- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
VIPowER #1100 üzenetére
+1
...de nem a grafika a bajom, lévén Fallout imádó vagyok és ott leragadtam az első részeknél. Az nem érdekel tehát hogy néz ki.
A Doom 3 pont azt tudta pluszban, ami kellett volna az első kettőbe is: volt hangulata. Na az ennek nyomokban van csupán. Mész, lősz, mész, lősz... Mindegy hogy néz ki, mert 45km/h-val sétálva úgysem nézed meg... Oké,hogy kell legyen adrenalin is, de ezzel az eszetlen rohanással pont azt nyírták ki. Az első 10 mp után tökéletesen repetitív az egész és már nincs miért előre menni. Nem érzem azt, hogy ezek az izék, amik nem csak felismerhetetlenek néha, hanem egyszerű golyófogók csupán, bármivel rászolgáltak volna arra, hogy irtsam őket. Mert nem félemeletek, mert tucatszám vannak...
Ami pedig a hangokat illeti:
Pont a Doom 3 volt az egyik úttörője a térhangzásnak. Nem tudom ki lőtt már közületek sörétessel, aki szerint annak nem jó a hangja, de biztosíthatok bárkit, hogy ennek sincs köze ahhoz, ahogy az valójában szól. Itt ráadásul a térhangzás felejthető, mert mindenhonnan morog valami... Lehetetlen arra aspirálva játszani, hogy hallom mi van mögöttem, mert előttem is van 3-4 abból...Grafikailag sem ugrottunk akkorát, hogy ehhez négyszer akkora VRAM legyen a minimum, amiben a harmadik rész ultrán futott... szóval...
-
Pöttön
őstag
válasz
VIPowER #1084 üzenetére
A Doom 3-ban a hangok igencsak el voltak találva.
Na neee.
Az idő szépít dolgokat tudom, de ez azért elég erős túlzás.
Volt benne jó kis térhangzás tény, be lehetett tőle rendesen szarni.
De hogy jók voltak a hangok...
Vegyük például a fegyvereket, a sörétesnek olyan hangja volt, mint egy lépuskának kb...
A körforgósnak, meg mint egy centrifugának...
A robbanásoknak semmi ereje nem volt, hang téren pláne nem. Meg úgy bármilyen más téren se, egyedül sebezni sebzett.
Az új rész ilyen téren sokkal jobban el lett találva! -
Pala
veterán
válasz
VIPowER #1092 üzenetére
Doom 3 + Sikkmod + Wulfen textures! Így brutál jól néz ki, mai színvonalra emeli a grafikát, ha rászánja az ember az időt, hogy szépen testreszabja az ezerféle Sikkmod-beállítást!
Ragnar_: Ütős terv!
Meglátjuk.. én kicsit szívok, mert 1920x1200 a natív felbontásom, ide egy kicsit több kraft kell, mint Full HD-ba.
Amúgy a Steam gyorsabban tölti le a játékot, mint az elméleti max. sávszélességem, ez hogy a bánatba lehetséges?(Na nem mintha sírni kellene miatta...
)
-
Ragnar_
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
VIPowER #1084 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok ijedős típus, csak leírtam hogy mire épít a játék. A korábbi részek nem erről szóltak, és bár volt bennük para faktor, nem az volt a lényeg. A DOOM-nak a féktelen démon pusztításról kell szólnia. Ahogy tette azt az első két rész, és most a 4. játék.
Ha ijesztő horror kell elmegyek Dead Space 1-et tolni.
szerk:
Azért van DOOM 3-as Easter Egg is a játékban ám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest