Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Köszi,én sem tudtam.
Nekem 75 gigás a vinyó,de csak 27 szabad,néha át nézem a letöltések mappát mi nem kell,meg a hibernálás ki van kapcsolva(csak az alvás aktiv),meg ha van sok ram akkor a lapozófájlt kisebbre venni,és fix méretűre.
Meg van pár progim amiknek van másodsorban lemez helytakarító funkciója is,azzal spórolok pár gigát néha,de párszázast mindig. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Ragnar_
addikt
Egyre inkább az a tendencia, hogy a felső kategória már inkább a (z egyelőre némileg kompromisszumos) 4K gaminghez kell. 5-10 éve a felső kategóriás VGA még 100-120k volt és egy Crysis simán ment 1/2 Giga VRAM-al FHDn... Manapság 200-250k egy felsőkat VGA és a 2GB a minimum VRAM vagy inkább 4GB ..
-
marilllyo
veterán
Igen igen. Attól függ mennyien vannak körülötted meg mik. Ha summoner is van akkor először azt próbálom elkapni valahogy. H.K. nem para valóban sőt...a Baron-ba se kell sokkal több.
Egyébként én is így gondolom...ezt is írtam múltkor, hogy van a super shotgun meg a többi fegyver. Egyékbént vicces, hogy a rakéta sem ér szinte semmit a supershotgun-hoz képest.
Sajnálom picit, hogy a gépfegyverek kb. használhatatlanok a játékban. Max imp-ek ellen jó...esetleg lost soul....de amúgy.... Mancubus-oknál szoktam még gauss-szal spórolni a shoti lőszert.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jelen esetben az tökmindegy. 720p-ben is igen-igen kellemes a GTX 750 Ti, 100-100+ fps, több high beállítással, mint mediummal + effektek meg élsímitások. Egy GTX 960 mennyivel erősebb kártya? Legalább 50 %-kal; igazából állva hagyja a 750 Ti-t.
Valami software-es vergődés lesz az vagy hibás a kártya.
-
törölt tag
Ha kijön az 10-es nV (hehe, nv10
) a "régi" 970, 980 árak, a béka segge alá esnek.
Ha érdekel a használt, nagyon jó boltot köthetsz.
Haver 2 hónapja vett MSI bontatlant, £280-ért, TC Division kóddal, én, a múlt hétvégén, egy GByte Windforce-t, £180-ért használtban, majdnem újként (fél éves) és ez az ár, még lejjebb fog esni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

100 HP + 22 páncélzat mellett egy impes találat és 32 HP-m maradt...
Nem is tudom elképzelni, milyen lehet legnehezebb fokon mentés nélkül.
Én sem tudtam már visszamenni.