
Lehet benn valami, részemről meg megvárom az első teszteket majd.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #544 üzenetére
Az a vicc, hogy a Bethesdás csóka folyamatosan azt fújja hogy ez "fast paced shooter", ezt szajkózzák folyamatosan. Hát lehet hogy konzolon ez fast paced, de PC-n nagyon kevés. Szerintem... és itt nem arra gondolok hogy legyen olyan mint az UT-ben hogy szaladsz mint egy villám, de azért egy alap 1,5X-es szorzó + egy SHIFT-es futás elfért volna.
-
Ultrazord
tag
válasz
laceszgamer #512 üzenetére
szerintem hiány van látványos esport gaméból amit a quake nyújtott.. lehet erre játszanak és be is fog válni
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #502 üzenetére
~14GB, ha jól rémlik
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #478 üzenetére
De ő nem veszi meg és csak a Single érdekli. Érted
-
csana
senior tag
válasz
laceszgamer #440 üzenetére
Hatalmas akciókkal nem találkoztam, így maradt a steam. Ott meg jóval drágább mint mondjuk a CDGALAXISnál. Szerintem nem igazán lehet megúszni 12K alatt a dolgot.
-
pelenka35
őstag
válasz
laceszgamer #431 üzenetére
Hát túl sok pozitivat nem olvastam tőletek,de ezek alapján csak akciósan veszem meg.
Sajnos kipróbálni nem tudtam ,nem értem miért nem lehet open betat tartani. -
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #306 üzenetére
A ket "musorvezeto" beszelt rola a stream elejen.
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #291 üzenetére
Bennem a multi a videok alapjan L4D/Quake erzest keltenek, jol jon, hogy belebujhatunk 4 fele szorny borebe, csak legyenek izgik a jatekmodok es sok palya, a hangulatot nehez elkurni egy Doom jatekban.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #251 üzenetére
A Bioshock 2 megvan, tényleg nem is figyeltem hogy van benne multi de el sem indítottam volna. A Tomb Raidernél egyszer nem indítottam el, mert egy ilyen típusú játékban egy marhaság multit rakni (felhozható példának a Mass Effect 3 multija is). A Crysis2 is megvan, de játszottam vele vagy 2 órát, szóval..... Akármilyen régi Doom 1 és 2 még mindig szórakoztató, még ha a pályák 100%-át fejből is fújja az ember. Remélem nem cseszik el a Single részét, mert akkor kuka. A Wolfenstein új részei nagyon jók lettek, követni kellene a példát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
laceszgamer #219 üzenetére
Félreértés ne essék, ha látványban hozza minimum azt a szintet, amit a tavalyi E3-on bemutattak, akkor nem lesz gond. Az pedig, hogy ezt miképp érik el, már teljesen hidegen hagy. Ha technológiailag eléggé le tudják butítani ahhoz a grafikát, hogy a konzolok is elvigyék FullHD felbontásban 60 FPS-el, viszont megmarad a videón látott látvány, akkor nem lesz probléma.
Azt viszont remélem, hogy a végleges játékban picit élesebbek lesznek a textúrák, mert nekem kicsit homályosnak tűnik az egész, de elképzelhető, hogy csak a YouTube mossa el ennyire a felvételt, és PC-n élesebb lesz a látvány maximális grafika mellett (Valahogy így, itt már egy fokkal jobb).
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #219 üzenetére
tech 6
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #184 üzenetére
Tavalyi felkesz valtozatbol van az info
-
[Prolixus]
addikt
válasz
laceszgamer #175 üzenetére
Szerintem egy délibábot kergetsz. Simán megcsinálják, ha a multiban több pénzt látnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #140 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #138 üzenetére
De mondd azt pls hogy nem a sisak miatt mondod ezt.
Ugye nem? Mert az már az első DOOM-ban is benne volt.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #88 üzenetére
22. doom szulinap volt, sztem direkt arra idozitettek a preordert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest