- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Pöttön
őstag
válasz
Keeperv85 #1419 üzenetére
Szerintem alapból nagy kár ezt és a Doom 3-mat összehasonlítani...
Azon kívül hogy mind kettő fps, és mindkettőnek Doom a neve, nagyon nincs hasonlóság a kettő között. Se játék mechanikailag (egyik lassú, lomha, sötétben botorkálós, másik gyors, darálós), se stílusra (az egyik old school a másik meg egy gyenge horror)
Az meg hogy ez grafikailag egy Doom 3 HD, felfogható így is, ennyi erővel minden fps ami a Doom 3 után jelent meg az egy Doom 3 HD.... -
mildwood
tag
válasz
Keeperv85 #1407 üzenetére
Sztem minden játékban lehet találni olyat, ami valakinek nem tetszik. Viszont olyan dolgokat nem állítanék, amik nem igazak. Nincs fizika, sem sok tereptárgy, de amuk vannak azokat rendesen lökdösik a szörnyek meg te is, beleértve a hordókat. Kicsit súlytalan hatása van, de nincsenek a padlóhoz kötve. Furcsa mód én rendszeresen láttam kiégő lámpákat, szikrázó vezetéket, szétesett ajtót, igaz nincs tucatszám, de az, hogy nincs, nem igaz. A helyszíneket sem értem. Ha beleraknának havas meg esőerdős tájat akkor az lenne a baj, hogy nem realisztikus...könyörgöm. Mars- pokol. Ebből a két témából sztem nagyon jó változatos helyszíneket hoztak ki. De tény, hogy nem mindenki kenyere, mint ahogy semmi más sem.
-
cyberkind
félisten
válasz
Keeperv85 #1407 üzenetére
Azért ha az ember eltekint attól hogy ez egy Doom 1-2 remake, ami még jó is, és hű a gyökerekhez, akkor nagyon is jó játékot kaptunk, én is mást vártam, sőt jobban örültem volna valami horrornak vagy valami komolyabbnak, de nem az lett, mégis nagyon jó a játék, én imádtam a régieket, a 3-at is, sőt nekem a 3 a legjobb a mai napig, de nem ahhoz hasonlót kaptunk, ami nembaj mert jól nyúlt hozzá a Bethesda.
-
Carasc0
őstag
válasz
Keeperv85 #766 üzenetére
Hello!
Egyetértek veled. Anno én is sokat játszottam a Doom 1,2-vel. Nem rég jutott el hozzám is a hír, hogy hamarosan megjelenik egy felújított modern grafikai változata. Jó mondom akkor megnézem milyen. Gameplayek alapján nekem a következő lehangoló tapasztalataim vannak:
- 2016-ban egy DOOM játék esetén sokkal precízebb ellenfélsérülési mechanizmust várok el. Az hogy beledurrogtatok az ellenfélbe és szétesik 8-10 cafatra (az is randomra) az úgy kevés.
- Eltűnnek a holttestek és cafatok, marad egy vérfolt. Nagyon kevés!
- Lépésszimuláció nekem is nagyon nagyon hiányzik.
- Multi grafikája jóval rondább mint a Single... Miért...Kár érte...
-
laceszgamer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest