- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Ragnar_ #3169 üzenetére
Nekem is az az optimális,az UV, munka után tökéletes fokozat arra hogy ki add magadból a feszültséget, de egyben élvezhető is. A Nihgtmare is kiváló, úgy is kitoltam jópárszor, több reflexet igényel illetve figyelmet, ezért 1-2X ledarálnak(főleg vegán), de nap végén fáradtan nem is csodálkozom.
-
ashiaor666
csendes tag
-
Ueda
senior tag
válasz
Ragnar_ #2859 üzenetére
Tulajdonképpen igazad van ...
A GPU-Z -n (HD 7750 1 GB, vulkan) nálam így jelenik meg a memória használat (példa) :
Memory Usage (Dedicated), Memory Usage (Dynamic), a kettő összege :
697 MB + 1422 MB = 2119 MB
vagy
741 MB + 1376 MB = 2117 MB
Másrészt most néztem, hogy az alsóbb kategóriákban még mindig GCN 1 architektúra van. Tehát a legújabb Radeon R7 450 is GCN 1-es. [link] Így már értem, hogy miért jó az 5 éves kártyám. (Úgy képzeltem, hogy alsóbb osztályokban is fejlettebb az architektúra.)
-
MK VII
veterán
válasz
Ragnar_ #2554 üzenetére
Skacok.. Mit rontok el?
Beállítottam a Vulkan módú futtatást a játékon belül és azonnal hibaüzenettel bezár a játék és utána el sem indul.Ez alapján a leírás alapján már visszaállítottam egyszer OpenGL-re, de azóta elpusztult pár agysejtem.. Hogy tudom szerkeszteni a .local fájlt? Egyszer már megcsináltam, de most az istennek nem jövök rá..
Illetve még annyi, hogy egy 4GB-os RX460-on állítottam be a Vulkan módot, de képtelen úgy futtatni? Mi lehet a gond?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ragnar_ #2183 üzenetére
Nekem elment a kedvem a játéktól . Iszonyatosan felbosszantott, szerintem még jó időnek el kell telni, hogy újra nekiálljak játszani vele ...
A legszebb, hogy a mentések ott vannak csak nem tudja valamiért az új verzióhoz átalakítani mert a javítás előtt a savedgame mappában voltak tartva a javító patch után meg az első indításkor ezt generálná át a savedgame.user/azonosítószám mappába. Nálam (meg akinél még rossz) ez hibára futhat valamiért így megszívtuk. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Ragnar_ #2088 üzenetére
Valami fanmade megoldást tudok elképzelni esetleg, már amennyiben lesz igény rá.
A kor shooterei közül a 2142-nél szerintem is jobb volt, mai modern, vagy éppen VH-s, Vietnám témájú shooterekkel meg nem hinném hogy érdemes összehasonlítani. Kicsit mintha a Titanfall-on is érezném amúgy a hatását.+SoulRiever-
Szerintem túl sokáig húzódik a téma, hogy egyeseknek fáj hogy nekem nem tetszik a játék.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ragnar_ #2069 üzenetére
Ebben is lehet igazság, de attól hogy erős a sztori, még lehetséges annyira élvezetes játékmenetet kreálni, hogy már csak azért is érdemes legyen újrajátszani a játékot. Half-Life 2 pl.
Béta óta egyszer mentem fel multizni, talán 4 meccset játszottam. Ha kapna egy teljes értékű, Quake-szerű revampot akkor szerintem sokkal több embert érdekelne. De nem fog, mert jön az új Quake. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Ragnar_ #2063 üzenetére
Pl. Halo-sorozatnak, csak hogy a legegyértelműbb választ, és a legkevésbé gyűlölt címet írjam. Nyilván vannak a műfajnak korlátai, de ezeket el lehet fedni változatos, az újrajátszásra ösztönző járékmenettel, jó sztorival. Ezek közül itt egyik sincs meg.
Amelyik játékban megvan, az meg sokszor multiban is erős, ergo megéri a pénzét hosszútávon.+SoulRiever-
Végig követtem a sztorit, kirajzolódott, ez alapján írtam a véleményemet.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ragnar_ #1707 üzenetére
nekem a bfg division
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ragnar_ #1517 üzenetére
Bezony. Meg azoknak a nagy, sárga fúrótorony micsodáknak is fel lehet siklani a legtetejére E1M2-n. Onnan is lehet egy-két helyre továbbfolyni.
Annál, amelyiknél van egy magasban himbálódó láda --> a ládára is kitűzheted a zászlódat. Mondjuk érdekes, mert miközben kileng jobbra-balra, te egyhelyben maradsz; az engine nem egészen úgy érzékeli, hogy a tetején ácsorogsz, szóval csak óvatosan. Ha nem magára a ládára állsz, hanem az "alátétre", akkor nincs ilyen probléma.
Bár amin kicsit kivoltam, hogy az egyik secrethez (az a helyiség, ahol először találod meg a láncfűrészt) simán át tudnék double jump-olni, ha fentről közelítem meg a környéket, de egy láthatatlan fal nem enged átlendülni a balkonon, lmao. Inkább meg kell kerülni a fél mapot, ha el akarok oda jutni.
-
emmm
őstag
válasz
Ragnar_ #1493 üzenetére
De az első ugrás után nem is kellett guggolni, úgysem ért el a csóva. Ugrás után csak nyugi, aztán megint ugrás kellett. Csak mikor a végén kombinálta a fegyvernemeket, akkor kerestem a helyet, hová menjek és közben nem láttam, hogy jön a csóva megint.
Sebaj, többet nem csóválja a micsodáját sem...
-
Ghard
őstag
válasz
Ragnar_ #1259 üzenetére
a profi játékosok elég hihetetlen dolgokra képesek.
Doom With A Racing Wheel
Doom With Toasters -
Pala
veterán
válasz
Ragnar_ #1255 üzenetére
Én most fejeztem be 1 órája, és igen, az utolsó pályák néhol kemény kihívást jelentenek, nekem a fő boss-szal is meggyűlt a bajom. Olyan szempontból tényleg Quake-es, hogy itt folyamatosan ugra-bugrálni kell, pontos és gyors lövésekkel, jó helyezkedéssel. Nem is tudom ki lesz, aki ezt Ultra-Nightmare-en végig tudja vinni...
-
-
tasakos
tag
válasz
Ragnar_ #1053 üzenetére
Néztem ezeket is, és maxon pörög a proci, hdd nem dolgozik, torrent kilőve minden, csak a játék megy. Random belassul és onnantól kuka. 5-10 fps. Ami fura, hogy maga a win-es felület is lassú lesz játék alatt, ha alt tabozok. (alt tab nélkül is belassul random, teszteltem) Csak restart segít.
-
laceszgamer
addikt
Nem csak oroszoknál vannak jóval olcsóbban árusított játékok.
Na meg ugye amit pl boltban megkapsz arra kerül ÁFA is országtól független, de mi van ha pl közvetlen szerzik be kiadótól akár, tuti van ilyenre is példa, nagy tételben...
Ami boltban is 12k amúgy rögtön 9k lenne...
Jó, valahol ez nem teljesen tiszta, de általában a lényeg, hogy legális kulcsot kap az ember, és utólag sem tiltják le. -
killerjohn
addikt
unreal tournamentben - amikor a 20-as éveimben napi 8 órát deathmatcheltem - nagyon nem volt mindegy a 60 vs 120 fps, pedig akkor még CRT monitorom volt
mellesleg nem 60 vs 100, hanem 5 vs 100 a jelenlegi problémám, mert szerintem az 5850CF mellett meg se fog nyikkanni a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged