Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen lett volna a DooM 4, ha nem kaszálják el, és készítik el helyette a 2016-os rebootot.
Cikk videóval: IGN Hungary -
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem a régebbi mentések is megmaradtak. Utoljára 2019-ben játszottam vele, és ott vannak. Egyet törölnöm is kellett, mert újat kezdtem, nehezebb fokozaton.
(Nem mintha lett volna bármi gond vele, ha eltűntek volna. Igazából azt sem tudtam, hogy voltak mentéseim
) -
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Semmi hack, karácsony előtt feltelepítettem, és elsőre ment. Steames verzió.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én tolom jelenleg is, igaz, egy hete nem vettem elő. Vulcan módban természetesen, egy RX6600-zal, ha ez számít. Most mindjárt ránézek ......
update: Igen, megy
-
törölt tag
disable vertical sync?
(nem pontosan értem a kérdést. elvileg ez hardverfüggő, hogy bír egy 60+ fpst a rendszered. A többi a megjelenítőn múlik. Ez egyébként nem parancs, hanem opció a beállításokban, de ha on-ra van állítva, akkor a megjelenítődhöz szinkronizál a megjelenített képkockák száma.)
-
törölt tag
Én most töröltem le. Nem fért el az SSD-n, a frissítés meg nem jött le.
Azért az okés, hogy jó, de hová a f@szba 60 giga???
-
törölt tag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Radeonoknál számít, amennyire én tudom.
-
törölt tag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
IDDQD a legismertebb cheat code, ez az un godmode, azaz sebezhetetlenség.
vagy IDKFA ami full fegyó arzenál -
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor a steam megcsinálta automatikusan, mert tegnap indítottam először, a patch után, és semmi ilyesmi nem történt.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
-
törölt tag
Én tegnap este indítottam el, és nekem semmit nem frissített. Ma akartam utánanézni, de ha ennyire rossz a patch, nem lehet, hogy le is tiltották?
Hol tudok verziószámot nézni? -
törölt tag
Holnap Update
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tök mindegy, milyen hiányosságokat fogalmaztál meg, ezek szubjektívek, és akár igazak is lehetnek, de nem az általad közreadott mértékben.
A 6/10-et magyarázd meg, ne az érveidet ismételgesd, azokat értjük. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Érdekes, hogy eléggé lehúztad, szinte minden szinten kifejezed az elégedetlenkedésed, mégis végigjátszottad.
Egy olyan game, ami belőlem ezt hozza ki, amit a Doom belőled, elakadt volna az első pár pálya után.
Mondjam a véleményem?
Szerettél volna egy olyan véleményt, vagy kritikát alkotni,, amit még más nem írt.
A zene és a hang pl az egyik legütősebb a mostaniak közül. A látványra megint nem lehet panasz.
Amibe bele lehet kötni, az a multi, és a történet.
Ebből, a történet, konkrétan nem okoz semmi veszteséget, a multi tényleg nem a legkidolgozottabb, és én hiányolom a coop módot.
Amit írtál, én arra egy tizes skálán, max 3-ast adnék
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem olvastam a cikket, de mindjárt rá is megyek. Amúgy jogos, amit mondasz, de én eleve használtban gondolkodom.
A 7950-em £120 volt, két éve nyáron, most, 80-100 között mennek használtba, de legyen £90.
2 év használatért £30 nekem belefér.A 970-em £180 volt 3 hete, de sokat az sem fog esni, bár szvsz többet, mint az Ati esett. Viszont szerintem bőven vállalható lesz.
R3laX
Nem láttam még a saját monitoromon a NM árnyékot, de most komolyan. Azért ne mondd már, hogy az árnyék annyira fontos lenne, hogy azért megéri bármekkora többletkiadás
... vagy rosszul gondolom? ...De persze, tiszteletben tartom mások igényeit, csak mondjuk nekem, nem érné meg ezért a több vram.

Amúgy, megnéztem pár összehasonlító tesztet, de hogy őszinte legyek, nem nem jött át semmi különbség, bár lehet, hogy bennem van a hiba.
-
törölt tag
Mondjuk ja, ha újban gondolkodsz, mindenképp érdemes várni, meg ha régiben, akkor is, csak akkor azért nem esik annyit az ár.
1080-ak már 500 font (700 dodó) alá estek az USA-ban, mondjuk founders editionok egyelőre, azoknak meg problémás a hűtésszabályzása, de aszonnyák, a köv driverben javítva lesz ...nekem £180-ba fájt egy rendesen kitakarított, hibátlan, Giga Windforce
Ám ha megint Ati-t veszel, ugyanúgy lehetnek problémák, és nem mert lassú, vagy sz@r, hanem, mert dilettánsok írják a drivert.
Amik, nem mellesleg HTPC-n, köröket vernek a zöldekre, mert oda meg nekik nincs normális driver, szvsz egy filmet nem lehet megnézni, kadenciahelyesen, anélkül, hogy pár drop, vagy skip becsúszna
GTX1060 launch, idén ősszel. De azzal is várnék pár hónapot, a megjelenés után, szal sztem, ha 10xx-et akarsz, akkor jövőre.
Persze, ha kevésbé vagy árérzékeny, akkor mehet, de akkor meg ne 1060-at vegyél.cr33p
Lehet, hogy 3.5 giga, de ultrára maxolva bőven hozza a 60+ fps-t, nm-hez meg úgysem elég. Amúgy no offense, évekig AMD-m volt, szal nem vagyok megszállott, egyszerűen van olyan stuff, amikkel gondok vannak.
nV oldalon is, fentebb írtam. -
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ja, a summoner.
Arra megyek általában először, de az meg ugye elég g*ci tud lenni, mert lazán átteleportál a scene túlvégére, és mindíg lesz, aki utadba áll, szal ugyanaz, csak pepitában 
R3laX
Lehet, hogy át kéne nyergelned a zöldekhez
Most komolyan, nekem is egy MSI7950-em volt, a DooM miatt cseréltem le, egy GTX970-re.Nekem bizonyos pályaszakaszokon textúraillesztési problémáim voltak , vagy vmi hasonló. Átszűrődött az ambiens fény az illesztéseknél. Mondjuk nem nézett ki annyira rosszul, bizonyos esetekben, még akár szándékosnak is tűnhet.

Amúgy, performance-ba hozta, ami tellett tőle, az miatt nem cseréltem volna le.szerk:
Amúgy vannak ilyen marhaságok más cuccokkal is. Xonarok pl kiléptetik a MWO-t, az új patch óta.
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát ja, és a végén már rohadt sokan vannak, mert talán nincs limitálva, vagy csak nagyon magas darabszámnál...pontosan nem tudom, de olyan talajgyakorlatok kell végrehajtani, hogy a hajam égnek áll

R3laX
És nincs Kodi, vagy valamilyen HTPC-s cucc, ami esetleg rendszerleíróban, vagy driverben, fixálhatta a TV frekijét? -
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt kisebb Bossoknál is begyakorolhatod. Nekem nem jött be, próbáltam. Sokkal könnyebb a sok kicsit beaprítani az elején, legalábbis nekem.
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
DooM final interaction
english:You've won - it's over. You stopped the invasion, and closed the portal. But it's come at a price. - Argent, VEGA.
This entire operation. You see, I've watched you work - come to understand your motivation.
You think the only way is to kill them all - leave nothing behind. Without Argent Energy it will be worse. I don't expect you to agree.
But with this, we can continue our work.
I am not the villain in this story. I do what I do, because there is no choice.re-routhing tether coordinates ... complete (gépi hang)
Our time is up.
I can't kill you - but I won't have you standing in our way.
Until we see each other again.pacsi/puszi

-
törölt tag
Sosem tanultam angolt, csak egy ideje angol nyelvterületen élek, úgyhogy, ha valami nem pontos, kérlek Benneteket, no offense.
Nyers vége-szöveg fordítás:
Győztél, ennyi volt.
Sikerült megállítanod az inváziót, és bezártad a portált.
De magas árat fizettél: Argent, Vega, az egész rendszer ... miközben én figyeltelek.
Most gyere, megmutatom, hogy megértsd, miért történt.Azt hiszed, az egyetlen megoldás, hogy mindent, mindenkit elpusztítasz,
felégetsz magad mögött mindent?
Lehet, hogy igazad van. Nem tudunk mindent, csak úgy lekapcsolni.
Az Argent Energy nélkül, minden rosszabb lesz. Nem várom, hogy megértsd.Viszont ezzel (kard) folytatni tudjuk, amit elkezdtünk.
Nem én vagyok a rosszfiú, ebben a játékban. Tettem, amit tettem, nem volt választásom.gépi hang: Újra kalibrálom a rendszert. Elkészült (tech duma)
Lejárt az idő. Nem tudtalak elpusztítani, de nem állok az utunkba. (I won't have you standing in our way) ???
Amíg nem látjuk újra egymást ... -
törölt tag
válasz
bigbadforty
üzenetére
Steamen van money back guarantee, ha 14 napon belül, kevesebb, mint 2 órát játszottál a stuffal.
Nyilván, ha végigtoltad, és úgy nem tetszik, akkor már csak lepontozhatod max, pénzt - sajna - vissza nem kapsz. -
törölt tag
Hűűű, el tudtok ám veszni a részletekbe

más:
Ez az fps ugra-bugra, korábban lett említve, ez nekem is van. De főleg wows-ban. Valaki mondta, egy másik tyopikban, talán a hangkarisban, hogy win10 produkál ilyesmit, 7-8-8.1 nem csinálja.
Ezt cáfolni/alátámasztani tudja valaki? -
törölt tag
Hát, valahol igazad van, de ugye, a piac diktál, mi meg igyekszünk lépést tartani.
Én pl mindenből használtat veszek, és időnként beesik egy-egy jó ajánlat.2nd i7 2600 + gtx 970 egyelőre mindent visz, fullHD-ig, szóval, egy darabig, nem kell bántanom a gépet. Az előző 7950-emet, pár hó híján, két éve vettem, 120 fontért, jelenleg, 90-ért el lehet adni. Szal, 30 fontot fizettem, egy kariért, 2 év használatra.
Ilyen szinten, ha hajlandó vagy pár lépéssel lemaradni, hosszú távon, fenn tudsz tartani egy, elfogadható minőségi szintet.
-
törölt tag
Tudtommal nem lehet, de ne aggódj, nem vészes a különbség.
Mikor a stuff kijött, egy 7950-el high-en toltam, közben beficcent egy gtx 970 és rámentem ultra-ra.
Na hát, nem sok különbség jött át.Ok, ha egy pontra irányítok, és csinálok egy képet, ezzel, majd azzal a karival, akkor, ha egymás mellé helyezem, van különbség, de amúgy, szerintem, ennek játék közben, sok jelentősége nincs.
Szubjektív vélemény volt. -
törölt tag
Ha kijön az 10-es nV (hehe, nv10
) a "régi" 970, 980 árak, a béka segge alá esnek.
Ha érdekel a használt, nagyon jó boltot köthetsz.
Haver 2 hónapja vett MSI bontatlant, £280-ért, TC Division kóddal, én, a múlt hétvégén, egy GByte Windforce-t, £180-ért használtban, majdnem újként (fél éves) és ez az ár, még lejjebb fog esni. -
törölt tag
Hát, nekem GTX970 van, 8GB ram, és i7 2600 (nem K széria) és 60 alá nem megy, ultra-n, max FSAA és shadow details. Persze procitól is függ ...
-
törölt tag
Cső. Ti le tudjátok tenni taskba a gamet?
-
törölt tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Na és, mi lett, ha nem titok?
Amúgy, gyanús volt nekem is, mert lazán, negyed áron röpködnek ezek a karik, a bolti, egyébként szerintem, erősen túlárazotthoz képest.
De látod, mcwolf79 kolléga meg esküszik, hogy nála jó ... lehet, hogy vannak mókolt driverek amúgy, amikkel helyrerakták, úgy ahogy, de ezeket is kerülném, illetve, nem látom át, ez nekem új terület.
-
törölt tag
Na, Xonar kilőve, rengeteg a kompatibilitási gond, főleg játékoknál.

Pyzoo
Köszi, egyelőre a zajt szeretném megszüntetni, addig nem is játszok. ..
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Öööö ... OK. Nekem sem tiszta
Azt megkérdezhetem, hogy nálad hogy van a lánc?
Azt látom, az adatlapodon, hogy "Realtek ALC889" és tovább?
Na, hogy legyen valami ON is

emm wrote:
"Nekem igazából egy dolog nem akar összejönni: a magasból való glory kill, pedig erre van challange is."Ezt akartam én is kérdezni. A "double jump" ehhez nem elég magas?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
jaj, köszi, de jó, hogy mondtad

Viszont, attól még sima AC3 6 csatornás stereo lesz?
És akkor, később, ha jól gondolom, kell vennem, egy optikával ellátott fejest, vagy egy DA konvertert, amin van 5.1 kimenet. (szerintem)OFF-ba tettem, mert nem csak érintőlegesen DooM a téma ...
-
törölt tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Na, megyek megkérdezem, az aktuális hangkártya topikban, mielőtt vmi hülyeséget veszek ismét

szerk: Az jó lenne, este úgyis melózok.
Rajta vagyok e-bayen egy használt D2-n, PCI kell, mert az express slotra, rálóg a VGA 
Az alaplapin van 5.1, de az kompatibilis mindennel, csak zúg, mint a rosseb... -
törölt tag
+1

más:
Tudna valaki tájékoztatni arról, hogy van e a gamenak Dolby Digital / DTS támogatása?
A héten veszek egy PCI Xonar D2-t, és érdekelne, milyen surroundra számíthatok?
Jelenleg alaplapi integráltat használok, akkora statikus zajjal, mintha orosz zavaróállomás lenne a szomszédban
(szerk: főleg, egér mozgatáskor, ami egyébként, egy Rokkat Kone XTD)
Esetleg OFF TOPIK jelleggel, ajánlhattok, egy jó kis hangkarit, ha ez a Xonar, nagy mellényúlás lenne.
orichalcos
Nem ő kezdte ...
-
törölt tag
Úgy kellett ez konzol vita már, mint tyúkszem, a valagamra.

-
törölt tag
Ezt indokold légyszi

Egy kört mentem, asszem "soul harvest" módban, de tetszett, annak ellenére, hogy bénáztam, és helyismeretem sem volt. Persze lehet, hogy később nekem is nyilvánvaló lesz.Bootyhunter
Eddig szépen fut 7950-en is, teljesen élvezhető!
Milyen grafikai beállításokat használsz, és mi a minimum fps-ed?
Látom, újratetted a drivert. Nem biztos, de ha jól emlékszem, telepítéskor, ajánlott egy Doom-optimalizált crimson drivert.
Amúgy 7950-en AA nélkül, textúra illesztési hibák vannak, vagy valami hasonló. -
törölt tag
Üdv, csak beköszöntem. Tegnap óta én is tolom,
Hurt Me Plenty, de nem haladok gyorsan, mert sűrűn van kézcsókom

i7 2600/8GB/MSI 7950 3GB.
Highen tökéletes, 60-80fps néha 60 alá esik. Ultrán 30-40fps, de néha 30 alá esik, és az már nem jó.
Valahol a kettő között optimális, ilyen régebbi konfigokra.ps: Szeretnék, egy komolyabb nV karit, kicsit több fps, ultrán, mit ajánlotok? Használt tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Arc Raiders
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Arra megyek általában először, de az meg ugye elég g*ci tud lenni, mert lazán átteleportál a scene túlvégére, és mindíg lesz, aki utadba áll, szal ugyanaz, csak pepitában 

Nekem ALT+TAB, vagy CTRL+ESC nem működnek
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)