Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Maxtreme #1596 üzenetére
Akkor ezek szerint ehhez a látványhoz win10+ Nv kari kell, (mert win 7 alatt nem nézett ki ilyen jól nálam)
(#1597) atidzsiforc:
Az érdekes az, hogy a második videóban sincs teljesen max-on a játék, mert asszem a shadow-ot is fel lehet tolni nightmare-re, ő meg "csak" ultra-n tolja...[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
A vulkan api, vagy az hogy DX12-es kártyán fut a játék ennyit dob a látványon?
[link]
[link]
GTX970-el, win 7-alatt is nagyon jól néz ki max-ra húzva, de azért ennyire durván nem néz ki...
A színek, fények, árnyékok, robbanások mind, mind baromi durván néznek ki szerintem ezekben a vidikben...[ Szerkesztve ]
-
anide1988
újonc
válasz
abridabri #1589 üzenetére
Melyik drivert használod a VGA-hoz??
Én tulajdonképpen a játékhoz kapásból a 16.5.2 drivert tettem fel.
Első nap toltam fél órát kutya baja nem volt (Afterburnerrel sem).
Másnap gondoltam leülök kicsit kockulni indítom a játékot intro után kivágSteam szinkronizál valamit.Indítom.Megy szépen.25 perc után hiba üzenet nélkül kivág asztalra.
Mondom jó ok.
16.5.1 vissza.Afterburner nem indít.
Azóta nem volt kidobálás.
A 16.5.2.1 et nem próbáltam.
Ha jól olvastam hackeeeee fórumtársnak jelentkezett ugyanez a hiba.
De,hogy melyik driverrel nem írta.
Mint ahogy azt sem,hogy azóta jelentkezett e a hiba jelenség. -
anide1988
újonc
Szia!
Több fórumon is azt olvastam,hogy az MSI afterburner,FRAPS is elő idézheti ezt a hibát.
Mármint,hogy hiba üzi nélkül kidob.Nekem míg az MSI afterburnerrel monitoroztam volt h 20 perc után kidobott hiba üzenet nélkl a játék.
Kikapcsoltam az afterburnert a hiba megszűnt.Igaz nekem 390X van a gépemben,de több fórumon is írnak erről a jelenségről NV,AMD független...
-
Jelen esetben az tökmindegy. 720p-ben is igen-igen kellemes a GTX 750 Ti, 100-100+ fps, több high beállítással, mint mediummal + effektek meg élsímitások. Egy GTX 960 mennyivel erősebb kártya? Legalább 50 %-kal; igazából állva hagyja a 750 Ti-t.
Valami software-es vergődés lesz az vagy hibás a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
-
emmm
őstag
válasz
Synthwave #1576 üzenetére
Én is csodálkoztam, mert hiába vettem vissza még jobban a felbontást, nem javult a helyzet különösebben. Utána megint elkezdtem elölről a single-t, ultra-violence fokon, ot meg a visszavétel miatt 70-80 FPS-em volt. Nem tudom, miért, talán több memóriát használ a multi, és a 2 GB oda kevés, passz, de halál komolyan ez van.
Veszek b@zzeg egy új 1070-es kártyát, amint megjelenik, oszt tolom neki ultra/nigthmare szinten.
(#1575) pitepeti71: most láttam a hozzászólásod, még az is lehet, hogy ez is érdekel, megálmodom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
Ha kijön az 10-es nV (hehe, nv10
) a "régi" 970, 980 árak, a béka segge alá esnek.
Ha érdekel a használt, nagyon jó boltot köthetsz.
Haver 2 hónapja vett MSI bontatlant, £280-ért, TC Division kóddal, én, a múlt hétvégén, egy GByte Windforce-t, £180-ért használtban, majdnem újként (fél éves) és ez az ár, még lejjebb fog esni.[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Mostanra fejeztem be; jó volt, tetszett.
DLC-nek megágyaztak.
Nekem a multi az iszonyat szaggat (25-40 FPS), még akkor is, ha leveszem mediumra az egészet. 2 GB-os 960-as multiban bezony kevés, és nem is tudtam nagyon érvényesülni. Kb. 2 órát toltam így, elszomorodtam. Kijön az új kártya és beszerzek egyet...
Soloban High-on viszont simán megvan az 50-60 FPS. -
törölt tag
Hát, nekem GTX970 van, 8GB ram, és i7 2600 (nem K széria) és 60 alá nem megy, ultra-n, max FSAA és shadow details. Persze procitól is függ ...
-
cyberkind
félisten
Karcsú és csak félig igaz, mert pl itt a 970, hiába bírná szerintem simán a Nightmare-t de nincs vram, ugyanez van a 780-nál is ha valami kéri a többet sajnos nem fog menni mert kevés a vram, de hogy teljes legyen a dolog akkor 290X vagy 970 más nem jöhet szóba minimumra.
-
wjbhbdux
veterán
Fatal1ty doom multiplayer stream [link]
-
Pöttön
őstag
válasz
StarKiller89 #1562 üzenetére
Milyen gépen tolod?
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
az mitől lehet hogy elérek egy adott pályaszakaszra és beesik 10-15 fps-re a játék, újraindítom a játékot, majd ugyan ez a pályaszakasz fut normálisan 50-60 fps-el ahogy alapjáraton fut a játék -
Pöttön
őstag
válasz
MATEO6600 #1560 üzenetére
De ehhez a játékhoz nem is kell ekkora grafikus teljesítmény...
Ahogy lentebb írtuk egy gtx970 elég neki FHD Ultrán a fix 60fps-hez.
Ha kimondottan ez a játék a mérvadó, akkor minden kép NV-t vegyél (Az iD Tech motorok híresen Nv pártiak)
Ezek az új kártyák (ha lehet hinni a pletykáknak), nagyon gyorsak lesznek első sorban fhd fölé lesz nekik értelmük.... Ellenben akkor is várd meg őket, (had nyomják le a 970 árát....)
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Értem köszi a tanácsokat! Ahogy elnéztem az árakat nem lesz ebből 1080/70es vga, inkább engedek a grafból
-
cyberkind
félisten
-
Pöttön
őstag
válasz
MATEO6600 #1556 üzenetére
Várd meg a köv generációs NV vga-kat, egyébként egy i7 4790k-n, (de lehet hogy egy erősebb I5-ön is szépen szaladna, mondjuk én minden féle képp i7-et tennék alá, mert az Id Tech6 motor is már nagyon jól skálázódik több szálon (4-nél több szálon)), 8gb rammal, GTX970-el. Meg lenne az FHD Ultra 60fps
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Tudtommal fenntartásokkal kell kezelni a gépigényeket, hajlamosak irreális adatokat belőni
Maxhoz közeli settings alatt én megelégednék az Ultra presettel!
Az új generációs VGA-k mikor jönnek? Lehet érdemes lenne akkor várnom -
Ragnar_
addikt
válasz
MATEO6600 #1553 üzenetére
Szerintem várd meg az új generációs VGA-kat, mindenkép jól jársz, hiszen vagy ugyanannyiért tudsz jobb teljesítményt venni, vagy olcsóbban tudod megvenni ugyanazt a teljesítményt. Szerintem GTX960/i5 3GHz nél gyengébb gépet nem nagyon éri meg venni játékra, nekem 760-al FHD-ben már nem az igazi, 1600x900-ban még ok. akkor kb. ritkán megy 45 FPS környékére. 60FPS körül megy high/ultrán
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz
MATEO6600 #1553 üzenetére
Minimum gépigényhez közeli vason érdekel hogyan fut, mert maxhoz közel szeretnéd majd játszani?
Izé..
Tessék, ez
csutka maxDoF & MotionB herélve..: [link]A legtöbb tesztoldal Ultra Presettel mért, tudni kell hogy nem az a teteje, "csak" 8X Anisotropic és az árnyék/virtual texturing sem maxos ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Gépigénnyel kapcsolatban kérdeznék:
mennyire lehet adni a hivatalos gépigényre? Van esetleg olyan, aki a minimumhoz hasonló géppel játszik? Érdekelne neki hogyan fut.
Most szeretnék új gépet venni, és ehhez szeretném belőni. Jó lenne egy max-hoz közeli beállítással kijátszani(full HD-s felbontás mellett)
-
wjbhbdux
veterán
Kiderült, hogy a single player is csak azért lett jó mert a Machine Games felelt a pályák tervezéséért. [link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
Synthwave #1545 üzenetére
Érdekes,én pl.a legtöbbet még annó az ingyenes FEAR Combat multival toltam,persze megvettem,és meg is van minden rész eredetiben,de az volt,ami a legjobban megfogott.Pedig az se volt valami bonyolult...de sokan toltuk,és valahogy nagyon eltalálták.
Nekem pont az ilyen Quake Live és hasonlók nem jöttek át,pedig ment annó...most mondjuk ott a free új UT,de mentem pár kört...ott egyszerűen például az volt,hogy a második kört is toronymagasan top1-re toltam.Mintha már a megfelelő emberek se lennének meg a klasszik shooterre,csak páran emlékszünk a régi szép időkre...Játék ide vagy oda,tök mindegy,mi jön ki.
Az Overwatch-ban legalább bízom,hogy mivel nagy név adja ki,lesz support és versenyek,és végülis felfogható egy TF3-nak...jelenleg "aktuális" gémből egyszerűen nem tudok jobbat sem időtállóság,sem játékosszám terén.Még a nyamvadt codot is párezren tolják,gagyi szinten.Az új BF igéretes,de odébb van és kivárós...az idei cod ránézésre qka,az igért remake pedig 10 map,ki tudja,hogy jön át a cod4,és ha nem lehet trükközni,bundleban nem lesz olcsó az idei förmedvénnyel....márpedig akkor oda se várható tömeg.Ez van. -
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
mcwolf79 #1541 üzenetére
Kár,hogy nudli lett a multi...legalábbis nekem ez jött le eddig itt.Engem az tartott vissza a vásárlástól.Single-ért,bármilyen jó,nem fizetek tizenezreket,akkor már inkább Overwatch,mégiscsak a Blizzard keze munkája,igaz ott nincs single,de ha választani kell...ezt meg pont a multi miatt majd karácsonykor bezsákolom pár euróért.Ennyiből kár érte.Ha már a megjelenésekor se mozgat meg senkit a multi...
-
Htibimor
senior tag
Spoiler!
Most szereztem meg a jó öreg B betűs fegyvert! Mennyi van hátra? Hány pálya van összesen?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
laceszgamer #1539 üzenetére
köszi
am tetszik a game, nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy 1 játék 1 óránál tovább lekötött volna és utána még újra neki kezdjek
-
laceszgamer
addikt
válasz
bagyulajuve #1537 üzenetére
C:\Users\(Name of the User)\Saved Games\id Software\DOOM
De Steam online is menti.
-
bagyulajuve
addikt
hova mentődik a játék (PC)? mert vacakol az SSD és el kellene raknom a mentéseimet
-
Vistaboy
veterán
Befejeztem én is a játékot...
Nagyon jó lett, bár azért érződik rajta, hogy keverték a DOOM és a manapság oly divatos aréna shooterek játékmenetét. A grafika és a hangok is nagyon jók lettek, a pokolbéli látvány - vér, csontvázak, zsigerek, stb. - seperc alatt meghozza az ember kedvét egy kis daráláshoz.
Ami nem tetszett benne, hogy a harcok ugyanarra a kaptafára épülnek. Eljutunk egy terembe, lezáródik az út, majd elkezdenek beteleportálni a szörnyek, előbb a mezei darabok, később egyre erősebbek. A harc annyiból áll, hogy a helyszínen megtalálható utánpótlások, power-upok és egyebek segítségével legyőzzünk mindent, ami él és mozog. Ha kész, mehetünk tovább és pár szobával odébb kezdődik minden elölről.
A többi része elmegy a játéknak, kellően hosszú - én 13 óra alatt vittem ki - és a fejlesztések között is akadnak jópofák, habár én nem éreztem annyira létszükségletnek a használatukat. A pályákon elszórt titkos helyek érdekesek, a gyűjthető figurák jópofák, aki szeretné mindet megtalálni, kösse fel a bugyogót.
Mindent összevetve szerintem érdemes volt megvenni, régi DOOM rajongóknak is ajánlom, mert bár a játékmenet inkább tükrözi a mai pörgős aréna-shooterek hangulatát, időnként erősen visszaköszön a régi jó DOOM érzés.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1526 üzenetére
Nem tiszta amúgy a dolog, ez direct3D módnál van. Illetve a visual résznél pedig nincs ilyen mód. Gondolom nem neked sikerült így megoldani a 980Ti-n
, hehe
pitepeti71: Akkor működik ha van vmi más program/ablak is nyitva, amire át tud váltani. Én ezt tapasztaltam, amúgy ctr+alt+del és benyomod a feladatkezelőt, ha nincs semmi más nyitva.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
1 napig nemvolt netem szóval kipróbálhattam gond nélkül megy offline steam módban a játék single része. Ez is ritka manapság.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Cső. Ti le tudjátok tenni taskba a gamet?
-
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1524 üzenetére
-
R3laX
addikt
Azért főzi a kártyát rendesen a >>game<<, mondjuk adok is szegény kártyának. Vsync on drop 30FPS-re még mindig semmi megoldás?
Lockolva lenne 60FPS-re nem menne 99-en a kártya sem folyamatosan...
-
válasz
Ragnar_ #1517 üzenetére
Bezony. Meg azoknak a nagy, sárga fúrótorony micsodáknak is fel lehet siklani a legtetejére E1M2-n. Onnan is lehet egy-két helyre továbbfolyni.
Annál, amelyiknél van egy magasban himbálódó láda --> a ládára is kitűzheted a zászlódat. Mondjuk érdekes, mert miközben kileng jobbra-balra, te egyhelyben maradsz; az engine nem egészen úgy érzékeli, hogy a tetején ácsorogsz, szóval csak óvatosan. Ha nem magára a ládára állsz, hanem az "alátétre", akkor nincs ilyen probléma.
Bár amin kicsit kivoltam, hogy az egyik secrethez (az a helyiség, ahol először találod meg a láncfűrészt) simán át tudnék double jump-olni, ha fentről közelítem meg a környéket, de egy láthatatlan fal nem enged átlendülni a balkonon, lmao. Inkább meg kell kerülni a fél mapot, ha el akarok oda jutni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Most gyakorlatilag, ha behozom a konzolt, és beírok egy godmódot onnantól az a saveslot csíter slot lesz, nem lehet csak törölni ? Legalábbis nem találtam más módot. Mindegy újrakezdtem ultra violence fokozaton
-
válasz
laceszgamer #1514 üzenetére
Korai is lenne, tekintve, hogy múlt hét pénteken jelent meg a cucc.
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Van valami info arról, hogy lesz esetleg single play dlc is a játékhoz? Multi nem érdekel de single play tartalom jól jönne.
-
-
-
R3laX
addikt
Persze ha több bizalmi körön megy át a kulcs, mondhatjuk(úgy érezhetjük), hogy megbízhatóbb
.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
válasz
StarKiller89 #1499 üzenetére
Én >>>innen<<< vettem, megbízható, bevált.
Maxtreme: Ez drágább mint a dobozos
.
-
Maxtreme
addikt
válasz
killerjohn #1500 üzenetére
Azért a G2a-val vigyázzatok.
Én innen szoktam vásárolni, viszonylag jó áron vannak a cuccok. (..és 100%osan megbízható)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest