- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nem vitázunk, szerintem a fórumtárssal mi rettentően kevés dologról tudnánk vitatkozni.
(#1729) [oWn]f4te:
Szemmel láthatóan nem csináltál belőle morális kérdést hogy a teljes képet szúrd be, abból csináltál hogy videót/csatornát linkeltem, ahol a másik egy tucat is megtalálható.
Pusztán arra kívántam rámutatni, amennyiben hű szerettél volna maradni ahhoz aminek esetemben hangsúlyt adtál akkor ilyen formán tálaltad volna:
Ugye így nem tudja hol van, a te szavaiddal élve neki kell megtalálni, ezt kérte.
Ismét szép szájbarágósan mint a gránát kontra fogkefe esetében.
Nem ismerjük még egymást más topicból de bátran állíthatom hogy Te fogod előbb megunni és/vagy ránk szólnak, egyszerűen csak nem az a robot vagyok akit keresel.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
anide1988
újonc
Szia!
Több fórumon is azt olvastam,hogy az MSI afterburner,FRAPS is elő idézheti ezt a hibát.
Mármint,hogy hiba üzi nélkül kidob.Nekem míg az MSI afterburnerrel monitoroztam volt h 20 perc után kidobott hiba üzenet nélkl a játék.
Kikapcsoltam az afterburnert a hiba megszűnt.Igaz nekem 390X van a gépemben,de több fórumon is írnak erről a jelenségről NV,AMD független...
-
Rasiel
senior tag
Akkor nagy eséllyel én emlékszem elég rosszul. Mentségemre legyen szólva, közel 12 évvel ezelőtt volt.
Arra viszont biztosan emlékszem, hogy Mediumon játszottam végig és talán 800x600-ban, Advanced Options-ben is szinte OFF-ra volt téve minden. Meg ugye nem keveset tudott töltögetni a játék a pályák előtt, illetve többször ajtónyitásoknál is meg-meg akadt...(#1190) Maxtreme: Hát igen, az FX széria NV egyik sötét érája volt, később én is fogtam a fejem, hogy miért nem ATI 9600/9700 szériából válogattam inkább. Bátyámnak akkoriban Abit FX5200-a volt, igaz, ahhoz képest egy álom volt az FX5700.
(#1198) Scholes9: "De jól esik kicsit nosztalgiázni"
Én is szívesen gondolok vissza azokra az időkre. Egyébként a 2004-es év nagyon erős volt PC-s játékok szempontjából. Emlékszem, akkor jött ki a Doom 3 mellett még a Far Cry, Painkiller, Riddick EFBB, NFS Underground 2, Half-Life 2, MoH: Pacific Assault.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest